Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Rejse til Saint-Francois-Longchamp

Skal du snart rejse til Saint-Francois-Longchamp, Saint-Francois-Longchamp, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Saint-Francois-Longchamp et godt sted at starte for at få lidt mere information om Saint-Francois-Longchamp. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Saint-Francois-Longchamp bliver perfekt.

Ferie Saint-Francois-Longchamp:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Saint-Francois-Longchamp? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Saint-Francois-Longchamp. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Saint-Francois-Longchamp for at nå det hele. Selvom du har besøgt Saint-Francois-Longchamp før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Saint-Francois-Longchamp for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Saint-Francois-Longchamp, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Saint-Francois-Longchamp. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Saint-Francois-Longchamp, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Saint-Francois-Longchamp? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Saint-Francois-Longchamp. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Saint-Francois-Longchamp, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Saint-Francois-Longchamp ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Saint-Francois-Longchamp og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Saint-Francois-Longchamp. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


Bedste hoteltilbud i Saint-Francois-Longchamp

Se alle 557 hoteller i Saint-Francois-Longchamp
VVF Hôtel Saint François Longchamp

VVF Hôtel Saint François Longchamp

L'Auberge Ensolleillée, Saint-Francois-Longchamp
4,0
ud af 5 (baseret på 3 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Med et ophold på VVF Hôtel Saint François Longchamp i Saint-Francois-Longchamp har du nem adgang til pisterne, da du vil være omringet af bjerge. Dette hotel ligger desuden mindre end 20 km fra Col de la Madeleine og Pierrafort Bjergbane samt tæt på vinteraktiviteter såsom skiundervisning. Derudover ligger Opinel Museum og Saint-Jean-de-Maurienne Katedralen ca. 25 km derfra.

Hôtel le Lac Bleu 1650

Hôtel le Lac Bleu 1650

Allée de Longchamp 1650, Saint-Francois-Longchamp
4,7
ud af 5 (baseret på 3 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel med skifaciliteter ligger i Saint-Francois-Longchamp, kun 5,3 km fra Col de la Madeleine og ca. 32 km fra Opinel Museum og Saint-Jean-de-Maurienne Katedralen. Derudover ligger Kostume- og folketraditionsmuseum og Museum Felicien ca. 32 km derfra.

419 DKK
Chalet 1200

Chalet 1200

Le Planet, Saint-Francois-Longchamp
0.0 ud af 5.0

Denne kro ligger i Saint-Francois-Longchamp, kun 9,9 km fra Col de la Madeleine og ca. 25 km fra Opinel Museum og Saint-Jean-de-Maurienne Katedralen. Derudover ligger Kostume- og folketraditionsmuseum og Museum Felicien ca. 32 km derfra.

Résidence Lagrange Vacances Les Hauts de la Vanoise

Résidence Lagrange Vacances Les Hauts de la Vanoise

Résidence Lagrange Prestige, Pralognan-la-Vanoise
3,4
ud af 5 (baseret på 8 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Ikke langt fra pisterne i Pralognan-la-Vanoise finder du Résidence Lagrange Vacances Les Hauts de la Vanoise. Dette overnatningssted ligger i bjergene, 11,7 km fra Champagny Kabelbane samt tæt på vinteraktiviteter såsom langrend og skiundervisning. Derudover ligger Praz Gondola og La Tania Skisportssted ca. 25 km derfra.

961 DKK
Le Chalet du Mont Vallon Spa Resort

Le Chalet du Mont Vallon Spa Resort

Quartier les Bruyeres, Saint-Martin-de-Belleville
4,5
ud af 5 (baseret på 74 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Med et ophold på Le Chalet du Mont Vallon Spa Resort i Les Bruyeres har du nem adgang til pisterne. Dette hotel ligger i bjergene, kun 5 km fra Bruyeres 1 Kabelbane og Val Thorens Skisportssted samt tæt på vinteraktiviteter såsom langrend og skiundervisning. Derudover ligger Masse 1 Bjergbane og Roc des 3 Marches 1 Gondola ca. 2 km derfra.

Belambra Hotels & Resort Terra Nova

Belambra Hotels & Resort Terra Nova

Plagne Centre, La Plagne-Tarentaise
3,8
ud af 5 (baseret på 6 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Med et ophold på Belambra Hotels & Resort Terra Nova i Macot-la-Plagne har du nem adgang til pisterne. Dette hotel ligger i bjergene, kun 3 km fra Paradiski-skistedet og Telemetro Gondola samt tæt på vinteraktiviteter såsom skiundervisning og ture med snesko. Derudover ligger Roche de Mio Gondola og La Plagne bobslædebane ca. 5 km derfra.

517 DKK
La Citadelle de Conflans

La Citadelle de Conflans

18 Place de Conflans, Albertville
4,2
ud af 5 (baseret på 11 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Albertville, kun få skridt fra Mueseum for Kunst og Historie og Conflans Middelalderby. Derudover ligger House of the Winter Games og Halle Olympique ca. 5 km derfra.

Résidence Pierre & Vacances Plagne Lauze

Résidence Pierre & Vacances Plagne Lauze

La Plagne 1800, La Plagne-Tarentaise
3,9
ud af 5 (baseret på 67 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Ikke langt fra pisterne i Macot-la-Plagne finder du Résidence Pierre & Vacances Plagne Lauze. Dette overnatningssted ligger i bjergene, kun 2 km fra Paradiski-skistedet og Telemetro Gondola samt tæt på vinteraktiviteter såsom langrend og skiundervisning. Derudover ligger La Plagne bobslædebane og Roche de Mio Gondola ca. 5 km derfra.

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.