Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Besøg Rundetårn

Besøg en af Europas ældste fungerende astronomiske observationstårne, som nu også fungerer som kulturcenter og et godt udsigtspunkt, hvor du kan se København fra oven.

Det ikoniske Rundetårn fra det 17. århundrede toner frem over den københavnske gågade, Strøget. Fra toppen af tårnet har du en 360 graders udsigt over byen, og her har du også mulighed for at kigge på stjerner sammen med aspirerende astronomer. Rundetårn-komplekset huser også et galleri, en koncertsal og endda en malerisk kirke.

Rundetårn blev bygget under ledelse af Christian IV i starten af 1600-tallet og er en af byens mest bemærkelsesværdige arkitektoniske værker. Det var engang en astronomisk forskningsinstitution under Københavns Universitet, men nu fungerer det som et kulturcenter, som alle kan have gavn af.

En stejl rampe svøber sig rundt om den indvendige centrale søjle - et fantastisk eksempel på datidens avancerede arkitektur. Gå hele vejen op til toppen og få pusten undervejs, mens du kigger nærmere på de forskellige udstillinger, du møder på vej mod toppen.

Halvvejs oppe ligger Bibliotekssalen, et kulturcenter. Tag et kig på udstillingerne om moderne kunst, videnskabelige underværker og værker af lokale elever. Der er også et koncertsted. Benyt den ugentlige chance for at lytte til lokal jazz, klassisk musik eller folkemusik i disse særlige omgivelser.

Fortsæt op ad rampen til observationsdækket, som ligger 34 meter over gaden. Bestil forfriskninger i kiosken, tag plads på en bænk og observer de aktiviteter, der udspiller sig i den idylliske havn i det fjerne. 

En smal trappe leder op til observatoriet. På søndage eftermiddage i sommerperioden kan du typisk komme forbi og se solen gennem et solteleskop. Aspirerende astronomer kan også besøge observatoriet op udvalgte aftener for at se på stjerner og lære mere om fjerntliggende konstellationer. Du kan finde flere oplysninger på Rundetårns hjemmeside.

Rundetårn ligger centralt i København og er nemmest at komme til på cykel eller til fods. Nørreport Metrostation ligger i nærheden, og der er desuden begrænset gadeparkering mod et gebyr omkring stationen. Rundetårn er åben hver dag fra marts til oktober, med yderligere aftenåbning om sommeren. Der skal betales en lille entré. Vær venlig opmærksom på, at der ikke er nogen elevator.


Guide til at udforske Rundetårn


Bedste hoteltilbud i Rundetårn

Se alle 811 overnatningssteder i nærheden af Rundetårn
Copenhagen Admiral Hotel DKK 835
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, København
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Skuespilhuset, Nyhavn og Amalienborg Slot. Derudover ligger Københavns Operahus og Strøget 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 8 minutter og Marmorkirken Metrostation på 10 minutter.

  Skt. Petri DKK 1.305
  Skt. Petri

  Skt. Petri

  Krystalgade 22, København
    
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Universitet og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Rundetårn og Strøget 5 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.

   Wakeup Copenhagen Borgergade DKK 550
   Wakeup Copenhagen Borgergade

   Wakeup Copenhagen Borgergade

   Borgergade 9, København
     
    2.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Kongens Nytorv og Strøget. Derudover ligger Nyhavn og Rundetårn 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Marmorkirken Metrostation på 6 minutter og Kongens Nytorv Station på 7 minutter.

    Comfort Hotel Vesterbro DKK 735
    Comfort Hotel Vesterbro

    Comfort Hotel Vesterbro

    Vesterbrogade 23-29, København
      
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget. Derudover ligger Torvehallerne og Rosenborg Slot ca. 3 km derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

     Tivoli Hotel DKK 800
     Tivoli Hotel

     Tivoli Hotel

     Arni Magnussons Gade 2, København
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i København, kun 15 minutters gang fra Ny Carlsberg Glyptotek og Tivoli. Derudover ligger Danmarks Nationalmuseum og Rådhuspladsen ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

      Villa Copenhagen
      Villa Copenhagen

      Villa Copenhagen

      Tietgensgade 39, København
        
       4.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget. Derudover ligger Nyhavn og Botanisk Have ca. 3 km derfra. Der er fem minutters gang til både København (ZGH-Københavns Hovedbanegård) og Københavns Hovedbanegård.

       citizenM Copenhagen Radhuspladsen DKK 788
       citizenM Copenhagen Radhuspladsen

       citizenM Copenhagen Radhuspladsen

       H. C. Andersens Boulevard 12, København
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Strøget, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Christiansborg Slot og Botanisk Have ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Rådhuspladsen Metrostation og Vesterport Station.

        Ascot Hotel DKK 851
        Ascot Hotel

        Ascot Hotel

        Studiestræde 61, København
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Pumpehuset, Strøget og Rådhuspladsen. Derudover ligger Tivoli og Københavns Universitet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Rådhuspladsen Metrostation.