Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Piazza Navona

De gamle pavelige bygninger er ændret en smule i århundredernes løb, men de danner stadig et friluftsområde for caféer og gadeunderholdere. 

Denne fine plads anses for at rumme et af Roms mest gennemførte eksempler på barokarkitektur, og den fik sine facader i midten af det 17. århundrede under Pave Innocent X, som ansatte kunstnere som Bernini, Borromini og Rainaldi til at omdanne denne plads til en udstilling af Roms fantastiske kunst.

Rainaldi byggede Palazzo Pamphilj, som var pavens nye hjem, men nu er hjemsted for den brasilianske ambassade. Den bygning, der dominerer pladsen, er kirken Sant'Agnese in Agone, som er dedikeret til en ung martyr, som menes at være død på dette sted. Kirken er berømt for sit hvælvede loft (som er dækket med Ciro Ferri og Sebastiano Corbellinis overdådige freskoer) og helligdommen for St. Agnes (hvor hendes kranium opbevares i en æske besat med ædelstene), og der er (dyre) guidede rundvisninger i kirken med jævne mellemrum.

Gå ind på midten af Piazza Navona, hvor du vil blive belønnet med synet af den storslåede Fontana dei Quattro Fiumi (de fire floders fontæne), et af Berninis designs, som afbilder fire flodguder ved foden, hvorfra den store Domitians obelisk skyder frem. Det minder om det ægyptiske monument på Piazza San Pietro. Du genkender muligvis denne fontæne fra storfilmen Engle og Dæmoner, som er baseret på Dan Browns roman. I hver sin ende af piazzaen er der to yderligere vandattraktioner, Giacomo Della Portas Fontana del Moro med den særlige rosafarvede marmorbase og Fontana del Nettuno, som forestiller havguden, som kæmper med en blæksprutte. Der er formentlig ikke nogen anden plads i verden, som anvender vand på en så kunstnerisk måde.

Piazza Navona er det perfekte sted at holde en rolig pause under et besøg i Rom. Der er ikke blot mange caféer og restauranter, så du kan belønne dine anstrengelser med espresso og en tartufo (en italiensk isdessert) fra den fortræffelige Tre Scalini, men underlægningsmusikken fra gadekunstnerne, musikerne og de øvrige optrædende sørger desuden for, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Stor og gammel og alligevel vrimlende med liv sådan er Piazza Navona.

Piazza Navona ligger i det centrale Rom, mindre en 15 minutters gang fra Trevi-fontænen, hvilket gør disse to seværdigheder til en ideel duet. Du kan tage en kombination af metro og bus for at komme dertil.


Guide til at udforske Piazza Navona


Kort

Bedste hoteltilbud

Vis alle hoteller i 3.874 i nærheden af Piazza Navona
715 DKK
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 1.342 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

524 DKK
Grand Hotel Olympic

Grand Hotel Olympic

Via Properzio 2/a, Rome
3,4
ud af 5 (baseret på 1.781 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette Art Nouveau-hotel ligger lige i nærheden af Vatikanmuseet og 2 gader fra Peterskirken. Det ligger i nærheden af shoppinggaden Via Cola di Rienzo, 1 kilometer fra Castel S'Angelo og 3 kilometer fra Pantheon.

1,072 DKK
Hotel Delle Nazioni

Hotel Delle Nazioni

Via Poli 7, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 1.327 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med historie ligger i Rom og er tæt på Fontana dei Trevi, Foro Romano og Den spanske trappe. Vittorio Emanuele Monument og Pantheon er også i nærheden.

Hotel Residenza in Farnese

Hotel Residenza in Farnese

Via del Mascherone 59, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 115 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Navona, kun 5 minutters gang fra Palazzo Farnese og Campo de' Fiori. Derudover ligger Piazza Navona og Pantheon 15 minutter derfra.

1,286 DKK
Albergo Del Senato

Albergo Del Senato

Piazza Della Rotonda 73, Rome
4,8
ud af 5 (baseret på 567 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette barokke hotel fra det 19. århundrede ligger på Roms Piazza della Rotonda over for Pantheon. Trevi-fontænen, Piazza Navona, Campo dei Fiori, Den Spanske Trappe og Via del Corso ligger inden for gåafstand.

1,084 DKK
Pantheon Royal Suite

Pantheon Royal Suite

Piazza Della Rotonda 7, Rome
4,2
ud af 5 (baseret på 320 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette byhus med spa ligger i Navona, kun få skridt fra Sant'Eustachio og Pantheon. Derudover ligger Piazza Navona og Trevi-fontænen 10 minutter derfra.

897 DKK
Hotel Navona

Hotel Navona

Via dei Sediari 8, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 149 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Navona, kun få skridt fra Sant'Ivo alla Sapienza og Piazza Navona. Derudover ligger Pantheon og Campo de' Fiori 10 minutter derfra.

2,028 DKK
Martis Palace Hotel

Martis Palace Hotel

Via San Giuseppe Calasanzio 1, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 15 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med spa ligger i Navona, kun få skridt fra Teatro Valle og Campo de' Fiori. Derudover ligger Piazza Navona og Pantheon 10 minutter derfra.