Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Palatiner-højen

Oplev Palatiner-højen, hvor et af verdens største herredømmer skulle være grundlagt, og udforsk ruinerne af store paladser, luksuriøse boliger og charmerende haver.

Palatiner-højen, der er en af Roms berømte syv høje, siges at være det sted, hvor Romulus grundlagde Rom, og var engang hjemsted for det romerske imperiums elite. I dag danner den rammen om en fascinerende samling af romerske ruiner. Udforsk levnene fra de engang så storslåede boliger og paladser på dette stemningsfulde sted.

Du kan også se resterne af Stadio, der var en del af det gamle kejserlige kompleks. Det rektangulære stadion, der blev brugt af kejserne til private sportsarrangementer og begivenheder, er omgivet af en høj mur.

Ved siden af stadionet ligger Arcate Severiane, der er en række brede stenbuer, som blev opført for at gøre det nemmere at udvide det kejserlige kompleks.

Besøg Museo Palatino, hvor du kan se et udvalg af arkæologiske fund, og kig også forbi Domus Flavia, som er det område, hvor de gamle romere holdt statsmøder. Du kan ligeledes gå en tur rundt i den græsklædte gård, hvor du stadig kan se fundamentet af en udhugget ottekantet fontæne. Udenom lå engang en tronsal og en lang festsal.

Du må heller ikke gå glip af Augustus' og hans kone Livias bolig lige nordvest for Domus Flavia. Dette er to af de bedst bevarede bygninger på Palatiner-højen. Du kan oven i købet stadig se nogle af de farverige freskoer, der skildrer mytologiske scener og mystiske landskaber.

Mens du er her, kan du benytte lejligheden og køre en lille omvej til De Farnesiske Haver, der ligger direkte bag Det romerske forum. Haverne er meget idylliske. Disse botaniske haver fra det 16. århundrede, blev anlagt på det sted, hvor Domus Tiberiana lå i det 1. århundrede, og har været under udgravning i mange år. Gå op til de to renæssancevolierer, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Det romerske forum og byen.

Du kommer til Palatiner-højen ved at tage metroen til stationen Colosseo eller bussen til Via dei Fori Imperiali. Billetter til Palatiner-højen omfatter adgang til Det romerske forum og Colosseum. Stedet har åbent hver dag. Tjek åbningstiderne før dit besøg, da de kan variere.

Overnatningssteder i Palatiner-højen

Der er ingen vanskeligheder med at finde det bedste sted at overnatte i Palatiner-højen, da du kan søge blandt 2533 forskellige muligheder i denne skønne destination.

Eksklusive valgmuligheder som Rocco Forte Hotel De Russie, beliggende på Via del Babuino 9, samt THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, på Via del Vantaggio 14, vil med garanti charmere selv de mest kvalitetsbevidste gæster. Hvis du derimod gerne vil spare lidt penge, er der gode tilbud at komme efter på Manfredi Luxury Apartments, som ligger på Palazzo Manfredi Via Labicana 125, eller Mood 44, beliggende på Vicolo della Torretta, 44.

Er du kun på et kort visit og derved kun har tid til at lægge vejen forbi byens hovedattraktioner, kan du vælge at overnatte på Trevi Palace Luxury Apartments eller The Telegraph Suites, som begge ligger inden for gåafstand fra Det romerske forum.


Bedste hoteltilbud i Palatiner-højen

Se alle 5.003 hoteller i Palatiner-højen
Fortyseven Hotel DKK 2,066
Fortyseven Hotel

Fortyseven Hotel

Via Luigi Petroselli 47, Rome
   
  4,6
  ud af 5 (baseret på 1.485 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette luksuriøse romerske hotel har til huse i en bygning fra 1930'erne og ligger en gade fra Tiberen over for det lille Vestatempel fra 2. århundrede f. Kr. og 150 meter fra Circus Maximus.

  Kolbe Hotel Rome DKK 1,808
  Kolbe Hotel Rome

  Kolbe Hotel Rome

  Via di San Teodoro 48, Rome
    
   4,4
   ud af 5 (baseret på 1.509 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette centralt beliggende boutique-hotel, som har til huse i et historisk kloster, ligger ved Roms Forum og 1,5 kilometer fra Colosseum.

   Palazzo al Velabro - Serviced Apartment DKK 1,360
   Palazzo al Velabro - Serviced Apartment

   Palazzo al Velabro - Serviced Apartment

   Via Del Velabro 16, Rome
     
    4,3
    ud af 5 (baseret på 326 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette overnatningssted ligger i Municipio Roma I, kun 10 minutters gang fra Sandhedens mund og Circus Maximus. Derudover ligger Piazza Venezia og Vittorio Emanuele II Monument ca. 2 km derfra.

    Circo Massimo Exclusive Suite DKK 1,069
    Circo Massimo Exclusive Suite

    Circo Massimo Exclusive Suite

    Via dei cerchi 87, Rome
      
     4,1
     ud af 5 (baseret på 9 anmeldelser)
     0.0 ud af 5.0

     Dette Bed & Breakfast ligger i Municipio Roma I, kun 10 minutters gang fra Sandhedens mund og Circus Maximus. Derudover ligger Caracalla-badene og Piazza Venezia ca. 2 km derfra.

     San Teodoro al Palatino
     San Teodoro al Palatino

     San Teodoro al Palatino

     via di San Teodoro, 28, Rome
       
      4,7
      ud af 5 (baseret på 3 anmeldelser)
      0.0 ud af 5.0

      Dette lejlighedskompleks ligger i hjertet af Palatiner-højen og i gåafstand fra Capitoline Museum og Det romerske forum. Colosseum og Circus Maximus ligger også i nærheden.

      Colosseum Area
      Colosseum Area

      Colosseum Area

      Various Adresses, Rome
        
       0.0 ud af 5.0

       Disse overnatningssteder ligger i flere forskellige områder af Palatiner-højen.

       Modern Colosseo Apartment - Center DKK 768
       Modern Colosseo Apartment - Center

       Modern Colosseo Apartment - Center

       210 Via di San Giovanni in Laterano, Rome
         
        0.0 ud af 5.0

        Dette lejlighedskompleks ligger i Monti (Municipio Roma I), tæt på Colosseum, Det romerske forum og Circus Maximus. Basilica di Santa Maria Maggiore og Trevi-fontænen ligger også i nærheden.

        nyt - Charmerende Luksus Roman Terrace
        nyt - Charmerende Luksus Roman Terrace

        nyt - Charmerende Luksus Roman Terrace

        , Roma
          
         0.0 ud af 5.0

         Dette feriested ligger i hjertet af Palatiner-højen og i gåafstand fra Capitoline Museum og Det romerske forum. Colosseum og Trevi-fontænen ligger også i nærheden.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.