Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Santa Francesca Romana

Med et imponerende italiensk klokketårn indeholder denne lille basilika fra 1000-tallet værdifulde religiøse kunstværker og relikvier fra St. Francesca Romana.

Santa Francesca Romana er en af Roms mindre kendte antikke skatte. Denne lille basilika blev bygget i 1000-tallet og inkorporerer en talerstol, der kan dateres helt tilbage til det 4. århundrede. Tag en tur rundt i denne bemærkelsesværdige basilika, og opdag religiøse kunstværker og spektakulært romersk arkitektur.

Observér de imponerende vinduer med kulørt glas og det udvendige design i Santa Francesca Romana. Bemærk den indvendige plan i denne basilika med et enkelt midterskib og sidekapeller. Santa Francesca Romana er placeret nær et antal antikke romerske steder, inklusiv Colosseum.

Denne kirke blev dedikeret til Frances af Rom i det 16. århundrede. Hendes relikvier er opbevaret i krypten. Travertinverandaen og facaden blev færdiggjort først i 1700-tallet. Se det udsøgte Jomfru Maria-ikon fra det 5. århundrede.

Kig igennem talerstolen, et lille kapel bygget af St. Silvester i det 4. århundrede og helliget St. Peter og St. Paul. Klokketårnet i romersk stil er omkring 30 meter højt.

Gå til Colosseum fra Santa Francesca Romana på omkring 5 minutter. Dette amfiteater blev bygget i det 1. århundrede og anses for at være et mesterværk i den romerske arkitektur. Colosseum blev brugt til underholdning, inklusiv gladiatorkampe, dyrejagter og offentlige forestillinger.

Besøg templet for Venus og Rom ved siden af basilikaen. Dette sted menes at have været et af de største templer i det antikke rom. Kejserne Hadrian og Antonius Pius byggede det i det 2. århundrede. Bemærk søjlerne af gråt egyptisk granit, der identificerer platformens omkreds.

Find Santa Francesca Romana på den nordlige side af Via Sacra, ved siden af Forum Romano. Det er gratis at besøge basilikaen. Gå til stedet fra Colosseum metrostation på omkring 10 minutter.

Book en gåtur, og stop ved Santa Francesca Romana ved besøg på Colosseum og andre af Roms antikke traditioner.


Guide til at udforske Santa Francesca Romana


Kort

Bedste hoteltilbud

Vis alle hoteller i 3.893 i nærheden af Santa Francesca Romana
715 DKK
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 1.345 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

628 DKK
Hotel Duca d'Alba

Hotel Duca d'Alba

Via Leonina 14, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 831 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette byhushotel er omgivet af kunstværksteder og antikvitetsforretninger i det trendy Rom Suburra-kvarter og ligger blot 500 meter fra Colosseum og Forum Romanum.

910 DKK
Hotel Cosmopolita

Hotel Cosmopolita

Via Santa Eufemia, 5, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 1.591 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Denne bygning fra det 19. århundrede har en fremragende beliggenhed i Rom 300 meter fra Forum Romanum, 500 meter fra Pantheon og 1 gade fra butikkerne på Via del Corso.

1,146 DKK
The K Boutique Hotel

The K Boutique Hotel

Largo Visconti Venosta, 228, Rome
4,2
ud af 5 (baseret på 5 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Monti, kun 10 minutters gang fra Det romerske forum, Basilica di Santa Maria Maggiore og Colosseum. Derudover ligger Teatro dell'Opera di Roma og Piazza Venezia 15 minutter derfra.

644 DKK
Relais Santa Maria Maggiore

Relais Santa Maria Maggiore

Via di Santa Prassede 8, Rome
4,7
ud af 5 (baseret på 19 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette byhus ligger i Monti, kun 10 minutters gang fra Basilica di Santa Maria Maggiore og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Det romerske forum og Colosseum 15 minutter derfra.

977 DKK
Starhotels Metropole

Starhotels Metropole

Via Principe Amedeo 3, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 1.675 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af Rom, kun 10 minutters gang fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Derudover ligger Trevi-fontænen og Det romerske forum ca. 2 km derfra.

1,072 DKK
Hotel Delle Nazioni

Hotel Delle Nazioni

Via Poli 7, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 1.328 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med historie ligger i Rom og er tæt på Fontana dei Trevi, Foro Romano og Den spanske trappe. Vittorio Emanuele Monument og Pantheon er også i nærheden.

778 DKK
Mecenate Palace

Mecenate Palace

Via Carlo Alberto 3, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 1.304 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel i 2 bygninger i Rom ligger kun en kort gåtur fra Santa Maria Maggiore Plads, 500 meter syd for Termini Togstation og i nærheden af Forum Romanum og Colosseum.