Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Reichstag

Brændt ned af Hitler, bombet af briterne og stormet af russerne. Højsædet for den tyske magt har rejst sig igen som et symbol på et forenet og progressivt Tyskland.

Reichstag er et af Berlins mest historiske vartegn. Denne nyrenæssancebygning stod færdig i 1894 efter etableringen af det tyske rige, og dens rolle som base for det tyske parlament varede ikke længe. I 1930'erne beskyldte Adolf Hitler en gruppe kommunister og radikale aktivister for at stå bag en altødelæggende brand i Reichstag, hvilket var en vigtig begivenhed i hans bestræbelser på at opnå uindskrænket kontrol. Bygningen stod stort set ubenyttet hen gennem de næste 60 år. Først efter genforeningen blev dette storslåede bygningsværk ryddet op, modigt redesignet og genudnævnt som højsædet for Tysklands statsmagt.

Med sin beliggenhed ved siden af Brandenburger Tor og lige over for Tiergarten, er det umuligt at overse den imponerende Reichstag-bygning, som i dag står som et symbol på Berlins lyse fremtid. Den futuristiske, klare kuppel i toppen er designet af Norman Foster og symboliserer Tysklands politiske skift fra tyranni til gennemsigtighed. Kuplen er tilgængelig for offentligheden og er en påmindelse om, at folket er "over" politikerne, som sidder nedenunder. En enorm kegleformet struktur rager op gennem kuplen med spejle, som reflekterer lyset over hele kuplen.

Tag en gratis lydguide, og hør den fascinerende historie om bygningens turbulente fortid og rekonstruktion. Du kan også tage en guidet rundvisning for at få et dybere indblik i den måde, som den genfødte bygning forener kunst, futuristisk arkitektur og miljømæssigt bæredygtige principper på. Den alvorligt udseende bygning ærer også sin fortid ved at inkorporere smadrede mure fra krigen og den graffiti, der blev efterladt af de sejrende Sovjet-soldater.

Det er gratis at komme ind i bygningen og kuplen, men du skal registrere dig i forvejen. Den seneste adgangstid er kl. 23, hvor du kan nyde udsigten ud over nattelysene under en storbyferie til Berlin. I Reichstag ligger der også en tagrestaurant, hvor det anbefales at reservere bord.

Reichstag ligger centralt i Berlin og er let at komme til med sporvogn, tog og U-Bahn.


Bedste hoteltilbud i Rigsdagsbygningen

Se alle 1.879 overnatningssteder i nærheden af Rigsdagsbygningen
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 316
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin, BE
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Stadtmitte Stationn.

  Select Hotel Berlin The Wall DKK 500
  Select Hotel Berlin The Wall

  Select Hotel Berlin The Wall

  Zimmerstrasse 88, Berlin, BE
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Mitte, kun få skridt fra Checkpoint Charlie, Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Potsdamer Platz 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Kochstrasse U-Bahn.

   MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof DKK 319
   MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

   MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

   Ella - Trebe - Straße 9, Berlin, BE
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri, Rigsdagsbygningen og Charite. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

    Hotel Adlon Kempinski DKK 1.819
    Hotel Adlon Kempinski

    Hotel Adlon Kempinski

    Unter Den Linden 77, Berlin, BE
      
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Madame Tussauds og Brandenburger Tor. Potsdamer Platz ligger 1,2 km derfra. Der er to minutters gang til Brandenburger Tor Station, mens Mohrenstrasse U-Bahn ligger inden for 8 minutters gang.

     IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof DKK 469
     IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

     IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

     Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
       
      0.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

      MEININGER Hotel Berlin Tiergarten DKK 347
      MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

      MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

      Turmstrasse 25-26, Berlin
        
       3.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Berlin, kun 3 km fra Schloss Bellevue, Rigsdagsbygningen og Berlin Zoo. Derudover ligger Sejrssøjlen og Charite ca. 3 km derfra. Turmstrasse U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Birkenstrasse U-Bahn ligger inden for 11 minutters gang.

       Hotel AMANO Grand Central DKK 402
       Hotel AMANO Grand Central

       Hotel AMANO Grand Central

       Heidestraße 62, Berlin, BE
         
        3.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Museum for Moderne Kunst, Friedrichstrasse og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Charite ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

        Melia Berlin DKK 640
        Melia Berlin

        Melia Berlin

        Friedrichstrasse 103, Berlin, BE
          
         4.5 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstadt-Palast og Berlinerensemblet. Derudover ligger Bode Museum og Gendarmenmarkt 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Friedrichstrasse U-Bahn og Friedrichstrasse S-Bahn.