Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Picasso-museet

Se barndomstegningerne fra Spaniens vigtigste kunstner på dette museum i Barcelonas gamle by.

Picasso-museet rummer over 3.500 værker af Pablo Picasso. Malerier, tegninger, skulpturer og keramik viser alt lige fra hans tidligste skitser som barn til nogle af hans vigtigste kubistiske kunstværker. Få indblik i kunstnerens liv og udviklingen i hans talent. Museet appellerer både til børn og kunstelskere takket være de farverige udstillinger og Picassos barndomstegninger.

Picasso blev født i Sydspanien, men flyttede til Barcelona med sin familie som ung. Den indflydelsesrige kunstner udviklede sig enormt her og have meget tætte bånd til byen frem til sin død i 1973. Sammen med sin sekretær og bedste ven Jaume Sabartés valgte han Barcelona som hjemsted for det første museum, der blev dedikeret til kunstnerens arbejde.

Picasso-museet rummer fem slotte i gotisk stil i den livlige gamle by. Nogle af bygningerne kan dateres helt tilbage til det 13. århundrede. Slottene hænger sammen, og den permanente samling er organiseret i kronologisk rækkefølge.

I lokalet nærmest indgangen finder man fotografier, tegninger og skitser fra kunstnerens barndom samt en biografi. Bevæg dig gennem hans tid i Paris mellem 1900 og 1901, den "blå periode" frem til 1904 og Las Meninas, som fylder fire lokaler. Las Meninas er en serie med 58 malerier, der blev færdiggjort i 1957. Den er en genfortolkning af Diego Velázquez’ berømte Las Meninas-maleri. Picasso donerede serien til museet til minde om hans ven Sabartés.

Gå ikke glip af hans andre vigtige værker, blandt andet Portræt af kunstnerens fader og Den første nadver fra 1896 samt Omfavnelsen (1900).

Du kan købe billedbøger og postkort i souvenirbutikken.

Museet er lukket om mandagen. Der er gratis adgang efter kl. 15 om søndagen og hele dagen den første søndag i måneden. For et ekstrabeløb kan du få en lydguide med kommentarer om de vigtige kunstværker i museets samling. Der er guidede rundvisninger på engelsk om søndagen.
Der ligger tre metrostop inden for gåadstand af museet.


Guide til at udforske Picasso Museum


Kort

Bedste hoteltilbud i Picasso Museum

Se alle 4.579 overnatningssteder i nærheden af Picasso Museum
CASP74 Apartments DKK 1.118
CASP74 Apartments

CASP74 Apartments

Calle Casp 74, Barcelona, Barcelona
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette lejlighedskompleks ligger i Eixample, kun 10 minutters gang fra Teatre Tívoli, Palau de la Musica Catalana og Placa de Catalunya. Derudover ligger Arc de Triomf og Passeig de Gracia 10 minutter derfra. Tetuan Metrostation ligger inden for 3 i minutters gang, mens Girona Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

  Arc la Rambla
  Arc la Rambla

  Arc la Rambla

  La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
    
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Det gotiske kvarter, kun få skridt fra Teatre Principal, Centre d'Art Santa Mónica og Palau Güell. Derudover ligger Barcelona Voksmuseum og Gran Teatre del Liceu 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Drassanes Metrostation, mens Liceu Metrostation ligger inden for 4 minutters gang.

   H10 Montcada Boutique Hotel
   H10 Montcada Boutique Hotel

   H10 Montcada Boutique Hotel

   Via Laietana 24, Barcelona, Barcelona
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel i boutique-stil ligger i Det gotiske kvarter kun få skridt fra Placa del Rei og Barcelona Katedral. Derudover ligger Picasso Museum og La Rambla 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Jaume I Metrostation, mens Liceu Metrostation ligger inden for 7 minutters gang.

    Hotel Continental Barcelona DKK 744
    Hotel Continental Barcelona

    Hotel Continental Barcelona

    La Rambla, 138, Barcelona, Barcelona
      
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Det gotiske kvarter, kun få skridt fra Teatre Poliorama, La Rambla og Placa de Catalunya. Derudover ligger Boqueria Marked og Barcelona Katedral 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Placa Catalunya Metrostation, mens Plaça de Catalunya Station ligger inden for 5 minutters gang.

     Ciutat de Barcelona
     Ciutat de Barcelona

     Ciutat de Barcelona

     C/ Princesa, 33-35, Barcelona, Barcelona
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel i romantisk stil ligger i El Born kun få skridt fra Chokolademuseet og Picasso Museum. Derudover ligger Barcelona Katedral og Barcelona Zoo 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Jaume I Metrostation og Estación de Franca Station.

      Petit Palace Boquería Garden
      Petit Palace Boquería Garden

      Petit Palace Boquería Garden

      Calle De La Boqueria, 10, Barcelona, Barcelona
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel i boutique-stil ligger i Det gotiske kvarter, kun få skridt fra La Rambla og Gran Teatre del Liceu. Derudover ligger Boqueria Marked og Barcelona Katedral 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Liceu Metrostation, mens Jaume I Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

       Axel Hotel Barcelona & Urban Spa - Adults Only DKK 589
       Axel Hotel Barcelona & Urban Spa - Adults Only

       Axel Hotel Barcelona & Urban Spa - Adults Only

       Aribau 33, Barcelona, Barcelona
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med spa ligger i Eixample, kun 10 minutters gang fra Barcelona Universitet, Casa Batlló og Rambla de Catalunya. Derudover ligger Passeig de Gracia og Hospitalsklinik 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Universitat Metrostation på 6 minutter og Urgell Metrostation på 10 minutter.

        Catalonia Portal de l'Angel DKK 820
        Catalonia Portal de l'Angel

        Catalonia Portal de l'Angel

        Avd Portal De L'angel 17, Barcelona, Barcelona
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Det gotiske kvarter, 5 minutters gang fra Placa de Catalunya, La Rambla og Barcelona Katedral. Placa Catalunya Metrostation ligger inden for 5 i minutters gang, mens Urquinaona Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.