Pincio

Pincios smukke haver og den spektakulære udsigt over byen gør denne bakke til et af de mest populære steder i Rom.

Pincios elegante haver er hjemsted for mere end 200 udsøgte og detaljerede statuer af berømte italienere. Mange går en tur gennem haverne for at kigge på statuerne og fortsætter derefter op på terrassen fra det 19. århundrede, hvorfra der er udsigt over den travle Piazza del Popolo nedenfor.

Gå op af trappen, der forbinder en af byens største pladser med de bølgende haver på Pincio-bakken. Det idylliske område her er opkaldt efter Pinci-familien, som ejede området i det 4. århundrede. Det har tidligere været brugt som gravplads. Kejser Nero er blandt de mange fremtrædende personer, der er begravet her.

Læg pladsens støj bag dig, og udforsk haven, som er tilplantet med farvestrålende blomster og levende hegn. Dette fredfyldte område er udtænkt i det 18. århundrede af arkitekten Giuseppe Valadier, som også står bag Peterskirkens klokker. Kig efter nogle af de 228 buster, der forestiller italienske aristokrater og indflydelsesrige ledere, på din tur rundt i haverne. Bemærk også den høje obelisk, der blev bragt hertil i 1822, og vanduret, som står på en klippe midt i en lille sø.

Du kan også følge stierne opad til Pincio Terrace. Denne platform blev opført i 1816 og er også tegnet af Valadier. Her kan du nyde den betagende udsigt over piazzaen nedenfor og byens skyline. Udsigten er især smuk ved solnedgang, når himlen blusser i røde og orange farver og fremhæver Monte Marios silhuet i det fjerne.

Hvis du har brug for en pause, kan du sætte dig på den nærliggende café og bestille en kop kaffe eller en is.

Mellem Pincio og Villa Borgheses haver kan du se Den Aurelianske Mur, der fungerer som skillelinje mellem de to områder. Du kommer til bakken ved at tage metroen til Flaminio og derefter krydse pladsen.


Bedste hoteltilbud

Se alle hoteller i Pincio
1.0 ud af 5.0
1.5 ud af 5.0
2.0 ud af 5.0
2.5 ud af 5.0
3.0 ud af 5.0
3.5 ud af 5.0
4.0 ud af 5.0
4.5 ud af 5.0
5.0 ud af 5.0
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende fra [originCity]

De bedste tilbud på fly + hotel

Se alle pakkerejser til Pincio

De bedste flytilbud

Se alle Pincio fly

Reserver din ferie i Pincio