Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Besøg Rosenborg Slot

Se overdådigheden, som omgav de danske kongelige i tidligere tider i denne storslåede bygning, eller slap af i Kongens Have, som omgiver slottet.

Rosenborg Slot fungerede som kongelig residens fra 1606 til 1710, og var hjemsted for den daværende konge, Christian IV. I dag er slottet åbent for offentligheden som et museum og huser landets kongelige samlinger. Kongens Have omgiver slottet og er en populær destination for københavnere, som kommer for at slappe af eller lege.

Kong Christian IV er kendt for sin dristige udvikling af København, og han har bestilt et stort antal af byens mest genkendelige historiske bygninger. Rosenborg Slot er opført i hollandsk renæssancestil og er én af de arkitektoniske bedrifter, han er mest stolt af.

Besøg Rosenborg Slot tidligt om morgenen, hvor du kan se Den Kongelige Livgarde sætte kursen mod Amalienborg i en dramatisk march. Brug resten af morgenen på at udforske slottets overdådige interiør. Find den selvguidede tur på din smartphone, og lær mere om slottet.

Slottet er blevet omhyggeligt restaureret af historikere og har smukke, pudsede lofter. Det er fyldt med historisk husholdning og særlige genstande. Tag et kig på kongens badeværelse med de fine porcelænsfliser, og kig også forbi spejlkabinettet. Riddersalen har en stor samling af vægtæpper, som pryder væggene. 

En permanent samling af artefakter inkluderer historiske malerier, statuer og dokumenter. Udstillingsbeskrivelserne er både på dansk og engelsk. Gå ikke glip af kronjuvelerne og kongetronen.

Træd uden for slottets mure og ind i Kongens Have. En café serverer traditionel dansk mad og øl, så du kan købe sild og Carlsberg til frokost eller medbringe din egen madkurv. Længere inde i haven finder du frodigt græs og gangstier, hvor du kan gå i skyggen.

Rosenborg Slot ligger lige uden for centrum, og du kommer nemmest dertil på cykel eller til fods. Ankommer du med metroen, kan du stå af ved Nørreport Metrostation, som ligger i nærheden af indgangen til slottet. Rosenborg Slot er åbent hver dag i sommermånederne, men er lukket på mandage og helligdage resten af året. Du skal betale entré for at få adgang, og desuden skal du betale ekstra for at få lov til at tage billeder. Tasker, der er større end mindre håndtasker, bliver tjekket.  


Guide til at udforske Rosenborg Slot


Kort

Bedste hoteltilbud i Rosenborg Slot

Se alle 637 overnatningssteder i nærheden af Rosenborg Slot
The Square DKK 990
The Square

The Square

Rådhuspladsen 14, København
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum kun få skridt fra Wallmans Circus Building, Rådhuspladsen og Tivoli. Derudover ligger Strøget og Ny Carlsberg Glyptotek 10 minutter derfra. Vesterport Station ligger inden for 4 i minutters gang, mens Københavns Hovedbanegård ligger inden for 6 minutters gang.

  Copenhagen Admiral Hotel DKK 850
  Copenhagen Admiral Hotel

  Copenhagen Admiral Hotel

  Toldbodgade 24-28, København
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Skuespilhuset, Amalienborg Slot og Nyhavn. Derudover ligger Frederikskirken og Københavns Operahus 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 8 minutter og Christianshavn Station på 17 minutter.

   Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade DKK 580
   Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

   Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

   Bernstorffsgade 35, København
     
    2.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Ny Carlsberg Glyptotek og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Københavns Hovedbanegård på 10 minutter og Vesterport Station på 12 minutter.

    CABINN Copenhagen
    CABINN Copenhagen

    CABINN Copenhagen

    Arni Magnussons Gade 1, København
      
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i København Centrum, kun 2 km fra Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotek og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 9 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

     Wakeup Copenhagen Borgergade
     Wakeup Copenhagen Borgergade

     Wakeup Copenhagen Borgergade

     Borgergade 9, København
       
      2.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Kongens Nytorv, Nyhavn og Rundetårn. Derudover ligger Frederikskirken og Rosenborg Slot 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 7 minutter og Nørreport Station på 13 minutter.

      Hotel Kong Arthur
      Hotel Kong Arthur

      Hotel Kong Arthur

      Nørre Søgade 11, København
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i København, kun 15 minutters gang fra Arbejdermuseet, Rundetårn og Strøget. Derudover ligger Rosenborg Slot og Københavns Universitet 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Nørreport Station på 7 minutter og Nørreport Station på 7 minutter.

       Skt. Petri
       Skt. Petri

       Skt. Petri

       Krystalgade 22, København
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Universitet og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.

        Generator Copenhagen DKK 540
        Generator Copenhagen

        Generator Copenhagen

        Adelgade 5, København
          
         2.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hostel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Kongens Nytorv, Nyhavn og Rosenborg Slot. Derudover ligger Rundetårn og Frederikskirken 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 8 minutter og Nørreport Station på 11 minutter.