Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Pariser Platz

Nyd udsigten over Brandenburger Tor og overgangen til den livlige park Tiergarten fra denne store og smukke offentlige plads.

Den spektakulære boulevard Unter den Linden ender ved Pariser Platz, en enorm offentlig plads, der tiltrækker masser af turister både om dagen og om aftenen. På en rejse til Pariser Platz kan du kigge nærmere på den majestætiske arkitektur i de omkringliggende bygninger og se op på de gigantiske søjler på en af de lettest genkendelige bygninger i verden: Brandenburger Tor.

Med et areal på næsten 1,5 hektar er denne plads et af de mest berømte steder i byen. Før genforeningen var den en del af byens berygtede "dødszone" på østsiden og var stadig ingenmandsland for almindelige borgere, indtil Berlinmuren blev revet ned i 1989. Hvis du rejser til Pariser Platz i dag, finder du masser af turister med kameraerne fremme.

Gå rundt langs udkanten af pladsen forbi de elegante omkringliggende bygninger. Hold øje med det historiske Hotel Adlon, som er et af de storslåede gamle hoteller i Europa, og forskellige udenlandske ambassader og bankers hovedsæder blandet med restauranter og kaffebarer.

Selvom Brandenburger Tor kan ses på utallige postkort og billeder, er den gigantiske struktur betydeligt mere imponerende, når du ser den med dine egne øjne. Gå forbi dens hvælvinger, og stop op ved indgangen til den kæmpestore park Tiergarten, som strækker sig langt ind i Vestberlin.

På en ferie til Pariser Platz kan du overveje et besøg på Madame Tussaud's Berlin umiddelbart øst for pladsen, hvor du kan se voksmodeller af kendte figurer. Hvis du er ude efter noget mere sofistikeret under et weekendophold til Pariser Platz, kan du besøge Akademie der Künste (Kunstakademiet) på sydsiden af pladsen. Akademiet har udstillinger samt koncerter, debatter, samtaler, danseopvisninger og andre kulturbegivenheder.

Pariser Platz er et godt startsted til at udforske den vestlige del af byen. Der findes flere populære seværdigheder i nærheden, blandt andet Reichstag-bygningen og Mindesmærke for Europas myrdede jøder.

Det er lettest at komme til Pariser Platz med offentlig transport. Du kan tage U-Bahn til Brandenburger Tor-stationen i Berlin.


Guide til at udforske Parisier Platz


Bedste hoteltilbud i Parisier Platz

Se alle 1.969 overnatningssteder i nærheden af Parisier Platz
Hotel Adlon Kempinski DKK 2.020
Hotel Adlon Kempinski

Hotel Adlon Kempinski

Unter Den Linden 77, Berlin, BE
   
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Madame Tussauds og Brandenburger Tor. Potsdamer Platz ligger 1,2 km derfra. Der er to minutters gang til Brandenburger Tor Station, mens Mohrenstrasse U-Bahn ligger inden for 8 minutters gang.

  Hotel Berlin, Berlin DKK 529
  Hotel Berlin, Berlin

  Hotel Berlin, Berlin

  Lützowplatz 17, Berlin, BE
    
   4.5 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, mindre end 3 km fra Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Galeries Lafayette ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Nollendorfplatz U-Bahn på 8 minutter og Wittenbergplatz U-Bahn på 10 minutter.

   The Mandala Suites Berlin DKK 1.182
   The Mandala Suites Berlin

   The Mandala Suites Berlin

   Friedrichstr.185-190, Berlin, BE
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette lejlighedshotel i boutique-stil ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Stadtmitte Stationn, mens Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 3 minutters gang.

    TITANIC Gendarmenmarkt Berlin
    TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

    TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

    Französische Straße 30, Berlin
      
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Skt. Hedwig-katedralen, Den Franske Katedral og Gendarmenmarkt. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Bode Museum 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Hausvogteiplatz U-Bahn og Französische Strasse U-Bahn.

     The Mandala Hotel Berlin DKK 1.204
     The Mandala Hotel Berlin

     The Mandala Hotel Berlin

     Potsdamer Str. 3, Berlin, BE
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med familievenlig profil ligger i et shoppingområde i Berlin, kun få skridt fra Sony Center og Potsdamer Platz. Derudover ligger Berlinerfilharmonikaen og Mall of Berlin 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Potsdamer Platz U-Bahn og Potsdamer Platz Station.

      TITANIC Comfort Berlin Mitte DKK 389
      TITANIC Comfort Berlin Mitte

      TITANIC Comfort Berlin Mitte

      Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berlin
        
       3.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Gendarmenmarkt, Nikolaikirche og Checkpoint Charlie. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Berliner Fernsehturm ca. 2 km derfra. Spittelmarkt U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Märkisches Museum U-Bahn ligger inden for 8 minutters gang.

       NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie DKK 480
       NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie

       NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie

       Leipziger Str. 106-111, Berlin, BE
         
        4.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Stadtmitte U-Bahn, mens Stadtmitte Stationn ligger inden for 4 minutters gang.

        Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 438
        Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

        Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

        Charlottenstrasse 66, Berlin, BE
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Stadtmitte Stationn.