Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Palau de la Musica Catalana

Denne koncertsal er et imponerende eksempel på modernistisk arkitektur. Gå en tur rundt om bygningen, eller kom tidligt for at få billet til en koncert.

Auditoriet i Palau de la Musica Catalana er et fantastisk eksempel på modernistisk arkitektur. Detaljer som vinduer med glasmalerier, rigt udsmykkede udskæringer, klare farver og "vanddråbeformet" glasfigur i loftet gør den til en af de mest populære attraktioner i Barcelona. Kom forbi om dagen for at se dig omkring i musiksalen, eller tag til koncert om aftenen. Der opføres både opera, klassisk musik, traditionelle catalanske kompositioner og moderne shows på Palau.

Palau de la Musica Catalana er på UNESCO's liste over verdens kulturarv og ligger i La Ribera nord for Las Ramblas. Det blev bygget mellem 1905 og 1908 til korforeningen Orfeo Catala. Bygningen er designet af arkitekten Lluís Domènech i Montaner. Mange kendte kunstnere og håndværkere havde en finger med i det unikke design, blandt andet malere, skulptører, glasmalere og mosaikkunstnere.

Book billetter til rundvisninger mindst to dage i forvejen, enten på internettet eller via telefonen. Der er gratis adgang for børn under 10 år. Rundvisningen tager 55 minutter og starter i forhallen, hvor du kan se hvælvinger og fliser med blomstermotiver.

Orfeo Catala-koret øver stadig i øvesalen, som er det andet stop på rundvisningen. Gå op ad trappen, som er udsmykket med jern og glas, indtil du kommer til Lluís Millet-salen. I salen kan du se to etager med mure, som har glasmalerier, og søjler, der er indhyllet i dekorative blomster.

Koncertsalen er højdepunktet på rundvisningen. Når du træder ind i det lyse auditorium, bliver du omgivet af farver. Den er bredt anerkendt som et "mesterværk af dekorativ kunst". Stå under himlens lys, og kig op for at beundre håndværket i loftet med det kurvede glas. Hver eneste flade i bygningen er udsmykket med frugt, blomster og ædelstene.

Billetterne til koncerter bliver ofte udsolgt flere dage i forvejen, så skynd dig at reservere. Der er en forestilling de fleste dage i løbet af ugen. Se et show specielt for børn, eller blive imponeret over en Vivaldi-koncert. Gå til Palaus hjemmeside for at se koncertoversigten.

Palau tilbyder rundvisninger hver dag. Der er udvidede åbningstider i august.

Du kan komme dertil med bus, metro eller tog.


Guide til at udforske Palau de la Musica Catalana


Kort

Bedste hoteltilbud i Palau de la Musica Catalana

Se alle 3.779 overnatningssteder i nærheden af Palau de la Musica Catalana
H10 Madison DKK 874
H10 Madison

H10 Madison

C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6, Barcelona, Barrio Gótico
   
  4.5 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Det gotiske kvarter kun få skridt fra Barcelona Katedral og Palau de la Musica Catalana. Derudover ligger La Rambla og Placa de Catalunya 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Jaume I Metrostation og Urquinaona Metrostation.

  Hotel Colón Barcelona DKK 934
  Hotel Colón Barcelona

  Hotel Colón Barcelona

  Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med spa ligger i Det gotiske kvarter kun få skridt fra Portal de l'Angel og Barcelona Katedral. Derudover ligger Palau de la Musica Catalana og La Rambla 5 minutter derfra. Jaume I Metrostation ligger inden for 3 i minutters gang, mens Urquinaona Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

   H10 Cubik DKK 874
   H10 Cubik

   H10 Cubik

   Via Laietana, 69, Centre, Barcelona, Barcelona
     
    4.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Det gotiske kvarter, kun 5 minutters gang fra Palau de la Musica Catalana, Placa de Catalunya og Passeig de Gracia. Derudover ligger La Rambla og Barcelona Katedral 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Urquinaona Metrostation og Plaça de Catalunya Station.

    Hotel Barcelona Universal DKK 381
    Hotel Barcelona Universal

    Hotel Barcelona Universal

    Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Ciutat Vella, kun 10 minutters gang fra Sant Pau del Camp, Refugi 307 og Raval Cat. Derudover ligger Columbus Monument og Joan Miró-stiftelsen ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Parc de Montjuic Metrostation og Paral-lel Metrostation.

     Seventy Barcelona DKK 1.049
     Seventy Barcelona

     Seventy Barcelona

     Carrer de Còrsega 344, Barcelona, Barcelona
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med spa ligger i Barcelona, kun 10 minutters gang fra Passeig de Gracia, Casa Milà og Rambla de Catalunya. Derudover ligger Casa Batlló og Sagrada Familia ca. 2 km derfra. Diagonal Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Provenca Metrostation ligger inden for 9 minutters gang.

      Barceló Raval DKK 605
      Barceló Raval

      Barceló Raval

      Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
        
       4.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Ciutat Vella, kun 5 minutters gang fra Raval Cat og La Rambla. Derudover ligger Boqueria Marked og Barcelonas Museum for Moderne Kunst 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Liceu Metrostation på 6 minutter og Parc de Montjuic Metrostation på 7 minutter.

       Royal Ramblas DKK 666
       Royal Ramblas

       Royal Ramblas

       La Rambla, 117, Barcelona, Barcelona
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Det gotiske kvarter, kun få skridt fra Teatre Poliorama, La Rambla og Placa de Catalunya. Derudover ligger Boqueria Marked og Passeig de Gracia 5 minutter derfra. Placa Catalunya Metrostation ligger inden for 2 i minutters gang, mens Liceu Metrostation ligger inden for 5 minutters gang.

        Arc la Rambla DKK 471
        Arc la Rambla

        Arc la Rambla

        La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Det gotiske kvarter, kun få skridt fra Teatre Principal, Centre d'Art Santa Mónica og Palau Güell. Derudover ligger Barcelona Voksmuseum og Gran Teatre del Liceu 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Drassanes Metrostation, mens Liceu Metrostation ligger inden for 4 minutters gang.