Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Old Spitalfields Market

Se frem til at opleve den bohemeagtige stemning på det overdækkede Old Spitalfields Market, der har et væld af forskellige standpladser og restauranter.

Old Spitalfields Market er en overdækket basar med victoriansk arkitektur i det østlige London. Som et af de største indendørsmarkeder i byen, breder det sig over en stor markedsplads og har afdelinger med mode, kunst, kunsthåndværk og mad. Her er der rig mulighed for at prutte om prisen og få både mode, souvenirs og kulinariske delikatesser med hjem i kufferten til en rigtig god pris.

Træd ind i markedet gennem den store bue på den røde murstensfacade. Bygningen blev opført i 1876 i typisk victoriansk stil. Hver dag byder markedet på en blanding af forskellige små standpladser med deres egne særlige tilbud, der giver dig muligheden for at gøre et røverkøb. Du kan købe alt fra smykker, vintage-mode, hatte, ting til børn og mange andre slags varer hos sælgerne.

Imens den inderste del af markedet er spækket med midlertidige standpladser, er udkanten af markedet fyldt med permanente småbutikker. Kig igennem skønhedsbutikkerne, der er bygget elegant ind i markedsbygningen, og gør gode køb på kosmetik og hårprodukter. Du kan også se på tøj i modebutikkerne og lede efter møbler i indretningsbutikkerne. Der er endda et renseri på markedet.

Der er mulighed for at nyde et skønt måltid mad på en af markedets restauranter. Markedsrestauranterne afspejler det omgivende multikulturelle miljø med internationale restauranter, som f.eks. Real Greek, Las Iguanas og Café Caribbean.

Få en rundvisning i området, og bliv klogere på stedets historie, hvor der har været marked siden 1638. Kong Charles 1. gav tilladelse til salg af kød og grøntsager i det, der dengang var et landligt område i udkanten af London. Det tog forstavelsen "Old" til sig i 1991, da frugt- og grøntafdelingen flyttede til New Spitalfields Market i Leyton.

Der er gratis entré til markedet. Butikkerne og restauranterne har åbent dagligt, selvom de primære markedsdage ligger mellem torsdag og søndag. Her er særligt travlt i weekenden. Deltag i særlige begivenheder, herunder pop up-vintagemesser, vinylplademesser og afrikanske markeder.

Tag toget eller undergrundsbanen til Liverpool Street Station for at komme til markedet, der ligger lige øst for City of London. Stedet ligger i bydelen Tower Hamlets og kun en kort gåtur syd for de hippe barer i Shoreditch.


Guide til at udforske Old Spitalfields Market


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 7.581 overnatningssteder i nærheden af Old Spitalfields Market
Point A Hotel London Liverpool Street DKK 340
Point A Hotel London Liverpool Street

Point A Hotel London Liverpool Street

13-15 Folgate Street, London
   
  3,9
  ud af 5 (baseret på 4.232 anmeldelser)
  2.5 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i London City Centre, kun 2 km fra London Metropolitan University, Tower of London og Museum of London. Derudover ligger London Bridge og The Gherkin ca. 2 km derfra. Shoreditch High Street Overground-station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Liverpool Street Metrostation ligger inden for 9 minutters gang.

  Park Plaza Westminster Bridge London DKK 997
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, London
    
   4,4
   ud af 5 (baseret på 10.642 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra. Waterloo Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Westminster Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

   The Tower Hotel DKK 601
   The Tower Hotel

   The Tower Hotel

   St Katharine's Way, London
     
    4,3
    ud af 5 (baseret på 2.893 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Tower Bridge og Tower of London. HMS Belfast ligger 0,8 km derfra. Du kan gå til Tower Gateway Sporvognsstation på 7 minutter og Tower Hill Station på 9 minutter.

    Point A Hotel London Shoreditch DKK 331
    Point A Hotel London Shoreditch

    Point A Hotel London Shoreditch

    8-10 Paul Street, London
      
     4,1
     ud af 5 (baseret på 848 anmeldelser)
     3.5 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i London City Centre, kun 2 km fra City, University of London, Museum of London og St. Paul's Cathedral. Derudover ligger London Stock Exchange og London Bridge ca. 2 km derfra. Du kan gå til Old Street Undergrundsstation på 8 minutter og Moorgate Metrostation på 8 minutter.

     Club Quarters Hotel, St. Paul's DKK 716
     Club Quarters Hotel, St. Paul's

     Club Quarters Hotel, St. Paul's

     24 Ludgate Hill, London
       
      4,2
      ud af 5 (baseret på 3.947 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Beliggende ved det historiske Stationers Hall er dette klublignende hotel inden for gåafstand til Tate Modern¨, Museum of London og Millennium Bridge.

      Apex City of London Hotel DKK 745
      Apex City of London Hotel

      Apex City of London Hotel

      1 Seething Lane, London
        
       4,6
       ud af 5 (baseret på 2.330 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Denne store, moderne bygning ligger i City, 400 meter fra Tower of London og Tower Bridge og 750 meter fra Bank of England.

       DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London DKK 653
       DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

       DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

       7 Pepys Street, London
         
        4,5
        ud af 5 (baseret på 3.392 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Tower of London og The Gherkin. Derudover ligger London Bridge og Tower Bridge 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Tower Hill Station og Tower Gateway Sporvognsstation.

        ibis London City - Shoreditch DKK 571
        ibis London City - Shoreditch

        ibis London City - Shoreditch

        5 Commercial Street, London
          
         4,0
         ud af 5 (baseret på 2.952 anmeldelser)
         3.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i London City Centre, kun 5 minutters gang fra London Metropolitan University, Tower of London og The Gherkin. Derudover ligger London Bridge og Museum of London ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Aldgate East Station, mens Aldgate Metrostation ligger inden for 5 minutters gang.