Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Piazza Navona

De gamle pavelige bygninger er ændret en smule i århundredernes løb, men de danner stadig et friluftsområde for caféer og gadeunderholdere. 

Denne fine plads anses for at rumme et af Roms mest gennemførte eksempler på barokarkitektur, og den fik sine facader i midten af det 17. århundrede under Pave Innocent X, som ansatte kunstnere som Bernini, Borromini og Rainaldi til at omdanne denne plads til en udstilling af Roms fantastiske kunst.

Rainaldi byggede Palazzo Pamphilj, som var pavens nye hjem, men nu er hjemsted for den brasilianske ambassade. Den bygning, der dominerer pladsen, er kirken Sant'Agnese in Agone, som er dedikeret til en ung martyr, som menes at være død på dette sted. Kirken er berømt for sit hvælvede loft (som er dækket med Ciro Ferri og Sebastiano Corbellinis overdådige freskoer) og helligdommen for St. Agnes (hvor hendes kranium opbevares i en æske besat med ædelstene), og der er (dyre) guidede rundvisninger i kirken med jævne mellemrum.

Gå ind på midten af Piazza Navona, hvor du vil blive belønnet med synet af den storslåede Fontana dei Quattro Fiumi (de fire floders fontæne), et af Berninis designs, som afbilder fire flodguder ved foden, hvorfra den store Domitians obelisk skyder frem. Det minder om det ægyptiske monument på Piazza San Pietro. Du genkender muligvis denne fontæne fra storfilmen Engle og Dæmoner, som er baseret på Dan Browns roman. I hver sin ende af piazzaen er der to yderligere vandattraktioner, Giacomo Della Portas Fontana del Moro med den særlige rosafarvede marmorbase og Fontana del Nettuno, som forestiller havguden, som kæmper med en blæksprutte. Der er formentlig ikke nogen anden plads i verden, som anvender vand på en så kunstnerisk måde.

Piazza Navona er det perfekte sted at holde en rolig pause under et besøg i Rom. Der er ikke blot mange caféer og restauranter, så du kan belønne dine anstrengelser med espresso og en tartufo (en italiensk isdessert) fra den fortræffelige Tre Scalini, men underlægningsmusikken fra gadekunstnerne, musikerne og de øvrige optrædende sørger desuden for, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Stor og gammel og alligevel vrimlende med liv sådan er Piazza Navona.

Piazza Navona ligger i det centrale Rom, mindre en 15 minutters gang fra Trevi-fontænen, hvilket gør disse to seværdigheder til en ideel duet. Du kan tage en kombination af metro og bus for at komme dertil.


Guide til at udforske Piazza Navona


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 6.590 overnatningssteder i nærheden af Piazza Navona
Hotel Quirinale DKK 542
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 3.034 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

  Hotel Artemide DKK 888
  Hotel Artemide

  Hotel Artemide

  Via Nazionale 22, Rome
    
   4,8
   ud af 5 (baseret på 2.236 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Storstået bygning fra det 19. århundrede med udsigt over Roms centrale Via Nazionale, nogle få skridt fra Piazza della Repubblica og 1 kilometer fra Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

   Grand Hotel Olympic DKK 279
   Grand Hotel Olympic

   Grand Hotel Olympic

   Via Properzio 2/a, Rome
     
    3,5
    ud af 5 (baseret på 490 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette Art Nouveau-hotel ligger lige i nærheden af Vatikanmuseet og 2 gader fra Peterskirken. Det ligger i nærheden af shoppinggaden Via Cola di Rienzo, 1 kilometer fra Castel S'Angelo og 3 kilometer fra Pantheon.

    iQ Hotel Roma DKK 507
    iQ Hotel Roma

    iQ Hotel Roma

    Via Firenze, 8, Rome
      
     4,7
     ud af 5 (baseret på 3.329 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

     Albergo Del Senato DKK 916
     Albergo Del Senato

     Albergo Del Senato

     Piazza Della Rotonda 73, Rome
       
      4,8
      ud af 5 (baseret på 1.261 anmeldelser)
      3.0 ud af 5.0

      Dette barokke hotel fra det 19. århundrede ligger på Roms Piazza della Rotonda over for Pantheon. Trevi-fontænen, Piazza Navona, Campo dei Fiori, Den Spanske Trappe og Via del Corso ligger inden for gåafstand.

      Hotel Cosmopolita DKK 452
      Hotel Cosmopolita

      Hotel Cosmopolita

      Via Santa Eufemia, 5, Rome
        
       4,0
       ud af 5 (baseret på 2.130 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Denne bygning fra det 19. århundrede har en fremragende beliggenhed i Rom 300 meter fra Forum Romanum, 500 meter fra Pantheon og 1 gade fra butikkerne på Via del Corso.

       9HOTEL CESARI (Albergo Cesari) DKK 415
       9HOTEL CESARI (Albergo Cesari)

       9HOTEL CESARI (Albergo Cesari)

       Via di Pietra 89a, Rome
         
        4,4
        ud af 5 (baseret på 1.045 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette romerske hotel har åbnet sine døre for gæster siden 1787 og har en perfekt beliggenhed til sightseeing. Hotellet ligger 300 meter fra Trevi-fontænen og Pantheon og 900 meter fra den Spanske Trappe.

        Hotel Ponte Sisto DKK 724
        Hotel Ponte Sisto

        Hotel Ponte Sisto

        Via Dei Pettinari, 64, Rome
          
         4,5
         ud af 5 (baseret på 1.438 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette romerske hotel har til huse i en bygning fra renæssancetiden og ligger få skridt fra Ponte Sisto-gangbroen, der fører til det middelalderlige Trastevere-område. Forum Romanum ligger 1,2 kilometer derfra.