Bedømmelser baseret på 341 verificerede anmeldelser

4,4 af 5
88% anbefaler dette hotel
4,6 Rengøring på værelset
4,7 Service og personale
4,2 Værelsets komfort
4,1 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
5 ud af 5
af en verificeret rejsende fra Nuuk

Opslået 27-04-2019
En god familie venlig hotel med masser af plads til børn og voksne.
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 30-01-2019
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Fantastisk buffet

Opslået 11-08-2014 på Hotels
Fantastisk buffet, alt hvad hjertet kan begær. Eneste minus er at hotellet er lidt strenge overfor hvad børn må i deres store pool
5 ud af 5
af John Keller fra Danmark

Overraskende godt

Opslået 21-07-2014 på Hotels
Vi boede på hotellet i 1 uge i juli 2014. Hotellet overraskede os meget positivt. Personalet var meget professionelle og venlige. Værelset skøn, kæmpe indhegnet fælles område som gør at man ikke behøver at gå andre steder. Masser af aktivitetsmuligheder, og det bedste er "All Inklusiv" - det ligger på et meget højt niveau. Skulle jeg finde en lille ting, så skulle det være at hotellet burde have sin egne Shuttlebus til afhentning af gæster i lufthavnen, og retur igen.
4 ud af 5
af Manze fra Aarhus

Man skulle tro jeg var i Tyskland

Opslået 14-04-2014 på Hotels
Personalet snakker konsekvens kun tysk til en. Selv om man spørger dem på engelsk, så svare de på tysk. Maden er ok, ikke prangende, og der er ikke så meget styr på bordreservationer.
4 ud af 5
af Merete fra Danmark

Totaloplevelse

Opslået 04-03-2014 på Hotels
Dejligt, velbeliggende hotel.Venlig og imødekommende service, behagelig atmosfære. Man bliver vartet op. Sengene lidt hårde.
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 03-03-2014 på Hotels
5 ud af 5
af Birgitte fra Denmark

Fantastisk park til hotellet, meget smilende perso

Opslået 12-02-2014 på Hotels
Det var rigtig godt, personalet var fantastisk, stemningen rigtig god.Alt var meget positivt.
5 ud af 5
af Gija fra Aarhus, Denmark

Perfekt beliggenhed og morgenmad

Opslået 20-10-2013 på Hotels
Super beliggenhed helt ud til sandstrand, Dunes Maspalomas, og samtidigt tæt på butikker og flot strand promenada, hvor man kan gå en nydelig tur efter solnedgang og lade sig underholde af levende statuer, klovne eller shoppe til sengetid. Meget venlig hotelpersonale, med flydende engelsk og tysk, i receptionen. Kæmpe udvalg af frisk juice, frugter, æg-omlet-pandekager - og andet godt til morgenmad, alt i god kvalitet. Varm kakao til børnene og andre :-) Dejlig frodig have med masser af skygge til dem som vil gemme sig fra solens hede - og masser af sol ved svømmingpool, hvor der var altid læ fra vinden, hvis det generede ved sandstranden. Canarisk buffet til aftensman kan varmt anbefales, især til dem som kan lige mere krydret mad (det skal man huske at væge til, da det kun var 2 gange i den uge, vi var derned). Det eneste, som børnene savnede, var milkshakes i baren - så de måtte "nøjes" med cola, pinacolada sin og chokodrik med flødeskum på.
5 ud af 5
Anbefales
for Alle
af Suzanne fra København, Danmark

Hotel for dem, som ønsker ro og kvalitet.

Opslået 01-03-2013
Fordele: Dejligt værelse med havudsigt og skøn morgenmadsbuffet
Ulemper: Der er enkelte værelser, små bungalows ude i haven og ved pool som er mørke og ikke særlig hyggelige. Man skal bo i hovedbygningen.
Sted: Hotellet er en oase. Verdens bedste klima. Uden for er der lige i begyndelsen af strandområdet for mange turistboder og stranden er ikke bounty.
Hotellet ligger meget centralt i Maspalomas, den sydlige del af Gran Canaria, hvor der er så godt som solsikkert. Hotellets smukke palmehave har udgang direkte til stranden og tæt på ligger en masse forretninger, shoppingcentre og hyggelige cafeer. Gran Canaria er ikke smukt som et 'bounty-land', visse steder er det turistet og lidt plat (efter min smag), men det må man bare lige suse igennem. Vi boede i bygningen hvor lobbyen er og fra vores værelse på 4.sal var der den smukkeste havudsigt. Vi havde fuld pension, Det er en buffet og maden er rigtig god. Om aftenener der underholdning og dans i baren.Betjeningen er super, de flinkeste tjenere. Værelset havde to store tilpas hårde senge (perfekte), der er safe, tv, badekar, men wifi er nede i lobbyen. Alt er rent og pænt. Vi er tennisspillere og der er 4 gode tennisbaner. Har besøgt dette hotel før og kan ikke forstå, at de vil rive det ned/bygge det om? Jeg er vild med at det ikke er super moderne, og man mærker ikke, at der er andre gæster. Klientelet er velklædte voksne mennesker, men der er børnevenligt og en del af poolen er for børn.