Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Ny Carlsberg Glyptotek

Se en af Nordeuropas mest omfattende samlinger af antik kunst i en fantastisk, historisk bygning.

En rig, dansk mands tidligere private samling udstilles nu i en værdsat, historisk bygning. Et besøg på Ny Carlsberg Glyptotek er et must for kunstinteresserede, da den imponerende kunst går 8.000 år tilbage.

Carl Jacobsen begyndte det, der senere blev en af de største samlinger af antik kunst, skulpturer og franske malerier i Danmark. Som søn af grundlæggeren af Carlsberg Bryggerierne havde han midlerne til at anskaffe sig imponerende europæiske malerier og artefakter fra gammel tid. Da kunstsamlingen blev så stor, at den ikke længere kunne være i hans hjem, donerede Jacobsen samlingen til den danske stat. Byens tidligere fæstning blev udvalgt til at skulle huse skattene.

De fleste besøgende kommer til Glyptoteket for at se kunstsamlingen fra gamle tider. Samlingen betragtes som en af de største i Nordeuropa, og den daterer tilbage til 6.500 f.Kr. Bliv klogere på historien bag de meget gamle kunstarter med en gratis guidet tur. Gå rundt mellem de gigantiske skulpturer fra det gamle Egypten, inklusive den udskårne, hvide marmorsarkofag, som var starten på Jacobsens samling. 

Den græske, romerske og etruskiske samling er den største uden for Middelhavsområdet og inkluderer marmorstatuer og lertøj. Se de ældste værker på museet i den fascinerende Nærøsten-samling, hvor kulturerne fra Levant og Mesopotamien kan opleves gennem gamle artefakter. 

Jacobsen var også interesseret i morderne europæisk kunst, så læg vejen forbi den store samling af værker fra hele kontinentet. Der er i særdeleshed fokus på franske malerier og skulpturer. Édouard Manet og Edgar Degas udgør højdepunkterne i den franske samling. Besøg den omfattende Auguste Rodin-samling, og se mange af hans verdenskendte skulpturer.

Ny Carlsberg Glyptotek ligger kun få minutter fra centrum på cykel eller til fods, og Tivoli ligger lige om hjørnet. Glyptoteket ligger ikke langt fra hovedbanegården, og der er også mulighed for gadeparkering i nærheden mod et gebyr. Ny Carlsberg Glyptotek er lukket på mandage og på nogle helligdage. Der skal betales entré.


Guide til at udforske Ny Carlsberg Glyptotek


Bedste hoteltilbud i Ny Carlsberg Glyptotek

Se alle 812 overnatningssteder i nærheden af Ny Carlsberg Glyptotek
citizenM Copenhagen Radhuspladsen DKK 788
citizenM Copenhagen Radhuspladsen

citizenM Copenhagen Radhuspladsen

H. C. Andersens Boulevard 12, København
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Strøget, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Christiansborg Slot og Botanisk Have ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Rådhuspladsen Metrostation og Vesterport Station.

  Tivoli Hotel DKK 800
  Tivoli Hotel

  Tivoli Hotel

  Arni Magnussons Gade 2, København
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i København, kun 15 minutters gang fra Ny Carlsberg Glyptotek og Tivoli. Derudover ligger Danmarks Nationalmuseum og Rådhuspladsen ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

   Villa Copenhagen
   Villa Copenhagen

   Villa Copenhagen

   Tietgensgade 39, København
     
    4.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget. Derudover ligger Nyhavn og Botanisk Have ca. 3 km derfra. Der er fem minutters gang til både København (ZGH-Københavns Hovedbanegård) og Københavns Hovedbanegård.

    Copenhagen Admiral Hotel DKK 835
    Copenhagen Admiral Hotel

    Copenhagen Admiral Hotel

    Toldbodgade 24-28, København
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Skuespilhuset, Nyhavn og Amalienborg Slot. Derudover ligger Københavns Operahus og Strøget 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 8 minutter og Marmorkirken Metrostation på 10 minutter.

     Ascot Hotel DKK 850
     Ascot Hotel

     Ascot Hotel

     Studiestræde 61, København
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Pumpehuset, Strøget og Rådhuspladsen. Derudover ligger Tivoli og Københavns Universitet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Rådhuspladsen Metrostation.

      Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade DKK 550
      Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

      Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

      Bernstorffsgade 35, København
        
       2.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Rådhuspladsen og Strøget 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Københavns Hovedbanegård på 10 minutter og Vesterport Station på 12 minutter.

       Comfort Hotel Vesterbro DKK 735
       Comfort Hotel Vesterbro

       Comfort Hotel Vesterbro

       Vesterbrogade 23-29, København
         
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget. Derudover ligger Torvehallerne og Rosenborg Slot ca. 3 km derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

        Skt. Petri DKK 1.305
        Skt. Petri

        Skt. Petri

        Krystalgade 22, København
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Universitet og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Rundetårn og Strøget 5 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.