Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Storbyferie i Prati med atmosfære, shopping og kultur

Besøg en fredelige bydel i Rom på en rejse til Prati, hvor du kan høre levende musik, smage det autentiske romerske køkken og gå en tur hen til Vatikanstaten.

Du kan gå til mange af Roms berømte seværdigheder fra den fredelige bydel Prati. Dette boligområde grænser op til Vatikanstaten, og ligger derfor i gåafstand fra Peterskirken og Vatikanstatens museer. I området finder du også hyggelige barer og traditionelle italienske bagerbutikker, hvor du kan smage nogle af Roms bedste kager.

Prati er desuden hjemsted for en berømt jazzbar og spillesteder, hvor der spilles rock. Selvom området har flere livlige natklubber, er der en rolig og afslappet atmosfære. Når du holder ferie i Prati, kan du både shoppe i modebutikker og købe gode vine og friske råvarer.

Gå den korte tur til Vatikanstaten for at se Peterskirken. Denne kirke fra senrenæssancen erstattede den gamle Peterskirke og blev opført i det 16. og 17. århundrede. Den menes at være bygget på det sted, hvor apostlen Skt. Peter er begravet.

Når du rejser til Prati, bør du også besøge nogle af Vatikanstatens museer, hvor du kan se spektakulære renæssancemalerier, genstande fra den egyptiske og etruskiske kultur og græske og romerske skulpturer. Gå ikke glip af Michelangelos Dommedag, som er et udsøgt freskomaleri, der skildrer Jesu anden genkomst. Dette mesterværk kan ses på altervæggen i Det Sixtinske Kapel.

Under dit weekendophold i Prati har du mulighed for at nyde de berømte shoppinggader Via Ottaviano og Via Cola di Rienzo. Kig bl.a. efter italienske lædervarer af høj kvalitet. Mercato Trionfale er et af Roms største markeder. Gå en tur gennem dette indendørsmarked midt i Prati, hvor du kan købe ost, frisk frugt og gourmetkaffe.

Denne bydel, der er kendt for at være fredelig om natten i modsætning til Roms centrum, er perfekt, hvis du gerne vil opleve Rom, men foretrækker ro og fred. Prati ligger ca. 1,6 kilometer fra Vatikanstaten. Du kan tage metroen til Ottaviano eller Lepanto, som ligger lige i nærheden.

Afslut din dag i Prati med en aftentur på Via della Conciliazione, hvorfra der er en betagende udsigt over Peterskirken og andre store bygninger i Vatikanstaten.


Bedste hoteltilbud

Se alle 236 hoteller i Prati
1,353 DKK
Hotel Visconti Palace

Hotel Visconti Palace

Via Federico Cesi 37, Rome
4,4
ud af 5 (baseret på 638 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel, der er egnet til forretningsfolk, ligger i forretningskvarteret og er tæt på Chiesa Valdese, Palazzo Montecitorio og Palazzo Madama. Piazza del Popolo og Piazza del Parlamento er også i nærheden.

723 DKK
Atlante Garden Hotel

Atlante Garden Hotel

Via Crescenzio 78, Rome
3,7
ud af 5 (baseret på 1.403 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette moderne hotel er beliggende i et roligt boligkvarter i Rom og er kun 400 meter øst for Vatikanmuseet og det Sixtinske kapels indgang, og 650 meter fra Tiberen og St. Peters Basilika.

554 DKK
Hotel Joli

Hotel Joli

Via Cola di Rienzo 243, Rome
3,1
ud af 5 (baseret på 18 anmeldelser)
2.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Prati, kun 5 minutters gang fra Castel Sant'Angelo, Peterskirken og Vatikanmuseerne. Derudover ligger Piazza Navona og Det Sixtinske Kapel ca. 2 km derfra.

969 DKK
Grand Hotel Olympic

Grand Hotel Olympic

Via Properzio 2/a, Rome
3,4
ud af 5 (baseret på 1.740 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette Art Nouveau-hotel ligger lige i nærheden af Vatikanmuseet og 2 gader fra Peterskirken. Det ligger i nærheden af shoppinggaden Via Cola di Rienzo, 1 kilometer fra Castel S'Angelo og 3 kilometer fra Pantheon.

1,082 DKK
Isa Design Hotel

Isa Design Hotel

Via Cicerone 39, Rome
4,5
ud af 5 (baseret på 461 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Rom, kun 15 minutters gang fra Tiber River og Castel Sant'Angelo. Derudover ligger Peterskirken og Piazza Navona ca. 2 km derfra.

965 DKK
Hotel Cicerone

Hotel Cicerone

Via Cicerone 55, Rome
3,9
ud af 5 (baseret på 364 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette restaurerede historiske hotel ligger i det centrale Rom. Vatikanet, Piazza Navona, Piazza del Popolo og Villa Borghese ligger inden for 1 kilometer.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.