Starten af hovedsektionen
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Palau de la Musica Catalana

Denne koncertsal er et imponerende eksempel på modernistisk arkitektur. Gå en tur rundt om bygningen, eller kom tidligt for at få billet til en koncert.

Auditoriet i Palau de la Musica Catalana er et fantastisk eksempel på modernistisk arkitektur. Detaljer som vinduer med glasmalerier, rigt udsmykkede udskæringer, klare farver og "vanddråbeformet" glasfigur i loftet gør den til en af de mest populære attraktioner i Barcelona. Kom forbi om dagen for at se dig omkring i musiksalen, eller tag til koncert om aftenen. Der opføres både opera, klassisk musik, traditionelle catalanske kompositioner og moderne shows på Palau.

Palau de la Musica Catalana er på UNESCO's liste over verdens kulturarv og ligger i La Ribera nord for Las Ramblas. Det blev bygget mellem 1905 og 1908 til korforeningen Orfeo Catala. Bygningen er designet af arkitekten Lluís Domènech i Montaner. Mange kendte kunstnere og håndværkere havde en finger med i det unikke design, blandt andet malere, skulptører, glasmalere og mosaikkunstnere.

Book billetter til rundvisninger mindst to dage i forvejen, enten på internettet eller via telefonen. Der er gratis adgang for børn under 10 år. Rundvisningen tager 55 minutter og starter i forhallen, hvor du kan se hvælvinger og fliser med blomstermotiver.

Orfeo Catala-koret øver stadig i øvesalen, som er det andet stop på rundvisningen. Gå op ad trappen, som er udsmykket med jern og glas, indtil du kommer til Lluís Millet-salen. I salen kan du se to etager med mure, som har glasmalerier, og søjler, der er indhyllet i dekorative blomster.

Koncertsalen er højdepunktet på rundvisningen. Når du træder ind i det lyse auditorium, bliver du omgivet af farver. Den er bredt anerkendt som et "mesterværk af dekorativ kunst". Stå under himlens lys, og kig op for at beundre håndværket i loftet med det kurvede glas. Hver eneste flade i bygningen er udsmykket med frugt, blomster og ædelstene.

Billetterne til koncerter bliver ofte udsolgt flere dage i forvejen, så skynd dig at reservere. Der er en forestilling de fleste dage i løbet af ugen. Se et show specielt for børn, eller blive imponeret over en Vivaldi-koncert. Gå til Palaus hjemmeside for at se koncertoversigten.

Palau tilbyder rundvisninger hver dag. Der er udvidede åbningstider i august.

Du kan komme dertil med bus, metro eller tog.


Guide til at udforske Palau de la Musica Catalana


Kort

Bedste hoteltilbud i Palau de la Musica Catalana

Se alle 4.592 overnatningssteder i nærheden af Palau de la Musica Catalana
Arc la Rambla
Arc la Rambla

Arc la Rambla

La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
   
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Det gotiske kvarter, kun få skridt fra Teatre Principal, Centre d'Art Santa Mónica og Palau Güell. Derudover ligger Barcelona Voksmuseum og Gran Teatre del Liceu 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Drassanes Metrostation, mens Liceu Metrostation ligger inden for 4 minutters gang.

  Hotel Arts Barcelona
  Hotel Arts Barcelona

  Hotel Arts Barcelona

  Marina 19–21, Barcelona, Barcelona
    
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Barceloneta kun få skridt fra Casino Barcelona og Port Olimpic. Derudover ligger Barceloneta Strand og Barcelona Zoo ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Ciutadella-Vila Olimpica Metrostation på 5 minutter og Barceloneta Metrostation på 14 minutter.

   H10 Montcada Boutique Hotel
   H10 Montcada Boutique Hotel

   H10 Montcada Boutique Hotel

   Via Laietana 24, Barcelona, Barcelona
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel i boutique-stil ligger i Det gotiske kvarter kun få skridt fra Placa del Rei og Barcelona Katedral. Derudover ligger Picasso Museum og La Rambla 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Jaume I Metrostation, mens Liceu Metrostation ligger inden for 7 minutters gang.

    Hotel Suizo
    Hotel Suizo

    Hotel Suizo

    Plaça de l'Àngel, 12, Barcelona, Barcelona
      
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Det gotiske kvarter, kun 5 minutters gang fra Placa del Rei, Barcelona Katedral og Picasso Museum. Derudover ligger La Rambla og Palau de la Musica Catalana 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Jaume I Metrostation, mens Liceu Metrostation ligger inden for 7 minutters gang.

     Catalonia Portal de l'Angel DKK 820
     Catalonia Portal de l'Angel

     Catalonia Portal de l'Angel

     Avd Portal De L'angel 17, Barcelona, Barcelona
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Det gotiske kvarter, 5 minutters gang fra Placa de Catalunya, La Rambla og Barcelona Katedral. Placa Catalunya Metrostation ligger inden for 5 i minutters gang, mens Urquinaona Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

      Catalonia Magdalenes
      Catalonia Magdalenes

      Catalonia Magdalenes

      Carrer de les Magdalenes 13-15, Ciutat Vella, Barcelona
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Det gotiske kvarter, kun få skridt fra Portal de l'Angel og Palau de la Musica Catalana. Derudover ligger Barcelona Katedral og Placa de Catalunya 5 minutter derfra. Urquinaona Metrostation ligger inden for 5 i minutters gang, mens Jaume I Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

       Iberostar Selection Paseo de Gracia
       Iberostar Selection Paseo de Gracia

       Iberostar Selection Paseo de Gracia

       Plaza Cataluña, 10, Barcelona
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Eixample, kun 5 minutters gang fra Placa de Catalunya og La Rambla. Derudover ligger Santa Anna-kirken og Palau de la Musica Catalana 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Plaça de Catalunya Station, mens Passeig de Gràcia Metrostation ligger inden for 3 minutters gang.

        Ohla Barcelona DKK 1.827
        Ohla Barcelona

        Ohla Barcelona

        Via Laietana, 49, Barcelona, Barcelona
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Det gotiske kvarter, kun 5 minutters gang fra Palau de la Musica Catalana, Barcelona Katedral og Placa de Catalunya. Derudover ligger La Rambla og Picasso Museum 10 minutter derfra. Urquinaona Metrostation ligger inden for 3 i minutters gang, mens Jaume I Metrostation ligger inden for 7 minutters gang.