Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Siam-parken

Giv den gas ned ad adrenalinpumpende vandrutsjebaner, eller slap af på den rolige flod i Siam-parken, som er et af Europas største vandlande. 

Siam-parken er et kæmpemæssigt vandland, der er inspireret af Thailands oldgamle kongerige Siam. Denne populære park byder på masser af spændende rutsjebaner og vandrutsjebaner, et strandområde, et bølgebassin og et børneområde alt sammen med et thailandsk islæt. Tag hertil for at prøve de mange rutsjebaner og nyde det lige så fascinerende design, hvor man har gjort rigtig meget ud af at genskabe thailandske arkitektoniske motiver ned til mindste detalje.

Hvis du er modig, kan du prøve den 28 meter høje og stejle rutsjebane fra toppen af Tower of Power i et thailandsk tempel. Eller kom på en tur med Ride the Dragon-rutsjebanen ind i hulen i en farverig drageskulptur, og oplev, hvordan turen spiller tyngdekraften et puds. 

Lær at surfe i Wave Palace, som efter sigende genererer de største kunstige bølger i verden. Bølgerne, der kan blive op til 3 meter høje, kommer ud under et smukt thailandsk palads. Bevæg dig rundt langs kanten, og lad dig vælte omkuld af vandmasserne, eller prøv dine evner som surfer af på en af de kraftfulde bølger. 

Du kan også følge med i aktiviteterne i bølgebassinet fra det hvide sand på Siam Beach. Selvom parken faktisk ligger ret langt fra kysten, kan strandens skyggefulde palmetræer og det varme blågrønne vand overbevise dig om det modsatte. 

Oplev parkens kulturelle side i det flydende marked med thailandsk tema, hvor du kan købe souvenirs, der er importeret fra Thailand, i autentiske bambusboder. Små børn vil synes godt om Lost City, som er en række børnebassiner med tårne, rutsjebaner og vandkanoner. 

Sæt tid af til at spadsere rundt i parken, hvor fascinationen af thailandsk arkitektur ikke fornægter sig. Læg mærke til koikarperne, der svømmer i vandet under gangbroerne, og de traditionelle stråtækte huse, der er konstrueret af materialer, der er importeret fra Thailand.

På Mai Thai River kan du nemt udforske parken, mens du flyder forbi attraktionerne på en oppustelig tømmerflåde. Mai Thai River, som siges at være den største og langsomste flod i verden, går forbi smukke vandfald, frodig vegetation og et akvarium fyldt med tropiske fisk, før den ender i et hvirvlende boblebad. 

Siam-parken har åbent hele året, og der skal betales entré. Brug den gratis bus til parken fra stoppesteder i Los Cristianos, Playa de las Americas og Costa Adeje.


Kort

Bedste hoteltilbud i Siam-parken

Se alle 2.808 overnatningssteder i nærheden af Siam-parken
Jardín Tropical Hotel DKK 1.069
Jardín Tropical Hotel

Jardín Tropical Hotel

Calle Gran Bretana s/n, Costa Adeje, Adeje, Tenerife
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ved stranden ligger i Costa Adeje, kun 15 minutters gang fra Puerto Colón-lystbådehavnen, Aqualand Costa Adeje og Siam-parken. Derudover ligger Torviscas Strand og Troya Strand 15 minutter derfra.

  Iberostar Bouganville Playa DKK 856
  Iberostar Bouganville Playa

  Iberostar Bouganville Playa

  Calle Eugenio Dominguez, 23, Playa de las Americas, Adeje, Tenerife
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette resort med familievenlig profil ligger tæt på stranden i Adeje, kun 10 minutters gang fra Torviscas Strand, Siam-parken og Aqualand Costa Adeje. Derudover ligger Puerto Colón-lystbådehavnen og Troya Strand 10 minutter derfra.

   Iberostar Las Dalias - All Inclusive DKK 1.102
   Iberostar Las Dalias - All Inclusive

   Iberostar Las Dalias - All Inclusive

   Gran Bretana, Costa Adeje, Adeje, Tenerife
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Adeje, kun 10 minutters gang fra La Pinta Strand, Aqualand Costa Adeje og Puerto Colón-lystbådehavnen. Derudover ligger Siam-parken og Torviscas Strand 15 minutter derfra.

    Sol Tenerife DKK 643
    Sol Tenerife

    Sol Tenerife

    Avenida Rafael Puig Llivina, 12, Arona, Tenerife
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Med et ophold på Sol Tenerife i Arona har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger ved promenaden, kun 5 minutters gang fra Veronicas Strip og Troya Strand. Derudover ligger Siam-parken og Las Vistas Strand ca. 2 km derfra.

     Hotel Olé Tropical Tenerife DKK 699
     Hotel Olé Tropical Tenerife

     Hotel Olé Tropical Tenerife

     Calle Bolivia s/n, Playa de las Americas, Adeje, Tenerife
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i Adeje, kun 10 minutters gang fra Magma Art and Congress Centre og Veronicas Strip. Derudover ligger Siam-parken og Troya Strand 15 minutter derfra.

      Iberostar Selection Sábila DKK 1.138
      Iberostar Selection Sábila

      Iberostar Selection Sábila

      Ernesto Sarti, 5, Adeje, Tenerife
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Med et ophold på Iberostar Selection Sábila i Costa Adeje har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger desuden 10 minutters gang fra Bobo Strand og Fanabe Strand. Derudover ligger Aqualand Costa Adeje og Siam-parken ca. 2 km derfra.

       Guayarmina Princess - Adults Only
       Guayarmina Princess - Adults Only

       Guayarmina Princess - Adults Only

       Calle Londres, 1, Costa Adeje, Adeje, Tenerife
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger på stranden i Costa Adeje, kun 5 minutters gang fra Bobo Strand og Fanabe Strand. Derudover ligger Puerto Colón-lystbådehavnen og El Duque Strand 15 minutter derfra.

        Palm Beach Tenerife DKK 594
        Palm Beach Tenerife

        Palm Beach Tenerife

        Avda. V Centenario, Playa de las Americas, Adeje, Tenerife
          
         3.5 ud af 5.0 Stjerner

         Reserver et ophold lige ud til stranden på Palm Beach Tenerife i Adeje. dette lejlighedshotel ligger ved promenaden, 10 minutters gang fra Veronicas Strip, Troya Strand og Torviscas Strand. Derudover ligger Siam-parken og Aqualand Costa Adeje ca. 2 km derfra.