Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Pariser Platz

Nyd udsigten over Brandenburger Tor og overgangen til den livlige park Tiergarten fra denne store og smukke offentlige plads.

Den spektakulære boulevard Unter den Linden ender ved Pariser Platz, en enorm offentlig plads, der tiltrækker masser af turister både om dagen og om aftenen. På en rejse til Pariser Platz kan du kigge nærmere på den majestætiske arkitektur i de omkringliggende bygninger og se op på de gigantiske søjler på en af de lettest genkendelige bygninger i verden: Brandenburger Tor.

Med et areal på næsten 1,5 hektar er denne plads et af de mest berømte steder i byen. Før genforeningen var den en del af byens berygtede "dødszone" på østsiden og var stadig ingenmandsland for almindelige borgere, indtil Berlinmuren blev revet ned i 1989. Hvis du rejser til Pariser Platz i dag, finder du masser af turister med kameraerne fremme.

Gå rundt langs udkanten af pladsen forbi de elegante omkringliggende bygninger. Hold øje med det historiske Hotel Adlon, som er et af de storslåede gamle hoteller i Europa, og forskellige udenlandske ambassader og bankers hovedsæder blandet med restauranter og kaffebarer.

Selvom Brandenburger Tor kan ses på utallige postkort og billeder, er den gigantiske struktur betydeligt mere imponerende, når du ser den med dine egne øjne. Gå forbi dens hvælvinger, og stop op ved indgangen til den kæmpestore park Tiergarten, som strækker sig langt ind i Vestberlin.

På en ferie til Pariser Platz kan du overveje et besøg på Madame Tussaud's Berlin umiddelbart øst for pladsen, hvor du kan se voksmodeller af kendte figurer. Hvis du er ude efter noget mere sofistikeret under et weekendophold til Pariser Platz, kan du besøge Akademie der Künste (Kunstakademiet) på sydsiden af pladsen. Akademiet har udstillinger samt koncerter, debatter, samtaler, danseopvisninger og andre kulturbegivenheder.

Pariser Platz er et godt startsted til at udforske den vestlige del af byen. Der findes flere populære seværdigheder i nærheden, blandt andet Reichstag-bygningen og Mindesmærke for Europas myrdede jøder.

Det er lettest at komme til Pariser Platz med offentlig transport. Du kan tage U-Bahn til Brandenburger Tor-stationen i Berlin.


Guide til at udforske Parisier Platz


Bedste hoteltilbud i Parisier Platz

Se alle 1.853 overnatningssteder i nærheden af Parisier Platz
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 316
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin, BE
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Stadtmitte Stationn.

  Select Hotel Berlin The Wall DKK 500
  Select Hotel Berlin The Wall

  Select Hotel Berlin The Wall

  Zimmerstrasse 88, Berlin, BE
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Mitte, kun få skridt fra Checkpoint Charlie, Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Potsdamer Platz 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Kochstrasse U-Bahn.

   Hotel Adlon Kempinski DKK 1.819
   Hotel Adlon Kempinski

   Hotel Adlon Kempinski

   Unter Den Linden 77, Berlin, BE
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Madame Tussauds og Brandenburger Tor. Potsdamer Platz ligger 1,2 km derfra. Der er to minutters gang til Brandenburger Tor Station, mens Mohrenstrasse U-Bahn ligger inden for 8 minutters gang.

    Melia Berlin DKK 640
    Melia Berlin

    Melia Berlin

    Friedrichstrasse 103, Berlin, BE
      
     4.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstadt-Palast og Berlinerensemblet. Derudover ligger Bode Museum og Gendarmenmarkt 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Friedrichstrasse U-Bahn og Friedrichstrasse S-Bahn.

     Am Brandenburger Tor
     Am Brandenburger Tor

     Am Brandenburger Tor

     Behrenstraße, 1B, Berlin, BER
       
      0.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Madame Tussauds og Friedrichstrasse. Derudover ligger Brandenburger Tor og Parisier Platz 10 minutter derfra. Brandenburger Tor Station ligger inden for 4 i minutters gang, mens Mohrenstrasse U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

      Grand Hyatt Berlin DKK 1.386
      Grand Hyatt Berlin

      Grand Hyatt Berlin

      Marlene-Dietrich-Platz 2, Berlin, BE
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte kun få skridt fra Berlinale Palast og Sony Center. Derudover ligger Potsdamer Platz og Berlinerfilharmonikaen 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Potsdamer Platz U-Bahn på 7 minutter og Mendelssohn-Bartholdy-Park U-Bahn på 8 minutter.

       Berlin Marriott Hotel DKK 893
       Berlin Marriott Hotel

       Berlin Marriott Hotel

       Inge-Beisheim-Platz 1, Berlin, BE
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Potsdamer Platz og Mall of Berlin. Derudover ligger Sony Center og Berlinerfilharmonikaen 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Potsdamer Platz U-Bahn og Potsdamer Platz Station.

        MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof DKK 319
        MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

        MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

        Ella - Trebe - Straße 9, Berlin, BE
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri, Rigsdagsbygningen og Charite. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.