Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Reichstag

Brændt ned af Hitler, bombet af briterne og stormet af russerne. Højsædet for den tyske magt har rejst sig igen som et symbol på et forenet og progressivt Tyskland.

Reichstag er et af Berlins mest historiske vartegn. Denne nyrenæssancebygning stod færdig i 1894 efter etableringen af det tyske rige, og dens rolle som base for det tyske parlament varede ikke længe. I 1930'erne beskyldte Adolf Hitler en gruppe kommunister og radikale aktivister for at stå bag en altødelæggende brand i Reichstag, hvilket var en vigtig begivenhed i hans bestræbelser på at opnå uindskrænket kontrol. Bygningen stod stort set ubenyttet hen gennem de næste 60 år. Først efter genforeningen blev dette storslåede bygningsværk ryddet op, modigt redesignet og genudnævnt som højsædet for Tysklands statsmagt.

Med sin beliggenhed ved siden af Brandenburger Tor og lige over for Tiergarten, er det umuligt at overse den imponerende Reichstag-bygning, som i dag står som et symbol på Berlins lyse fremtid. Den futuristiske, klare kuppel i toppen er designet af Norman Foster og symboliserer Tysklands politiske skift fra tyranni til gennemsigtighed. Kuplen er tilgængelig for offentligheden og er en påmindelse om, at folket er "over" politikerne, som sidder nedenunder. En enorm kegleformet struktur rager op gennem kuplen med spejle, som reflekterer lyset over hele kuplen.

Tag en gratis lydguide, og hør den fascinerende historie om bygningens turbulente fortid og rekonstruktion. Du kan også tage en guidet rundvisning for at få et dybere indblik i den måde, som den genfødte bygning forener kunst, futuristisk arkitektur og miljømæssigt bæredygtige principper på. Den alvorligt udseende bygning ærer også sin fortid ved at inkorporere smadrede mure fra krigen og den graffiti, der blev efterladt af de sejrende Sovjet-soldater.

Det er gratis at komme ind i bygningen og kuplen, men du skal registrere dig i forvejen. Den seneste adgangstid er kl. 23, hvor du kan nyde udsigten ud over nattelysene under en storbyferie til Berlin. I Reichstag ligger der også en tagrestaurant, hvor det anbefales at reservere bord.

Reichstag ligger centralt i Berlin og er let at komme til med sporvogn, tog og U-Bahn.


Guide til at udforske Rigsdagsbygningen


Kort

Bedste hoteltilbud i Rigsdagsbygningen

Se alle 1.414 overnatningssteder i nærheden af Rigsdagsbygningen
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof DKK 889
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
   
  0.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

  The Westin Grand, Berlin DKK 1.337
  The Westin Grand, Berlin

  The Westin Grand, Berlin

  Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
    
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Friedrichstrasse, Komische Oper Berlin og Galeries Lafayette. Derudover ligger Den Franske Katedral og Brandenburger Tor 15 minutter derfra. Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Stadtmitte Stationn ligger inden for 6 minutters gang.

   Steigenberger Hotel Am Kanzleramt DKK 830
   Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

   Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

   Ella-Trebe-Straße 5, Berlin, BE
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

    Scandic Berlin Potsdamer Platz DKK 632
    Scandic Berlin Potsdamer Platz

    Scandic Berlin Potsdamer Platz

    Gabriele Tergit Promenade 19, Berlin, BE
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Mitte, 0,7 km fra Berlin Spionmuseum. Mendelssohn-Bartholdy-Park U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Gleisdreieck U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

     Hotel Adlon Kempinski DKK 2.164
     Hotel Adlon Kempinski

     Hotel Adlon Kempinski

     Unter Den Linden 77, Berlin, BE
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Madame Tussauds og Brandenburger Tor. Potsdamer Platz ligger 1,2 km derfra. Der er to minutters gang til Brandenburger Tor S-Bahn og Brandenburger Tor Station.

      MEININGER Hotel Berlin Tiergarten DKK 299
      MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

      MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

      Turmstrasse 25-26, Berlin
        
       3.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Berlin, kun 2 km fra Tiergarten-parken, Schloss Bellevue og Sejrssøjlen. Derudover ligger Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor ca. 3 km derfra. Turmstrasse U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Birkenstrasse U-Bahn ligger inden for 11 minutters gang.

       TITANIC Gendarmenmarkt Berlin DKK 951
       TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

       TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

       Französische Straße 30, Berlin
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Skt. Hedwig-katedralen, Den Franske Katedral og Gendarmenmarkt. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Bode Museum 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Hausvogteiplatz U-Bahn og Französische Strasse U-Bahn.

        MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof DKK 654
        MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

        MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

        Ella - Trebe - Straße 9, Berlin, BE
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.