Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Palatiner-højen

Oplev Palatiner-højen, hvor et af verdens største herredømmer skulle være grundlagt, og udforsk ruinerne af store paladser, luksuriøse boliger og charmerende haver.

Palatiner-højen, der er en af Roms berømte syv høje, siges at være det sted, hvor Romulus grundlagde Rom, og var engang hjemsted for det romerske imperiums elite. I dag danner den rammen om en fascinerende samling af romerske ruiner. Udforsk levnene fra de engang så storslåede boliger og paladser på dette stemningsfulde sted.

Du kan også se resterne af Stadio, der var en del af det gamle kejserlige kompleks. Det rektangulære stadion, der blev brugt af kejserne til private sportsarrangementer og begivenheder, er omgivet af en høj mur.

Ved siden af stadionet ligger Arcate Severiane, der er en række brede stenbuer, som blev opført for at gøre det nemmere at udvide det kejserlige kompleks.

Besøg Museo Palatino, hvor du kan se et udvalg af arkæologiske fund, og kig også forbi Domus Flavia, som er det område, hvor de gamle romere holdt statsmøder. Du kan ligeledes gå en tur rundt i den græsklædte gård, hvor du stadig kan se fundamentet af en udhugget ottekantet fontæne. Udenom lå engang en tronsal og en lang festsal.

Du må heller ikke gå glip af Augustus' og hans kone Livias bolig lige nordvest for Domus Flavia. Dette er to af de bedst bevarede bygninger på Palatiner-højen. Du kan oven i købet stadig se nogle af de farverige freskoer, der skildrer mytologiske scener og mystiske landskaber.

Mens du er her, kan du benytte lejligheden og køre en lille omvej til De Farnesiske Haver, der ligger direkte bag Det romerske forum. Haverne er meget idylliske. Disse botaniske haver fra det 16. århundrede, blev anlagt på det sted, hvor Domus Tiberiana lå i det 1. århundrede, og har været under udgravning i mange år. Gå op til de to renæssancevolierer, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Det romerske forum og byen.

Du kommer til Palatiner-højen ved at tage metroen til stationen Colosseo eller bussen til Via dei Fori Imperiali. Billetter til Palatiner-højen omfatter adgang til Det romerske forum og Colosseum. Stedet har åbent hver dag. Tjek åbningstiderne før dit besøg, da de kan variere.


Bedste hoteltilbud i Palatiner-højen

Se alle 4.034 hoteller i Palatiner-højen
1,083 DKK
Fortyseven Hotel

Fortyseven Hotel

Via Luigi Petroselli 47, Rome
4,6
ud af 5 (baseret på 1.469 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette luksuriøse romerske hotel har til huse i en bygning fra 1930'erne og ligger en gade fra Tiberen over for det lille Vestatempel fra 2. århundrede f. Kr. og 150 meter fra Circus Maximus.

535 DKK
Kolbe Hotel Rome

Kolbe Hotel Rome

Via di San Teodoro 48, Rome
4,4
ud af 5 (baseret på 1.488 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette centralt beliggende boutique-hotel, som har til huse i et historisk kloster, ligger ved Roms Forum og 1,5 kilometer fra Colosseum.

738 DKK
Palazzo al Velabro - Serviced Apartment

Palazzo al Velabro - Serviced Apartment

Via Del Velabro 16, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 319 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette overnatningssted ligger i Palatiner-højen, kun 10 minutters gang fra Santa Maria in Cosmedin og Circo Massimo. Derudover ligger Piazza Venezia og Vittorio Emanuele II Monument ca. 2 km derfra.

623 DKK
San Teodoro al Palatino

San Teodoro al Palatino

via di San Teodoro, 28, Rome
4,5
ud af 5 (baseret på 2 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Denne lejlighed ligger i Palatiner-højen, kun 10 minutters gang fra Santa Maria in Cosmedin og Circo Massimo. Derudover ligger Piazza Venezia og Vittorio Emanuele II Monument 15 minutter derfra.

559 DKK
Circo Massimo Exclusive Suite

Circo Massimo Exclusive Suite

Via dei cerchi 87, Rome
3,6
ud af 5 (baseret på 5 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette Bed & Breakfast ligger i Palatiner-højen, kun 15 minutters gang fra Circo Massimo og Colosseum. Derudover ligger Caracalla-badene og Piazza Venezia ca. 2 km derfra.

768 DKK
Modern Colosseo Apartment - Center

Modern Colosseo Apartment - Center

210 Via di San Giovanni in Laterano, Rome
0.0 ud af 5.0

Denne lejlighed ligger i Palatiner-højen, kun 10 minutters gang fra Colosseum og Det romerske forum. Derudover ligger Piazza Venezia og Vittorio Emanuele II Monument 15 minutter derfra.

Elegant Apartment Behind The Colosseum

Elegant Apartment Behind The Colosseum

Via Dei Foraggi 83, Rome
3,5
ud af 5 (baseret på 2 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Denne lejlighed ligger i Palatiner-højen, kun 5 minutters gang fra Santa Maria in Cosmedin, Circo Massimo og Piazza Venezia. Derudover ligger Vittorio Emanuele II Monument og Det romerske forum ca. 2 km derfra.

574 DKK
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 2.402 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.