Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Obecní dům Koncertsal

Lad dig imponere af den storslåede udsmykning i art nouveau-mesterværket, Obecní dům Koncertsal, indtag en luksusmiddag, og nyd en opera eller en orkesterkoncert.

Besøg paladset med Obecní dům Koncertsal, som er et af Prags fineste eksempler på art nouveau-arkitektur. Bygningen er et overdådigt palads med museumslignende restauranter, en række sale og byens største koncertsal. Paladset åbnede i 1912 som midtpunkt for officielle og sociale sammenkomster. Det ligger på det sted, hvor Prags tidligere kongeslot, som blev opført af kong Wenzel IV i slutningen af 1300-tallet, lå.

Det er en arkitektonisk perle, som er et vigtigt centrum for kunst og musik og præsenterer værker af berømte tjekkiske kunstnere såsom Alphonse Mucha og Max Švabinský. Stop op og kig på indgangspartiet, der krones af Karel Spillars halvkuppelmosaik med det snirklede design, Hyldest til Prag. På hver side af mosaikken står skulpturer, som symboliserer de tjekkiske statsborgeres undertrykkelse og genfødsel.

Træd indenfor i bygningens forhal, hvor du finder et væld af statuetter og vægmalerier i art nouveau-stil. Paladsets bar og restauranter fungerer også som museer over den overdådige udsmykning. Her finder du farvestrålende mosaikvinduer, elegante lysekroner, polstrede møbler og malerier af Mucha. Du kan nyde udsøgte retter fra det tjekkiske og franske køkken ledsaget af levende jazz- og klavermusik.

Tag på en guidet rundtur i paladsets sale og udstillinger. Kig indenfor i festsale, garderober, spilleværelser og officielle mødelokaler. Et af højdepunkterne er Borgmestersalen, som er udsmykket fra gulv til loft med vægmalerier og billeder af historiske og mytologiske figurer. Du kan også se freskoer af Švabinský i Riegr-salen og malerier af Jan Preisler i Palacky-salen.

Rundturen forsætter med et besøg i Smetana-salen, som er en fornem koncertsal med plads til 1.200 tilhørere. Det var her, den tjekkoslovakiske republiks uafhængighed blev erklæret i 1918. I dag lægger salen hus til koncerter med kammerorkestre, klassiske orkestre og symfoniorkestre. Her opføres blandt andet værker af store komponister som Mozart og Vivaldi.

Der er guidede rundture på engelsk hver dag. Baren, caféen og restauranterne har også åbent hver dag. Du kan finde oplysninger om entré, koncertprogram og billetpriser på paladsets officielle hjemmeside.

Paladset ligger i Prags gamle bydel og kan let nås til fods, via metro eller sporvogn fra byens andre store seværdigheder såsom Det Gamle Torv. Benyt lejligheden til at komme til tops i det nærliggende Krudttårn (Prašná brána), hvor der er en imponerende udsigt over byen.


Guide til at udforske Obecní dům Koncertsal


Bedste hoteltilbud i Obecní dům Koncertsal

Se alle 2.698 overnatningssteder i nærheden af Obecní dům Koncertsal
Grandior Hotel Prague DKK 324
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Prag
   
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Palladium (indkøbscenter), Obecní dům Koncertsal og Pulvertårnet. Derudover ligger Mucha Museum og Den Gamle Rådhusplads ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Bílá labuť Stop, mens Florenc Station ligger inden for 5 minutters gang.

  Hotel Kings Court DKK 707
  Hotel Kings Court

  Hotel Kings Court

  U Obecniho Domu 3, Prag
    
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1 kun få skridt fra Královská Cesta, Obecní dům Koncertsal og Palladium (indkøbscenter). Derudover ligger Det Astronomiske Ur i Prag og Den Gamle Rådhusplads 10 minutter derfra. Dlouhá třída Stop ligger inden for 5 i minutters gang, mens Náměstí Republiky Stop ligger inden for 6 minutters gang.

   Grand Majestic Hotel Prague DKK 335
   Grand Majestic Hotel Prague

   Grand Majestic Hotel Prague

   Truhlarska 16, Prag
     
    4.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Palladium (indkøbscenter) og Obecní dům Koncertsal. Derudover ligger Pulvertårnet og Mucha Museum 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Dlouhá třída Stop og Náměstí Republiky Stop.

    Grandium Hotel Prague DKK 368
    Grandium Hotel Prague

    Grandium Hotel Prague

    Politickych veznu 913/12, Prag
      
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Mucha Museum, Wenzelspladsen og Jindřišská Věž Tårn. Derudover ligger Museum om kommunisme og Den Gamle Rådhusplads 15 minutter derfra. Muzeum Station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Jindřišská Sporvognsstation ligger inden for 5 minutters gang.

     Art Nouveau Palace Hotel DKK 360
     Art Nouveau Palace Hotel

     Art Nouveau Palace Hotel

     Panska 12, Prag
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Mucha Museum, Wenzelspladsen og Det Astronomiske Ur i Prag. Derudover ligger Den Gamle Rådhusplads og Karlsbroen ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Jindřišská Sporvognsstation og Václavské náměstí Stop.

      Cosmopolitan Hotel Prague DKK 416
      Cosmopolitan Hotel Prague

      Cosmopolitan Hotel Prague

      Zlatnicka 3, Prag
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Královská Cesta og Obecní dům Koncertsal. Derudover ligger Pulvertårnet og Palladium (indkøbscenter) 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Náměstí Republiky Stop og Masarykovo Nádraží Station.

       Majestic Plaza Hotel Prague DKK 299
       Majestic Plaza Hotel Prague

       Majestic Plaza Hotel Prague

       Stepanska 33, Prag
         
        4.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Det nye rådhus, Lucerna Palads og Wenzelspladsen. Derudover ligger Mucha Museum og Museum om kommunisme 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Vodičkova Stop på 5 minutter og Štěpánská Stop på 5 minutter.

        Hilton Prague DKK 555
        Hilton Prague

        Hilton Prague

        Pobrezni 1, Prag
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 8, kun 15 minutters gang fra Karlín Musikteater og Obecní dům Koncertsal. Derudover ligger Det Astronomiske Ur i Prag og Den Gamle Rådhusplads ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Florenc Stop og Florenc Station.