Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

New YorkUSA

New York, New York – en by, der er så skøn, at de var nødt til at navngive den to gange!

The Big Apple har været inspirationskilde til en lang række film, litterære værker og musik, og den kan være stolt af at tælle sig selv blandt verdens i sandhed store byer – det er ikke noget under, at nogle new yorkere kun halvt i sjov refererer til den som "universets centrum".

New York har mere end 8 millioner indbyggere fra enhver tænkelig baggrund og nationalitet, og den er opdelt i fem bydele – Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island og Bronx – som hver især har deres egen særlige stemning og sit eget kulturelle islæt. Kort sagt er New York en by med kontraster døgnet rundt, som er stolt af sin ægte mangfoldighed, og den har noget for enhver smag.

Den mest berømte seværdighed i byen er formentlig Frihedsgudinden, som knjeser mod byens havn. Frihedsgudinden har været et fyrtårn af håb for immigranter, der ankom til de amerikanske kyster på flugt fra sult og fattigdom på jagt efter et nyt liv og symboliserer den fantastiske drøm om amerikansk frihed. Som der synges i sangen "If I can make it there, I can make it anywhere", og vore dages New York tiltrækker stadig tusindvis af mennesker, som er villige til at prøve lykken og jagte deres drømme i den store by. Du behøver bare at fornemme travlheden på Grand Central Station eller neonvirvaret på Times Square om aftenen for at forstå, at du i sandhed er havnet et specielt sted.

Mens de mere traditionelle turistattraktioner er obligatoriske for besøgende, betyder New Yorks alsidighed, at det også er nemt at falde i med mængden og opleve byen som en New Yorker. For nogle betyder det en tur til Coney Islands berømte forlystelser, mens andre muligvis foretrækker den trendy, bohemeagtige stemning i Brooklyn. Du vil måske endda opsøge den afroamerikanske musik og kultur i Harlem! Og naturligvis er en tur til New York ikke fuldendt uden et tankevækkende besøg ved mindemærket på World Trade Centre Ground Zero.

Uanset hvordan du vælger at opleve byen, gør det berømte undergrundsbanesystem alt nemt tilgængeligt, hvis du bare køber et MetroCard og fylder det op efterhånden and refilling as you go. . Hvis du ikke har været i byen før, er Midtown East et godt sted at starte. Mange verdensberømte seværdigheder som Empire State Building, Rockefeller Centre og Chrysler-bygningen ligger i Midtown East, så det er et godt sted at danne sig et overblik – og takket være New Yorks gittersystem er det nemt at finde rundt i den. The Big Apple har helt enkelt aldrig været sødere!

Video af New York

Her kan du overnatte i New York

Wall Street - Finansdistrikt og byder på en by, historiske bygningsværker og en administrativ bygning

Manhattan

4.5/5Wonderful!(45 anmeldelser af området)

American Museum of Natural History og Central Park er nogle af de mest populære seværdigheder i Manhattan. Brug metroen til at komme rundt i byen fra 81 St. - Museum of Natural History Subwaystation eller 72 St. Subwaystation (Central Park West), og oplev de fascinerende museer, de vigtige monumenter og de knejsende skyskrabere i området.

Manhattan
Corona som viser en sportsbegivenhed

Queens

3/5(6 anmeldelser af området)

Flushing Meadows-Corona Park og Resorts World Casino er blandt de mest populære seværdigheder i Queens, og du skal næsten også udforske de populære butikker. Hop på metroen fra Briarwood Van Wyck Blvd. Station eller Jamaica Van Wyck Station for at se flere seværdigheder i området.

Queens
Midtown og byder på en by

Midtown

4.5/5Wonderful!(7 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Midtown, som er kendt for sine fascinerede museer, sine knejsende skyskrabere og sine anerkendte kunstgallerier. Blandt de mest populære seværdigheder er Macy's og Bryant Park. Tag metroen fra 42 St. - Bryant Pk. Subwaystation eller 34 St. Subwaystation (Herald Square) for at se mere af byen.

Midtown
Upper East Side og byder på en solnedgang og en by

Upper East Side

Der er masser at udforske i Upper East Side, som er kendt for sine interessante museer og sin smukke udsigt til floden. Blandt de mest populære seværdigheder er Madison Avenue og Bloomingdale's, og du kan tage metroen fra 86 St. Subwaystation (Lexington Av.) eller East 86th Street Undergrundsstation for at se mere af byen.

Upper East Side
New York som viser skiltning, det centrale forretningsområde og en skyskraber

Central New York City

Der er masser at udforske i Central New York City, som er kendt for sine knejsende skyskrabere og sin flotte udsigt. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Broadway og Times Square, ligesom du kan hoppe på metroen fra 49th St. Subwaystation eller 47 - 50 Sts - Rockefeller Center Subwaystation for at se mere af byen.

Central New York City
Upper West Side, New York, New York, USA

Upper West Side

4.5/5Wonderful!(3 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Upper West Side, som er kendt for sine fascinerede museer og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Beacon Theater og Lincoln Center, ligesom du kan hoppe på metroen fra West 86th Street Undergrundsstation eller 79 St. Subwaystation for at se mere af byen.

Upper West Side

Mest populære hoteller i New York

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Arlo SoHo
Arlo SoHo
4 out of 5
231 Hudson Street, New York, NY
Prisen er DKK 632 pr. nat

Dette hotel i boutique-stil ligger i Manhattan, mindre end 2 km fra New York University, One World Trade Center og National September 11 Memorial. Federal Reserve ...

4.4/5Excellent! (1,846 anmeldelser)
Great location & good vibe

"Small room, but otherwise impeccable stay. Very cool hotel at great location. Good vibe at the digital detox happy hour bar 😊. Friendly staff& I would definitely go again."…"

Anmeldelse fra 2. jan. 2020

Arlo SoHo
Arlo NoMad
Arlo NoMad
4 out of 5
11 East 31st Street, New York, NY
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 786 pr. nat

Dette hotel i boutique-stil ligger i Midtown, kun 10 minutters gang fra Empire State Building, Madison Square Park og Macy's. 33 St. Subwaystation (Park Av. ...

4.4/5Wonderful! (2,343 anmeldelser)

"Kun to elevatorer til at betjene de 20 øverste etager giver masser af ventetid - hver gang Ellers var alt fint, og specielt deres tagterasse. Bemærk ekstra udgiften på 35 USD per nat som opkræves af hotellet udover Hotels.com prisen !!"…"

Anmeldelse fra 10. aug. 2019

Arlo NoMad
Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham
Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham
4 out of 5
8-08 Queens Plaza South, Long Island City, NY
Prisen er DKK 825 pr. nat

Dette hotel i romantisk stil ligger i Queens, kun 5 km fra Roosevelt Island, United Nations Headquarters og 5th Avenue. Derudover ligger Empire State Building ...

3.8/5Good! (1,864 anmeldelser)

"Beskidt og meget slidt værelse."…"

Anmeldelse fra 27. jul. 2018

Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham

Populære steder at besøge i New York

Broadway
Billede af Broadway

Broadway

4.5/5(42 anmeldelser)

Nyd forestillingerne i Broadway, som er et populært teater i New York. Dette livlige sted er vellidt for sine museer og sine teatre, som begge er noget, du kan opleve.

Central Park
Billede af Central Park

Central Park

4.5/5(36 anmeldelser)

Central Park udgør et skønt pusterum fra Manhattans betonjungle og er det perfekte sted at hvile trætte fødder eller nyde en picnic.

Times Square
Billede af Times Square

Times Square

4/5(57 anmeldelser)

New Yorks berygtede neoneventyrland er liv og travlhed, når det er bedst, og det er et obligatorisk stop for alle turister.

Rockefeller Center
Billede af Rockefeller Center

Rockefeller Center

4.5/5(43 anmeldelser)

Dette centrum for erhvervsliv og underholdning er en af Manhattans mest ikoniske bebyggelser, og den blev opfattet som en bemærkelsesværdig præstation, da den stod færdig i slutningen af 1930'erne.

Empire State Building
Billede af Empire State Building

Empire State Building

4.5/5(42 anmeldelser)

En tur til New York er ikke fuldendt uden en tur til toppen af denne ikoniske bygning, hvor udsigten over Manhattan er uovertruffen.

Frihedsgudinden
Billede af Frihedsgudinden

Frihedsgudinden

4.5/5(43 anmeldelser)

Dette symbol på frihed, demokrati og håb er en af de mest berømt statuer i verden.

De mest populære oplevelser i New York

Gå i New York Explorer Pass: 90+ topattraktioner & ture
Billede af Gå i New York Explorer Pass: 90+ topattraktioner & ture

Gå i New York Explorer Pass: 90+ topattraktioner & ture

Anbefales af 80% af rejsende
DKK 448
pr. voksen
New York CityPASS: Entré til 6 af de mest populære seværdigheder i New York
Billede af New York CityPASS: Entré til 6 af de mest populære seværdigheder i New York

New York CityPASS: Entré til 6 af de mest populære seværdigheder i New York

Anbefales af 90% af rejsende
DKK 937
pr. voksen
Standard- og spring-køen-over-billetter til Empire State Building
Billede af Standard- og spring-køen-over-billetter til Empire State Building

Standard- og spring-køen-over-billetter til Empire State Building

Anbefales af 88% af rejsende
DKK 315
pr. voksen
New York Pass®: mere end 100 seværdigheder med ét alt inklusive-kort
Billede af New York Pass®: mere end 100 seværdigheder med ét alt inklusive-kort

New York Pass®: mere end 100 seværdigheder med ét alt inklusive-kort

Anbefales af 82% af rejsende
DKK 889
pr. voksen
Hop-på-hop-af-bustur i New York
Billede af Hop-på-hop-af-bustur i New York

Hop-på-hop-af-bustur i New York

Anbefales af 78% af rejsende
DKK 403
pr. voksen
Tidlig adgang til Frihedsgudinden og Ellis Island
Billede af Tidlig adgang til Frihedsgudinden og Ellis Island

Tidlig adgang til Frihedsgudinden og Ellis Island

Anbefales af 90% af rejsende
DKK 404
pr. voksen

Byer i nærheden af New York

Andre steder som New York