Feriepakker til Rom centrum, byen som alle veje fører til

Besøg den indre by i Italiens hovedstad, og nyd traditionel italiensk mad. En storbyferie i Rom byder på afslapning og besøg på byens berømte historiske steder.

Centrum i Rom er fyldt med rige, historiske steder, livlig shopping og mange spisemuligheder. Udforsk dette område, og opdag det berømte Pantheon, et romersk tempel bygget i det 2. århundrede. Det ligger på én af de store bakker i Rom.

Nyd klassiske italienske retter, og slap af i charmerende barer. Gå op ad Spanish Steps, en ældgammel trappe og mødested. Den spanske trappe er placeret tæt ved en stor offentlig park og mange designerbutikker. Se en himmelstræbende cylindrisk bygning fra det 2. århundrede, Hadrians mausoleum.

Find Piazza Navona, et populært mødested for lokale og besøgende. Gadekunstnere og malere arbejder ofte på denne betydningsfulde plads. Kig på De fire floder-fontænen i midten af pladsen. Den berømte italienske kunstner og arkitekt Gian Lorenzo Bernini designede denne fontæne i det 17. århundrede.

Kirken St. Agnese in Agone vender ud mod Piazza Navona. Dette arkitektoniske vidunder blev bygget i 1700-tallet. Indvendigt finder du relieffen Den hellige familie af den italienske barokke skulptør Domenico Guidi, samt helgenskrinet for St. Agnes, der indeholder Agnes kranie.

Besøg det historiske Quirinale-palads, som stadig idag fungerer som den italienske præsidents residens. Dette sted har været hjemsted for adskillige paver og konger i Italien, siden det blev bygget i det 16. århundrede. Tage en rundtur i paladset for at beundre de udsøgte kunstværker, der pryder væggene.

På en tur til Rom vil du med sikkerhed opdage Pantheon med dens store korintiske granitkolonner. Dette arkitektoniske mesterværk blev bygget af kejser Hadrian for at dyrke alle guderne. Pantheon anses for at være en af de bedst bevarede antikke bygninger i Rom.

Rejs til Rom, og nå bymidten via tog eller bus fra Leonardo da Vinci-lufthavnen, også kendt som Fiumicino. Find passende overnatningsmuligheder i byens centrum med mange luksushoteller og lejligheder.

Med spektakulære bygninger fra Romertiden, shopping og steder at gå i byen, er Roms centrum et af Italiens mest populære turistområder.


Bedste hoteltilbud

Se alle hoteller i Roms Historiske Centrum
1.0 ud af 5.0
1.5 ud af 5.0
2.0 ud af 5.0
2.5 ud af 5.0
3.0 ud af 5.0
3.5 ud af 5.0
4.0 ud af 5.0
4.5 ud af 5.0
5.0 ud af 5.0
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende fra [originCity]

De bedste tilbud på fly + hotel

Se alle pakkerejser til Roms Historiske Centrum

De bedste flytilbud

Se alle Roms Historiske Centrum fly

Reserver din ferie i Roms Historiske Centrum