Californien har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til Santa Cruz 2021

Planlæg din ferie til Santa Cruz med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Santa Cruz. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Santa Cruz

Dream Inn Santa Cruz
Dream Inn Santa Cruz
4 out of 5
175 W Cliff Dr, Santa Cruz, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.298 pr. nat fra 29. jan. til 30. jan.
4.6/5Wonderful! (981 anmeldelser)
Nice hotel but noisy

"Fine faciliteter, flot værelse og venligt personale. Eneste - men store - minus var en gruppe større børn der larmede helt vildt omkring poolen fra kl 19-21.30 mens deres forældre sad i jacuzzi’en og var ligeglade. Det var som at være nede på Boardwalk - bare på sit eget værelse. Der var også meget ..."…"

Anmeldelse fra 9. apr. 2018

Dream Inn Santa Cruz
Casablanca On The Beach
Casablanca On The Beach
3.5 out of 5
101 Main St, Santa Cruz, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.023 pr. nat fra 4. feb. til 5. feb.
3.9/5Very Good! (1,072 anmeldelser)
Møg beskidt motel 😡

"P service. Møg beskidt værelse. Knagende senge. Receptionen ubemandet i 22 af 24 timer, nærmere 24 timer. Kunne ikke tjekke ud, fordi ubemandet reception, i den så kaldte åbningstid. Flere meget utilfredse gæster. Der var ikke tale om et hotel; men motel med 0 stjerner"…"

Anmeldelse fra 1. maj 2019

Casablanca On The Beach
Hyatt Place Santa Cruz
Hyatt Place Santa Cruz
3 out of 5
407 Broadway, Santa Cruz, CA
Gratis afbestilling
Prisen er DKK 700 pr. nat fra 28. jan. til 29. jan.
4.4/5Wonderful! (992 anmeldelser)
Rigtig godt

"Rigtig god standard på værelse, fællesarealer og god morgenmad."…"

Anmeldelse fra 11. feb. 2020

Hyatt Place Santa Cruz
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
0

De mest populære oplevelser i Santa Cruz

Strandferie i Santa Cruz (og omegn)

Det er tid til at pakke kufferten og slappe af ved havet på en ferie i Santa Cruz (og omegn). Smuk kyststrækning er der masser af på en rejse til Santa Cruz (og omegn) – Natural Bridges State Park (4 km væk) er et rigtig godt eksempel. Det kan være en god idé at booke et hotel i nærheden. Hvis du savner flere muligheder, er der masser af besøgende i området, som nyder godt af pakkerejser i Santa Cruz (og omegn) tæt ved Rio Del Mar Beach og Seacliff State Strand.

Godt at vide om Santa Cruz (og omegn)

  • Vælg et af vores strandhoteller i Santa Cruz (og omegn), og nyd godt af alt, hvad denne destination har at byde på. Gå en tur ved kysten, og nyd den smukke solnedgang ikke langt fra dit overnatningssted.
  • Vores private ferieboliger som f.eks. 770 Via Gaviota Home 3 Bedrooms 3.5 Bathrooms Home og 3440 Saint Deyns St House by RedAwning er et hit blandt alle typer rejsende. Tjek faciliteterne, og gør dig klar til dit ophold i Santa Cruz (og omegn)!
  • Der er tonsvis af oplevelser og aktiviteter, som holder de 64.200 indbyggere i Santa Cruz (og omegn) travlt optagede. Hvis du søger på vores side med oplevelser i Santa Cruz (og omegn), kan du se, hvad denne destination har at byde på.
  • Tilbud på rejser til Santa Cruz (og omegn) er en af de bedste måder at spare penge på til oplevelser. Nogle seværdigheder såsom Big Basin Redwoods State Park, Rio Del Mar Beach og Roaring Camp Railroads hører til allerøverst på dit dagsprogram.

Spar tid og penge med pakkerejser til Santa Cruz (og omegn)

Hvad er den bedste måde at spare penge på min ferie til Santa Cruz (og omegn) på?

Et af de bedste måder at opnå bedre priser på (og spare dig selv for en masse besvær) er gennem vores pakkerejser til Santa Cruz (og omegn). Du har rigeligt med valgmuligheder blandt de 1.000.000+ overnatningssteder over hele verden og 500+ forskellige flyselskaber, du kan vælge mellem hos Expedia. Hvis du køber din pakkerejse nu, kan du samtidig opnå en besparelse. Det er intet problem, hvis dine planer skulle ændre sig. En lang række reservationer bliver ikke pålagt afbestillingsgebyr.

Hvilke slags overnatningssteder er mest populære på en rejse til Santa Cruz (og omegn)?

Med den lange række af fantastiske private ferieboliger og lejligheder at vælge mellem har tilrejsende til Santa Cruz (og omegn) nok af valgmuligheder. Disse typer overnatningssteder er to af de mest populære. Hvis ingen af dem fanger dig, kan du måske finde noget, der er mere relevant for dig, blandt vores hoteller og lejligheder.

Hvad er inkluderet i en pakkerejse hos Expedia?

Det handler alt sammen om, hvilken type tur du ønsker. Pakkerejser til Santa Cruz (og omegn) kan inkludere hotel og fly, fly, hotel og billeje eller billeje og hotel. Du kan også inkludere aktiviteter, så du kan sikre dig rabat på det meste!