Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Nobels Fredscenter

Dette museum anvender interaktive installationer og fordybende teknologier til at præsentere Nobels Fredsprismodtageres idealer.

Nobels Fredscenter er en højteknologisk præsentation af Nobels Fredsprismodtageres liv, arbejde og filosofier. Gå gennem en glødende mark med LED-skærme, og interager med skærmene for at få indblik i Nelson Mandelas, Mother Teresas og andres tanker.

Start dit besøg i Nobelkammeret. Udstillingen omhandler Alfred Nobels liv. Nobel opfandt dynamitten og brugte sin store formue på at grundlægge prisen. Læs den store interaktive bog om ham på podiet midt i rummet. Siderne reagerer på håndbevægelser og fortæller historien om hans liv ved hjælp af animeret tekst og film. Besøgende bestemmer det indhold, der skal vises, efterhånden som de vender siderne.

Gå videre til Vægavisen. Denne store interaktive videovæg projicerer hundredvis af artikler om Nobels Fredspris, modtagerne og Alfred Nobel. Skub aluminiumsmarkørerne for at bladre og vælge artikler. Her kan du lytte til en del af Martin Luther King Jr.’s berømte "I have a dream"-tale.
Gå ind på Nobelmarken. Denne elektroniske installation består af 100 LCD-skærme i en have af fiberoptiske lys. Hver skærm viser portrætter og oplysninger om en fredsprisvinder.

Centret har en lang række aktiviteter og spil for børn, og det mest spændende af dem er Mission: Fred! Via en række spil og gåder tager deltagerne på en jagt for at finde "verdens vigtigste fredsagent".

For at få mest muligt ud af dit besøg kan du tage med på en af de guidede rundvisninger på engelsk. De foregår to gange om dagen og er inkluderet i den almindelige billetpris.

Nobels Fredscenter ligger i en gammel victoriansk stationsbygning i hjertet af Oslo. Det er nemt at komme dertil med sporvogn, bus, båd og metro. Centret har åbent dagligt bortset fra fem dage i december samt den 17. maj. Du kan finde detaljerede oplysninger om åbningstider og - dage på centrets officielle hjemmeside.


Guide til at udforske Nobels fredscenter


Kort

Bedste hoteltilbud i Nobels fredscenter

Se alle 266 overnatningssteder i nærheden af Nobels fredscenter
Citybox Oslo DKK 474
Citybox Oslo

Citybox Oslo

Prinsensgate 6, Oslo
   
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun få skridt fra Cinemateket og Oslo-domkirken (Domkirke). Derudover ligger Småflaskemuseet og Norsk Tollmuseum 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Dronningens Gate Sporvognsstation, mens Jernbanetorget Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo DKK 1.021
  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Oslo Centrum kun få skridt fra Oslofjord og Oslo Spektrum. Derudover ligger Oslo-domkirken (Domkirke) og Oslos operahus 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Jernbanetorget Sporvognsstation og Brugata Sporvognsstation.

   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo DKK 897
   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

   Holbergs Gate 30, Oslo
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Ikke langt fra pisterne i Oslo Centrum finder du Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo. dette hotel ligger i centrum, kun 10 minutters gang fra Oslofjord, Kongeslottet og Nationalmuseet. Derudover ligger Parlament og Oslo-rådhuset 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Holbergs Plass Sporvognsstation, mens Høyskolesenteret Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

    Hotell Bondeheimen DKK 672
    Hotell Bondeheimen

    Hotell Bondeheimen

    Rosenkrantz' Gate 8, Oslo
      
     3.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 5 minutters gang fra Oslofjord, Nationalmuseet og Parlament. Derudover ligger Karl Johans gade og Oslo-rådhuset 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Tinghuset Sporvognsstation, mens Stortinget Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

     Comfort Hotel Xpress Central Station DKK 610
     Comfort Hotel Xpress Central Station

     Comfort Hotel Xpress Central Station

     Fred Olsens Gate 11, Oslo
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 5 minutters gang fra Oslofjord og Oslo-domkirken (Domkirke). Derudover ligger Karl Johans gade og Oslos operahus 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Oslo Centralstation, mens Jernbanetorget Sporvognsstation ligger inden for 2 minutters gang.

      Anker Hotel DKK 496
      Anker Hotel

      Anker Hotel

      Storgata 55, Oslo
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Oslofjord og Oslo Spektrum. Derudover ligger Oslo-domkirken (Domkirke) og Munch-museet 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Heimdalsgata Sporvognsstation, mens Nybrua Sporvognsstation ligger inden for 2 minutters gang.

       Clarion Hotel The Hub DKK 1.045
       Clarion Hotel The Hub

       Clarion Hotel The Hub

       Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun få skridt fra Oslofjord og Oslo-domkirken (Domkirke). Derudover ligger Karl Johans gade og Parlament 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Jernbanetorget Sporvognsstation og Oslo Centralstation.

        Grand Hotel Oslo
        Grand Hotel Oslo

        Grand Hotel Oslo

        Karl Johansgate 31, Oslo
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Oslo Centrum kun få skridt fra Oslofjord, Parlament og Karl Johans gade. Derudover ligger Nationalmuseet og Oslo-rådhuset 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stortinget Sporvognsstation og Stortinget T-bane-station.