Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Plaça de Catalunya

Plaça de Catalunya er et populært mødested i Barcelona, som forbinder den gamle by med den nye, og som er kendt for sine shoppingmuligheder, monumenter og festivaler.

Plaça de Catalunya ligger i hjertet af Barcelona. Denne store plads med butikker og monumenter er der, hvor Ciutat Vella (den gamle by) og det moderne område L’Eixample mødes. Kong Alfons XII indviede pladsen i 1927, der hvor byens porte tidligere stod.

Når du udforsker Barcelona og de forskellige bydele, vil du uden tvivl krydse pladsen flere gange. Læg mærke til de forskellige skulpturer og monumenter. Der er blandt andet værker af populære catalanske kunstnere som Josep Clarà, Josep Subirachs og Eusebi Arnau. Du kan også sætte dig på en af græshøjene eller bænkene se på byens liv.

Hvis du er i Barcelona for at shoppe, er Plaça de Catalunya det perfekte udgangspunkt. Besøg indkøbscentrene rundt om pladsen eller gå ned ad nogle af byens vigtigste gader. Gågaden La Rambla løber til byens havn og er altid fuld af liv. Her finder du både kendte mærker og selvstændige butikker samt historiske bygninger, tapasbarer og markedet La Boqueria.

I den modsatte retning ligger Passeig de Gràcia, hvor du kan se noget af den flotteste nutidige arkitektur i området L’Eixample. Du kan blandt andet se to af Antoni Gaudís mest berømte kreationer, Casa Batlló og La Pedrera, som ligger side om side med luksuriøse modebutikker, barer og restauranter. Gaderne Portal de l’Àngel og Rambla de Catalunya byder også på gode shoppingmuligheder.

Plaça de Catalunya bruges også ofte til festivaler og andre festlige begivenheder. På Cataloniens nationaldag, som fejres hvert år den 11. september, kan du opleve gratis koncerter på pladsen. Der bliver også spillet livemusik under festivalen La Mercè, som afholdes hvert år i september for at hylde Barcelonas skytshelgen.

Plaça de Catalunya ligger midt i Barcelona. Udover at være en turistattraktion er den også et vigtigt trafikalt knudepunkt. Busser, tog og metro stopper her, og det er også her, byens turistbusser starter deres rute. Lufthavnsbussen kører også herfra.


Guide til at udforske Placa de Catalunya


Bedste hoteltilbud i Placa de Catalunya

Se alle 5.242 overnatningssteder i nærheden af Placa de Catalunya
H10 Cubik DKK 625
H10 Cubik

H10 Cubik

Via Laietana, 69, Centre, Barcelona, Barcelona
   
  4.5 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Det gotiske kvarter, kun 5 minutters gang fra Palau de la Musica Catalana, Passeig de Gracia og Placa de Catalunya. Derudover ligger El Corte Inglés og Teatre Tívoli 5 minutter derfra. Urquinaona Metrostation ligger inden for 2 i minutters gang, mens Placa Catalunya Metrostation ligger inden for 7 minutters gang.

  Arc la Rambla DKK 411
  Arc la Rambla

  Arc la Rambla

  La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
    
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Det gotiske kvarter, kun få skridt fra Teatre Principal, Centre d'Art Santa Mónica og Palau Güell. Derudover ligger Barcelona Voksmuseum og Gran Teatre del Liceu 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Drassanes Metrostation, mens Liceu Metrostation ligger inden for 4 minutters gang.

   Negresco Princess DKK 618
   Negresco Princess

   Negresco Princess

   Roger de Lluria, 16-18, Barcelona
     
    4.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Eixample, kun 5 minutters gang fra Casa Calvet, Teatre Museu El Rei de la Màgia og Teatre Tívoli. Derudover ligger Espai Volart og Jardines de la Torre de les Aigües 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Urquinaona Metrostation, mens Passeig de Gràcia Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

    Iberostar Selection Paseo de Gracia DKK 922
    Iberostar Selection Paseo de Gracia

    Iberostar Selection Paseo de Gracia

    Plaza Cataluña, 10, Barcelona
      
     4.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Eixample, kun 5 minutters gang fra Placa de Catalunya og La Rambla. Derudover ligger Casa Batlló og Palau de la Musica Catalana 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Plaça de Catalunya Station, mens Passeig de Gràcia Metrostation ligger inden for 3 minutters gang.

     Ohla Barcelona DKK 1.258
     Ohla Barcelona

     Ohla Barcelona

     Via Laietana, 49, Barcelona, Barcelona
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Det gotiske kvarter, kun 5 minutters gang fra Palau de la Musica Catalana, Passeig de Gracia og Barcelona Katedral. Derudover ligger Placa de Catalunya og El Corte Inglés 5 minutter derfra. Urquinaona Metrostation ligger inden for 3 i minutters gang, mens Placa Catalunya Metrostation ligger inden for 7 minutters gang.

      Gran Hotel Havana DKK 610
      Gran Hotel Havana

      Gran Hotel Havana

      Gran Via de Les Corts Catalanes, 647, Barcelona, Barcelona
        
       4.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Eixample, kun 10 minutters gang fra Teatre Tívoli, Passeig de Gracia og Placa de Catalunya. Derudover ligger Casa Batlló og Palau de la Musica Catalana 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Tetuan Metrostation og Girona Metrostation.

       H10 Madison DKK 707
       H10 Madison

       H10 Madison

       C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6, Barcelona, Barrio Gótico
         
        4.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Det gotiske kvarter kun få skridt fra Barcelona Katedral og Palau de la Musica Catalana. Derudover ligger Passeig de Gracia og La Rambla 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Jaume I Metrostation og Urquinaona Metrostation.

        H10 Metropolitan DKK 707
        H10 Metropolitan

        H10 Metropolitan

        Rambla Catalunya 7-9, Barcelona, Barcelona
          
         4.5 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Eixample kun få skridt fra Teatre Coliseum, Placa de Catalunya og Rambla de Catalunya. Derudover ligger Passeig de Gracia og El Corte Inglés 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Plaça de Catalunya Station, mens Passeig de Gràcia Metrostation ligger inden for 3 minutters gang.