Tjekkiet har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

JosefovPrag

Seks imponerende synagoger rejser sig fra midten af denne tidligere jødiske ghetto, hvor Franz Kafka engang boede, og hvor der i dag afholdes koncerter.

Det Jødiske Kvarter i Prag stammer helt tilbage fra det 10. århundrede, og det er et område, der emmer af historie. I dag kan du lære om jødiske skikke og traditioner, se, hvor den berømte forfatter Franz Kafka ofte vandrede rundt, og finde ud af, hvorfor kvarteret ikke blev ødelagt under nazisternes besættelse.

Det Jødiske Kvarter er helt omgivet af Den Gamle By og var oprindeligt en ghetto for folk på flugt fra masseudryddelse. Efter at have stået model til århundreders mishandlinger blev en stor del af ghettoen revet ned i forbindelse med byfornyelsen i Prag i begyndelsen af det 20. århundrede.

I dag står de vigtigste bygninger i kvarteret tilbage, og her findes en række udstillinger, som tilsammen udgør Det Jødiske Museum. Dette omfatter seks synagoger, Det Jødiske Rådhus, Den Gamle Jødiske Kirkegård og Ceremonihallen, der er et tidligere kapel.

Lær om de mennesker, der var med til at forme ghettoen, på forskellige udstillinger. Se, hvor jøderne tilbad deres gud i de seks tilbageværende synagoger. En af disse, Den Gamle-Nye Synagoge, er den ældste fungerende synagoge i Europa. Den Spanske Synagoge er populær som koncertsal.

Et besøg i Det Jødiske Kvarter er en bevægende oplevelse for mange mennesker. Bygningerne her blev stående uberørt under den nazistiske besættelse, da Adolf Hitler ville bevare området som et “museum for en uddød race”.

Kvarteret dækker kun et lille område, og du kan gå til alle seværdighederne. Der kan bookes en guide gennem en række bureauer på stedet, og nogle rundvisninger inkluderer entré til kvarterets vigtigste attraktioner. Guiderne i Det Jødiske Kvarter har forskellig baggrund og vil hver især fortælle deres egen særlige historie om det jødiske folk i Prag.

Det Jødiske Kvarter ligger i gåafstand fra Den Gamle By og kan nås med sporvogn eller metro fra de andre områder. Udstillingerne i museet er lukket om lørdagen og på jødiske helligdage, og om vinteren lukker de tidligere på dagen.


Populære steder at besøge i Josefov

Den gamle jødiske kirkegård
Billede af Den gamle jødiske kirkegård

Den gamle jødiske kirkegård

4/5(72 anmeldelser)

Besøg denne historiske samling af gravsten, og lær om det jødiske folks trængsler i Prag.

Skt. Agnes Kloster
Billede af Skt. Agnes Kloster

Skt. Agnes Kloster

Lær mere om historien i Prag, når du besøger Skt. Agnes Kloster. Dette kulturrige sted er vellidt for sine teatre og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Den gamle-nye synagoge
Billede af Den gamle-nye synagoge

Den gamle-nye synagoge

3.5/5(2 anmeldelser)

Lær mere om historien i Prag, hvis du besøger Den gamle-nye synagoge. Dette kulturrige sted er vellidt for sine teatre og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Rudolfinum
Billede af Rudolfinum

Rudolfinum

4/5(1 anmeldelse)

Oplev kunstudstillinger og klassiske koncerter i koncerthuset Rudolfinum i nyrenæssancestil, som er hjem for Tjekkiets filharmoniske orkester.

Pařížská
Billede af Pařížská

Pařížská

Med et besøg til Prag, kan du finde de perfekte gaver til hele familien Pařížská (gade). Dette romantiske sted er vellidt for sine museer og sin kunst, som begge er noget, du kan opleve.

Obřadní Síň
Billede af Obřadní Síň

Obřadní Síň

Du kan nærstudere udstillingerne i Obřadní Síň, som er et museum med masser af historie bag sig, under dit ophold i Prag. Dette kulturrige sted er vellidt for sin kunst samt sin katedral.

De mest populære oplevelser i Josefov

Prag Hop-On Hop-Off Bus Tour + Valg af attraktioner
Billede af Prag Hop-On Hop-Off Bus Tour + Valg af attraktioner

Prag Hop-On Hop-Off Bus Tour + Valg af attraktioner

DKK 238
pr. voksen
Rundvisning på Prags Borg
Billede af Rundvisning på Prags Borg

Rundvisning på Prags Borg

DKK 85
pr. voksen
Anbefales af 84% af rejsende
Prag City Pass
Billede af Prag City Pass

Prag City Pass

DKK 431
pr. voksen
Sejltur på floden Vltava inkl. middag med buffet
Billede af Sejltur på floden Vltava inkl. middag med buffet

Sejltur på floden Vltava inkl. middag med buffet

DKK 242
pr. voksen
Sejltur på floden Vltava
Billede af Sejltur på floden Vltava

Sejltur på floden Vltava

DKK 78
pr. voksen
Sejltur på floden Vltava-floden inkl. frokost
Billede af Sejltur på floden Vltava-floden inkl. frokost

Sejltur på floden Vltava-floden inkl. frokost

DKK 233
pr. voksen

Mest populære hoteller i Josefov

Golden Prague Rooms
Golden Prague Rooms
4 out of 5
Elisky Krasnohorske 4, Prag, Czech Republic
Prisen er DKK 234 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.

Dette lejlighedskompleks ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Pařížská (gade), Den Gamle Rådhusplads og Den gamle jødiske kirkegård. Derudover ligger Det ...

4.2/5Very Good! (182 anmeldelser)
Flotte værelser

"På denne platform stod der, at der var parkeringsmulighed. Det er ikke tilfældet. Aircondition virkede ikke iflg. receptionen. Steder er i super flot stand - rent og ligger perfekt!"…"

Anmeldelse fra 23. jul. 2020

Golden Prague Rooms
Four Seasons Hotel Prague
Four Seasons Hotel Prague
5 out of 5
Veleslavinova 2a, Prag
Prisen er DKK 2.947 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Karlsuniversitetet og Brotårnet i den gamle bydel. Derudover ligger Karlsbroen og ...

4.8/5Exceptional! (474 anmeldelser)
I en liga for sig selv

"Vidunderligt - Four seasons er bare i en liga for sig selv. De blå værelser i renæssancebygningen er særligt smukke."…"

Anmeldelse fra 17. feb. 2019

Four Seasons Hotel Prague
Hotel Residence Agnes
Hotel Residence Agnes
4 out of 5
Hastalska 19, Prag
Prisen er DKK 595 pr. nat fra 14. nov. til 15. nov.

Dette hotel ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Skt. Agnes Kloster, Den Gamle Rådhusplads og Det Astronomiske Ur i Prag. Derudover ligger Palladium (indkøbscenter) ...

5/5Exceptional! (546 anmeldelser)
Rigtigt godt hotel i gåafstand til det meste.

"Vi havde et fantastisk ophold på et lækkert hotel, der ligger lige midt i alt det vigtige, og det der ligger lidt længere væk, bliver man kørt til i hotellets egen minibus - gratis vel at mærke. Hver gang man træder ind i lobbyen bliver man tilbudt en forfriskning - vand, øl, vin - der ligesom indholdet ..."…"

Anmeldelse fra 20. jul. 2020

Hotel Residence Agnes
The President
The President
5 out of 5
Namesti Curieovych 100, Prag
Prisen er DKK 811 pr. nat fra 4. nov. til 5. nov.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Pařížská (gade), Den Gamle Rådhusplads og Det Astronomiske Ur i Prag. Derudover ...

4.2/5Very Good! (995 anmeldelser)

"Very good hotel, close to “everything”"…"

Anmeldelse fra 6. jan. 2020

The President
Gold Art Apartments
Gold Art Apartments
3 out of 5
9 U Sv. Ducha, Prag, Hlavní mesto Praha
Prisen er DKK 325 pr. nat fra 27. okt. til 28. okt.

Dette lejlighedshotel ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Pařížská (gade), Den Gamle Rådhusplads og Den gamle jødiske kirkegård. Derudover ligger Det Astronomiske ...

4.5/5Wonderful! (72 anmeldelser)

"Ligger centralt i det jødiske kvarter, tæt på den gamle rådhusplads med det astronomiske ur og Tyn kirken. Masser af restauranter, barer, bagerbutikker, supermarked m.m. i nærheden i et meget mondænt kvarter med dyre butikker, men meget stille ved hotellet. Pæn og nyindrettet lejlighed. Vi boede ..."…"

Anmeldelse fra 20. okt. 2019

Gold Art Apartments
Hotel Maximilian
Hotel Maximilian
5 out of 5
Hastalska 14, Prag
Prisen er DKK 822 pr. nat fra 2. nov. til 3. nov.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Den Gamle Rådhusplads og Det Astronomiske Ur i Prag. Derudover ligger Letná Park ...

4.7/5Exceptional! (993 anmeldelser)
Dejligt hotel

"Dejlig centralt hotel i roligt område. Det kan dig undre at få værelse ud til byggeri af nyt tag på nabohus. Sikke en larm. Hotel virkede ikke fyldt."…"

Anmeldelse fra 12. dec. 2018

Hotel Maximilian
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre kvarterer i Prag

Tjekkiet som omfatter en plads eller et torv, natteliv og en kirke eller en katedral

Stare Mesto

4.5/5Wonderful!(54 anmeldelser af området)

Stare Mesto gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Det Astronomiske Ur i Prag og Den Gamle Rådhusplads. Se mere af Prag ved at hoppe på metroen fra Staroměstská Metrostation eller Staroměstská Stop.

Stare Mesto
Prag som omfatter en by

Prag 1

4.5/5Wonderful!(44 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Prag 1, som er kendt for sine populære shoppingmuligheder og sine anerkendte kunstgallerier. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Karlsbroen og Det Astronomiske Ur i Prag, ligesom du kan hoppe på metroen fra Staroměstská Stop eller Karlovy lázně Sporvognsstation for at se mere af byen.

Prag 1
Malá Strana som viser udsigt over landskaber og en by

Malá Strana

4.5/5Wonderful!(29 anmeldelser af området)

Rejsende tager til Malá Strana på grund af de mange spisemuligheder. Hop på metroen fra Hellichova Sporvognsstation eller Malostranské náměstí Station, og besøg populære seværdigheder som Lennon-muren.

Malá Strana
Nové Město og byder på kulturarvsgenstande, en by og jernbanegenstande

Nové Mesto

4.5/5Wonderful!(97 anmeldelser af området)

Nyd godt af de populære butikker i Nové Mesto. Wenzelspladsen er også et besøg værd, og du kan hoppe på metroen fra Štěpánská Stop eller Vodičkova Stop for at se mere af Prag.

Nové Mesto
Holešovice, Prag, Prag, Tjekkiet

Holešovice

4/5Very Good!(18 anmeldelser af området)

Afsæt tid til at besøge seværdigheder som Tipsport Arena, mens du lærer Holešovice at kende, og sørg endelig for at opleve de mange spisemuligheder. Du kan hoppe på metroen fra Výstaviště Holešovice Stop eller Veletržní palác Stop for at se mere af området.

Holešovice
Prag 7, Prag, Prag, Tjekkiet

Prag 7

Besøg Tipsport Arena, og nyd godt af de mange spisemuligheder under dit ophold i Prag 7. Hvis du vil se mere af byen, kan du hoppe på metroen fra Výstaviště Holešovice Stop eller Veletržní palác Stop.

Prag 7


Josefov

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: