Bedømmelser baseret på 640 verificerede anmeldelser

3,2 af 5
84% anbefaler dette hotel
3,5 Rengøring på værelset
3,2 Service og personale
2,9 Værelsets komfort
3,2 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 15-08-2019
Kommentar fra Hotelledelsen
16-08-2019 af Receptionen, Hotelledelsen
Dear guest, Thank you very much for your feedback. Kind regards The reception
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 20-06-2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
20-06-2019 af Receptionen, Hotelledelsen
Dear guest, Thank you very much for your review of Hotel Mini 11. Kind regards The reception
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 12-06-2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
13-06-2019 af Receptionen, Hotelledelsen
Kære Christian Mange tak for din anmeldelse af Hotel Mini 11. De bedste hilsner Receptionen
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 01-06-2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
03-06-2019 af Receptionen, Hotelledelsen
Kære Denny Mange tak for din anmeldelse af Hotel Mini 11. De bedste hilsner Receptionen
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 20-05-2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
20-05-2019 af Receptionen, Hotelledelsen
Kære Anton Mange tak for din anmeldelse af Hotel Mini 11. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang. De bedste hilsner Receptionen
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Godt, men småt.

Opslået 12-05-2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
13-05-2019 af Receptionen, Hotelledelsen
Kære Carsten Tusind tak for din fine anmeldelse af vores hotel. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen igen en anden gang. De bedste hilsner Receptionen
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 28-04-2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
02-05-2019 af Receptionen, Hotelledelsen
Kære gæst Mange tak for din fine anmeldelse af vores hotel. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen igen en anden gang. De bedste hilsner Receptionen
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 27-04-2019
Kommentar fra Hotelledelsen
04-05-2019 af Receptionen, Hotelledelsen
Kære gæst Tusind tak for din flotte anmeldelse af Hotel Mini 11. Det glæder os meget, at du havde et godt ophold hos os. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang. De bedste hilsner Receptionen
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 22-04-2019
Udmærket hotel godt beliggende .......................
Kommentar fra Hotelledelsen
06-05-2019 af Receptionen, Hotelledelsen
Kære gæst Mange tak for din fine anmeldelse af Hotel Mini 11. Det glæder os rigtig meget, at du havde et godt ophold på vores hotel. De bedste hilsner Receptionen
2 ud af 5
af en verificeret rejsende

Not good, but clean

Opslået 13-04-2019 på Hotels
You have to check into another hotel and they have 7 parking places for both hotels. The coffee machine in my hotel was broke and I told them at check out and they said" thanks" not sorry or can I get you a cup of coffee. I will never stay here again and I travel to odense 3 times a month.
Kommentar fra Hotelledelsen
02-05-2019 af Receptionen, Hotelledelsen
Dear Rocky, Thank you very much for your review of our hotel. It is correct check in is at our next door hotel and we only have a limited amount of parking spaces. We are very sorry you were not offered a cup of coffee at check out which you of course should have been since the coffee machine was out of order. Again we can only apologize for your bad experience at our hotel. Kind regards The reception