Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Schloss Bellevue

Schloss Bellevue er et storslået nyklassicistisk slot, der ligger i parken Tiergarten i Berlin. Det blev opført af en preussisk prins i 1786 og er i dag embedsbolig for den tyske præsident.

Schloss Bellevue er et majestætisk, nyklassicistisk slot, der fungerer som embedsbolig for den tyske forbundspræsident. Slottet har fået sit navn på grund af den smukke udsigt over floden Spree, og det ligger idyllisk i det historiske parkområde Tiergarten midt i Berlin. Slottet er ikke åbent for offentligheden, men der er rig mulighed for at beundre bygningens smukke arkitektur og de omkringliggende parkanlæg fra Tiergarten.

Den idylliske park har fået sit navn, fordi preussiske adelsmænd brugte området til jagt, og området er bestemt en spadseretur værd. Tiergarten betyder "dyrehave." Midt i Tiergarten står Siegessäule (sejrssøjlen), og parken er delt på midten af en af Berlins hovedgader, nemlig den vestlige forlængelse af den trafikerede boulevard Unter den Linden. Under din tur blandt parkens høje, skyggefulde lindetræer kan du sætte kursen mod den maleriske flod Spree.

Hvis du fortsætter langs floden, kan du se færger og kanalbåde sejle frem og tilbage. Det flotte, toetagers Schloss Bellevue ligger på flodens sydlige bred med sine storslåede, nyklassicistiske fløje pegende mod øst. Foran det perfekt vedligeholdte hvide slot ligger en lige så velholdt græsplæne, og over slottet vejer det tyske og EU's flag.

Slottets arkitektur er bemærkelsesværdig. Bygningen blev opført i 1786 for prins Ferdinand, der var lillebror til kong Frederik II af Preussen, bedre kendt som Frederik den Store. Under kejser Wilhelm II fungerede bygningen som skole, mens nazisterne brugte slottet som gæstehus sidst i 1930'erne.

Du kan komme til Schloss Bellevue ved at tage toget til Bellevue station og derfra spadsere langs floden til broen Lutherbrücke. Tiergarten er omgivet af flere U-Bahn- og S-Bahn-stationer, så det er nemt at komme hertil og nyde en afslappende spadseretur. Der ligger også en busstation lige ved slottet. 

Tiergarten har åbent dagligt og byder på et fint netværk af idylliske stier og vandløb. Du kan parkere på gaderne i nærheden mod betaling.


Guide til at udforske Schloss Bellevue


Kort

Bedste hoteltilbud i Schloss Bellevue

Se alle 1.307 overnatningssteder i nærheden af Schloss Bellevue
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof DKK 466
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
   
  0.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

  MEININGER Hotel Berlin Tiergarten DKK 278
  MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

  MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

  Turmstrasse 25-26, Berlin
    
   3.5 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Berlin, kun 2 km fra Tiergarten-parken, Schloss Bellevue og Sejrssøjlen. Derudover ligger Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor ca. 3 km derfra. Turmstrasse U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Birkenstrasse U-Bahn ligger inden for 11 minutters gang.

   Hotel Berlin, Berlin DKK 515
   Hotel Berlin, Berlin

   Hotel Berlin, Berlin

   Lützowplatz 17, Berlin, BE
     
    4.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, mindre end 3 km fra Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Galeries Lafayette ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Nollendorfplatz U-Bahn på 8 minutter og Wittenbergplatz U-Bahn på 10 minutter.

    Hotel AMANO Grand Central DKK 429
    Hotel AMANO Grand Central

    Hotel AMANO Grand Central

    Heidestraße 62, Berlin, BE
      
     3.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Museum for Moderne Kunst, Friedrichstrasse og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstadt-Palast ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt DKK 771
     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

     Ella-Trebe-Straße 5, Berlin, BE
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

      Steigenberger Hotel Berlin DKK 652
      Steigenberger Hotel Berlin

      Steigenberger Hotel Berlin

      Los-Angeles-Platz 1, Berlin, BE
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 5 minutters gang fra Kurfürstendamm og Kaiser Wilhelm Memorial Church. Derudover ligger Europacentret og Kaufhaus des Westens 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Kurfürstendamm U-Bahn på 5 minutter og Zoologischer Garten U-Bahn på 6 minutter.

       Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade DKK 516
       Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade

       Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade

       Lützowufer 15, Berlin, BE
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Kurfürstendamm og Berlin Zoo. Derudover ligger Sejrssøjlen og Kaiser Wilhelm Memorial Church ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Nollendorfplatz U-Bahn på 11 minutter og Wittenbergplatz U-Bahn på 12 minutter.

        Motel One Berlin Bellevue DKK 628
        Motel One Berlin Bellevue

        Motel One Berlin Bellevue

        Paulstrasse 21, Berlin, BE
          
         0.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Tiergarten-parken og Schloss Bellevue. Derudover ligger Sejrssøjlen og Rigsdagsbygningen ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Bellevue S-Bahn på 8 minutter og Hansaplatz U-Bahn på 13 minutter.