Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Pincio

Pincios smukke haver og den spektakulære udsigt over byen gør denne bakke til et af de mest populære steder i Rom.

Pincios elegante haver er hjemsted for mere end 200 udsøgte og detaljerede statuer af berømte italienere. Mange går en tur gennem haverne for at kigge på statuerne og fortsætter derefter op på terrassen fra det 19. århundrede, hvorfra der er udsigt over den travle Piazza del Popolo nedenfor.

Gå op af trappen, der forbinder en af byens største pladser med de bølgende haver på Pincio-bakken. Det idylliske område her er opkaldt efter Pinci-familien, som ejede området i det 4. århundrede. Det har tidligere været brugt som gravplads. Kejser Nero er blandt de mange fremtrædende personer, der er begravet her.

Læg pladsens støj bag dig, og udforsk haven, som er tilplantet med farvestrålende blomster og levende hegn. Dette fredfyldte område er udtænkt i det 18. århundrede af arkitekten Giuseppe Valadier, som også står bag Peterskirkens klokker. Kig efter nogle af de 228 buster, der forestiller italienske aristokrater og indflydelsesrige ledere, på din tur rundt i haverne. Bemærk også den høje obelisk, der blev bragt hertil i 1822, og vanduret, som står på en klippe midt i en lille sø.

Du kan også følge stierne opad til Pincio Terrace. Denne platform blev opført i 1816 og er også tegnet af Valadier. Her kan du nyde den betagende udsigt over piazzaen nedenfor og byens skyline. Udsigten er især smuk ved solnedgang, når himlen blusser i røde og orange farver og fremhæver Monte Marios silhuet i det fjerne.

Hvis du har brug for en pause, kan du sætte dig på den nærliggende café og bestille en kop kaffe eller en is.

Mellem Pincio og Villa Borgheses haver kan du se Den Aurelianske Mur, der fungerer som skillelinje mellem de to områder. Du kommer til bakken ved at tage metroen til Flaminio og derefter krydse pladsen.


Bedste hoteltilbud

Se alle 4.123 hoteller i Pincio
1,270 DKK
Valadier Hotel

Valadier Hotel

Via Della Fontanella 15, Rome
4,0
ud af 5 (baseret på 457 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel er egnet til forretningsfolk og ligger i hjertet af Rom i gåafstand fra Piazza del Popolo, Piazza di Spagna og Den spanske trappe. Palazzo Chigi og Palazzo Montecitorio er også i nærheden.

984 DKK
River Palace Hotel

River Palace Hotel

Via Flaminia 33, Rome
4,5
ud af 5 (baseret på 1.544 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette klassisk renoverede romerske hotel ligger i hjertet af byen i gåafstand til Piazza del Popolo, Villa Borghese-parken og vatikanet.

998 DKK
Hotel Forte

Hotel Forte

Via Margutta 61, Rome
4,2
ud af 5 (baseret på 145 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Flaminio, kun 10 minutters gang fra Piazza di Spagna og Den Spanske Trappe. Derudover ligger Trevi-fontænen og Pantheon ca. 2 km derfra.

1,326 DKK
Hotel Piranesi

Hotel Piranesi

Via del Babuino, 196, Rome
4,2
ud af 5 (baseret på 106 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Flaminio, kun 10 minutters gang fra Santa Maria del Popolo og Den Spanske Trappe. Derudover ligger Villa Borghese og Trevi-fontænen ca. 2 km derfra.

2,201 DKK
Babuino 181 Luxury Suites

Babuino 181 Luxury Suites

Via Del Babuino 181, Rome
4,8
ud af 5 (baseret på 51 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Rom, kun 10 minutters gang fra Piazza del Popolo og Den Spanske Trappe. Derudover ligger Trevi-fontænen og Villa Borghese ca. 2 km derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.