Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Tur til nabolaget Palatiner-højen

Er du ved at være klar til din rejse til Rom? Hvis du vælger at overnatte i Palatiner-højen, har du en god base til at komme ud at se landets hovedstad. Denne levende by huser omtrent 2.300.000 indbyggere, så vær klar til at møde nogle af dem. Palatiner-højen ligger omtrent 2 km fra hjertet at Rom. Den tætteste lufthavn, Ciampino, ligger omkring 13 km mod sydøst.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Palatiner-højen

Hos Expedia finder du pakkerejser med overnatning og fly, der kan give besparelser på rejsen. Expedia hjælper velinformerede globetrottere med at finde frem til lige den rigtige pakkerejse med fly og overnatning. Få det lidt ekstra sjovt under din ferie i Palatiner-højen med de ekstra penge.

Hvis du reserverer en pakkerejse, kan du ofte spare en god sjat penge.

Inden for bare et par klik kan du arrangere alt, hvad du behøver på det næste ferieophold med vores omfattende verdensomspændende søgedatabase. Udforsk de omtrent 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over.

Hvis du leder efter rejser til Palatiner-højen, får du svært ved at finde noget bedre end tilbuddene på Expedia.

Du skal ikke være bekymret for at udskyde din rejse, eftersom vi ikke opkræver yderligere afbestillingsgebyrer for næsten alle reservationer.

Tur til nabolaget Palatiner-højen

Peterskirken og Det romerske forum er et par nærliggende seværdigheder, du endelig ikke må misse. Efterfølgende kan du også besøge Colosseum og Pantheon. Hvis du har lyst til at opleve en anden del af Rom, kan du også sætte kursen mod de nærliggende områder Campitelli og Colosseum.

Husk at lægge vejen forbi Den Spanske Trappe og Piazza Navona, når du udforsker midtbyen. Hvis du har tid tilovers, må du ikke gå glip af at opleve Konstantin-buen og Villa Borghese.

Til dem, der gerne vil vide mere om den den lokale kultur i Rom, er National Gallery of Modern Art, Galleria Doria Pamphilj, Catacombe di Priscilla og Largo di Torre Argentina ideelle.

Sæt tid af til at beundre kunstudstillingerne ved Vatikanmuseerne, Castel Sant'Angelo, Borghese-galleriet og Det romerske nationalmuseum. Lær noget om kunstnerne, eller sid et øjeblik i de stille omgivelser.

Vil du gerne undgå at skulle ud i dårligt vejr? Den bedste måde er at besøge et kunstmuseum. Husk at tjekke, om der skulle være ture og specialevents på MAXXI - Museo nazionale delle arti del XXI secolo, Museo Napoleonico, Roms observatorium og Museo degli Strumenti Musicali.

Teatro dell'Opera di Roma, Teatro Valle, Marcellus-teatret og Auditorium Parco della Musica er kendte for at have mange forskellige teaterforestillinger. Husk at reservere billetterne på forhånd.

Ungerne kan more sig i timevis og måske også lære en ting eller to i Explora Museum for børn, Vatikanets bibliotek, Rom Nationale Centralbibliotek og Roms Middelhavsakvarium.

Husk at opleve nogle af udendørsområderne, som for eksempel Caracalla-badene, Vatikanets have, Lupercale og Parco della Caffarella.

Tag forbi Botanisk Have, Parco Archeologico Appia Antica, Monte Mario Naturreservat og Caffarella-parken, og se det lokale dyreliv.

Parco di Villa Glori, Passeggiata del Gianicolo, Parco Celio og Parco Savello er nogle rolige grønne områder. Læs en bog, eller slap af på den grønne plæne.

Campo de' Fiori Market, Galleria Alberto Sordi, Centro Commerciale I Granai (indkøbscenter) og Porta Portese Marked har alt, hvad du har brug for, fra souvenirs til gaver til familien.

Tag på en vandring gennem tiden på Capitoline Museum, Piazza Venezia, Trajans Marked og Vittorio Emanuele II Monument. Disse betydningsfulde seværdigheder har en bred vifte af oplysende fakta og historier.

De spirituelle steder såsom Basilica di Santa Maria Maggiore, Basilica di San Giovanni in Laterano, Det Sixtinske Kapel og Skt. Paul-basilikaen uden for murene kan give dig en lejlighed til at lade tankerne flyve i rolige omgivelser.

Overnatningssteder i Palatiner-højen

Der er ingen vanskeligheder med at finde det bedste sted at overnatte i Palatiner-højen, da du kan søge blandt 2533 forskellige muligheder i denne skønne destination.

Eksklusive valgmuligheder som Rocco Forte Hotel De Russie, beliggende på Via del Babuino 9, samt THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, på Via del Vantaggio 14, vil med garanti charmere selv de mest kvalitetsbevidste gæster. Hvis du derimod gerne vil spare lidt penge, er der gode tilbud at komme efter på Manfredi Luxury Apartments, som ligger på Palazzo Manfredi Via Labicana 125, eller Mood 44, beliggende på Vicolo della Torretta, 44.

Er du kun på et kort visit og derved kun har tid til at lægge vejen forbi byens hovedattraktioner, kan du vælge at overnatte på Trevi Palace Luxury Apartments eller The Telegraph Suites, som begge ligger inden for gåafstand fra Det romerske forum.


Bedste hoteltilbud i Palatiner-højen

Se alle 7.018 overnatningssteder i Palatiner-højen
47 Boutique Hotel DKK 1.095
47 Boutique Hotel

47 Boutique Hotel

Via Luigi Petroselli 47, Rome
   
  4,6
  ud af 5 (baseret på 1.537 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette luksuriøse romerske hotel har til huse i en bygning fra 1930'erne og ligger en gade fra Tiberen over for det lille Vestatempel fra 2. århundrede f. Kr. og 150 meter fra Circus Maximus.

  Kolbe Hotel Rome DKK 636
  Kolbe Hotel Rome

  Kolbe Hotel Rome

  Via di San Teodoro 48, Rome
    
   4,4
   ud af 5 (baseret på 1.570 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette centralt beliggende boutique-hotel, som har til huse i et historisk kloster, ligger ved Roms Forum og 1,5 kilometer fra Colosseum.

   Palazzo al Velabro DKK 857
   Palazzo al Velabro

   Palazzo al Velabro

   Via Del Velabro 16, Rome
     
    4,3
    ud af 5 (baseret på 352 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette overnatningssted ligger i Ripa, kun 10 km fra Tempio Maggiore di Roma, Piazza Venezia og Via del Corso. Derudover ligger Circus Maximus og Via Nazionale ca. 10 km derfra.

    The Rooms of Rome Palazzo Rhinoceros DKK 1.679
    The Rooms of Rome Palazzo Rhinoceros

    The Rooms of Rome Palazzo Rhinoceros

    Via del Velabro 9, Rome
      
     5,0
     ud af 5 (baseret på 1 anmeldelser)
     0.0 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i hjertet af Rom og i gåafstand fra Sandhedens mund, Circus Maximus og Det romerske forum. Piazza Venezia og Colosseum ligger også i nærheden.

     Foro Romano Luxury Suites DKK 705
     Foro Romano Luxury Suites

     Foro Romano Luxury Suites

     89 Piazza della Consolazione, Rome
       
      4,5
      ud af 5 (baseret på 16 anmeldelser)
      0.0 ud af 5.0

      Dette byhus ligger i Rom (Campitelli) og er tæt på Sandhedens mund, Det romerske forum og Circus Maximus. Colosseum og Pantheon ligger også i nærheden.

      Circo Massimo Exclusive Suite DKK 462
      Circo Massimo Exclusive Suite

      Circo Massimo Exclusive Suite

      Via dei cerchi 87, Rome
        
       4,5
       ud af 5 (baseret på 20 anmeldelser)
       0.0 ud af 5.0

       Dette Bed & Breakfast ligger i Ripa, kun 10 km fra Sandhedens mund, Circus Maximus og Trevi-fontænen. Derudover ligger Via del Corso og Piazza Venezia ca. 10 km derfra.

       Drøm Lejlighed i den Mest Unikke og Spektakulære af den Evige Stad
       Drøm Lejlighed i den Mest Unikke og Spektakulære af den Evige Stad

       Drøm Lejlighed i den Mest Unikke og Spektakulære af den Evige Stad

       , roma
         
        4,2
        ud af 5 (baseret på 16 anmeldelser)
        0.0 ud af 5.0

        Dette overnatningssted med historisk profil ligger i hjertet af Rom og i gåafstand fra Capitoline Museum, Det romerske forum og Piazza del Campidoglio. Piazza Venezia og Circus Maximus ligger også i nærheden.

        The Palatine Garden II
        The Palatine Garden II

        The Palatine Garden II

        Via di San Giovanni Decollato 10, Rome
          
         4,0
         ud af 5 (baseret på 5 anmeldelser)
         0.0 ud af 5.0

         Dette lejlighedskompleks ligger i Ripa, kun 2,3 km fra Trajans Marked og 2,7 km fra Pantheon.