Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Siam-parken

Giv den gas ned ad adrenalinpumpende vandrutsjebaner, eller slap af på den rolige flod i Siam-parken, som er et af Europas største vandlande. 

Siam-parken er et kæmpemæssigt vandland, der er inspireret af Thailands oldgamle kongerige Siam. Denne populære park byder på masser af spændende rutsjebaner og vandrutsjebaner, et strandområde, et bølgebassin og et børneområde alt sammen med et thailandsk islæt. Tag hertil for at prøve de mange rutsjebaner og nyde det lige så fascinerende design, hvor man har gjort rigtig meget ud af at genskabe thailandske arkitektoniske motiver ned til mindste detalje.

Hvis du er modig, kan du prøve den 28 meter høje og stejle rutsjebane fra toppen af Tower of Power i et thailandsk tempel. Eller kom på en tur med Ride the Dragon-rutsjebanen ind i hulen i en farverig drageskulptur, og oplev, hvordan turen spiller tyngdekraften et puds. 

Lær at surfe i Wave Palace, som efter sigende genererer de største kunstige bølger i verden. Bølgerne, der kan blive op til 3 meter høje, kommer ud under et smukt thailandsk palads. Bevæg dig rundt langs kanten, og lad dig vælte omkuld af vandmasserne, eller prøv dine evner som surfer af på en af de kraftfulde bølger. 

Du kan også følge med i aktiviteterne i bølgebassinet fra det hvide sand på Siam Beach. Selvom parken faktisk ligger ret langt fra kysten, kan strandens skyggefulde palmetræer og det varme blågrønne vand overbevise dig om det modsatte. 

Oplev parkens kulturelle side i det flydende marked med thailandsk tema, hvor du kan købe souvenirs, der er importeret fra Thailand, i autentiske bambusboder. Små børn vil synes godt om Lost City, som er en række børnebassiner med tårne, rutsjebaner og vandkanoner. 

Sæt tid af til at spadsere rundt i parken, hvor fascinationen af thailandsk arkitektur ikke fornægter sig. Læg mærke til koikarperne, der svømmer i vandet under gangbroerne, og de traditionelle stråtækte huse, der er konstrueret af materialer, der er importeret fra Thailand.

På Mai Thai River kan du nemt udforske parken, mens du flyder forbi attraktionerne på en oppustelig tømmerflåde. Mai Thai River, som siges at være den største og langsomste flod i verden, går forbi smukke vandfald, frodig vegetation og et akvarium fyldt med tropiske fisk, før den ender i et hvirvlende boblebad. 

Siam-parken har åbent hele året, og der skal betales entré. Brug den gratis bus til parken fra stoppesteder i Los Cristianos, Playa de las Americas og Costa Adeje.


De bedste tilbud på fly + hotel i Siam-parken

Bedste hoteltilbud i Siam-parken

Se alle 5.627 overnatningssteder i nærheden af Siam-parken
Jardín Tropical Hotel DKK 930
Jardín Tropical Hotel

Jardín Tropical Hotel

Calle Gran Bretana s/n, Costa Adeje, Adeje, Tenerife
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ved stranden ligger i Costa Adeje, kun 15 minutters gang fra Puerto Colón-lystbådehavnen, Aqualand Costa Adeje og Siam-parken. Derudover ligger Torviscas Strand og Troya Strand 15 minutter derfra.

  Sunset Bay Club by Diamond Resorts DKK 601
  Sunset Bay Club by Diamond Resorts

  Sunset Bay Club by Diamond Resorts

  Calle Antonio Navarro, 1, Urbanizacion Atamanes, Adeje, Tenerife
    
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette lejlighedshotel ligger i Costa Adeje, kun 10 minutters gang fra Playa Puerto Colón, Fanabe Strand og Puerto Colón-lystbådehavnen. Derudover ligger Aqualand Costa Adeje og Siam-parken ca. 2 km derfra.

   Sol Tenerife DKK 625
   Sol Tenerife

   Sol Tenerife

   Avenida Rafael Puig Llivina, 12, Arona, Tenerife
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Med et ophold på Sol Tenerife i Arona har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger ved promenaden, kun 5 minutters gang fra Veronicas Strip, Troya Strand og Playa de las Américas. Derudover ligger Torviscas Strand og Magma Art and Congress Centre 15 minutter derfra.

    Iberostar Bouganville Playa DKK 802
    Iberostar Bouganville Playa

    Iberostar Bouganville Playa

    Calle Eugenio Dominguez, 23, Playa de las Americas, Adeje, Tenerife
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette resort med familievenlig profil ligger tæt på stranden i Adeje, kun 10 minutters gang fra La Pinta Strand, Siam-parken og Aqualand Costa Adeje. Derudover ligger Puerto Colón-lystbådehavnen og Troya Strand 10 minutter derfra.

     Garden City
     Garden City

     Garden City

       
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette lejlighedshotel ligger tæt på stranden, kun 15 minutters gang fra Siam-parken og Aqualand Costa Adeje. Derudover ligger Fanabe Strand og Golf Las Americas ca. 3 km derfra.

      Hotel Olé Tropical Tenerife DKK 687
      Hotel Olé Tropical Tenerife

      Hotel Olé Tropical Tenerife

      Calle Bolivia s/n, Playa de las Americas, Adeje, Tenerife
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i Adeje, kun 10 minutters gang fra Magma Art and Congress Centre, Troya Strand og Veronicas Strip. Derudover ligger Siam-parken og Playa de las Américas 15 minutter derfra.

       Royal Sunset Beach Club by Diamond Resorts DKK 601
       Royal Sunset Beach Club by Diamond Resorts

       Royal Sunset Beach Club by Diamond Resorts

       Calle Londres 6, Playa de Fanabe, Adeje, Tenerife
         
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette lejlighedshotel ligger i Costa Adeje, kun 15 minutters gang fra Fanabe Strand og El Duque Strand. Derudover ligger Aqualand Costa Adeje og Puerto Colón-lystbådehavnen ca. 2 km derfra.

        Coral Ocean View
        Coral Ocean View

        Coral Ocean View

        Avenida de los Pueblos S/N, Playa de las Americas, Adeje
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med miljøvenlig profil ligger ved havet, kun få skridt fra Siam-parken og Magma Art and Congress Centre. Derudover ligger Troya Strand og Torviscas Strand 10 minutter derfra.