Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Schloss Bellevue

Schloss Bellevue er et storslået nyklassicistisk slot, der ligger i parken Tiergarten i Berlin. Det blev opført af en preussisk prins i 1786 og er i dag embedsbolig for den tyske præsident.

Schloss Bellevue er et majestætisk, nyklassicistisk slot, der fungerer som embedsbolig for den tyske forbundspræsident. Slottet har fået sit navn på grund af den smukke udsigt over floden Spree, og det ligger idyllisk i det historiske parkområde Tiergarten midt i Berlin. Slottet er ikke åbent for offentligheden, men der er rig mulighed for at beundre bygningens smukke arkitektur og de omkringliggende parkanlæg fra Tiergarten.

Den idylliske park har fået sit navn, fordi preussiske adelsmænd brugte området til jagt, og området er bestemt en spadseretur værd. Tiergarten betyder "dyrehave." Midt i Tiergarten står Siegessäule (sejrssøjlen), og parken er delt på midten af en af Berlins hovedgader, nemlig den vestlige forlængelse af den trafikerede boulevard Unter den Linden. Under din tur blandt parkens høje, skyggefulde lindetræer kan du sætte kursen mod den maleriske flod Spree.

Hvis du fortsætter langs floden, kan du se færger og kanalbåde sejle frem og tilbage. Det flotte, toetagers Schloss Bellevue ligger på flodens sydlige bred med sine storslåede, nyklassicistiske fløje pegende mod øst. Foran det perfekt vedligeholdte hvide slot ligger en lige så velholdt græsplæne, og over slottet vejer det tyske og EU's flag.

Slottets arkitektur er bemærkelsesværdig. Bygningen blev opført i 1786 for prins Ferdinand, der var lillebror til kong Frederik II af Preussen, bedre kendt som Frederik den Store. Under kejser Wilhelm II fungerede bygningen som skole, mens nazisterne brugte slottet som gæstehus sidst i 1930'erne.

Du kan komme til Schloss Bellevue ved at tage toget til Bellevue station og derfra spadsere langs floden til broen Lutherbrücke. Tiergarten er omgivet af flere U-Bahn- og S-Bahn-stationer, så det er nemt at komme hertil og nyde en afslappende spadseretur. Der ligger også en busstation lige ved slottet. 

Tiergarten har åbent dagligt og byder på et fint netværk af idylliske stier og vandløb. Du kan parkere på gaderne i nærheden mod betaling.


Bedste hoteltilbud i Schloss Bellevue

Se alle 1.839 overnatningssteder i nærheden af Schloss Bellevue
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 316
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin, BE
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Stadtmitte Stationn.

  MEININGER Hotel Berlin Tiergarten DKK 347
  MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

  MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

  Turmstrasse 25-26, Berlin
    
   3.5 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Berlin, kun 3 km fra Schloss Bellevue, Rigsdagsbygningen og Berlin Zoo. Derudover ligger Sejrssøjlen og Charite ca. 3 km derfra. Turmstrasse U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Birkenstrasse U-Bahn ligger inden for 11 minutters gang.

   Select Hotel Berlin The Wall DKK 436
   Select Hotel Berlin The Wall

   Select Hotel Berlin The Wall

   Zimmerstrasse 88, Berlin, BE
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Mitte, kun få skridt fra Checkpoint Charlie, Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Potsdamer Platz 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Kochstrasse U-Bahn.

    Motel One Berlin Bellevue DKK 625
    Motel One Berlin Bellevue

    Motel One Berlin Bellevue

    Paulstrasse 21, Berlin, BE
      
     0.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Schloss Bellevue og Sejrssøjlen. Derudover ligger Rigsdagsbygningen og Kurfürstendamm ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Bellevue S-Bahn på 8 minutter og Hansaplatz U-Bahn på 13 minutter.

     IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof DKK 497
     IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

     IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

     Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
       
      0.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

      MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof DKK 319
      MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

      MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

      Ella - Trebe - Straße 9, Berlin, BE
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri, Rigsdagsbygningen og Charite. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

       Pestana Berlin Tiergarten DKK 476
       Pestana Berlin Tiergarten

       Pestana Berlin Tiergarten

       Stuelerstrasse 6, Berlin, BE
         
        4.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Kurfürstendamm og Berlin Zoo. Derudover ligger Europacentret og Sejrssøjlen 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Wittenbergplatz U-Bahn på 13 minutter og Zoologischer Garten U-Bahn på 14 minutter.

        Ameron Hotel Abion Spreebogen Berlin DKK 485
        Ameron Hotel Abion Spreebogen Berlin

        Ameron Hotel Abion Spreebogen Berlin

        Alt-Moabit 99, Berlin, BE
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Mitte, kun 2 km fra Schloss Bellevue og Sejrssøjlen. Derudover ligger Sony Center og Berlin Zoo ca. 3 km derfra. Du kan desuden gå til Bellevue S-Bahn på 6 minutter og Turmstrasse U-Bahn på 8 minutter.