Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Piazza di Spagna

Denne berømte plads er et af de bedste steder til at se på mennesker, nyde solen og se nogle fantastiske kunstværker og arkitektur.

Omfavn mylderet af mennesker fra hele verden, der samles ved siden af den charmerende fontæne med den synkende båd i Piazza di Spagna. Næsten alle besøgende i Rom befinder sig på denne travle plads på et eller andet tidspunkt. Du kan beundre den smukke fontæne, gå op ad den ikoniske spanske trappe, og se frescoer inden i den rustikke franske Chiesa della Trinita dei Monti.

Du kan slentre langs smalle gader forbi gamle lejlighedsbygninger og udsøgte restauranter for at nå denne lille indrammede plads. Den er opkaldt efter den spanske ambassade og inkluderer arkitektur og designdetaljer fra hele Europa.

Køb en kold drink eller en afkølende is fra en af caféerne i nærheden, og kig på Barcaccia-fontænen, som blev designet af Pietro Bernini. Vandet strømmer hen over formen af en båd, som en tribut til den berømte oversvømmelse af floden Tiberen i 1598. Bemærk de nuttede figurer af en sol og en bi på den ene ende af båden. Disse er et symbol for den magtfulde Barberini-familie, af hvilke pave Urban VIII, som bestilte fontænen, var et medlem.

Bag fontænen er Den spanske trappe, den mest prominente detalje på pladsen. Selvom dens navn antyder, at den er spansk, er den faktisk designet af en italiener ved navn Francesco de Sanctis. Dette netværk af trapper og ramper, som blev bygget i 1725, danner en bro mellem pladsen og den lille kirke oppe på bakken. Tag plads på en af stentrappetrinnene, og kig ned på folkemængderne, som myldrer rundt dernede.

Fortsæt op til Chiesa della Trinita dei Monti. Denne kirke blev bestilt af kong Louis XII af Frankrig og blev indviet i 1585. De mest bemærkelsesværdige detaljer er den centrale obelisk og tvillingetårnene, som står på hver side af den beskedne hovedindgang. Gå ikke glip af udvalget af religiøse frescoer indvendigt. Blandt højdepunkterne er Daniele da Volterras udsøgte aflejring.

Piazza di Spagna ligger i byens Municipio II. Tag metroen til Spagna. Det er blot en kort gåtur mod syd.


Guide til at udforske Piazza di Spagna


Kort

Bedste hoteltilbud

Vis alle hoteller i 3.907 i nærheden af Piazza di Spagna
887 DKK
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 1.309 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

946 DKK
Starhotels Metropole

Starhotels Metropole

Via Principe Amedeo 3, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 1.654 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af Rom, kun 10 minutters gang fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Derudover ligger Trevi-fontænen og Det romerske forum ca. 2 km derfra.

1,021 DKK
Hotel Condotti

Hotel Condotti

Via Mario Dè Fiori 37, Rome
4,2
ud af 5 (baseret på 252 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Disse overnatningssteder ligger i flere forskellige områder af Rom.

1,497 DKK
Grand Hotel Plaza

Grand Hotel Plaza

Via Del Corso 126, Rome
3,4
ud af 5 (baseret på 452 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette imponerende hotel fra det 19. århundrede ligger lidt tilbagetrukkent fra Roms hovedfærdselsåre Via del Corso i nærheden af Piazza di Spagna (Den Spanske Trappe) og designershoppingmulighederne på den berømte gade Via Dei Condotti.

1,352 DKK
Hotel Mozart

Hotel Mozart

Via dei Greci, 23b, Rome
4,2
ud af 5 (baseret på 125 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Rome City Centre, kun 10 minutters gang fra Piazza di Spagna og Piazza del Popolo. Derudover ligger Pantheon og Trevi-fontænen 15 minutter derfra.

1,659 DKK
Hotel Manfredi Suite in Rome

Hotel Manfredi Suite in Rome

Via Margutta 61, Rome
4,6
ud af 5 (baseret på 370 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Rom, kun 10 minutters gang fra Piazza di Spagna og Piazza del Popolo. Derudover ligger Villa Borghese og Colosseum ca. 3 km derfra.

1,087 DKK
Hotel Imperiale

Hotel Imperiale

Via Vittorio Veneto 24, Rome
3,9
ud af 5 (baseret på 181 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i et shoppingområde i Rom, kun 10 minutters gang fra Palazzo Barberini og Trevi-fontænen. Derudover ligger Teatro dell'Opera di Roma og Villa Borghese 15 minutter derfra.