Piazza di Spagna

Denne berømte plads er et af de bedste steder til at se på mennesker, nyde solen og se nogle fantastiske kunstværker og arkitektur.

Omfavn mylderet af mennesker fra hele verden, der samles ved siden af den charmerende fontæne med den synkende båd i Piazza di Spagna. Næsten alle besøgende i Rom befinder sig på denne travle plads på et eller andet tidspunkt. Du kan beundre den smukke fontæne, gå op ad den ikoniske spanske trappe, og se frescoer inden i den rustikke franske Chiesa della Trinita dei Monti.

Du kan slentre langs smalle gader forbi gamle lejlighedsbygninger og udsøgte restauranter for at nå denne lille indrammede plads. Den er opkaldt efter den spanske ambassade og inkluderer arkitektur og designdetaljer fra hele Europa.

Køb en kold drink eller en afkølende is fra en af caféerne i nærheden, og kig på Barcaccia-fontænen, som blev designet af Pietro Bernini. Vandet strømmer hen over formen af en båd, som en tribut til den berømte oversvømmelse af floden Tiberen i 1598. Bemærk de nuttede figurer af en sol og en bi på den ene ende af båden. Disse er et symbol for den magtfulde Barberini-familie, af hvilke pave Urban VIII, som bestilte fontænen, var et medlem.

Bag fontænen er Den spanske trappe, den mest prominente detalje på pladsen. Selvom dens navn antyder, at den er spansk, er den faktisk designet af en italiener ved navn Francesco de Sanctis. Dette netværk af trapper og ramper, som blev bygget i 1725, danner en bro mellem pladsen og den lille kirke oppe på bakken. Tag plads på en af stentrappetrinnene, og kig ned på folkemængderne, som myldrer rundt dernede.

Fortsæt op til Chiesa della Trinita dei Monti. Denne kirke blev bestilt af kong Louis XII af Frankrig og blev indviet i 1585. De mest bemærkelsesværdige detaljer er den centrale obelisk og tvillingetårnene, som står på hver side af den beskedne hovedindgang. Gå ikke glip af udvalget af religiøse frescoer indvendigt. Blandt højdepunkterne er Daniele da Volterras udsøgte aflejring.

Piazza di Spagna ligger i byens Municipio II. Tag metroen til Spagna. Det er blot en kort gåtur mod syd.


Oplev mere af Rom (og omegn)


Hoteller i nærheden

De 10 mest populære hoteller tættest på Piazza di Spagna


De oftest bookede hoteller

De mest populære hoteller i nærheden af Piazza di Spagna

Vis alle hoteller i nærheden af Piazza di Spagna