Palatiner-højen

Oplev Palatiner-højen, hvor et af verdens største herredømmer skulle være grundlagt, og udforsk ruinerne af store paladser, luksuriøse boliger og charmerende haver.

Palatiner-højen, der er en af Roms berømte syv høje, siges at være det sted, hvor Romulus grundlagde Rom, og var engang hjemsted for det romerske imperiums elite. I dag danner den rammen om en fascinerende samling af romerske ruiner. Udforsk levnene fra de engang så storslåede boliger og paladser på dette stemningsfulde sted.

Du kan også se resterne af Stadio, der var en del af det gamle kejserlige kompleks. Det rektangulære stadion, der blev brugt af kejserne til private sportsarrangementer og begivenheder, er omgivet af en høj mur.

Ved siden af stadionet ligger Arcate Severiane, der er en række brede stenbuer, som blev opført for at gøre det nemmere at udvide det kejserlige kompleks.

Besøg Museo Palatino, hvor du kan se et udvalg af arkæologiske fund, og kig også forbi Domus Flavia, som er det område, hvor de gamle romere holdt statsmøder. Du kan ligeledes gå en tur rundt i den græsklædte gård, hvor du stadig kan se fundamentet af en udhugget ottekantet fontæne. Udenom lå engang en tronsal og en lang festsal.

Du må heller ikke gå glip af Augustus' og hans kone Livias bolig lige nordvest for Domus Flavia. Dette er to af de bedst bevarede bygninger på Palatiner-højen. Du kan oven i købet stadig se nogle af de farverige freskoer, der skildrer mytologiske scener og mystiske landskaber.

Mens du er her, kan du benytte lejligheden og køre en lille omvej til De Farnesiske Haver, der ligger direkte bag Det romerske forum. Haverne er meget idylliske. Disse botaniske haver fra det 16. århundrede, blev anlagt på det sted, hvor Domus Tiberiana lå i det 1. århundrede, og har været under udgravning i mange år. Gå op til de to renæssancevolierer, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Det romerske forum og byen.

Du kommer til Palatiner-højen ved at tage metroen til stationen Colosseo eller bussen til Via dei Fori Imperiali. Billetter til Palatiner-højen omfatter adgang til Det romerske forum og Colosseum. Stedet har åbent hver dag. Tjek åbningstiderne før dit besøg, da de kan variere.

1.0 ud af 5.0
1.5 ud af 5.0
2.0 ud af 5.0
2.5 ud af 5.0
3.0 ud af 5.0
3.5 ud af 5.0
4.0 ud af 5.0
4.5 ud af 5.0
5.0 ud af 5.0
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende fra [originCity]

De bedste tilbud på fly + hotel

Se alle pakkerejser til Palatiner-højen

De bedste flytilbud

Se alle Palatiner-højen fly

Reserver din ferie i Palatiner-højen