Bedømmelser baseret på 333 verificerede anmeldelser

4,0 af 5
77% anbefaler dette hotel
4,3 Rengøring på værelset
4,1 Service og personale
4,0 Værelsets komfort
3,7 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 24-01-2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
24-01-2019 af Hotel El Tope, Hotelledelsen
Thank you for rating your stay with us, we are glad to know that you have enjoyed your vacation at our hotel. We would love to welcome you again, best regards,
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Puerto Cruz en skøn by

Opslået 23-11-2018 på Hotels
Dejligt stort hotel, poolen lidt kold, ok lidt ældre hotel
Kommentar fra Hotelledelsen
23-11-2018 af Hotel El Tope, Hotelledelsen
Dear guest, thank you for writing us a review from your holidays at our hotel. We hope to welcome you again in the future! Best regards, yours El Tope Team.
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 21-03-2018 på Hotels
4 ud af 5
af Henrik

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 11-07-2017 på Hotels
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

Fint nok

Opslået 12-02-2017
For os var det ok - værelset er ikke noget særligt og receptionen havde kun én som var god til at forstå engelsk ..resten forstod aldrig hvad vi spurgte om, de svarede i hvertfald altid noget andet. Morgenmaden er eneste plus - stort udvalg og smager ganske fint.
4 ud af 5
af Bo Lings

God beliggenhed

Opslået 28-01-2017 på Hotels
Dejlig tur
2 ud af 5
af en verificeret rejsende

Dårlig internet forbindelse og dårlig mad

Opslået 31-12-2015 på Hotels
Wifi virkede ikke på værelset. Alle sad nede ved receptionen og forsøgte at få forbindelse, men selv her var det meget langsomt. Receptionen afviste, der var et problem. Der var meget lydt på værelserne. Maden var af ringe kvalitet (morgenmad og aftensmad). Hotelområdet er fint, men småt. Der er ca. 140 trappetrin ned til byen. For mig er det hyggeligt, men for nogle måske et problem. Hotelværelset har en udmærket størrelse, og jeg nød udsigten ud over vandet.
4 ud af 5
Anbefales
for Par
af en verificeret rejsende fra Danmark

Hyggeligt og centralt hotel med skøn udsigt

Opslået 24-07-2015
Fordele: Udsigten og beliggenheden har optimal, værelset var hyggeligt og halvpensionen var meget tilfredsstillende:)
Ulemper: Bedre netværksforbindelse på værelserne og evt. et mere frit netværk så man ikke skal have ny kode hver dag.
Sted: Dejligt tæt på by og vand! Loro Parque tæt på og mange muligheder for guidede ture.
På hotelværelset blev vi budt flot velkommen med champagne (måske fordi vi var på bryllupsrejse) og blev straks betaget af den skønne udsigt fra altanen ud over byen, vandet og vulkanen El Teide! Værelset var i fin stand, maden var tilfredsstillende men ikke prangende, og poolområdet var dejligt og stille. Desværre virkede vores aircondition ikke og wifi-forbindelsen var meget ringe og ofte ikke tilstedeværende! Receptionspersonalet kunne have været lidt mere imødekommende, men måske det meste skyldtes sprogbarrierer. Vi boede på de ikke-restaurerede værelser, hvorfor prisen sikkert var særligt billig og passende for os:)
5 ud af 5
af Henning S. fra Danamrk

dejligt afslapning

Opslået 27-11-2014 på Hotels
Last minute tilbud med god rabbat. Super ophold med god mad og flinke personale. Stort dejligt hjørne værelse med dobbelt balkon.
5 ud af 5
af Lars Højer fra Copenhagen

Lovely hotel - Good value for money

Opslået 30-10-2014 på Hotels
Boede på hotellet i oktober 2014. Havde østvendt værelse med flot udsigt ud over vandet. Værelset er stor og rummeligt med ældre tv (scart stik) og 40 kanaler, primært spanske og tyske. Ingen filmkanaler. Der er mindre køleskab (svaleskab) på værelset. Vi havde halvpension. Morgenmaden er stor lækker buffet med alt, hvad man kan ønske sig og mere til. Fri juice, kaffe, te mv. Aftensmaden var ligeledes buffet med stor variation med varme retter, salater, lidt særligt fra kokken og masser af desserter. Drikkevarene var til fair priser. Tjenerne var venlige og opmærksomme. Der er snackbar ved polen og masser af liggestole (inkl. håndklædeservice) Der er musik underholdning hver aften. Hyggeligt nok, men ikke den store oplevelse. Der var mange tyske ældre gæster på hotellet og ikke den store aktivitet ved poolen, så der var god mulighed for afslapning ved poolen. Der er gratis parkering på hotellet men ikke nok til at opfylde behovet, så kommer du sent hjem om aftenen må du finde parkeringsplads ude i byen. Alt i alt et rigtigt dejligt hotel - centralt i byen beliggende højt med en fantatisk udsigt til både vand og bjerg. Kommer gerne tilbage en anden gang!