Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Feriepakker til Rom centrum, byen som alle veje fører til

Besøg den indre by i Italiens hovedstad, og nyd traditionel italiensk mad. En storbyferie i Rom byder på afslapning og besøg på byens berømte historiske steder.

Centrum i Rom er fyldt med rige, historiske steder, livlig shopping og mange spisemuligheder. Udforsk dette område, og opdag det berømte Pantheon, et romersk tempel bygget i det 2. århundrede. Det ligger på én af de store bakker i Rom.

Nyd klassiske italienske retter, og slap af i charmerende barer. Gå op ad Spanish Steps, en ældgammel trappe og mødested. Den spanske trappe er placeret tæt ved en stor offentlig park og mange designerbutikker. Se en himmelstræbende cylindrisk bygning fra det 2. århundrede, Hadrians mausoleum.

Find Piazza Navona, et populært mødested for lokale og besøgende. Gadekunstnere og malere arbejder ofte på denne betydningsfulde plads. Kig på De fire floder-fontænen i midten af pladsen. Den berømte italienske kunstner og arkitekt Gian Lorenzo Bernini designede denne fontæne i det 17. århundrede.

Kirken St. Agnese in Agone vender ud mod Piazza Navona. Dette arkitektoniske vidunder blev bygget i 1700-tallet. Indvendigt finder du relieffen Den hellige familie af den italienske barokke skulptør Domenico Guidi, samt helgenskrinet for St. Agnes, der indeholder Agnes kranie.

Besøg det historiske Quirinale-palads, som stadig idag fungerer som den italienske præsidents residens. Dette sted har været hjemsted for adskillige paver og konger i Italien, siden det blev bygget i det 16. århundrede. Tage en rundtur i paladset for at beundre de udsøgte kunstværker, der pryder væggene.

På en tur til Rom vil du med sikkerhed opdage Pantheon med dens store korintiske granitkolonner. Dette arkitektoniske mesterværk blev bygget af kejser Hadrian for at dyrke alle guderne. Pantheon anses for at være en af de bedst bevarede antikke bygninger i Rom.

Rejs til Rom, og nå bymidten via tog eller bus fra Leonardo da Vinci-lufthavnen, også kendt som Fiumicino. Find passende overnatningsmuligheder i byens centrum med mange luksushoteller og lejligheder.

Med spektakulære bygninger fra Romertiden, shopping og steder at gå i byen, er Roms centrum et af Italiens mest populære turistområder.


Bedste hoteltilbud i Roms Historiske Centrum

Se alle 3.055 hoteller i Roms Historiske Centrum
617 DKK
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 2.404 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

663 DKK
Napoleon Hotel

Napoleon Hotel

Piazza Vittorio Emanuele II 105, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 1.955 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette familiedrevne hotel er beliggende i en bygning fra det 19. århundrede og ligger blot 500 meter fra Roms Santa Maria Maggiore Katedral, én kilometer fra Colosseum og overfor metroen.

591 DKK
River Palace Hotel

River Palace Hotel

Via Flaminia 33, Rome
4,4
ud af 5 (baseret på 1.408 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette klassisk renoverede romerske hotel ligger i hjertet af byen i gåafstand til Piazza del Popolo, Villa Borghese-parken og vatikanet.

577 DKK
Hotel Delle Nazioni

Hotel Delle Nazioni

Via Poli 7, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 1.712 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med historie ligger i Rom og er tæt på Fontana dei Trevi, Foro Romano og Den spanske trappe. Vittorio Emanuele Monument og Pantheon er også i nærheden.

1,049 DKK
Albergo Del Senato

Albergo Del Senato

Piazza Della Rotonda 73, Rome
4,8
ud af 5 (baseret på 1.002 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette barokke hotel fra det 19. århundrede ligger på Roms Piazza della Rotonda over for Pantheon. Trevi-fontænen, Piazza Navona, Campo dei Fiori, Den Spanske Trappe og Via del Corso ligger inden for gåafstand.

485 DKK
Hotel Nord Nuova Roma

Hotel Nord Nuova Roma

Via Giovanni Amendola, 3, Rome
4,0
ud af 5 (baseret på 1.264 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Bygningen er fra 1930'erne, og den originale facade afspejler den nyklassicistiske indretning af dette hotel i Rom, der ligger 200 meter fra Termini-stationen og 400 meter fra butikkerne på Via Nazionale.

710 DKK
Starhotels Metropole

Starhotels Metropole

Via Principe Amedeo 3, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 2.757 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af Rom, kun 10 minutters gang fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Derudover ligger Trevi-fontænen og Det romerske forum ca. 2 km derfra.

803 DKK
Hotel Artemide

Hotel Artemide

Via Nazionale 22, Rome
4,8
ud af 5 (baseret på 2.061 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Storstået bygning fra det 19. århundrede med udsigt over Roms centrale Via Nazionale, nogle få skridt fra Piazza della Repubblica og 1 kilometer fra Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.