Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Besøg Oxford Street

Tag ud at ose i de hundredvis af anerkendte butikker, caféer og restauranter på en af de travleste butiksgader i Europa.

Oxford Street er et af de travleste og mest dynamiske butiksområder i Europa. Det består af en lang gade på omkring 2,4 kilometer med ca. 300 individuelle butikker og restauranter. Mange af butikkerne og virksomhedernes filialer på Oxford Street bliver oftest anset som deres flagskibsbutikker. Beliggenheden i centrum af London betyder, at det er nemt at komme hertil.

Udforsk de berømte butikker langs gaden. Brug eftermiddagen på at ose i Selfridges, der er det andenstørste butikscenter i landet. Det blev bygget i 1909.

Oxford Street har en blanding af dyre og billige butikker. Tag et kig i souvenirbutikkerne og de små boder, der sælger samleobjekter med temaet London.

Spis middag på en af de mange eksklusive restauranter i området. Nyd en øl i en af barene. Der er Wi-Fi tilgængeligt på hele gaden, som også har mange banker, pengeautomater og vekselkontorer.

Beundr de årlige julelys, som du kan se fra november til januar måned. De seneste år har berømtheder såsom Jim Carrey og Spice Girls tændt julelysene i starten af højtiden.

Tag en pause fra indkøbene i en af de mange parker eller pladser i nærheden af Oxford Street. Hold picnic i Cavendish Square Gardens eller på Hanover Square.

De fleste af butikkerne åbner om morgenen og lukker om aftenen. De holder længere åbent om torsdagen og lukker tidligere om søndagen. Der ligger også mange eksklusive hoteller i området.

Gaden ligger samme sted som en gammel romersk vej. Det var også den samme berygtede rute, som fangererne tog på deres sidste rejse fra Newgate Prison til galgerne ved Marble Arch. Det har været kendt som et butiksområde siden starten af det 19. århundrede.

Oxford Street ligger i centrum af London. Det ligger også tæt på andre butiksområder som f.eks. Bond Street og Piccadilly Circus. Tag undergrundsbanen til Oxford Circus, Bond Street, Marble Arch eller Tottenham Court Road, som ligger spredt langs gaden. Der kører mange busser til Oxford Street fra alle områder i London.


Guide til at udforske Oxford Street


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 7.754 overnatningssteder i nærheden af Oxford Street
Park Plaza Westminster Bridge London DKK 997
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 10.618 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra. Waterloo Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Westminster Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

  The Strand Palace Hotel DKK 766
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, London
    
   4,0
   ud af 5 (baseret på 9.702 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Covent Garden Market og Piccadilly Circus. Derudover ligger London Dungeon og Big Ben ca. 2 km derfra. Du kan gå til Charing Cross Undergrundsstation på 5 minutter og Covent Garden Metrostation på 6 minutter.

   The Cumberland DKK 884
   The Cumberland

   The Cumberland

   Great Cumberland Place, London
     
    3,8
    ud af 5 (baseret på 2.161 anmeldelser)
    4.5 ud af 5.0

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Marble Arch og Selfridges (stormagasin). Derudover ligger Hyde Park og London Palladium Theatre ca. 2 km derfra. Marble Arch Metrostation ligger inden for 2 i minutters gang, mens Bond Street Metrostation ligger inden for 9 minutters gang.

    Assembly Hotel London DKK 710
    Assembly Hotel London

    Assembly Hotel London

    27 - 31 Charing Cross Road, London
      
     4,5
     ud af 5 (baseret på 364 anmeldelser)
     3.5 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i London City Centre, kun få skridt fra London Coliseum og Leicester Square. Derudover ligger St. Martin-in-the-Fields og National Gallery 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Leicester Square Metrostation, mens Charing Cross Undergrundsstation ligger inden for 5 minutters gang.

     The Grosvenor Hotel DKK 996
     The Grosvenor Hotel

     The Grosvenor Hotel

     101 Buckingham Palace Road, London
       
      4,2
      ud af 5 (baseret på 2.210 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Victoria Palace Theatre og Buckingham Palace. Derudover ligger Big Ben og St. James Park ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Victoria Metrostation og Victoria Togstation.

      The Langham, London DKK 2.734
      The Langham, London

      The Langham, London

      1C Portland Place, London
        
       4,7
       ud af 5 (baseret på 769 anmeldelser)
       5.0 ud af 5.0

       Med en beliggenhed i hjertet af West End på toppen af den elegante boulevard Regent Street er Londons verdensberømte shopping- og teaterdistrikter blot nogle få minutters gang derfra.

       Park Plaza County Hall London DKK 885
       Park Plaza County Hall London

       Park Plaza County Hall London

       1 Addington Street, London
         
        4,3
        ud af 5 (baseret på 4.303 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger The Vaults og Jubilee Gardens 5 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Lambeth North Metrostation og Waterloo Metrostation.

        Radisson Blu Edwardian Berkshire Hotel DKK 1.141
        Radisson Blu Edwardian Berkshire Hotel

        Radisson Blu Edwardian Berkshire Hotel

        350 Oxford Street, London
          
         4,1
         ud af 5 (baseret på 1.348 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Radisson Blu Edwardian, Berkshire er perfekt beliggende i det centrale London nær Oxford Street og Bond Street. Hotellet ligger overfor Bond Street Undergrundsstation, som har forbindelse til destinationer over hele London. Her finder du et udvalg i verdensklasse af butikker, restauranter og barer lige uden for døren, herunder de verdensberømte London-stormagasiner Selfridges og Liberty. Luksusbutikkerne i Bond Street og Mayfair ligger også få minutter væk. På vej mod Regent's Park finder du Marylebone High Street med trendy, lækre butikker, restauranter og hippe barer. Fitzrovia og Charlotte Street ligger på østsiden, og det trendy og eksotiske Soho ligger også inden for gåafstand. Togforbindelse og den charmerende cafékultur i Marylebone ligger mindre end 20 minutter væk til fods, mens det summende dag- og natteliv i Soho ligger mindre end 10 minutter gang derfra. Hotellet ligger i nærheden af stationerne Marble Arch, Hyde Park, West End og Paddington med forbindelser til Heathrow Lufthavn via Heathrow Express.