Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Piazza Venezia

Et stenkast fra Forum Romanum ligger Piazza Venezia, som ikke ligefrem er egnet til at læne sig tilbage og drikke kaffe – den er snarere til udforskning af paladser, museer og udsigtsplatforme.

Piazza Venezia besøges bedst, samtidig med at man også oplever Colosseum og Forum Romanum, da det ligger i nærheden for enden af Via dei Fori Imperiali, og det første indtryk er ret bemærkelsesværdigt.

Monumento Nazionale a Vittorio Emanuele II (som ofte forkortes til Altare della Patria) ligger lige til venstre, når du kommer ind på pladsen. Det hvide marmormonument er opført til ære for den mand, som tilskrives foreningen af Italien i midten af det 19. århundrede. Dets enorme, prangende udformning krævede, at et helt område af det middelalderlige Rom blev revet ned for at gøre plads til det. Mange romere bryder sig ikke om monumentet, men det er svært at ignorere det enorme arbejde, som er udført af de italienske billedhuggere, som blev udvalgt til at arbejde på det, herunder bl.a. Leonardo Bistolfi og Angelo Zanelli.

Bag den enorme rytterstatue af Victor Emmanuel ligger det evigt fascinerende Museo Centrale del Risorgimento Italiano, som belyser Italiens forening og andre afgørende øjeblikke i landets historie. En glaselevator bringer dig til udsigtsplatformen, hvorfra man har en enestående udsigt ud over de forhistoriske ruiner mod sydøst. Adgangen til museet er gratis den første tirsdag i måneden.

Prøv at lukke larmen fra trafikken ude, når du er i toppen af Altare della Patria, så du bare kan beundre piazzaen. Palazzo Venezia fylder en stor del af pladsens venstre side, og det blev opført i midten af det 15. århundrede af Kardinal Pietro Barbo, som senere blev pave. Nogle århundreder senere overtog Mussolini paladset og brugte balkonen til at henvende sig til sit publikum. Men i dag er det hjemsted for Museo del Palazzo di Venezia, som rummer en række forskellige udstillinger, som omfatter fine religiøse malerier fra det 14. århundrede, en samling af gamle tyske træstatuer og et rum med malerier på lærred, bl.a. Francesco Solimenas Brylluppet i Kana og Donato Cretis Nymfernes dans.

Der er desuden to mindre paladser – Palazzo Generali og Palazzo Bonaparte (opkaldt efter den franske kejsers mor) – så du vil nok have din espresso "to go".

Piazza Venezia ligger i det centrale Rom. Busstoppesteder og metrostationen Colosseo ligger lige i nærheden.


Guide til at udforske Piazza Venezia


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 6.587 overnatningssteder i nærheden af Piazza Venezia
Hotel Quirinale DKK 542
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 3.034 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

  Hotel Artemide DKK 888
  Hotel Artemide

  Hotel Artemide

  Via Nazionale 22, Rome
    
   4,8
   ud af 5 (baseret på 2.236 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Storstået bygning fra det 19. århundrede med udsigt over Roms centrale Via Nazionale, nogle få skridt fra Piazza della Repubblica og 1 kilometer fra Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

   iQ Hotel Roma DKK 507
   iQ Hotel Roma

   iQ Hotel Roma

   Via Firenze, 8, Rome
     
    4,7
    ud af 5 (baseret på 3.329 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

    Hotel Cosmopolita DKK 452
    Hotel Cosmopolita

    Hotel Cosmopolita

    Via Santa Eufemia, 5, Rome
      
     4,0
     ud af 5 (baseret på 2.130 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Denne bygning fra det 19. århundrede har en fremragende beliggenhed i Rom 300 meter fra Forum Romanum, 500 meter fra Pantheon og 1 gade fra butikkerne på Via del Corso.

     UNAHOTELS Decò Roma DKK 953
     UNAHOTELS Decò Roma

     UNAHOTELS Decò Roma

     Via Giovanni Amendola, 57, Rome
       
      4,4
      ud af 5 (baseret på 2.214 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel er egnet til forretningsfolk og ligger i hjertet af Rom i gåafstand fra Palazzo Massimo alle Terme, Piazza Santa Maria Maggiore og Piazza della Repubblica-Rome. Udstillingspaladset og Teatro dell'Opera di Roma er også i nærheden.

      9HOTEL CESARI (Albergo Cesari) DKK 415
      9HOTEL CESARI (Albergo Cesari)

      9HOTEL CESARI (Albergo Cesari)

      Via di Pietra 89a, Rome
        
       4,4
       ud af 5 (baseret på 1.045 anmeldelser)
       3.0 ud af 5.0

       Dette romerske hotel har åbnet sine døre for gæster siden 1787 og har en perfekt beliggenhed til sightseeing. Hotellet ligger 300 meter fra Trevi-fontænen og Pantheon og 900 meter fra den Spanske Trappe.

       Albergo Del Senato DKK 916
       Albergo Del Senato

       Albergo Del Senato

       Piazza Della Rotonda 73, Rome
         
        4,8
        ud af 5 (baseret på 1.261 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette barokke hotel fra det 19. århundrede ligger på Roms Piazza della Rotonda over for Pantheon. Trevi-fontænen, Piazza Navona, Campo dei Fiori, Den Spanske Trappe og Via del Corso ligger inden for gåafstand.

        Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World DKK 1.453
        Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World

        Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World

        Via Vittorio Veneto 50, Rome
          
         4,5
         ud af 5 (baseret på 1.020 anmeldelser)
         5.0 ud af 5.0

         Det nyklassicistiske Hotel Majestic ligger mindre end 1 km fra Borghese kunstgalleri, Villa Borghese-haverne, Trevi-fontænen og Den spanske trappe.