Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Polaria

Polaria er et oplevelsescenter og akvarium med lærerige udstillinger om regionens klima og dyreliv. Hertil kommer bassiner med sæler og andre egnstypiske dyrearter samt en panoramabiograf.

Bliv klogere på det arktiske økosystem via plancher og udstillinger. Se remmesælerne svømme rundt i det store bassin samt en fascinerende udstilling, der viser, hvordan forskerne bruger muslinger til at aflæse forandringer i økosystemet i det arktiske hav. Akvariet er tænkt som et videnscenter, der skal fortælle de besøgende om regionens marineliv og klimaforandringernes indvirkning på området omkring polarcirklen.

Lær om den arktiske fødekæde og menneskets indflydelse på området gennem en specialudstilling, der kombinerer film, teater og historiefortælling. Akvariet fortæller også de besøgende om Svalbard-øgruppen, der ligger ca. midt imellem det norske fastland og Nordpolen, og er domineret af is, sne og gletsjere året rundt. Hør om de mange sjældne dyrearter og koldtvandsfisk i Det Arktiske Ocean.

Remmesælerne er kendt som intelligente og reserverede væsener. De færdes normalt i og omkring Det Arktiske Ocean og kan kendes på deres lange, buskede knurhår. Se Polarias trænere fodre og lege med disse skønne havpattedyr. Du kan opleve sælerne fra mange vinkler. Oplevelsen er især populær blandt de yngre gæster.

Sæt dig godt til rette, og nyd to korte film i oplevelsescentrets panoramabiograf. Denne specielle biograf måler 20 meter i bredden og har plads til 175 gæster. Du kan bl.a. komme med på en fantastisk helikopterrejse over Svalbard. Se fascinerende nærbilleder af regionens dyreliv, herunder den lille fugleart kendt som alken. Den næste film er helliget nordlyset over Tromsø, og tager biografgængerne med helt tæt på dette fantastiske naturfænomen. Læn dig tilbage, og se nordlyset danse hen over himlen i vidunderlige farver og former.

Selve bygningen er også et ekstra kig værd, idet den er udformet som isblokke skubbet op på land.

Polaria er åbent dagligt året rundt. Se entrépriser på Polarias officielle hjemmeside. Akvariet ligger kun en kort gåtur fra centrum af Tromsø. Du kan overnatte på hotel eller gæstehus i livlige Tromsø, der er den største by i Nordnorge og ofte betegnes som hovedstaden i Arktis.

Et besøg på Polaria er en enestående mulighed for at lære mere om Nordnorges unikke økosystem og sjældne dyreliv i havet.


Bedste hoteltilbud i Polaria

Se alle 107 overnatningssteder i nærheden af Polaria
Clarion Hotel The Edge DKK 825
Clarion Hotel The Edge

Clarion Hotel The Edge

Kaigata 6, Tromsø
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i hjertet af Tromsø, kun 0,2 km fra Nordnorsk Kunstmuseum og 4,1 km fra Universitet i Tromsö. Derudover ligger Tromsø Domkirke og Det nordlige Norgens kunstmuseum 5 minutter derfra.

  Clarion Collection Hotel Aurora DKK 722
  Clarion Collection Hotel Aurora

  Clarion Collection Hotel Aurora

  Sjøgata 19-21, Tromsø
    
   3.5 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i hjertet af Tromsø, kun 0,2 km fra Det nordlige Norgens kunstmuseum og 3,8 km fra Universitet i Tromsö. Derudover ligger Nordnorsk Kunstmuseum og Tromso Catholic Church Var Frue Kirke 5 minutter derfra.

   Radisson Blu Hotel, Tromso DKK 766
   Radisson Blu Hotel, Tromso

   Radisson Blu Hotel, Tromso

   Sjogata 7, Tromsø
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i hjertet af Tromsø, kun 0,1 km fra Det nordlige Norgens kunstmuseum og 3,9 km fra Universitet i Tromsö. Derudover ligger Nordnorsk Kunstmuseum og Tromsø Domkirke 5 minutter derfra.

    Scandic Ishavshotel DKK 833
    Scandic Ishavshotel

    Scandic Ishavshotel

    Fr. Langesgate 2, Tromsø
      
     3.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i hjertet af Tromsø, kun 0,2 km fra Det nordlige Norgens kunstmuseum og 3,9 km fra Universitet i Tromsö. Derudover ligger Nordnorsk Kunstmuseum og Tromso Catholic Church Var Frue Kirke 5 minutter derfra.

     Comfort Hotel Xpress Tromso DKK 471
     Comfort Hotel Xpress Tromso

     Comfort Hotel Xpress Tromso

     Gronnegata 35, Tromsø
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i hjertet af Tromsø, kun 10 minutters gang fra Tromsø Domkirke og Polaria. Derudover ligger Polarmuseet og Tromsö-universitetsmuseum ca. 3 km derfra.

      Quality Hotel Saga DKK 690
      Quality Hotel Saga

      Quality Hotel Saga

      Rich Withs Pl. 2, Tromsø
        
       3.5 ud af 5.0 Stjerner

       Reserver et ophold lige ud til stranden på Quality Hotel Saga i Tromsø. dette hotel ligger i centrum, kun 0,1 km fra Tromsø Domkirke og 4 km fra Universitet i Tromsö. Derudover ligger Nordnorsk Kunstmuseum og Det nordlige Norgens kunstmuseum 5 minutter derfra.

       Clarion Collection Hotel With DKK 825
       Clarion Collection Hotel With

       Clarion Collection Hotel With

       Sjøgata 35 -37, Tromsø
         
        3.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i hjertet af Tromsø, kun 0,2 km fra Tromso Catholic Church Var Frue Kirke og 3,8 km fra Universitet i Tromsö. Derudover ligger Det nordlige Norgens kunstmuseum og Nordnorsk Kunstmuseum 5 minutter derfra.

        Scandic Grand Tromsø DKK 611
        Scandic Grand Tromsø

        Scandic Grand Tromsø

        Storgaten 44, Tromsø
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i hjertet af Tromsø, kun 0,1 km fra Tromsø Domkirke og 4 km fra Universitet i Tromsö. Derudover ligger Det nordlige Norgens kunstmuseum og Nordnorsk Kunstmuseum 5 minutter derfra.