Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Ny Carlsberg Glyptotek

Se en af Nordeuropas mest omfattende samlinger af antik kunst i en fantastisk, historisk bygning.

En rig, dansk mands tidligere private samling udstilles nu i en værdsat, historisk bygning. Et besøg på Ny Carlsberg Glyptotek er et must for kunstinteresserede, da den imponerende kunst går 8.000 år tilbage.

Carl Jacobsen begyndte det, der senere blev en af de største samlinger af antik kunst, skulpturer og franske malerier i Danmark. Som søn af grundlæggeren af Carlsberg Bryggerierne havde han midlerne til at anskaffe sig imponerende europæiske malerier og artefakter fra gammel tid. Da kunstsamlingen blev så stor, at den ikke længere kunne være i hans hjem, donerede Jacobsen samlingen til den danske stat. Byens tidligere fæstning blev udvalgt til at skulle huse skattene.

De fleste besøgende kommer til Glyptoteket for at se kunstsamlingen fra gamle tider. Samlingen betragtes som en af de største i Nordeuropa, og den daterer tilbage til 6.500 f.Kr. Bliv klogere på historien bag de meget gamle kunstarter med en gratis guidet tur. Gå rundt mellem de gigantiske skulpturer fra det gamle Egypten, inklusive den udskårne, hvide marmorsarkofag, som var starten på Jacobsens samling. 

Den græske, romerske og etruskiske samling er den største uden for Middelhavsområdet og inkluderer marmorstatuer og lertøj. Se de ældste værker på museet i den fascinerende Nærøsten-samling, hvor kulturerne fra Levant og Mesopotamien kan opleves gennem gamle artefakter. 

Jacobsen var også interesseret i morderne europæisk kunst, så læg vejen forbi den store samling af værker fra hele kontinentet. Der er i særdeleshed fokus på franske malerier og skulpturer. Édouard Manet og Edgar Degas udgør højdepunkterne i den franske samling. Besøg den omfattende Auguste Rodin-samling, og se mange af hans verdenskendte skulpturer.

Ny Carlsberg Glyptotek ligger kun få minutter fra centrum på cykel eller til fods, og Tivoli ligger lige om hjørnet. Glyptoteket ligger ikke langt fra hovedbanegården, og der er også mulighed for gadeparkering i nærheden mod et gebyr. Ny Carlsberg Glyptotek er lukket på mandage og på nogle helligdage. Der skal betales entré.


Guide til at udforske Ny Carlsberg Glyptotek


Kort

Bedste hoteltilbud i Ny Carlsberg Glyptotek

Se alle 718 overnatningssteder i nærheden af Ny Carlsberg Glyptotek
Comfort Hotel Vesterbro DKK 735
Comfort Hotel Vesterbro

Comfort Hotel Vesterbro

Vesterbrogade 23-29, København
   
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

  Tivoli Hotel DKK 995
  Tivoli Hotel

  Tivoli Hotel

  Arni Magnussons Gade 2, København
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum, kun 2 km fra Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Rådhuspladsen og Strøget ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

   Hotel Kong Arthur DKK 931
   Hotel Kong Arthur

   Hotel Kong Arthur

   Nørre Søgade 11, København
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i København, kun 15 minutters gang fra Arbejdermuseet, Københavns Universitet og Botanisk Have. Derudover ligger Rundetårn og Strøget 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Nørreport Station på 7 minutter og Nørreport Station på 7 minutter.

    Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade DKK 610
    Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

    Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

    Bernstorffsgade 35, København
      
     2.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Ny Carlsberg Glyptotek og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Københavns Hovedbanegård på 10 minutter og Vesterport Station på 12 minutter.

     The Square DKK 945
     The Square

     The Square

     Rådhuspladsen 14, København
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum kun få skridt fra Wallmans Circus Building, Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Danmarks Nationalmuseum 10 minutter derfra. Vesterport Station ligger inden for 4 i minutters gang, mens Københavns Hovedbanegård ligger inden for 6 minutters gang.

      Skt. Petri DKK 1.250
      Skt. Petri

      Skt. Petri

      Krystalgade 22, København
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Universitet og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.

       Grand Hotel DKK 558
       Grand Hotel

       Grand Hotel

       Vesterbrogade 9, København
         
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Danmarks Nationalmuseum 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

        Copenhagen Admiral Hotel DKK 835
        Copenhagen Admiral Hotel

        Copenhagen Admiral Hotel

        Toldbodgade 24-28, København
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Skuespilhuset, Nyhavn og Amalienborg Slot. Derudover ligger Københavns Operahus og Den Lille Havfrue ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 8 minutter og Christianshavn Station på 17 minutter.