Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Pincio

Pincios smukke haver og den spektakulære udsigt over byen gør denne bakke til et af de mest populære steder i Rom.

Pincios elegante haver er hjemsted for mere end 200 udsøgte og detaljerede statuer af berømte italienere. Mange går en tur gennem haverne for at kigge på statuerne og fortsætter derefter op på terrassen fra det 19. århundrede, hvorfra der er udsigt over den travle Piazza del Popolo nedenfor.

Gå op af trappen, der forbinder en af byens største pladser med de bølgende haver på Pincio-bakken. Det idylliske område her er opkaldt efter Pinci-familien, som ejede området i det 4. århundrede. Det har tidligere været brugt som gravplads. Kejser Nero er blandt de mange fremtrædende personer, der er begravet her.

Læg pladsens støj bag dig, og udforsk haven, som er tilplantet med farvestrålende blomster og levende hegn. Dette fredfyldte område er udtænkt i det 18. århundrede af arkitekten Giuseppe Valadier, som også står bag Peterskirkens klokker. Kig efter nogle af de 228 buster, der forestiller italienske aristokrater og indflydelsesrige ledere, på din tur rundt i haverne. Bemærk også den høje obelisk, der blev bragt hertil i 1822, og vanduret, som står på en klippe midt i en lille sø.

Du kan også følge stierne opad til Pincio Terrace. Denne platform blev opført i 1816 og er også tegnet af Valadier. Her kan du nyde den betagende udsigt over piazzaen nedenfor og byens skyline. Udsigten er især smuk ved solnedgang, når himlen blusser i røde og orange farver og fremhæver Monte Marios silhuet i det fjerne.

Hvis du har brug for en pause, kan du sætte dig på den nærliggende café og bestille en kop kaffe eller en is.

Mellem Pincio og Villa Borgheses haver kan du se Den Aurelianske Mur, der fungerer som skillelinje mellem de to områder. Du kommer til bakken ved at tage metroen til Flaminio og derefter krydse pladsen.


Bedste hoteltilbud i Pincio

Se alle 4.063 hoteller i Pincio
591 DKK
River Palace Hotel

River Palace Hotel

Via Flaminia 33, Rome
4,4
ud af 5 (baseret på 1.410 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette klassisk renoverede romerske hotel ligger i hjertet af byen i gåafstand til Piazza del Popolo, Villa Borghese-parken og vatikanet.

717 DKK
Hotel Piranesi

Hotel Piranesi

Via del Babuino, 196, Rome
4,2
ud af 5 (baseret på 304 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Pincio, kun 5 minutters gang fra Santa Maria del Popolo og Piazza del Popolo. Derudover ligger Villa Borghese og Trevi-fontænen ca. 2 km derfra.

685 DKK
Valadier Hotel

Valadier Hotel

Via Della Fontanella 15, Rome
4,0
ud af 5 (baseret på 937 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette renoverede byhus i Rom er beliggende i en brostensbelagt sidegade ved Piazza del Popolo og ligger 500 meter fra Den Spanske Trappe med udsigt over den grønne Villa Borghese Park.

387 DKK
Hotel Forte

Hotel Forte

Via Margutta 61, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 333 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Pincio, kun 10 minutters gang fra Piazza di Spagna og Piazza del Popolo. Derudover ligger Trevi-fontænen og Pantheon ca. 2 km derfra.

Piazzetta Margutta - My Extra Home

Piazzetta Margutta - My Extra Home

Via Margutta 3, Rome
4,6
ud af 5 (baseret på 165 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Denne lejlighed ligger i Pincio, kun 15 minutters gang fra Piazza del Popolo og Trevi-fontænen. Derudover ligger Villa Borghese og Pantheon ca. 2 km derfra.

771 DKK
Casa Montani

Casa Montani

Piazzale Flaminio 9, Rome
4,9
ud af 5 (baseret på 28 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette byhus ligger i Flaminio, kun 5 minutters gang fra Santa Maria del Popolo og Piazza del Popolo. Derudover ligger Villa Borghese og National Gallery of Modern Art 15 minutter derfra.

1,083 DKK
Hotel Babuino 181 Luxury Suites

Hotel Babuino 181 Luxury Suites

Via Del Babuino 181, Rome
4,7
ud af 5 (baseret på 126 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Rom, kun 15 minutters gang fra Piazza del Popolo og Trevi-fontænen. Derudover ligger Villa Borghese og Pantheon ca. 2 km derfra.

2,392 DKK
Margutta 19 - Small Luxury Hotels of the World

Margutta 19 - Small Luxury Hotels of the World

Via Margutta 19, Rome
4,8
ud af 5 (baseret på 4 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Denne ejendom med luksusfaciliteter ligger i Pincio, kun 15 minutters gang fra Piazza del Popolo og Trevi-fontænen. Derudover ligger Villa Borghese og National Gallery of Modern Art ca. 2 km derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.