Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Potsdamer Platz

Berlins borgere fejrer deres by på denne offentlige plads, som blev jævnet med jorden under 2. Verdenskrig og isoleret under den kolde krig.

Potsdamer Platz er en af verdens helt store succeshistorier inden for byfornyelse. Efter 2. Verdenskrig, da Berlin var opdelt efter politiske skel, blev Potsdamer Platz til et ingenmandsland. Det, der engang havde været en af de mest trafikerede kryds i Europa, var nu pludselig fanget mellem Øst- og Vestberlin. Efter murens fald var byens genforenede borgere desperate for at se pladsen vende tilbage til fordums pragt. Der blev afholdt designkonkurrencer, og hele området blev Europas største byggeplads. I dag er den fyldt med vovet arkitektur, store virksomhedskontorer, boligområder, butikscentre, biografer og offentlige rum. Og vigtigst af alt – den har spillet en vigtig rolle i genforeningen af den tidligere opdelte by.

Potsdamer Platz har givet sit navn til den oprindelige plads samt flere tilstødende husblokke. Hvis du vil sætte fart i tingene, kan du tage en tur i Europas hurtigste elevator til Panoramapunkt, som er et udendørs observationsterrasse på toppen af Kohlhof-bygningen. Her har du en af de bedste udsigter i Berlin, blandt andet til to af pladsens mest markante bygninger, Sony Center og Debis-tårnet.    

Du kan se en film i Imax-biografen i Sony Center eller i en af de 30 andre biografsale på Potsdamer Platz. Sony Center rummer også Filmhaus, Berlins film- og tv-museum. En kort gåtur derfra ligger Marlene-Dietrich-Platz, som er kulisse for Berlins internationale filmfestival.

Se den nyeste europæiske mode i Arcaden på Potsdamer Platz, et glasdækket center i tre etager med over 150 butikker og restauranter. Gå udenfor, og tag en tur til den nærliggende Tilla-Durieux-Park. Dette meget velplejede græstæppe ligner mere et kæmpemæssig moderne kunstværk end en park. Prøv den gigantiske vippe i midten af parken.

Potsdamer Platz ligger midt i Berlin umiddelbart syd for Tiergarten og Brandenburger Tor. Berlin Potsdamer Platz-stationen, som er en vigtigt lokalt og regionalt jernbaneknudepunkt, ligger under Potsdamer Platz.


Guide til at udforske Potsdamer Platz


Bedste hoteltilbud i Potsdamer Platz

Se alle 1.883 overnatningssteder i nærheden af Potsdamer Platz
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 316
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin, BE
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Stadtmitte Stationn.

  Select Hotel Berlin The Wall DKK 436
  Select Hotel Berlin The Wall

  Select Hotel Berlin The Wall

  Zimmerstrasse 88, Berlin, BE
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Mitte, kun få skridt fra Checkpoint Charlie, Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Potsdamer Platz 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Kochstrasse U-Bahn.

   Grand Hyatt Berlin DKK 1.385
   Grand Hyatt Berlin

   Grand Hyatt Berlin

   Marlene-Dietrich-Platz 2, Berlin, BE
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte kun få skridt fra Berlinale Palast og Sony Center. Derudover ligger Potsdamer Platz og Berlinerfilharmonikaen 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Potsdamer Platz U-Bahn på 7 minutter og Mendelssohn-Bartholdy-Park U-Bahn på 8 minutter.

    Berlin Marriott Hotel DKK 952
    Berlin Marriott Hotel

    Berlin Marriott Hotel

    Inge-Beisheim-Platz 1, Berlin, BE
      
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Potsdamer Platz og Mall of Berlin. Derudover ligger Sony Center og Berlinerfilharmonikaen 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Potsdamer Platz U-Bahn og Potsdamer Platz Station.

     Novum Hotel Aldea Berlin Centrum DKK 304
     Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

     Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

     Bülowstraße 20-22, Berlin, BE
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Schöneberg, kun 2 km fra Berlinale Palast, Kurfürstendamm og Berlin Zoo. Derudover ligger Kaufhaus des Westens og Berlinerfilharmonikaen ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Bülowstrasse U-Bahn og Kurfürstenstrasse U-Bahn.

      The Ritz-Carlton, Berlin DKK 1.674
      The Ritz-Carlton, Berlin

      The Ritz-Carlton, Berlin

      Potsdamer Platz 3, Berlin, BE
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Potsdamer Platz og Sony Center. Derudover ligger Mall of Berlin og Berlinerfilharmonikaen 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Potsdamer Platz U-Bahn og Potsdamer Platz Station.

       The Mandala Hotel Berlin DKK 1.205
       The Mandala Hotel Berlin

       The Mandala Hotel Berlin

       Potsdamer Str. 3, Berlin, BE
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med familievenlig profil ligger i et shoppingområde i Berlin, kun få skridt fra Sony Center og Potsdamer Platz. Derudover ligger Berlinerfilharmonikaen og Mall of Berlin 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Potsdamer Platz U-Bahn og Potsdamer Platz Station.

        Motel One Berlin-Potsdamer Platz DKK 699
        Motel One Berlin-Potsdamer Platz

        Motel One Berlin-Potsdamer Platz

        Leipziger Platz 12, Berlin, BE
          
         0.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Mitte, kun få skridt fra Berlin Spionmuseum, Potsdamer Platz og Mall of Berlin. Derudover ligger Friedrichstrasse og Sony Center 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Potsdamer Platz U-Bahn, mens Potsdamer Platz Station ligger inden for 4 minutters gang.