Bedømmelser baseret på 1.994 verificerede anmeldelser

4,2 af 5
81% anbefaler dette hotel
4,4 Rengøring på værelset
4,3 Service og personale
4,2 Værelsets komfort
4,1 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 19-07-2019
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 07-07-2019
Alt var fint og behagelig og bedste morgen mad jeg book den her Hotellet igen
Kommentar fra Hotelledelsen
12-07-2019 af GM, Hotelledelsen
Dear Guest, Thank you so much for your nice review. I am glad you had a comfortable stay at the Corinthia Prague and enjoyed the delicious breakfast. I am looking forward to welcoming you back. Kind regards, Eric Pere, General Manager
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 06-07-2019
Alt var perfekt, hyggeligt rent, sød og venlig receptioner 👍
Kommentar fra Hotelledelsen
12-07-2019 af GM, Hotelledelsen
Dear Guest, I am very happy to read you had a perfect stay at the Corinthia Prague and enjoyed the kind and professional service of our team at the reception. I hope to welcome you back soon. Kind regards, Eric Pere, General Manager
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 24-05-2019
Dejligt hotel stort dejligt værelse og meget flinke og service mindet personale Specielt vil vi fremhæve en person , tjener Blanka fra morgenmads restauranten - hun er overordentlig professionel- imødekommende - venlig og service mindet
Kommentar fra Hotelledelsen
24-05-2019 af GM, Hotelledelsen
Dear Guest, Thank you so much for your nice review. I am very pleased that you enjoyed the kind and professional service of our team, especially Blanka. I will share your nice words with them. I am looking forward to welcoming you back at the Corinthia Prague. Kind regards, Eric Pere, General Manager
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 19-05-2019 på Hotels
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 03-05-2019 på Hotels
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 29-04-2019
Det var et fantastisk sted, man kunne få hjælp til alt, og man skulle kun lige gå 200 mtr så var man ved metroen, og hotellet var flot, jeg kan kun anbefale det hotel på det varmeste
Kommentar fra Hotelledelsen
29-04-2019 af GM, Hotelledelsen
Dear Guest, Thank you for your review and thank you for the recommendation to other travellers. I am delighted to hear that you enjoyed the kind and professional service of our team and the convenient hotel location. I look forward to welcoming you back at the Corinthia Prague. Wishing you a pleasant day. Eric Pere, General Manager
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 29-03-2019
Kunne lide alt. Dejlig morgenmad, rart og venligt personale.
Kommentar fra Hotelledelsen
01-04-2019 af GM, Hotelledelsen
Dear Guest, I am glad to read that you enjoyed your stay at the Corinthia Prague, especially the kind and professional service of our team and the delicious breakfast. I look forward to seeing you back soon. Kind regards, Eric Pere, General Manager
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 29-03-2019
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 12-03-2019 på Hotels