Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Terrazza del Pincio

Du kan slentre langs de statueprydede alléer på denne terrasse fra det 19. århundrede, og beundre sublime udsigter over byen.

Pga. dens opløftede position er Terrazza del Pincio et ideelt sted at se solen synke ned bag de kuppelformede bygninger og huse med terrasser i Roms skyline. Slap af i skyggen af den bladrige park, og kast et blik på statuerne af berømte krigshelte og nationale ikoner.

Terrassen blev designet af den lokale arkitekt Giuseppe Valadier og bygget i 1816. Et populært sted for eftermiddagsgåture og det perfekte sted at slappe af og gøre status efter en dag med sightseeing.

Terrazza del Pincio forbinder Piazza del Popolo, en af de største pladser i byen, til bjergsiden. Gå op ad trinnene fra pladsen, og gå omkring i haverne under terrassen. Blandt de frodige træer og farverige blomster er adskillige statuer. Se fontænen, som er inspireret af genforeningen, og statuen af den italienske krigshelt Enrico Toti, som blev opført i 1922. Kig efter tre kvindelige statuer blandt de i overvejende grad mandlige skulpturer. Disse er repræsentationer af poeten Vittoria Colonna, helgeninden Caterina da Siena og forfatteren Grazia Deledda.

Fortsæt op til terrassen. Hen over tre buehvælvninger falder denne cremefarvede barokke struktur perfekt i med de hvide statuer nedenunder og giver det mest perfekte sted til at indtage en af de mest utrolige udsyn over byen.

Kig ned over pladsen langt nedenunder, og se de travle folkemængder bevæge sig mellem stederne. Spejd længere væk, og forsøg at udvælge det høje kuppelformede tag på San Pietros basilika og englefigurerne, som står oven på Castel San Angelo. Et af de bedste tidspunkter at komme her på er under solnedgang, når himlen bag Monte Mario, Roms højeste bakke, bliver levende med skygger af orange, rød og lilla. Dette sted er et must for dygtige fotografer, der forsøger at få et ikonisk billede af Rom.

La terrazza del Pincio ligger lige bag Piazza del Popolo. Tag metroen til Flaminio. Pladsen ligger 50 meter herfra. Terrassen og de tilhørende haver er åbne hele ugen, og der betales ikke entré.


Guide til at udforske Pincio Terrace


Kort

Bedste hoteltilbud

Vis alle hoteller i 3.867 i nærheden af Pincio Terrace
715 DKK
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 1.342 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

1,072 DKK
Hotel Delle Nazioni

Hotel Delle Nazioni

Via Poli 7, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 1.327 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med historie ligger i Rom og er tæt på Fontana dei Trevi, Foro Romano og Den spanske trappe. Vittorio Emanuele Monument og Pantheon er også i nærheden.

524 DKK
Grand Hotel Olympic

Grand Hotel Olympic

Via Properzio 2/a, Rome
3,4
ud af 5 (baseret på 1.781 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette Art Nouveau-hotel ligger lige i nærheden af Vatikanmuseet og 2 gader fra Peterskirken. Det ligger i nærheden af shoppinggaden Via Cola di Rienzo, 1 kilometer fra Castel S'Angelo og 3 kilometer fra Pantheon.

984 DKK
River Palace Hotel

River Palace Hotel

Via Flaminia 33, Rome
4,5
ud af 5 (baseret på 1.553 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette klassisk renoverede romerske hotel ligger i hjertet af byen i gåafstand til Piazza del Popolo, Villa Borghese-parken og vatikanet.

596 DKK
Hotel Condotti

Hotel Condotti

Via Mario Dè Fiori 37, Rome
4,2
ud af 5 (baseret på 259 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Disse overnatningssteder ligger i flere forskellige områder af Rom.

820 DKK
Hotel Piranesi

Hotel Piranesi

Via del Babuino, 196, Rome
4,2
ud af 5 (baseret på 112 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Pincio, kun 5 minutters gang fra Santa Maria del Popolo og Piazza del Popolo. Derudover ligger Villa Borghese og Trevi-fontænen ca. 2 km derfra.

809 DKK
Hotel Mozart

Hotel Mozart

Via dei Greci, 23b, Rome
4,2
ud af 5 (baseret på 140 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Rome City Centre, kun 5 minutters gang fra Piazza del Popolo, Pantheon og Trevi-fontænen. Derudover ligger Piazza Venezia og Vittorio Emanuele II Monument ca. 2 km derfra.

1,772 DKK
Hotel Babuino 181 Luxury Suites

Hotel Babuino 181 Luxury Suites

Via Del Babuino 181, Rome
4,8
ud af 5 (baseret på 51 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Rom, kun 15 minutters gang fra Piazza del Popolo og Trevi-fontænen. Derudover ligger Villa Borghese og Pantheon ca. 2 km derfra.