Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Søg blandt 321.000 hoteller og 550 flyselskaber verden over.


Palatiner-højen

Oplev Palatiner-højen, hvor et af verdens største herredømmer skulle være grundlagt, og udforsk ruinerne af store paladser, luksuriøse boliger og charmerende haver.

Palatiner-højen, der er en af Roms berømte syv høje, siges at være det sted, hvor Romulus grundlagde Rom, og var engang hjemsted for det romerske imperiums elite. I dag danner den rammen om en fascinerende samling af romerske ruiner. Udforsk levnene fra de engang så storslåede boliger og paladser på dette stemningsfulde sted.

Du kan også se resterne af Stadio, der var en del af det gamle kejserlige kompleks. Det rektangulære stadion, der blev brugt af kejserne til private sportsarrangementer og begivenheder, er omgivet af en høj mur.

Ved siden af stadionet ligger Arcate Severiane, der er en række brede stenbuer, som blev opført for at gøre det nemmere at udvide det kejserlige kompleks.

Besøg Museo Palatino, hvor du kan se et udvalg af arkæologiske fund, og kig også forbi Domus Flavia, som er det område, hvor de gamle romere holdt statsmøder. Du kan ligeledes gå en tur rundt i den græsklædte gård, hvor du stadig kan se fundamentet af en udhugget ottekantet fontæne. Udenom lå engang en tronsal og en lang festsal.

Du må heller ikke gå glip af Augustus' og hans kone Livias bolig lige nordvest for Domus Flavia. Dette er to af de bedst bevarede bygninger på Palatiner-højen. Du kan oven i købet stadig se nogle af de farverige freskoer, der skildrer mytologiske scener og mystiske landskaber.

Mens du er her, kan du benytte lejligheden og køre en lille omvej til De Farnesiske Haver, der ligger direkte bag Det romerske forum. Haverne er meget idylliske. Disse botaniske haver fra det 16. århundrede, blev anlagt på det sted, hvor Domus Tiberiana lå i det 1. århundrede, og har været under udgravning i mange år. Gå op til de to renæssancevolierer, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Det romerske forum og byen.

Du kommer til Palatiner-højen ved at tage metroen til stationen Colosseo eller bussen til Via dei Fori Imperiali. Billetter til Palatiner-højen omfatter adgang til Det romerske forum og Colosseum. Stedet har åbent hver dag. Tjek åbningstiderne før dit besøg, da de kan variere.


Bedste hoteltilbud i Palatiner-højen

Se alle 4.775 hoteller i Palatiner-højen
Fortyseven Hotel

Fortyseven Hotel

Via Luigi Petroselli 47, Rome
4.5 ud af 5.0

Dette luksuriøse romerske hotel har til huse i en bygning fra 1930'erne og ligger en gade fra Tiberen over for det lille Vestatempel fra 2. århundrede f. Kr. og 150 meter fra Circus Maximus.

Kolbe Hotel Rome

Kolbe Hotel Rome

Via di San Teodoro 48, Rome
4.0 ud af 5.0

Dette centralt beliggende boutique-hotel, som har til huse i et historisk kloster, ligger ved Roms Forum og 1,5 kilometer fra Colosseum.

Palazzo al Velabro - Serviced Apartment

Palazzo al Velabro - Serviced Apartment

Via Del Velabro 16, Rome
4.5 ud af 5.0

Dette overnatningssted ligger i Palatiner-højen, kun 10 minutters gang fra Santa Maria in Cosmedin og Circus Maximus. Derudover ligger Piazza Venezia og Vittorio Emanuele II Monument ca. 2 km derfra.

Circo Massimo Exclusive Suite

Circo Massimo Exclusive Suite

Via dei cerchi 87, Rome
0.0 ud af 5.0

Dette Bed & Breakfast ligger i Palatiner-højen, kun 10 minutters gang fra Santa Maria in Cosmedin og Circus Maximus. Derudover ligger Colosseum og Caracalla-badene ca. 2 km derfra.

San Teodoro al Palatino

San Teodoro al Palatino

via di San Teodoro, 28, Rome
0.0 ud af 5.0

Dette lejlighedskompleks ligger i hjertet af Rom og i gåafstand fra Lupercale og Det romerske forum. Circus Maximus og Colosseum ligger også i nærheden.

Modern Colosseo Apartment - Center

Modern Colosseo Apartment - Center

210 Via di San Giovanni in Laterano, Rome
0.0 ud af 5.0

Dette lejlighedskompleks ligger i Rom (Palatiner-højen), tæt på Colosseum, Det romerske forum og Circus Maximus. Basilica di Santa Maria Maggiore og Piazza Venezia ligger også i nærheden.

nyt - Charmerende Luksus Roman Terrace

nyt - Charmerende Luksus Roman Terrace

76 Via dei Foraggi, Roma
0.0 ud af 5.0

Dette feriested ligger i hjertet af Rom og i gåafstand fra Lupercale og Det romerske forum. Colosseum og Piazza Venezia ligger også i nærheden.

Elegant Apartment Behind The Colosseum

Elegant Apartment Behind The Colosseum

Via Dei Foraggi 83, Rome
0.0 ud af 5.0

Dette lejlighedskompleks ligger i Palatiner-højen, kun 5 minutters gang fra Santa Maria in Cosmedin, Circus Maximus og Piazza Venezia. Derudover ligger Vittorio Emanuele II Monument og Det romerske forum ca. 2 km derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.