Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Besøg Rosenborg Slot

Se overdådigheden, som omgav de danske kongelige i tidligere tider i denne storslåede bygning, eller slap af i Kongens Have, som omgiver slottet.

Rosenborg Slot fungerede som kongelig residens fra 1606 til 1710, og var hjemsted for den daværende konge, Christian IV. I dag er slottet åbent for offentligheden som et museum og huser landets kongelige samlinger. Kongens Have omgiver slottet og er en populær destination for københavnere, som kommer for at slappe af eller lege.

Kong Christian IV er kendt for sin dristige udvikling af København, og han har bestilt et stort antal af byens mest genkendelige historiske bygninger. Rosenborg Slot er opført i hollandsk renæssancestil og er én af de arkitektoniske bedrifter, han er mest stolt af.

Besøg Rosenborg Slot tidligt om morgenen, hvor du kan se Den Kongelige Livgarde sætte kursen mod Amalienborg i en dramatisk march. Brug resten af morgenen på at udforske slottets overdådige interiør. Find den selvguidede tur på din smartphone, og lær mere om slottet.

Slottet er blevet omhyggeligt restaureret af historikere og har smukke, pudsede lofter. Det er fyldt med historisk husholdning og særlige genstande. Tag et kig på kongens badeværelse med de fine porcelænsfliser, og kig også forbi spejlkabinettet. Riddersalen har en stor samling af vægtæpper, som pryder væggene. 

En permanent samling af artefakter inkluderer historiske malerier, statuer og dokumenter. Udstillingsbeskrivelserne er både på dansk og engelsk. Gå ikke glip af kronjuvelerne og kongetronen.

Træd uden for slottets mure og ind i Kongens Have. En café serverer traditionel dansk mad og øl, så du kan købe sild og Carlsberg til frokost eller medbringe din egen madkurv. Længere inde i haven finder du frodigt græs og gangstier, hvor du kan gå i skyggen.

Rosenborg Slot ligger lige uden for centrum, og du kommer nemmest dertil på cykel eller til fods. Ankommer du med metroen, kan du stå af ved Nørreport Metrostation, som ligger i nærheden af indgangen til slottet. Rosenborg Slot er åbent hver dag i sommermånederne, men er lukket på mandage og helligdage resten af året. Du skal betale entré for at få adgang, og desuden skal du betale ekstra for at få lov til at tage billeder. Tasker, der er større end mindre håndtasker, bliver tjekket.  


Guide til at udforske Rosenborg Slot


Kort

Bedste hoteltilbud i Rosenborg Slot

Se alle 780 overnatningssteder i nærheden af Rosenborg Slot
Skt. Petri DKK 1.150
Skt. Petri

Skt. Petri

Krystalgade 22, København
   
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Universitet og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.

  Ascot Hotel
  Ascot Hotel

  Ascot Hotel

  Studiestræde 61, København
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Pumpehuset og Rådhuspladsen. Derudover ligger Tivoli og Strøget 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Rådhuspladsen Metrostation.

   Copenhagen Admiral Hotel DKK 835
   Copenhagen Admiral Hotel

   Copenhagen Admiral Hotel

   Toldbodgade 24-28, København
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Skuespilhuset, Nyhavn og Amalienborg Slot. Derudover ligger Københavns Operahus og Den Lille Havfrue ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 8 minutter og Marmorkirken Metrostation på 10 minutter.

    Comfort Hotel Vesterbro DKK 735
    Comfort Hotel Vesterbro

    Comfort Hotel Vesterbro

    Vesterbrogade 23-29, København
      
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

     Hotel Kong Arthur DKK 931
     Hotel Kong Arthur

     Hotel Kong Arthur

     Nørre Søgade 11, København
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med spa ligger i København Centrum, kun 15 minutters gang fra Arbejdermuseet, Københavns Universitet og Botanisk Have. Derudover ligger Rundetårn og Strøget 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Nørreport Station på 7 minutter og Nørreport Station på 7 minutter.

      citizenM Copenhagen Radhuspladsen DKK 700
      citizenM Copenhagen Radhuspladsen

      citizenM Copenhagen Radhuspladsen

      H. C. Andersens Boulevard 12, København
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli, Strøget og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Christiansborg Slot og Botanisk Have ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Rådhuspladsen Metrostation og Vesterport Station.

       Wakeup Copenhagen Borgergade DKK 610
       Wakeup Copenhagen Borgergade

       Wakeup Copenhagen Borgergade

       Borgergade 9, København
         
        2.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Kongens Nytorv, Nyhavn og Rundetårn. Derudover ligger Rosenborg Slot og Amalienborg Slot 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Marmorkirken Metrostation på 6 minutter og Kongens Nytorv Station på 7 minutter.

        Scandic Palace Hotel DKK 995
        Scandic Palace Hotel

        Scandic Palace Hotel

        Rådhuspladsen 57, København
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Rådhus og Rådhuspladsen. Derudover ligger Tivoli og Strøget 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Rådhuspladsen Metrostation, mens Vesterport Station ligger inden for 8 minutters gang.