Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Place de la Concorde

Besøg denne flotte offentlige plads, hvor mere end 1.300 personer blev henrettet under Frankrigs uhyggelige terrorregime - herunder Ludvig 16. af Frankrig og Marie-Antoinette.

Mange vil mene, at en storbyferie i Paris ikke er komplet uden et besøg på Place de la Concorde, der er Paris' største offentlige plads. På pladsen finder du to imponerende, dekorative springvand samt en stor egyptisk obelisk, som alt sammen er med til at gøre den til et populært mødested og et oplagt sted at tage billeder.

Pladsen blev oprindeligt navngivet Place Louis XV, ligesom den havde en ridderstatue af Ludvig 15. af Frankrig. Under den franske revolution blev statuen dog revet ned, og pladsen blev omdøbt Place de la Révolution. I årene efter revolutionen blev 1.300 personer henrettet på pladsen, inklusive Ludvig 16. af Frankrig, Marie-Antoinette og Maximilien Robespierre. I 1795 fik pladsen så sit nuværende navn i et forsøg på at give slip på fortidens tumult.  

I forbindelse med dit besøg kan du kigge nærmere på den 23 meter høje egyptiske obelisk, som står midt på pladsen. Obelisken er prydet af hieroglyffer, der er mere end 3.000 år gamle. De skildrer begivenheder fra faraoerne Ramses 2. og Ramses 3.'s herredømme. På toppen af obelisken vil du desuden kunne se en guldpyramide. Den blev installeret i 1998 som en erstatning for den oprindelige guldtop, der menes at være blevet stjålet helt tilbage i oldtiden.

Sørg også for at kigge nærmere på de to springvand i den nordlige og sydlige ende af pladsen, som begge er tegnet af den tyskfødte arkitekt Jacques Ignace Hittorff. Det nordlige springvand er dedikeret til Frankrigs floder og er prydet af figurer, der symboliserer Rhinen og Rhône. Det sydlige springvand hylder havet med figurer, som repræsenterer Middelhavet og Atlanterhavet. I udkanten af pladsen kan du desuden se en række andre statuer, som repræsenterer store franske byer, såsom Lyon, Bordeaux og Nantes.

Tag plads på springvandets kant, eller tag et billede foran de prægtige bygninger. Blandt pladsens mest anerkendte bygninger er Hôtel de Crillon og den franske flådes hovedkvarter, Hôtel de la Marine, der er magen til Hôtel de Crillon. De to bygninger er adskilt af vejen Rue Royale og blev oprindeligt opført af Ludvig 15. af Frankrig som kongepaladser.

Place de la Concorde er serviceret af metrostationen Concorde. Du kan også gå dertil ved at sætte kursen vestpå fra Louvre eller østpå langs Avenue des Champs-Élysées.


Guide til at udforske Place de la Concorde


De bedste tilbud på fly + hotel i Place de la Concorde

Bedste hoteltilbud i Place de la Concorde

Se alle 13.270 overnatningssteder i nærheden af Place de la Concorde
Hotel Le Cardinal DKK 462
Hotel Le Cardinal

Hotel Le Cardinal

3 rue du Cardinal Mercier, Paris
   
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Place de Clichy, La Machine du Moulin Rouge og Theatre Mogador. Derudover ligger Galeries Lafayette og Boulevard Haussmann 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Liège Metrostation og Place de Clichy Metrostation.

  Hotel Europe Saint Severin Paris DKK 447
  Hotel Europe Saint Severin Paris

  Hotel Europe Saint Severin Paris

  38-40 Rue Saint Séverin, Paris, Paris
    
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Ile de la Cité og Sainte Chapelle. Derudover ligger Notre-Dame og Sorbonne Universitet 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Saint-Michel Metrostation og Saint-Michel - Notre Dame Station.

   Maison Albar Hotels Le Diamond DKK 1.355
   Maison Albar Hotels Le Diamond

   Maison Albar Hotels Le Diamond

   4 Rue de la Pepiniere, Paris, Paris
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Boulevard Haussmann, Rue du Faubourg Saint-Honore og Grands Boulevards. Derudover ligger Avenue Montaigne og Theatre Mogador 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Saint-Lazare Metrostation, mens Saint-Augustin Metrostation ligger inden for 3 minutters gang.

    Hotel Eiffel Turenne DKK 455
    Hotel Eiffel Turenne

    Hotel Eiffel Turenne

    20 Avenue De Tourville, Paris, Paris
      
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Rue Cler og Les Invalides. Derudover ligger Champ de Mars og Eiffeltårnet 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til École Militaire Metrostation, mens La Tour-Maubourg Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

     Melia Paris Vendome DKK 1.072
     Melia Paris Vendome

     Melia Paris Vendome

     8 Rue Cambon, Paris, Paris
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Rue de Rivoli, Champs-Elysees og Grands Boulevards. Derudover ligger Rue du Faubourg Saint-Honore og Place Vendôme 5 minutter derfra. Concorde Metrostation ligger inden for 3 i minutters gang, mens Madeleine Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

      Hôtel Lion d'Or Louvre DKK 715
      Hôtel Lion d'Or Louvre

      Hôtel Lion d'Or Louvre

      5 Rue de la Sourdière, Paris, Paris
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Rue de Rivoli, Palais Royal og Louvre-museet. Derudover ligger Tuileries Garden og Place Vendôme 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Tuileries Metrostation og Pyramides Metrostation.

       Hotel Monceau Wagram DKK 488
       Hotel Monceau Wagram

       Hotel Monceau Wagram

       7 Rue Rennequin, Paris, Paris
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i 17. Arrondissement, kun 5 minutters gang fra Rue du Faubourg Saint-Honore, Champs-Elysees og Parc Monceau. Derudover ligger Triumfbuen og Lido ca. 2 km derfra. Ternes Metrostation ligger inden for 5 i minutters gang, mens Courcelles Metrostation ligger inden for 5 minutters gang.

        Hotel Alfred Sommier DKK 1.857
        Hotel Alfred Sommier

        Hotel Alfred Sommier

        20 Rue de l'Arcade, Paris
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Rue du Faubourg Saint-Honore, Grands Boulevards og Place de la Madeleine. Derudover ligger Place de la Concorde og Champs-Elysees 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Madeleine Metrostation og Saint-Lazare Metrostation.