Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Søg efter et overnatningssted

Planlæg din ferie til Santa Cruz de Tenerife med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Santa Cruz de Tenerife. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Tilbud på rejser til Santa Cruz de Tenerife i 2021

Hotel Rural Ohana
Hotel Tigaiga
Royal Sun Resort
Finca Paraíso
Ona el Marqués Resort

Mest populære hoteller i Santa Cruz de Tenerife

Hotel Silken Atlántida Santa Cruz
Hotel Silken Atlántida Santa Cruz
4 out of 5
Avenida del Tres de Mayo, s/n, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
Gratis afbestilling
Prisen er DKK 519 pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.
4.4/5Excellent! (759 anmeldelser)

"Vi kunne godt lide hotellet godt. Placeringen var god, morgenmaden var meget god og alle ansatte professionelle. Den eneste ulempe var hvordan lyden var mellem værelser."…"

Anmeldelse fra 3. feb. 2019

Hotel Silken Atlántida Santa Cruz
Sercotel Príncipe Paz Hotel
Sercotel Príncipe Paz Hotel
3 out of 5
Calle de Valentin Sanz, 33, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 409 pr. nat fra 6. feb. til 7. feb.
4.2/5Very Good! (323 anmeldelser)
Godt hotel i centrum af Santa Cruz

"Godt hotel beliggende i centrum af det autentiske Santa Cruz. Venlig betjening af personale, som dog ikke var særlig godt engelsktalende. Pænt og rent værelse med gode faciliteter. Desuden god morgenmad. Wifi er dog ikke den mest stabile. Parkering muligt i parkeringskælder for 12 euro pr. døgn."…"

Anmeldelse fra 10. feb. 2020

Sercotel Príncipe Paz Hotel
Hotel Taburiente
Hotel Taburiente
4 out of 5
C/ Dr Jose Naveiras 24A, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 521 pr. nat fra 30. jan. til 31. jan.
4/5Very Good! (219 anmeldelser)

"Et lille værelse med tremmer for vinduet , morgenmad der først åbner kl 07:00"…"

Anmeldelse fra 14. dec. 2015

Hotel Taburiente
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
0

De mest populære oplevelser i Santa Cruz de Tenerife

Strandferie i Santa Cruz de Tenerife

Der er intet som en ferie i Santa Cruz de Tenerife, der kan give dig fornyet energi. Den beroligende lyd af rullende bølger og duften af den salte havluft vil ude tvivl genopfriske både krop og sjæl. For at være tæt på centrum på din rejse til Santa Cruz de Tenerife kan du finde et hotel omkring Teresitas Strand (kun 8 km væk). Hvis du har planer om blive i længere tid, kan du tage et kig på vores pakkerejser til Santa Cruz de Tenerife. Du vil ikke kun spare penge, du finder også andre dejlige strande såsom Benijo-stranden og Playa de Fabián. Det er da win-win!

Godt at vide om Santa Cruz de Tenerife

  • Vælg et af vores strandhoteller i Santa Cruz de Tenerife, og sæt pris på alt, hvad denne destination har at byde på. Tag en gåtur langs vandet, og nyd den fantastiske solnedgang kun få trin fra dit overnatningssted.
  • Lejligheder er også populære blandt rejsende, som planlægger et ophold i Santa Cruz de Tenerife. To gode eksempler er San Andres Apartment og Weyler Luxury Apartment.
  • Santa Cruz de Tenerife har et indbyggertal på 222.400 mennesker, og her er masser at tage sig til. Er du ivrig efter at planlægge turen? Gå ind på vores side med oplevelser i Santa Cruz de Tenerife for at finde inspiration.
  • Teresitas Strand, Plaza de España og Garcia Sanabria Park er bare nogle af de populære attraktioner, som bør være på din liste over steder at besøge. Med vores tilbud på rejser til Santa Cruz de Tenerife har du flere penge tilovers til at udforske dem.

Spar tid og penge med pakkerejser til Santa Cruz de Tenerife

Hvad er den bedste måde at spare penge på min ferie til Santa Cruz de Tenerife på?

Det er let at spare penge med vores pakkerejser til Santa Cruz de Tenerife. Hvis du kombinerer overnatning, fly og andre tjenester (såsom udflugter og billeje) i en samlet reservation, kan du spare penge på den samlede pris. Vi tilbyder 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder verden over at vælge imellem, så du kommer ikke til at mangle valgmuligheder. Herudover er der intet afbestillingsgebyr på de fleste reservationer, hvis dine planer skulle ændre sig.

Hvilke lufthavne kan jeg flyve til, når jeg skal på ferie til Santa Cruz de Tenerife?

Santa Cruz de Tenerife har to lufthavne, som du kan flyve til:

  • Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord): 1.745 fly om måneden.
  • Tenerife (TFS-Tenerife South): 1.878 fly om måneden.

Hvilke slags overnatningssteder er mest populære på en rejse til Santa Cruz de Tenerife?

Med den lange række af fristende lejligheder og private ferieboliger at vælge mellem har tilrejsende til Santa Cruz de Tenerife valgmuligheder nok. Disse typer overnatningssteder er to af de mest eftertragtede. Hvis ingen af dem fanger dig, kan du måske finde noget, der er mere dig, blandt vores lejligheder og hoteller.

Hvad er inkluderet i en pakkerejse hos Expedia?

Det kommer alt sammen an på, hvilken slags rejse du ønsker. Pakkerejser til Santa Cruz de Tenerife kan inkludere fly og hotel, billeje, fly og hotel eller billeje og fly. Du kan også inkludere aktiviteter og oplevelser, hvilket gør dig i stand til at få rabat på stort set alt!