Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Storbyferie i Prati med atmosfære, shopping og kultur

Besøg en fredelige bydel i Rom på en rejse til Prati, hvor du kan høre levende musik, smage det autentiske romerske køkken og gå en tur hen til Vatikanstaten.

Du kan gå til mange af Roms berømte seværdigheder fra den fredelige bydel Prati. Dette boligområde grænser op til Vatikanstaten, og ligger derfor i gåafstand fra Peterskirken og Vatikanstatens museer. I området finder du også hyggelige barer og traditionelle italienske bagerbutikker, hvor du kan smage nogle af Roms bedste kager.

Prati er desuden hjemsted for en berømt jazzbar og spillesteder, hvor der spilles rock. Selvom området har flere livlige natklubber, er der en rolig og afslappet atmosfære. Når du holder ferie i Prati, kan du både shoppe i modebutikker og købe gode vine og friske råvarer.

Gå den korte tur til Vatikanstaten for at se Peterskirken. Denne kirke fra senrenæssancen erstattede den gamle Peterskirke og blev opført i det 16. og 17. århundrede. Den menes at være bygget på det sted, hvor apostlen Skt. Peter er begravet.

Når du rejser til Prati, bør du også besøge nogle af Vatikanstatens museer, hvor du kan se spektakulære renæssancemalerier, genstande fra den egyptiske og etruskiske kultur og græske og romerske skulpturer. Gå ikke glip af Michelangelos Dommedag, som er et udsøgt freskomaleri, der skildrer Jesu anden genkomst. Dette mesterværk kan ses på altervæggen i Det Sixtinske Kapel.

Under dit weekendophold i Prati har du mulighed for at nyde de berømte shoppinggader Via Ottaviano og Via Cola di Rienzo. Kig bl.a. efter italienske lædervarer af høj kvalitet. Mercato Trionfale er et af Roms største markeder. Gå en tur gennem dette indendørsmarked midt i Prati, hvor du kan købe ost, frisk frugt og gourmetkaffe.

Denne bydel, der er kendt for at være fredelig om natten i modsætning til Roms centrum, er perfekt, hvis du gerne vil opleve Rom, men foretrækker ro og fred. Prati ligger ca. 1,6 kilometer fra Vatikanstaten. Du kan tage metroen til Ottaviano eller Lepanto, som ligger lige i nærheden.

Afslut din dag i Prati med en aftentur på Via della Conciliazione, hvorfra der er en betagende udsigt over Peterskirken og andre store bygninger i Vatikanstaten.


Bedste hoteltilbud i Prati

Se alle 324 hoteller i Prati
448 DKK
Grand Hotel Olympic

Grand Hotel Olympic

Via Properzio 2/a, Rome
3,4
ud af 5 (baseret på 2.765 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette Art Nouveau-hotel ligger lige i nærheden af Vatikanmuseet og 2 gader fra Peterskirken. Det ligger i nærheden af shoppinggaden Via Cola di Rienzo, 1 kilometer fra Castel S'Angelo og 3 kilometer fra Pantheon.

947 DKK
Le Méridien Visconti Rome

Le Méridien Visconti Rome

Via Federico Cesi 37, Rome
4,4
ud af 5 (baseret på 1.008 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette moderne hotel i Rom ligger 100 meter vest for Tiberen, 500 meter fra Piazza del Popolo, i den nordlige del af den næsten 2 kilometer lange shoppinggade Via del Corso,

334 DKK
Atlante Garden Hotel

Atlante Garden Hotel

Via Crescenzio 78, Rome
3,6
ud af 5 (baseret på 1.584 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette moderne hotel er beliggende i et roligt boligkvarter i Rom, kun 400 meter øst for Vatikanmuseet og indgangen til Det Sixtinske Kapel og 650 meter fra Tiberen og Peterskirken.

597 DKK
Hotel Isa

Hotel Isa

Via Cicerone 39, Rome
4,4
ud af 5 (baseret på 1.081 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Rom, kun 15 minutters gang fra Tiber River, Piazza del Popolo og Castel Sant'Angelo. Derudover ligger Peterskirken og Piazza Navona ca. 2 km derfra.

454 DKK
New Design St. Peter

New Design St. Peter

Via Famagosta, 8, Rome
4,9
ud af 5 (baseret på 124 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette gæstehus ligger i Rom (Prati) og er tæt på Vatikanmuseerne, Pavepaladset og Det Sixtinske Kapel. Af nærliggende attraktioner kan også nævnes Peterskirken.

340 DKK
A View of Rome

A View of Rome

Piazza del Risorgimento, 14, Rome
4,6
ud af 5 (baseret på 202 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette gæstehus ligger i Prati, kun 5 minutters gang fra Vatikanmuseerne, Peterskirken og Castel Sant'Angelo. Derudover ligger Det Sixtinske Kapel og Piazza del Popolo ca. 2 km derfra.

474 DKK
Hotel Giulio Cesare

Hotel Giulio Cesare

Via Degli Scipioni 287, Rome
4,2
ud af 5 (baseret på 758 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette aristokratiske hotel i byhusstil fra det tidlige 20. århundrede ligger i beboelseskvarteret Prati i Rom tæt på mange butikker. Via del Corso og Piazza del Popolo er inden for gåafstand af hotellet, mens metrostationen Lepanto ligger blot 300 meter væk. Vatikanet ligger under 1 kilometer væk.

298 DKK
Hotel Diplomatic

Hotel Diplomatic

Via Vittoria Colonna 28, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 630 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Prati, kun 5 minutters gang fra Tiber River, Piazza del Popolo og Piazza Navona. Derudover ligger Castel Sant'Angelo og Pantheon 15 minutter derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.