Storbyferie i Prati med atmosfære, shopping og kultur

Besøg en fredelige bydel i Rom på en rejse til Prati, hvor du kan høre levende musik, smage det autentiske romerske køkken og gå en tur hen til Vatikanstaten.

Du kan gå til mange af Roms berømte seværdigheder fra den fredelige bydel Prati. Dette boligområde grænser op til Vatikanstaten, og ligger derfor i gåafstand fra Peterskirken og Vatikanstatens museer. I området finder du også hyggelige barer og traditionelle italienske bagerbutikker, hvor du kan smage nogle af Roms bedste kager.

Prati er desuden hjemsted for en berømt jazzbar og spillesteder, hvor der spilles rock. Selvom området har flere livlige natklubber, er der en rolig og afslappet atmosfære. Når du holder ferie i Prati, kan du både shoppe i modebutikker og købe gode vine og friske råvarer.

Gå den korte tur til Vatikanstaten for at se Peterskirken. Denne kirke fra senrenæssancen erstattede den gamle Peterskirke og blev opført i det 16. og 17. århundrede. Den menes at være bygget på det sted, hvor apostlen Skt. Peter er begravet.

Når du rejser til Prati, bør du også besøge nogle af Vatikanstatens museer, hvor du kan se spektakulære renæssancemalerier, genstande fra den egyptiske og etruskiske kultur og græske og romerske skulpturer. Gå ikke glip af Michelangelos Dommedag, som er et udsøgt freskomaleri, der skildrer Jesu anden genkomst. Dette mesterværk kan ses på altervæggen i Det Sixtinske Kapel.

Under dit weekendophold i Prati har du mulighed for at nyde de berømte shoppinggader Via Ottaviano og Via Cola di Rienzo. Kig bl.a. efter italienske lædervarer af høj kvalitet. Mercato Trionfale er et af Roms største markeder. Gå en tur gennem dette indendørsmarked midt i Prati, hvor du kan købe ost, frisk frugt og gourmetkaffe.

Denne bydel, der er kendt for at være fredelig om natten i modsætning til Roms centrum, er perfekt, hvis du gerne vil opleve Rom, men foretrækker ro og fred. Prati ligger ca. 1,6 kilometer fra Vatikanstaten. Du kan tage metroen til Ottaviano eller Lepanto, som ligger lige i nærheden.

Afslut din dag i Prati med en aftentur på Via della Conciliazione, hvorfra der er en betagende udsigt over Peterskirken og andre store bygninger i Vatikanstaten.


Bedste hoteltilbud

Se alle hoteller i Prati
1.0 ud af 5.0
1.5 ud af 5.0
2.0 ud af 5.0
2.5 ud af 5.0
3.0 ud af 5.0
3.5 ud af 5.0
4.0 ud af 5.0
4.5 ud af 5.0
5.0 ud af 5.0
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende fra [originCity]

De bedste tilbud på fly + hotel

Se alle pakkerejser til Prati

De bedste flytilbud

Se alle Prati fly

Reserver din ferie i Prati