Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Reichstag

Brændt ned af Hitler, bombet af briterne og stormet af russerne. Højsædet for den tyske magt har rejst sig igen som et symbol på et forenet og progressivt Tyskland.

Reichstag er et af Berlins mest historiske vartegn. Denne nyrenæssancebygning stod færdig i 1894 efter etableringen af det tyske rige, og dens rolle som base for det tyske parlament varede ikke længe. I 1930'erne beskyldte Adolf Hitler en gruppe kommunister og radikale aktivister for at stå bag en altødelæggende brand i Reichstag, hvilket var en vigtig begivenhed i hans bestræbelser på at opnå uindskrænket kontrol. Bygningen stod stort set ubenyttet hen gennem de næste 60 år. Først efter genforeningen blev dette storslåede bygningsværk ryddet op, modigt redesignet og genudnævnt som højsædet for Tysklands statsmagt.

Med sin beliggenhed ved siden af Brandenburger Tor og lige over for Tiergarten, er det umuligt at overse den imponerende Reichstag-bygning, som i dag står som et symbol på Berlins lyse fremtid. Den futuristiske, klare kuppel i toppen er designet af Norman Foster og symboliserer Tysklands politiske skift fra tyranni til gennemsigtighed. Kuplen er tilgængelig for offentligheden og er en påmindelse om, at folket er "over" politikerne, som sidder nedenunder. En enorm kegleformet struktur rager op gennem kuplen med spejle, som reflekterer lyset over hele kuplen.

Tag en gratis lydguide, og hør den fascinerende historie om bygningens turbulente fortid og rekonstruktion. Du kan også tage en guidet rundvisning for at få et dybere indblik i den måde, som den genfødte bygning forener kunst, futuristisk arkitektur og miljømæssigt bæredygtige principper på. Den alvorligt udseende bygning ærer også sin fortid ved at inkorporere smadrede mure fra krigen og den graffiti, der blev efterladt af de sejrende Sovjet-soldater.

Det er gratis at komme ind i bygningen og kuplen, men du skal registrere dig i forvejen. Den seneste adgangstid er kl. 23, hvor du kan nyde udsigten ud over nattelysene under en storbyferie til Berlin. I Reichstag ligger der også en tagrestaurant, hvor det anbefales at reservere bord.

Reichstag ligger centralt i Berlin og er let at komme til med sporvogn, tog og U-Bahn.


Guide til at udforske Rigsdagsbygningen


Kort

Bedste hoteltilbud i Rigsdagsbygningen

Se alle 1.268 overnatningssteder i nærheden af Rigsdagsbygningen
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof DKK 518
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
   
  0.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

  Hotel Berlin, Berlin DKK 541
  Hotel Berlin, Berlin

  Hotel Berlin, Berlin

  Lützowplatz 17, Berlin, BE
    
   4.5 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, mindre end 3 km fra Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Galeries Lafayette ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Nollendorfplatz U-Bahn på 8 minutter og Wittenbergplatz U-Bahn på 10 minutter.

   Steigenberger Hotel Am Kanzleramt DKK 771
   Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

   Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

   Ella-Trebe-Straße 5, Berlin, BE
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

    The Westin Grand, Berlin DKK 777
    The Westin Grand, Berlin

    The Westin Grand, Berlin

    Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
      
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Friedrichstrasse, Komische Oper Berlin og Galeries Lafayette. Derudover ligger Den Franske Katedral og Brandenburger Tor 15 minutter derfra. Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Friedrichstrasse U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

     Cityhostel Berlin Mitte DKK 240
     Cityhostel Berlin Mitte

     Cityhostel Berlin Mitte

     Glinkastr. 5-7, Berlin, Berlin
       
      2.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hostel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Friedrichstrasse, Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Mall of Berlin 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Mohrenstrasse U-Bahn og Stadtmitte U-Bahn.

      MEININGER Hotel Berlin Tiergarten DKK 270
      MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

      MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

      Turmstrasse 25-26, Berlin
        
       3.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Berlin, kun 2 km fra Tiergarten-parken, Sejrssøjlen og Schloss Bellevue. Derudover ligger Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor ca. 3 km derfra. Turmstrasse U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Birkenstrasse U-Bahn ligger inden for 11 minutters gang.

       Hilton Berlin DKK 855
       Hilton Berlin

       Hilton Berlin

       Mohrenstr. 30, Berlin, BE
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun få skridt fra Gendarmenmarkt og Friedrichstrasse. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Hausvogteiplatz U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Stadtmitte U-Bahn ligger inden for 5 minutters gang.

        Hotel Adlon Kempinski DKK 1.816
        Hotel Adlon Kempinski

        Hotel Adlon Kempinski

        Unter Den Linden 77, Berlin, BE
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Madame Tussauds og Brandenburger Tor. Potsdamer Platz ligger 1,2 km derfra. Der er to minutters gang til Brandenburger Tor S-Bahn og Brandenburger Tor Station.