Bedømmelser baseret på 363 verificerede anmeldelser

4,5 af 5
93% anbefaler dette hotel
4,6 Rengøring på værelset
4,6 Service og personale
4,5 Værelsets komfort
4,5 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 03-02-2019 på Hotels
Dejligt og roligt sted, god smilende service, rent og pænt, alt fungerede.
Kommentar fra Hotelledelsen
24-03-2019 af Sunset View Club Team, Hotelledelsen
Tak for dine gode kommentarer til dit ophold på Sunset View Club. Vi håber at se dig tilbage gennem vores kompleks. Hilsen
5 ud af 5
af Steen

Fantastisk ferie

Opslået 17-04-2017 på Hotels
Rigtig hyggeligt, stille og roligt samt velholdt hotel med fine og veludstyret lejligheder. Personalet var utrolig hjælpsomme både i receptionen, i restauranten og ved poolen. Restauranten havde et godt udvalg med fantastiske salater, omeletter mm. Der er mange englændere på hotellet, de fleste pensionister, så vi oplevede ikke noget larm. Man må ikke reservere solsenge, hvilket betød, at man altid kunne få en solseng, det er et stort plus. Bar og restauranter på den anden side af vejen.
4 ud af 5
af Katrine

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 13-07-2016 på Hotels
4 ud af 5
af Anders fra København

Opslået 27-02-2016 på Hotels
Glimrende hotel, med meget venligt og imødekommende personale. Stor, lækker terrasse til lejligheden med liggestole, havebord og -stole. Velfungerende aircondition, der både kan varme og køle. Supermarked meget tæt på samt andre spise- og shoppingmuligheder. MEN: Undgå en lejlighed med soveværelse ud mod gaden. Det er meget larm fra barer og restauranter til omkring kl. 2. Selve byen er efter vores erfaringer noget mere blæsende end fx. Los Cristianos. Hvorfor ved vi ikke, men det er ikke få gange, vi har forladt et stormvejr og kørt ned til Los Cristianos/Las Americas, hvor vejret var væsentligt mildere.
4 ud af 5
af Lene fra Århus

Perfekt beliggenhed

Opslået 20-02-2015 på Hotels
Dejligt hotel med den helt perfekte beliggenhed i den gamle bydel.
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 15-02-2015 på Hotels
5 ud af 5
Anbefales
for Alle
af en verificeret rejsende fra Danmark

Super

Opslået 12-02-2015
Pænt, rent. Alt i orden hele vejen igennem. Personalet venligt og imødekommende.
4 ud af 5
af Bjarne Simon fra Fredericia

Dejligt ophold i december 2014

Opslået 28-12-2014 på Hotels
Fint ophold i december 2014, hvor vi havde 5 overnatninger. Vi ankom sent (kl. 22), men fik meget hurtig det ønskede værelse med super havudsigt. Området og særdeles lejlighedskomplekset er et meget roligt sted. Man skal kunne lide englændere, for dem er der mange af. De er en lille koloni og de snakker meget, men er ellers flinke nok. Det kan anbefales at spise på den kinesiske lige overfor. De øvrige restauranter er ikke noget at skrive om.
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

En lidt skuffende oplevelse

Opslået 06-06-2014 på Hotels
Vi boede en uge på hotellet, og vi var mildest talt lidt skuffede. At vi ikke havde fået besked på, at poolområdet var lukket pga. ombygning, var ikke hotellets skyld, da de havde informeret Hotels.com om dette - det var så ikke videreformidlet til os. Området er lidt langt væk fra alting, og de 4 ugentlige rengøringsdage blev knebent til to dage, da vi selv gik i receptionen og bad om rene håndklæder. Ikke godt nok.
5 ud af 5
af Marie fra Odense

Skønt og stille område

Opslået 29-03-2014 på Hotels
Vi har nydt vores ophold. Det var dejlige lejligheder med hyggelige haver. Der er pænt og rent omkring hotellet og utrolig behagelige personale. Vi kan varmt anbefale at bo på dette hotel!