Terrazza del Pincio

Du kan slentre langs de statueprydede alléer på denne terrasse fra det 19. århundrede, og beundre sublime udsigter over byen.

Pga. dens opløftede position er Terrazza del Pincio et ideelt sted at se solen synke ned bag de kuppelformede bygninger og huse med terrasser i Roms skyline. Slap af i skyggen af den bladrige park, og kast et blik på statuerne af berømte krigshelte og nationale ikoner.

Terrassen blev designet af den lokale arkitekt Giuseppe Valadier og bygget i 1816. Et populært sted for eftermiddagsgåture og det perfekte sted at slappe af og gøre status efter en dag med sightseeing.

Terrazza del Pincio forbinder Piazza del Popolo, en af de største pladser i byen, til bjergsiden. Gå op ad trinnene fra pladsen, og gå omkring i haverne under terrassen. Blandt de frodige træer og farverige blomster er adskillige statuer. Se fontænen, som er inspireret af genforeningen, og statuen af den italienske krigshelt Enrico Toti, som blev opført i 1922. Kig efter tre kvindelige statuer blandt de i overvejende grad mandlige skulpturer. Disse er repræsentationer af poeten Vittoria Colonna, helgeninden Caterina da Siena og forfatteren Grazia Deledda.

Fortsæt op til terrassen. Hen over tre buehvælvninger falder denne cremefarvede barokke struktur perfekt i med de hvide statuer nedenunder og giver det mest perfekte sted til at indtage en af de mest utrolige udsyn over byen.

Kig ned over pladsen langt nedenunder, og se de travle folkemængder bevæge sig mellem stederne. Spejd længere væk, og forsøg at udvælge det høje kuppelformede tag på San Pietros basilika og englefigurerne, som står oven på Castel San Angelo. Et af de bedste tidspunkter at komme her på er under solnedgang, når himlen bag Monte Mario, Roms højeste bakke, bliver levende med skygger af orange, rød og lilla. Dette sted er et must for dygtige fotografer, der forsøger at få et ikonisk billede af Rom.

La terrazza del Pincio ligger lige bag Piazza del Popolo. Tag metroen til Flaminio. Pladsen ligger 50 meter herfra. Terrassen og de tilhørende haver er åbne hele ugen, og der betales ikke entré.


Oplev mere af Rom (og omegn)


Hoteller i nærheden

De 10 mest populære hoteller tættest på Pincio Terrace


De oftest bookede hoteller

De mest populære hoteller i nærheden af Pincio Terrace

Vis alle hoteller i nærheden af Pincio Terrace