Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Besøg Rosenborg Slot

Se overdådigheden, som omgav de danske kongelige i tidligere tider i denne storslåede bygning, eller slap af i Kongens Have, som omgiver slottet.

Rosenborg Slot fungerede som kongelig residens fra 1606 til 1710, og var hjemsted for den daværende konge, Christian IV. I dag er slottet åbent for offentligheden som et museum og huser landets kongelige samlinger. Kongens Have omgiver slottet og er en populær destination for københavnere, som kommer for at slappe af eller lege.

Kong Christian IV er kendt for sin dristige udvikling af København, og han har bestilt et stort antal af byens mest genkendelige historiske bygninger. Rosenborg Slot er opført i hollandsk renæssancestil og er én af de arkitektoniske bedrifter, han er mest stolt af.

Besøg Rosenborg Slot tidligt om morgenen, hvor du kan se Den Kongelige Livgarde sætte kursen mod Amalienborg i en dramatisk march. Brug resten af morgenen på at udforske slottets overdådige interiør. Find den selvguidede tur på din smartphone, og lær mere om slottet.

Slottet er blevet omhyggeligt restaureret af historikere og har smukke, pudsede lofter. Det er fyldt med historisk husholdning og særlige genstande. Tag et kig på kongens badeværelse med de fine porcelænsfliser, og kig også forbi spejlkabinettet. Riddersalen har en stor samling af vægtæpper, som pryder væggene. 

En permanent samling af artefakter inkluderer historiske malerier, statuer og dokumenter. Udstillingsbeskrivelserne er både på dansk og engelsk. Gå ikke glip af kronjuvelerne og kongetronen.

Træd uden for slottets mure og ind i Kongens Have. En café serverer traditionel dansk mad og øl, så du kan købe sild og Carlsberg til frokost eller medbringe din egen madkurv. Længere inde i haven finder du frodigt græs og gangstier, hvor du kan gå i skyggen.

Rosenborg Slot ligger lige uden for centrum, og du kommer nemmest dertil på cykel eller til fods. Ankommer du med metroen, kan du stå af ved Nørreport Metrostation, som ligger i nærheden af indgangen til slottet. Rosenborg Slot er åbent hver dag i sommermånederne, men er lukket på mandage og helligdage resten af året. Du skal betale entré for at få adgang, og desuden skal du betale ekstra for at få lov til at tage billeder. Tasker, der er større end mindre håndtasker, bliver tjekket.  


Guide til at udforske Rosenborg Slot


Kort

Bedste hoteltilbud i Rosenborg Slot

Se alle 720 overnatningssteder i nærheden af Rosenborg Slot
Hotel Kong Arthur DKK 931
Hotel Kong Arthur

Hotel Kong Arthur

Nørre Søgade 11, København
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i København, kun 15 minutters gang fra Arbejdermuseet, Københavns Universitet og Botanisk Have. Derudover ligger Rundetårn og Strøget 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Nørreport Station på 7 minutter og Nørreport Station på 7 minutter.

  Copenhagen Admiral Hotel DKK 835
  Copenhagen Admiral Hotel

  Copenhagen Admiral Hotel

  Toldbodgade 24-28, København
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Skuespilhuset, Nyhavn og Amalienborg Slot. Derudover ligger Københavns Operahus og Den Lille Havfrue ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 8 minutter og Christianshavn Station på 17 minutter.

   Skt. Petri DKK 1.250
   Skt. Petri

   Skt. Petri

   Krystalgade 22, København
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Universitet og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.

    Hotel SKT. Annæ DKK 986
    Hotel SKT. Annæ

    Hotel SKT. Annæ

    Sankt Annæ Plads 18-20, København
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i København Centrum, kun få skridt fra Skuespilhuset og Nyhavn. Derudover ligger Amalienborg Slot og Kongens Nytorv 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 6 minutter og Christianshavn Station på 16 minutter.

     The Square DKK 945
     The Square

     The Square

     Rådhuspladsen 14, København
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum kun få skridt fra Wallmans Circus Building, Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Danmarks Nationalmuseum 10 minutter derfra. Vesterport Station ligger inden for 4 i minutters gang, mens Københavns Hovedbanegård ligger inden for 6 minutters gang.

      Comfort Hotel Vesterbro DKK 735
      Comfort Hotel Vesterbro

      Comfort Hotel Vesterbro

      Vesterbrogade 23-29, København
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

       Wakeup Copenhagen Borgergade DKK 680
       Wakeup Copenhagen Borgergade

       Wakeup Copenhagen Borgergade

       Borgergade 9, København
         
        2.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Kongens Nytorv, Nyhavn og Rundetårn. Derudover ligger Rosenborg Slot og Amalienborg Slot 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 7 minutter og Nørreport Station på 13 minutter.

        Ibsens Hotel DKK 803
        Ibsens Hotel

        Ibsens Hotel

        Vendersgade 23, København
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Arbejdermuseet, Københavns Universitet og Rundetårn. Derudover ligger Botanisk Have og Strøget 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.