Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


San Giovanni

Opdag en af Roms mest tætbefolkede beboelsesområder, hvor du kan beundre en spektakulær basilika fra det 4. århundrede og et antikt romersk palads.

Find nogle af Roms største historiske bygninger i San Giovanni. Tag en rundvisning i Palazzo del Laterano og basilikaen San Giovanni in Laterano. Se en samling forbløffende malerier og gobeliner i disse historiske bygninger. San Giovanni har også nogle af byens fineste shoppingområder med små butikker og vintagemarkeder. Besøg et marked i lokalområdet, og køb vin, frisk frugt og grøntsager.

Lær historien om pavestaterne i det lateranske palads. Den enorme bygning tilhørte engang romerske adelsmænd. Den blev til pavehjem fra det 4. til det 14. århundrede. Palazzo del Laterano huser nu det vatikanske historiske museum. Tag på en guidet rundvisning, og se fascinerende religiøse dokumenter og kunstværker.

Besøg basilikaen, som er forbundet til Palazzo del Laterano, og som kan dateres tilbage til begyndelsen af 400-tallet. Bemærk de spektakulære statuer af apostlene indenfor. Se hen over alterets sakramente for at se, hvad der bliver sagt for at være del af bordet fra Jesus sidste middag.

Tæt ved basilikaen San Giovanni in Laterano findes Scala Santa, en hellig trappe, der er placeret i Piazza di Porta San Giovanni. Det menes, at Jesus gik ned af disse trapper under hans retssag. Se Porta Asinaria, en af de første porte i Roms aurelianske mure. I det 6. århundrede gik goternes hær under Totila ind i byen fra denne port og plyndrede hensynsløst byen.

Gå til Via Sannio og dens travle marked, hvor der sælges tøj, sko, lædervarer og andre genstande. Shopping i San Giovanni er generelt mindre dyrt end i Roms mere centrale shoppingdistrikter.

San Giovanni er kendt som boligområde; dog er det fyldt med religiøse relikvier og romersk historie. Nå dette historiske distrikt fra San Giovanni metrostation. Mens du er i nabolaget, kan du nyde en sød Mont Blanc-kage eller en profiterole fra et traditionelt italiensk kondittori.


Guide til at udforske San Giovanni


De bedste tilbud på fly + hotel