Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Søg blandt 321.000 hoteller og 550 flyselskaber verden over.


Feriepakker til Rom centrum, byen som alle veje fører til

Besøg den indre by i Italiens hovedstad, og nyd traditionel italiensk mad. En storbyferie i Rom byder på afslapning og besøg på byens berømte historiske steder.

Centrum i Rom er fyldt med rige, historiske steder, livlig shopping og mange spisemuligheder. Udforsk dette område, og opdag det berømte Pantheon, et romersk tempel bygget i det 2. århundrede. Det ligger på én af de store bakker i Rom.

Nyd klassiske italienske retter, og slap af i charmerende barer. Gå op ad Spanish Steps, en ældgammel trappe og mødested. Den spanske trappe er placeret tæt ved en stor offentlig park og mange designerbutikker. Se en himmelstræbende cylindrisk bygning fra det 2. århundrede, Hadrians mausoleum.

Find Piazza Navona, et populært mødested for lokale og besøgende. Gadekunstnere og malere arbejder ofte på denne betydningsfulde plads. Kig på De fire floder-fontænen i midten af pladsen. Den berømte italienske kunstner og arkitekt Gian Lorenzo Bernini designede denne fontæne i det 17. århundrede.

Kirken St. Agnese in Agone vender ud mod Piazza Navona. Dette arkitektoniske vidunder blev bygget i 1700-tallet. Indvendigt finder du relieffen Den hellige familie af den italienske barokke skulptør Domenico Guidi, samt helgenskrinet for St. Agnes, der indeholder Agnes kranie.

Besøg det historiske Quirinale-palads, som stadig idag fungerer som den italienske præsidents residens. Dette sted har været hjemsted for adskillige paver og konger i Italien, siden det blev bygget i det 16. århundrede. Tage en rundtur i paladset for at beundre de udsøgte kunstværker, der pryder væggene.

På en tur til Rom vil du med sikkerhed opdage Pantheon med dens store korintiske granitkolonner. Dette arkitektoniske mesterværk blev bygget af kejser Hadrian for at dyrke alle guderne. Pantheon anses for at være en af de bedst bevarede antikke bygninger i Rom.

Rejs til Rom, og nå bymidten via tog eller bus fra Leonardo da Vinci-lufthavnen, også kendt som Fiumicino. Find passende overnatningsmuligheder i byens centrum med mange luksushoteller og lejligheder.

Med spektakulære bygninger fra Romertiden, shopping og steder at gå i byen, er Roms centrum et af Italiens mest populære turistområder.

Overnatningssteder i Roms Historiske Centrum

Roms Historiske Centrum tilbyder ikke mindre end 2542 luksuriøse og prisvenlige hoteller, så det burde være nemt at finde et godt hotel i denne skønne destination.

Besøgende, der sætter pris på de gode ting i livet, vil med garanti synes godt om Rocco Forte Hotel De Russie, beliggende på Via del Babuino 9, eller THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, på Via del Vantaggio 14. Alternativt i den mere budgetvenlige kategori finder du også Manfredi Luxury Apartments og Mood 44. Manfredi Luxury Apartments har adresse på Palazzo Manfredi Via Labicana 125, mens Mood 44 ligger på Vicolo della Torretta, 44.

Et højdepunkt på en ferie i Roms Historiske Centrum er uden tvivl Det romerske forum. Hvis du overvejer at overnatte i nærheden af denne populære seværdighed, er Trevi Palace Luxury Apartments og The Telegraph Suites en overvejelse værd.


Bedste hoteltilbud i Roms Historiske Centrum

Se alle 3.698 hoteller i Roms Historiske Centrum
DKK 1,036
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 2.498 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

DKK 1,585
iQ Hotel Roma

iQ Hotel Roma

Via Firenze, 8, Rome
4,7
ud af 5 (baseret på 2.949 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

DKK 1,319
Palazzo Montemartini

Palazzo Montemartini

largo giovanni montemartini, 20, Rome
4,4
ud af 5 (baseret på 344 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Rione XVIII Castro Pretorio, kun 2 km fra Piazza della Repubblica og Villa Borghese. Derudover ligger Det romerske forum og Pantheon ca. 3 km derfra.

DKK 1,412
Relais Pierret

Relais Pierret

Piazza Di Spagna 20, Rome
4,8
ud af 5 (baseret på 169 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette byhus ligger i Rom Centrum, kun 5 minutters gang fra Piazza di Spagna, Piazza del Popolo og Pantheon. Derudover ligger Piazza Venezia og Vittorio Emanuele II Monument ca. 2 km derfra.

DKK 800
Smooth Hotel Rome Termini

Smooth Hotel Rome Termini

Via Palestro 13, Rome
4,6
ud af 5 (baseret på 348 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Rione XVIII Castro Pretorio, kun 15 minutters gang fra Porta Pia og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Borghese-galleriet og Basilica di Santa Maria Maggiore ca. 2 km derfra.

DKK 984
Hotel The Building

Hotel The Building

Via Montebello 126, Rome
4,4
ud af 5 (baseret på 256 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med spa ligger i Rione XVIII Castro Pretorio, kun 15 minutters gang fra Porta Pia og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Borghese-galleriet og Basilica di Santa Maria Maggiore ca. 2 km derfra.

DKK 1,165
Hotel Smeraldo

Hotel Smeraldo

Via dei Chiavari 20, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 558 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Navona, kun 10 minutters gang fra Campo de' Fiori, Piazza Navona og Pantheon. Derudover ligger Piazza Venezia og Vittorio Emanuele II Monument 10 minutter derfra.

DKK 1,700
NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

Piazza Dei Cinquecento, 90, Rome
4,6
ud af 5 (baseret på 303 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Rom Centrum, 3,1 km fra Circus Maximus.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.