USA har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

New YorkUnited States of America

New York, New York – en by, der er så skøn, at de var nødt til at navngive den to gange!

The Big Apple har været inspirationskilde til en lang række film, litterære værker og musik, og den kan være stolt af at tælle sig selv blandt verdens i sandhed store byer – det er ikke noget under, at nogle new yorkere kun halvt i sjov refererer til den som "universets centrum".

New York har mere end 8 millioner indbyggere fra enhver tænkelig baggrund og nationalitet, og den er opdelt i fem bydele – Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island og Bronx – som hver især har deres egen særlige stemning og sit eget kulturelle islæt. Kort sagt er New York en by med kontraster døgnet rundt, som er stolt af sin ægte mangfoldighed, og den har noget for enhver smag.

Den mest berømte seværdighed i byen er formentlig Frihedsgudinden, som knjeser mod byens havn. Frihedsgudinden har været et fyrtårn af håb for immigranter, der ankom til de amerikanske kyster på flugt fra sult og fattigdom på jagt efter et nyt liv og symboliserer den fantastiske drøm om amerikansk frihed. Som der synges i sangen "If I can make it there, I can make it anywhere", og vore dages New York tiltrækker stadig tusindvis af mennesker, som er villige til at prøve lykken og jagte deres drømme i den store by. Du behøver bare at fornemme travlheden på Grand Central Station eller neonvirvaret på Times Square om aftenen for at forstå, at du i sandhed er havnet et specielt sted.

Mens de mere traditionelle turistattraktioner er obligatoriske for besøgende, betyder New Yorks alsidighed, at det også er nemt at falde i med mængden og opleve byen som en New Yorker. For nogle betyder det en tur til Coney Islands berømte forlystelser, mens andre muligvis foretrækker den trendy, bohemeagtige stemning i Brooklyn. Du vil måske endda opsøge den afroamerikanske musik og kultur i Harlem! Og naturligvis er en tur til New York ikke fuldendt uden et tankevækkende besøg ved mindemærket på World Trade Centre Ground Zero.

Uanset hvordan du vælger at opleve byen, gør det berømte undergrundsbanesystem alt nemt tilgængeligt, hvis du bare køber et MetroCard og fylder det op efterhånden and refilling as you go. . Hvis du ikke har været i byen før, er Midtown East et godt sted at starte. Mange verdensberømte seværdigheder som Empire State Building, Rockefeller Centre og Chrysler-bygningen ligger i Midtown East, så det er et godt sted at danne sig et overblik – og takket være New Yorks gittersystem er det nemt at finde rundt i den. The Big Apple har helt enkelt aldrig været sødere!

Video af New York

Her kan du overnatte i New York

Mest populære hoteller i New York

DoubleTree by Hilton New York Times Square West
DoubleTree by Hilton New York Times Square West
4 out of 5
350 W 40th St, New York, NY
Prisen er DKK 500 pr. nat fra 16. feb. til 17. feb.

Dette hotel ligger i Midtown, kun 5 minutters gang fra American Lyric Theater og New York Times-bygningen. Derudover ligger Times Square og Madame Tussauds Wax ...

3.8/5Good! (2,870 anmeldelser)
Okay

"Dejligt hotel med sødt personale. Ligger godt i forhold til mange seværdigheder og ligeved siden af bus stationen. Dog måtte vi ringe efter både håndklæder, toiletpapir og andet flere gange, det manglede hver dag. Vi følte os også lidt snydt da vi blev lovet kørsel til lufthavnen til en pris men ..."…"

Anmeldelse fra 19. dec. 2019

DoubleTree by Hilton New York Times Square West
Millennium Times Square New York
Millennium Times Square New York
4 out of 5
145 W 44th St, New York, NY
Prisen er DKK 516 pr. nat fra 16. feb. til 17. feb.

Dette hotel ligger i Midtown, kun få skridt fra Times Square, Broadway og Minskoff Theater. Derudover ligger Madame Tussauds Wax Museum og Shubert Theatre 5 ...

3.7/5Good! (4,270 anmeldelser)
God beliggenhed godt hotel

"Super god beliggenhed til en New Yorker ferie."…"

Anmeldelse fra 7. jul. 2019

Millennium Times Square New York
Millennium Hilton New York Downtown
Millennium Hilton New York Downtown
4 out of 5
55 Church Street, New York, NY
Prisen er DKK 590 pr. nat fra 6. feb. til 7. feb.

Dette hotel ligger i Manhattan, kun få skridt fra The Oculus og National September 11 Memorial. Derudover ligger Wall Street og One World Trade Center 10 minutter ...

4/5Very Good! (1,704 anmeldelser)
Perfekt udsigt

"Den smukkeste udsigt!!! Fint hotel, dig med lidt ældre look og ikke så moderne. Men udsigten opvejede det hele. Boede på 54. etage..."…"

Anmeldelse fra 14. okt. 2019

Millennium Hilton New York Downtown
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i New York

TownePlace Suites by Marriott New York Manhattan/
TownePlace Suites by Marriott New York Manhattan/
2.5 out of 5
324 West 44th Street, New York, NY
Prisen er DKK 577 pr. nat fra 3. feb. til 4. feb.

Dette lejlighedshotel ligger i Midtown, kun få skridt fra The Majestic Theater og St. James Theatre. Derudover ligger Times Square og Shubert Theatre 5 minutter ...

4.4/5Excellent! (514 anmeldelser)

"Virkeligt en positiv oplevelse. Boede 2 personer her 6 nætter i værelse med Queen size bed. Fungerede fint, men ville nok nødigt have været tre på værelset. Venligt og hjælpsomt personale, super placering, fin morgenmad og en super roof top terasse til fælles og fri afbenyttelse. Morgenmads området ..."…"

Anmeldelse fra 1. okt. 2019

TownePlace Suites by Marriott New York Manhattan/
Staybridge Suites Times Square
Staybridge Suites Times Square
3.5 out of 5
340 W 40 Street, New York, NY
Prisen er DKK 572 pr. nat fra 26. jan. til 27. jan.

Dette lejlighedshotel ligger i Midtown, kun 5 minutters gang fra New York Times-bygningen, Times Square og American Lyric Theater. Derudover ligger Madame Tussauds ...

4.1/5Very Good! (1,682 anmeldelser)

"Det var et dejligt sted at holde ferie. Lækker morgenmad, dejlige senge, alt var ok."…"

Anmeldelse fra 3. dec. 2019

Staybridge Suites Times Square
1234 Broadway Avenue
1234 Broadway Avenue
2 out of 5
38 West 31st Street, New York, NY
Prisen er DKK 964 pr. nat fra 24. jan. til 25. jan.

Dette lejlighedskompleks ligger i Midtown, kun 5 minutters gang fra 5th Avenue og Empire State Building. Derudover ligger Macy's og Madison Square Garden 10 ...

2.7/5 (391 anmeldelser)

"Centralt men ikke så serviceminded i receptionen. Hotellet lå godt til hvor vi skulle være men tilstanden og faciliteter bliver nedskrevet på grund af at de er de billigste i området. Man kan sagtens gøre god service selvom man er de billigste og det var ikke det jeg kiggede efter da jeg bookede ..."…"

Anmeldelse fra 22. sep. 2019

1234 Broadway Avenue
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i New York

De mest populære oplevelser i New York

Byer i nærheden af New York