Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Besøg Rundetårn

Besøg en af Europas ældste fungerende astronomiske observationstårne, som nu også fungerer som kulturcenter og et godt udsigtspunkt, hvor du kan se København fra oven.

Det ikoniske Rundetårn fra det 17. århundrede toner frem over den københavnske gågade, Strøget. Fra toppen af tårnet har du en 360 graders udsigt over byen, og her har du også mulighed for at kigge på stjerner sammen med aspirerende astronomer. Rundetårn-komplekset huser også et galleri, en koncertsal og endda en malerisk kirke.

Rundetårn blev bygget under ledelse af Christian IV i starten af 1600-tallet og er en af byens mest bemærkelsesværdige arkitektoniske værker. Det var engang en astronomisk forskningsinstitution under Københavns Universitet, men nu fungerer det som et kulturcenter, som alle kan have gavn af.

En stejl rampe svøber sig rundt om den indvendige centrale søjle - et fantastisk eksempel på datidens avancerede arkitektur. Gå hele vejen op til toppen og få pusten undervejs, mens du kigger nærmere på de forskellige udstillinger, du møder på vej mod toppen.

Halvvejs oppe ligger Bibliotekssalen, et kulturcenter. Tag et kig på udstillingerne om moderne kunst, videnskabelige underværker og værker af lokale elever. Der er også et koncertsted. Benyt den ugentlige chance for at lytte til lokal jazz, klassisk musik eller folkemusik i disse særlige omgivelser.

Fortsæt op ad rampen til observationsdækket, som ligger 34 meter over gaden. Bestil forfriskninger i kiosken, tag plads på en bænk og observer de aktiviteter, der udspiller sig i den idylliske havn i det fjerne. 

En smal trappe leder op til observatoriet. På søndage eftermiddage i sommerperioden kan du typisk komme forbi og se solen gennem et solteleskop. Aspirerende astronomer kan også besøge observatoriet op udvalgte aftener for at se på stjerner og lære mere om fjerntliggende konstellationer. Du kan finde flere oplysninger på Rundetårns hjemmeside.

Rundetårn ligger centralt i København og er nemmest at komme til på cykel eller til fods. Nørreport Metrostation ligger i nærheden, og der er desuden begrænset gadeparkering mod et gebyr omkring stationen. Rundetårn er åben hver dag fra marts til oktober, med yderligere aftenåbning om sommeren. Der skal betales en lille entré. Vær venlig opmærksom på, at der ikke er nogen elevator.


Guide til at udforske Rundetårn


Kort

Bedste hoteltilbud i Rundetårn

Se alle 718 overnatningssteder i nærheden af Rundetårn
Hotel Kong Arthur DKK 931
Hotel Kong Arthur

Hotel Kong Arthur

Nørre Søgade 11, København
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i København, kun 15 minutters gang fra Arbejdermuseet, Københavns Universitet og Botanisk Have. Derudover ligger Rundetårn og Strøget 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Nørreport Station på 7 minutter og Nørreport Station på 7 minutter.

  Skt. Petri DKK 1.250
  Skt. Petri

  Skt. Petri

  Krystalgade 22, København
    
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Universitet og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.

   Copenhagen Admiral Hotel DKK 835
   Copenhagen Admiral Hotel

   Copenhagen Admiral Hotel

   Toldbodgade 24-28, København
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Skuespilhuset, Nyhavn og Amalienborg Slot. Derudover ligger Københavns Operahus og Den Lille Havfrue ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 8 minutter og Christianshavn Station på 17 minutter.

    The Square DKK 945
    The Square

    The Square

    Rådhuspladsen 14, København
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum kun få skridt fra Wallmans Circus Building, Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Danmarks Nationalmuseum 10 minutter derfra. Vesterport Station ligger inden for 4 i minutters gang, mens Københavns Hovedbanegård ligger inden for 6 minutters gang.

     Comfort Hotel Vesterbro DKK 735
     Comfort Hotel Vesterbro

     Comfort Hotel Vesterbro

     Vesterbrogade 23-29, København
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

      Hotel SKT. Annæ DKK 986
      Hotel SKT. Annæ

      Hotel SKT. Annæ

      Sankt Annæ Plads 18-20, København
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i København Centrum, kun få skridt fra Skuespilhuset og Nyhavn. Derudover ligger Amalienborg Slot og Kongens Nytorv 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 6 minutter og Christianshavn Station på 16 minutter.

       Tivoli Hotel DKK 995
       Tivoli Hotel

       Tivoli Hotel

       Arni Magnussons Gade 2, København
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum, kun 2 km fra Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Rådhuspladsen og Strøget ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

        Wakeup Copenhagen Borgergade DKK 680
        Wakeup Copenhagen Borgergade

        Wakeup Copenhagen Borgergade

        Borgergade 9, København
          
         2.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Kongens Nytorv, Nyhavn og Rundetårn. Derudover ligger Rosenborg Slot og Amalienborg Slot 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 7 minutter og Nørreport Station på 13 minutter.