Starten af hovedsektionen
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Siam-parken

Giv den gas ned ad adrenalinpumpende vandrutsjebaner, eller slap af på den rolige flod i Siam-parken, som er et af Europas største vandlande. 

Siam-parken er et kæmpemæssigt vandland, der er inspireret af Thailands oldgamle kongerige Siam. Denne populære park byder på masser af spændende rutsjebaner og vandrutsjebaner, et strandområde, et bølgebassin og et børneområde alt sammen med et thailandsk islæt. Tag hertil for at prøve de mange rutsjebaner og nyde det lige så fascinerende design, hvor man har gjort rigtig meget ud af at genskabe thailandske arkitektoniske motiver ned til mindste detalje.

Hvis du er modig, kan du prøve den 28 meter høje og stejle rutsjebane fra toppen af Tower of Power i et thailandsk tempel. Eller kom på en tur med Ride the Dragon-rutsjebanen ind i hulen i en farverig drageskulptur, og oplev, hvordan turen spiller tyngdekraften et puds. 

Lær at surfe i Wave Palace, som efter sigende genererer de største kunstige bølger i verden. Bølgerne, der kan blive op til 3 meter høje, kommer ud under et smukt thailandsk palads. Bevæg dig rundt langs kanten, og lad dig vælte omkuld af vandmasserne, eller prøv dine evner som surfer af på en af de kraftfulde bølger. 

Du kan også følge med i aktiviteterne i bølgebassinet fra det hvide sand på Siam Beach. Selvom parken faktisk ligger ret langt fra kysten, kan strandens skyggefulde palmetræer og det varme blågrønne vand overbevise dig om det modsatte. 

Oplev parkens kulturelle side i det flydende marked med thailandsk tema, hvor du kan købe souvenirs, der er importeret fra Thailand, i autentiske bambusboder. Små børn vil synes godt om Lost City, som er en række børnebassiner med tårne, rutsjebaner og vandkanoner. 

Sæt tid af til at spadsere rundt i parken, hvor fascinationen af thailandsk arkitektur ikke fornægter sig. Læg mærke til koikarperne, der svømmer i vandet under gangbroerne, og de traditionelle stråtækte huse, der er konstrueret af materialer, der er importeret fra Thailand.

På Mai Thai River kan du nemt udforske parken, mens du flyder forbi attraktionerne på en oppustelig tømmerflåde. Mai Thai River, som siges at være den største og langsomste flod i verden, går forbi smukke vandfald, frodig vegetation og et akvarium fyldt med tropiske fisk, før den ender i et hvirvlende boblebad. 

Siam-parken har åbent hele året, og der skal betales entré. Brug den gratis bus til parken fra stoppesteder i Los Cristianos, Playa de las Americas og Costa Adeje.


Bedste hoteltilbud i Siam-parken

Se alle 3.985 overnatningssteder i nærheden af Siam-parken
Sunset Harbour Club by Diamond Resorts DKK 418
Sunset Harbour Club by Diamond Resorts

Sunset Harbour Club by Diamond Resorts

Calle Valencia, 1, Urbanizacion Pueblo Torviscas, Adeje, Tenerife
   
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Med et ophold på Sunset Harbour Club by Diamond Resorts i Costa Adeje har du direkte adgang til stranden. dette lejlighedshotel ligger kun 10 minutters gang fra Playa Puerto Colón, Fanabe Strand og Puerto Colón-lystbådehavnen. Derudover ligger Aqualand Costa Adeje og El Duque Strand ca. 2 km derfra.

  Sol Tenerife DKK 536
  Sol Tenerife

  Sol Tenerife

  Avenida Rafael Puig Llivina, 12, Arona, Tenerife
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Med et ophold på Sol Tenerife i Arona har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger ved promenaden, kun 5 minutters gang fra Veronicas Strip, Troya Strand og Playa de las Américas. Derudover ligger Torviscas Strand og Magma Art and Congress Centre 15 minutter derfra.

   HD Parque Cristobal Tenerife DKK 2.008
   HD Parque Cristobal Tenerife

   HD Parque Cristobal Tenerife

   Avenida Rafael Puig, 7, Playa de las Americas, Adeje, Arona, Tenerife
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med familievenlig profil ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder i Arona, kun 10 minutters gang fra Playa de las Américas og Veronicas Strip. Derudover ligger Las Vistas Strand og Troya Strand ca. 2 km derfra.

    Coral Ocean View
    Coral Ocean View

    Coral Ocean View

    Avenida de los Pueblos S/N, Playa de las Americas, Adeje
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med miljøvenlig profil ligger ved havet, kun få skridt fra Siam-parken og Magma Art and Congress Centre. Derudover ligger Troya Strand og Torviscas Strand 10 minutter derfra.

     Sol Arona Tenerife DKK 567
     Sol Arona Tenerife

     Sol Arona Tenerife

     Avenida Juan Carlos I, 25, Playa De Los Cristianos, Arona, Tenerife
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger tæt på stranden, kun 10 minutters gang fra Playa De Los Tarajales og Los Cristianos Strand. Derudover ligger Las Vistas Strand og Golf Las Americas ca. 3 km derfra.

      Iberostar Bouganville Playa DKK 1.035
      Iberostar Bouganville Playa

      Iberostar Bouganville Playa

      Calle Eugenio Dominguez, 23, Playa de las Americas, Adeje, Tenerife
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette resort med familievenlig profil ligger tæt på stranden i Adeje, kun 10 minutters gang fra La Pinta Strand, Siam-parken og Aqualand Costa Adeje. Derudover ligger Puerto Colón-lystbådehavnen og Troya Strand 10 minutter derfra.

       Guayarmina Princess - Adults Only
       Guayarmina Princess - Adults Only

       Guayarmina Princess - Adults Only

       Calle Londres, 1, Costa Adeje, Adeje, Tenerife
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger på stranden i Costa Adeje, kun 5 minutters gang fra Bobo Strand og Fanabe Strand. Derudover ligger El Duque Strand og Puerto Colón-lystbådehavnen 15 minutter derfra.

        Iberostar Las Dalias - All Inclusive
        Iberostar Las Dalias - All Inclusive

        Iberostar Las Dalias - All Inclusive

        Gran Bretana, Costa Adeje, Adeje, Tenerife
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Adeje, kun 10 minutters gang fra La Pinta Strand, Aqualand Costa Adeje og Puerto Colón-lystbådehavnen. Derudover ligger Siam-parken og Torviscas Strand 15 minutter derfra.