Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Nobels Fredscenter

Dette museum anvender interaktive installationer og fordybende teknologier til at præsentere Nobels Fredsprismodtageres idealer.

Nobels Fredscenter er en højteknologisk præsentation af Nobels Fredsprismodtageres liv, arbejde og filosofier. Gå gennem en glødende mark med LED-skærme, og interager med skærmene for at få indblik i Nelson Mandelas, Mother Teresas og andres tanker.

Start dit besøg i Nobelkammeret. Udstillingen omhandler Alfred Nobels liv. Nobel opfandt dynamitten og brugte sin store formue på at grundlægge prisen. Læs den store interaktive bog om ham på podiet midt i rummet. Siderne reagerer på håndbevægelser og fortæller historien om hans liv ved hjælp af animeret tekst og film. Besøgende bestemmer det indhold, der skal vises, efterhånden som de vender siderne.

Gå videre til Vægavisen. Denne store interaktive videovæg projicerer hundredvis af artikler om Nobels Fredspris, modtagerne og Alfred Nobel. Skub aluminiumsmarkørerne for at bladre og vælge artikler. Her kan du lytte til en del af Martin Luther King Jr.’s berømte "I have a dream"-tale.
Gå ind på Nobelmarken. Denne elektroniske installation består af 100 LCD-skærme i en have af fiberoptiske lys. Hver skærm viser portrætter og oplysninger om en fredsprisvinder.

Centret har en lang række aktiviteter og spil for børn, og det mest spændende af dem er Mission: Fred! Via en række spil og gåder tager deltagerne på en jagt for at finde "verdens vigtigste fredsagent".

For at få mest muligt ud af dit besøg kan du tage med på en af de guidede rundvisninger på engelsk. De foregår to gange om dagen og er inkluderet i den almindelige billetpris.

Nobels Fredscenter ligger i en gammel victoriansk stationsbygning i hjertet af Oslo. Det er nemt at komme dertil med sporvogn, bus, båd og metro. Centret har åbent dagligt bortset fra fem dage i december samt den 17. maj. Du kan finde detaljerede oplysninger om åbningstider og - dage på centrets officielle hjemmeside.


Guide til at udforske Nobels fredscenter


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 212 overnatningssteder i nærheden af Nobels fredscenter
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo DKK 1.136
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
   
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Oslo Centrum, kun 2 km fra Byporten Shopping og Oslo Spektrum. Derudover ligger Aker Brygge og Oslo-universitetet ca. 5 km derfra. Der er fem minutters gang til både Jernbanetorget Sporvognsstation og Brugata Sporvognsstation.

  Hotel Verdandi Oslo DKK 756
  Hotel Verdandi Oslo

  Hotel Verdandi Oslo

  Tordenskioldsgate 6b, Oslo
    
   3.5 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Oslo Turistinformasjonen og Aker Brygge. Derudover ligger Oslo Spektrum og Norsk museum for kulturhistorie ca. 5 km derfra. Der er fem minutters gang til både Kontraskjæret Sporvognsstation og Nationalteatret Sporvognsstation.

   Anker Hotel DKK 3.376
   Anker Hotel

   Anker Hotel

   Storgata 55, Oslo
     
    3.0 ud af 5.0

    Dette moderne hotel i Oslo ligger ud til Aker-floden og er under en kilometer fra togstationen og tæt på Munch-museet.

    Citybox Oslo DKK 840
    Citybox Oslo

    Citybox Oslo

    Prinsensgate 6, Oslo
      
     3.0 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun få skridt fra Cinemateket og Oslo-domkirken (Domkirke). Derudover ligger Småflaskemuseet og Norsk Tollmuseum 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Dronningens Gate Sporvognsstation, mens Jernbanetorget Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

     Smarthotel Oslo DKK 558
     Smarthotel Oslo

     Smarthotel Oslo

     St. Olavsgate 26, Oslo
       
      3.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 15 minutters gang fra Kulturhistorisk museum og Aker Brygge. Derudover ligger Oslo Spektrum og Oslo-universitetet ca. 5 km derfra. Der er fem minutters gang til både Holbergs Plass Sporvognsstation og Tullinlokka Sporvognsstation.

      Grand Hotel Oslo
      Grand Hotel Oslo

      Grand Hotel Oslo

      Karl Johansgate 31, Oslo
        
       5.0 ud af 5.0

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Oslo Centrum, kun 15 minutters gang fra Oslo Nye Teater, Oslo Spektrum og Aker Brygge. Derudover ligger Oslo-universitetet 3,6 km derfra. Der er fem minutters gang til både Stortinget Sporvognsstation og Stortinget T-bane-station.

       Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo DKK 1.136
       Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

       Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

       Holbergs Gate 30, Oslo
         
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Oslo Centrum, kun 2 km fra Kulturhistorisk museum, Aker Brygge og Oslo Spektrum. Derudover ligger Oslo-universitetet og Norsk museum for kulturhistorie ca. 5 km derfra. Der er to minutters gang til Holbergs Plass Sporvognsstation, mens Høyskolesenteret Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

        Comfort Hotel Xpress Central Station DKK 641
        Comfort Hotel Xpress Central Station

        Comfort Hotel Xpress Central Station

        Fred Olsens Gate 11, Oslo
          
         3.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Byporten Shopping og Oslo Spektrum. Derudover ligger Aker Brygge og Oslo-universitetet ca. 5 km derfra. Der er to minutters gang til Oslo Centralstation og Oslo Centralstation.