Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Feriepakker til Rom centrum, byen som alle veje fører til

Besøg den indre by i Italiens hovedstad, og nyd traditionel italiensk mad. En storbyferie i Rom byder på afslapning og besøg på byens berømte historiske steder.

Centrum i Rom er fyldt med rige, historiske steder, livlig shopping og mange spisemuligheder. Udforsk dette område, og opdag det berømte Pantheon, et romersk tempel bygget i det 2. århundrede. Det ligger på én af de store bakker i Rom.

Nyd klassiske italienske retter, og slap af i charmerende barer. Gå op ad Spanish Steps, en ældgammel trappe og mødested. Den spanske trappe er placeret tæt ved en stor offentlig park og mange designerbutikker. Se en himmelstræbende cylindrisk bygning fra det 2. århundrede, Hadrians mausoleum.

Find Piazza Navona, et populært mødested for lokale og besøgende. Gadekunstnere og malere arbejder ofte på denne betydningsfulde plads. Kig på De fire floder-fontænen i midten af pladsen. Den berømte italienske kunstner og arkitekt Gian Lorenzo Bernini designede denne fontæne i det 17. århundrede.

Kirken St. Agnese in Agone vender ud mod Piazza Navona. Dette arkitektoniske vidunder blev bygget i 1700-tallet. Indvendigt finder du relieffen Den hellige familie af den italienske barokke skulptør Domenico Guidi, samt helgenskrinet for St. Agnes, der indeholder Agnes kranie.

Besøg det historiske Quirinale-palads, som stadig idag fungerer som den italienske præsidents residens. Dette sted har været hjemsted for adskillige paver og konger i Italien, siden det blev bygget i det 16. århundrede. Tage en rundtur i paladset for at beundre de udsøgte kunstværker, der pryder væggene.

På en tur til Rom vil du med sikkerhed opdage Pantheon med dens store korintiske granitkolonner. Dette arkitektoniske mesterværk blev bygget af kejser Hadrian for at dyrke alle guderne. Pantheon anses for at være en af de bedst bevarede antikke bygninger i Rom.

Rejs til Rom, og nå bymidten via tog eller bus fra Leonardo da Vinci-lufthavnen, også kendt som Fiumicino. Find passende overnatningsmuligheder i byens centrum med mange luksushoteller og lejligheder.

Med spektakulære bygninger fra Romertiden, shopping og steder at gå i byen, er Roms centrum et af Italiens mest populære turistområder.

Overnatningssteder i Roms Historiske Centrum

Roms Historiske Centrum tilbyder ikke mindre end 2542 luksuriøse og prisvenlige hoteller, så det burde være nemt at finde et godt hotel i denne skønne destination.

Besøgende, der sætter pris på de gode ting i livet, vil med garanti synes godt om Rocco Forte Hotel De Russie, beliggende på Via del Babuino 9, eller THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, på Via del Vantaggio 14. Alternativt i den mere budgetvenlige kategori finder du også Manfredi Luxury Apartments og Mood 44. Manfredi Luxury Apartments har adresse på Palazzo Manfredi Via Labicana 125, mens Mood 44 ligger på Vicolo della Torretta, 44.

Et højdepunkt på en ferie i Roms Historiske Centrum er uden tvivl Det romerske forum. Hvis du overvejer at overnatte i nærheden af denne populære seværdighed, er Trevi Palace Luxury Apartments og The Telegraph Suites en overvejelse værd.


Bedste hoteltilbud i Roms Historiske Centrum

Se alle 3.949 hoteller i Roms Historiske Centrum
Hotel Contilia DKK 571
Hotel Contilia

Hotel Contilia

Via Principe Amedeo 81, Rome
   
  3,6
  ud af 5 (baseret på 1.158 anmeldelser)
  3.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i Municipio Roma I, kun 10 minutters gang fra Basilica di Santa Maria Maggiore og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Det romerske forum og Piazza Venezia ca. 2 km derfra.

  Hotel Delle Nazioni DKK 1,313
  Hotel Delle Nazioni

  Hotel Delle Nazioni

  Via Poli 7, Rome
    
   4,2
   ud af 5 (baseret på 1.784 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med historie ligger i Rom og er tæt på Fontana dei Trevi, Foro Romano og Den spanske trappe. Vittorio Emanuele Monument og Pantheon er også i nærheden.

   iQ Hotel Roma DKK 1,525
   iQ Hotel Roma

   iQ Hotel Roma

   Via Firenze, 8, Rome
     
    4,7
    ud af 5 (baseret på 3.023 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

    UNA Hotel Roma DKK 1,169
    UNA Hotel Roma

    UNA Hotel Roma

    Via Giovanni Amendola, 57, Rome
      
     4,4
     ud af 5 (baseret på 2.075 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel er egnet til forretningsfolk og ligger i hjertet af Rom i gåafstand fra Palazzo Massimo alle Terme, Piazza Santa Maria Maggiore og Piazza della Repubblica-Rome. Udstillingspaladset og Teatro dell'Opera di Roma er også i nærheden.

     Starhotels Michelangelo DKK 981
     Starhotels Michelangelo

     Starhotels Michelangelo

     Via Della Stazione Di San Pietro 14, Rome
       
      4,4
      ud af 5 (baseret på 3.211 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel, der er egnet til forretningsfolk, ligger i Rom tæt på CDF, Retsbygningen og Regeringsbygningen for Vatikanstaten. Pavepaladset og Vatikanets bibliotek er også i nærheden.

      Monti Palace Hotel DKK 1,265
      Monti Palace Hotel

      Monti Palace Hotel

      Via Cavour, n.185, Rome
        
       4,6
       ud af 5 (baseret på 779 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Monti, kun 10 minutters gang fra Skt. Peter i lænker, Basilica di Santa Maria Maggiore og Kejserfora. Derudover ligger Santa Prassede og Piazza Venezia 15 minutter derfra.

       Hotel Giulio Cesare DKK 847
       Hotel Giulio Cesare

       Hotel Giulio Cesare

       Via Degli Scipioni 287, Rome
         
        4,2
        ud af 5 (baseret på 816 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette aristokratiske hotel i byhusstil fra det tidlige 20. århundrede ligger i beboelseskvarteret Prati i Rom tæt på mange butikker. Via del Corso og Piazza del Popolo er inden for gåafstand af hotellet, mens metrostationen Lepanto ligger blot 300 meter væk. Vatikanet ligger under 1 kilometer væk.

        The K Boutique Hotel DKK 1,330
        The K Boutique Hotel

        The K Boutique Hotel

        Largo Visconti Venosta, 228, Rome
          
         4,4
         ud af 5 (baseret på 151 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Rom (Monti), tæt på Basilica di Santa Maria Maggiore, Colosseum og Det romerske forum. Teatro dell'Opera di Roma og Piazza Venezia ligger også i nærheden.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.