Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Storbyferie i Prati med atmosfære, shopping og kultur

Besøg en fredelige bydel i Rom på en rejse til Prati, hvor du kan høre levende musik, smage det autentiske romerske køkken og gå en tur hen til Vatikanstaten.

Du kan gå til mange af Roms berømte seværdigheder fra den fredelige bydel Prati. Dette boligområde grænser op til Vatikanstaten, og ligger derfor i gåafstand fra Peterskirken og Vatikanstatens museer. I området finder du også hyggelige barer og traditionelle italienske bagerbutikker, hvor du kan smage nogle af Roms bedste kager.

Prati er desuden hjemsted for en berømt jazzbar og spillesteder, hvor der spilles rock. Selvom området har flere livlige natklubber, er der en rolig og afslappet atmosfære. Når du holder ferie i Prati, kan du både shoppe i modebutikker og købe gode vine og friske råvarer.

Gå den korte tur til Vatikanstaten for at se Peterskirken. Denne kirke fra senrenæssancen erstattede den gamle Peterskirke og blev opført i det 16. og 17. århundrede. Den menes at være bygget på det sted, hvor apostlen Skt. Peter er begravet.

Når du rejser til Prati, bør du også besøge nogle af Vatikanstatens museer, hvor du kan se spektakulære renæssancemalerier, genstande fra den egyptiske og etruskiske kultur og græske og romerske skulpturer. Gå ikke glip af Michelangelos Dommedag, som er et udsøgt freskomaleri, der skildrer Jesu anden genkomst. Dette mesterværk kan ses på altervæggen i Det Sixtinske Kapel.

Under dit weekendophold i Prati har du mulighed for at nyde de berømte shoppinggader Via Ottaviano og Via Cola di Rienzo. Kig bl.a. efter italienske lædervarer af høj kvalitet. Mercato Trionfale er et af Roms største markeder. Gå en tur gennem dette indendørsmarked midt i Prati, hvor du kan købe ost, frisk frugt og gourmetkaffe.

Denne bydel, der er kendt for at være fredelig om natten i modsætning til Roms centrum, er perfekt, hvis du gerne vil opleve Rom, men foretrækker ro og fred. Prati ligger ca. 1,6 kilometer fra Vatikanstaten. Du kan tage metroen til Ottaviano eller Lepanto, som ligger lige i nærheden.

Afslut din dag i Prati med en aftentur på Via della Conciliazione, hvorfra der er en betagende udsigt over Peterskirken og andre store bygninger i Vatikanstaten.


Bedste hoteltilbud i Prati

Se alle 241 hoteller i Prati
522 DKK
Grand Hotel Olympic

Grand Hotel Olympic

Via Properzio 2/a, Rome
3,4
ud af 5 (baseret på 2.656 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette Art Nouveau-hotel ligger lige i nærheden af Vatikanmuseet og 2 gader fra Peterskirken. Det ligger i nærheden af shoppinggaden Via Cola di Rienzo, 1 kilometer fra Castel S'Angelo og 3 kilometer fra Pantheon.

Fabio Massimo Design Hotel

Fabio Massimo Design Hotel

Via Fabio Massimo, 88, Rome
4,5
ud af 5 (baseret på 38 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Prati, kun 15 minutters gang fra Vatikanmuseerne og Castel Sant'Angelo. Derudover ligger Peterskirken og Piazza del Popolo ca. 2 km derfra.

676 DKK
Isa Design Hotel

Isa Design Hotel

Via Cicerone 39, Rome
4,4
ud af 5 (baseret på 1.060 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Rom, kun 15 minutters gang fra Tiber River, Piazza del Popolo og Castel Sant'Angelo. Derudover ligger Peterskirken og Piazza Navona ca. 2 km derfra.

947 DKK
Le Méridien Visconti Rome

Le Méridien Visconti Rome

Via Federico Cesi 37, Rome
4,4
ud af 5 (baseret på 983 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette moderne hotel i Rom ligger 100 meter vest for Tiberen, 500 meter fra Piazza del Popolo, i den nordlige del af den næsten 2 kilometer lange shoppinggade Via del Corso,

460 DKK
Atlante Garden Hotel

Atlante Garden Hotel

Via Crescenzio 78, Rome
3,7
ud af 5 (baseret på 2.030 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette moderne hotel er beliggende i et roligt boligkvarter i Rom, kun 400 meter øst for Vatikanmuseet og indgangen til Det Sixtinske Kapel og 650 meter fra Tiberen og Peterskirken.

485 DKK
Hotel Giulio Cesare

Hotel Giulio Cesare

Via Degli Scipioni 287, Rome
4,2
ud af 5 (baseret på 740 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette aristokratiske hotel i byhusstil fra det tidlige 20. århundrede ligger i beboelseskvarteret Prati i Rom tæt på mange butikker. Via del Corso og Piazza del Popolo er inden for gåafstand af hotellet, mens metrostationen Lepanto ligger blot 300 meter væk. Vatikanet ligger under 1 kilometer væk.

Holiday Apartments Rome - Trevi Fountain

Holiday Apartments Rome - Trevi Fountain

Various Addresses, Rome
0.0 ud af 5.0

Disse overnatningssteder ligger i flere forskellige områder af Rom.

332 DKK
B&B Rome Rooms

B&B Rome Rooms

Via Fabio Massimo, 57, Rome
3,8
ud af 5 (baseret på 17 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette byhus ligger i Prati, kun 15 minutters gang fra Vatikanmuseerne og Castel Sant'Angelo. Derudover ligger Peterskirken og Piazza del Popolo ca. 2 km derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.