Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Piccadilly Circus

Dette ikoniske trafikknudepunkt markedsføres ofte som den britiske version af Times Square, og det er det perfekte udgangspunkt for dit London-eventyr.

Piccadilly Circus fik sit ejendommelige navn fra Roger Baker, en skrædder, som var berømt for at lave "piccadills" til mænd. Piccadills var en slags pibekraver, som var moderne i det 17. århundrede. Ordet "circus" henviser til, at trafikken kører i en cirkel neden for statuen af den græske gud Anteros. I dag repræsenterer navnet blinkende lys, underholdning og overdådigheden ved byen på farten. Piccadilly Circus er blevet et sted, man bare må se, som tiltrækker lokale og turister både dag og nat.

Piccadilly Circus markerer krydset mellem Regent Street, Shaftsbury Avenue, Piccadilly og Haymarket. Det forbinder desuden større områder som Trafalgar Square, Soho, Chinatown og Leicester Square. I midten af Piccadilly Circus ses statuen af den vingede bueskytte Anteros, som hæver sig over Shaftesbury Memorial-springvandet. Det blev designet af Alfred Gilbert og opført i 1893 og var den første statue, som blev støbt i aluminium. I dag er det et populært mødested, men også bare et godt sted at se på den passerende menneskemængde.

Fra Anteros kan du vælge den retning, du har lyst til. Tilfredsstil din shoppetrang på Regent Street. Tag et dramatisk valg, og se en forestilling på Theatre Royal, et af de mange steder, der gør Piccadilly Circus til centrum for Londons teaterkvarter. Brug en time eller to på at beundre landskaberne på det nærliggende Royal Academy of Art, eller få et godt grin i The Comedy Store, som både viser numre med store navne og nytilkomne med helt nye gags.

Piccadilly Circus er også kendt for sine blinkende neonskilte, men i dag er der kun én bygning, som er oplyst. Den svimlende atmosfære er der imidlertid stadig med levende fortovskunstnere, der bidrager til postyret. Når det hele bliver lidt for meget, kan du bestille en øl i en af de omkringliggende pubber eller genvinde pusten i en hyggelig café.

Piccadilly Circus ligger i centrum af London. Den nærmeste undergrundsstation er Piccadilly Circus.


Guide til at udforske Piccadilly Circus


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 7.720 overnatningssteder i nærheden af Piccadilly Circus
Park Plaza Westminster Bridge London DKK 997
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 10.618 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra. Waterloo Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Westminster Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

  The Strand Palace Hotel DKK 766
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, London
    
   4,0
   ud af 5 (baseret på 9.702 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Covent Garden Market og Piccadilly Circus. Derudover ligger London Dungeon og Big Ben ca. 2 km derfra. Du kan gå til Charing Cross Undergrundsstation på 5 minutter og Covent Garden Metrostation på 6 minutter.

   Assembly Hotel London DKK 710
   Assembly Hotel London

   Assembly Hotel London

   27 - 31 Charing Cross Road, London
     
    4,5
    ud af 5 (baseret på 364 anmeldelser)
    3.5 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i London City Centre, kun få skridt fra London Coliseum og Leicester Square. Derudover ligger St. Martin-in-the-Fields og National Gallery 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Leicester Square Metrostation, mens Charing Cross Undergrundsstation ligger inden for 5 minutters gang.

    Park Plaza County Hall London DKK 885
    Park Plaza County Hall London

    Park Plaza County Hall London

    1 Addington Street, London
      
     4,3
     ud af 5 (baseret på 4.303 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger The Vaults og Jubilee Gardens 5 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Lambeth North Metrostation og Waterloo Metrostation.

     Club Quarters Hotel, Trafalgar Square DKK 787
     Club Quarters Hotel, Trafalgar Square

     Club Quarters Hotel, Trafalgar Square

     8 Northumberland Ave, London
       
      4,3
      ud af 5 (baseret på 3.391 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel i boutique-stil ligger i London City Centre, kun 5 minutters gang fra Nelson's Column, St. Martin-in-the-Fields og National Gallery. Derudover ligger Trafalgar Square og London Coliseum 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Charing Cross Undergrundsstation og Embankment Metrostation.

      The Grosvenor Hotel DKK 996
      The Grosvenor Hotel

      The Grosvenor Hotel

      101 Buckingham Palace Road, London
        
       4,2
       ud af 5 (baseret på 2.210 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Victoria Palace Theatre og Buckingham Palace. Derudover ligger Big Ben og St. James Park ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Victoria Metrostation og Victoria Togstation.

       St Martins Lane DKK 1.262
       St Martins Lane

       St Martins Lane

       45 St Martin's Lane, London
         
        4,5
        ud af 5 (baseret på 1.167 anmeldelser)
        5.0 ud af 5.0

        Dette dramatisk designede boutique-hotel ligger i teaterdistriktet i West End ved siden af London Coliseum, som er hjemsted for English National Opera. Covent Garden og Trafalgar Square ligger en kort gåtur derfra.

        Mondrian London DKK 878
        Mondrian London

        Mondrian London

        20 Upper Ground, London
          
         4,6
         ud af 5 (baseret på 1.599 anmeldelser)
         5.0 ud af 5.0

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Royal National Theatre, Tate Modern og Southbank Centre. Derudover ligger London Dungeon og St. Paul's Cathedral 15 minutter derfra. Du kan gå til Southwark Metrostation på 8 minutter og Blackfriars Metrostation på 9 minutter.