Delstaten New York har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19, herunder karantæne.

New YorkUnited States of America

New York, New York – en by, der er så skøn, at de var nødt til at navngive den to gange!

The Big Apple har været inspirationskilde til en lang række film, litterære værker og musik, og den kan være stolt af at tælle sig selv blandt verdens i sandhed store byer – det er ikke noget under, at nogle new yorkere kun halvt i sjov refererer til den som "universets centrum".

New York har mere end 8 millioner indbyggere fra enhver tænkelig baggrund og nationalitet, og den er opdelt i fem bydele – Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island og Bronx – som hver især har deres egen særlige stemning og sit eget kulturelle islæt. Kort sagt er New York en by med kontraster døgnet rundt, som er stolt af sin ægte mangfoldighed, og den har noget for enhver smag.

Den mest berømte seværdighed i byen er formentlig Frihedsgudinden, som knjeser mod byens havn. Frihedsgudinden har været et fyrtårn af håb for immigranter, der ankom til de amerikanske kyster på flugt fra sult og fattigdom på jagt efter et nyt liv og symboliserer den fantastiske drøm om amerikansk frihed. Som der synges i sangen "If I can make it there, I can make it anywhere", og vore dages New York tiltrækker stadig tusindvis af mennesker, som er villige til at prøve lykken og jagte deres drømme i den store by. Du behøver bare at fornemme travlheden på Grand Central Station eller neonvirvaret på Times Square om aftenen for at forstå, at du i sandhed er havnet et specielt sted.

Mens de mere traditionelle turistattraktioner er obligatoriske for besøgende, betyder New Yorks alsidighed, at det også er nemt at falde i med mængden og opleve byen som en New Yorker. For nogle betyder det en tur til Coney Islands berømte forlystelser, mens andre muligvis foretrækker den trendy, bohemeagtige stemning i Brooklyn. Du vil måske endda opsøge den afroamerikanske musik og kultur i Harlem! Og naturligvis er en tur til New York ikke fuldendt uden et tankevækkende besøg ved mindemærket på World Trade Centre Ground Zero.

Uanset hvordan du vælger at opleve byen, gør det berømte undergrundsbanesystem alt nemt tilgængeligt, hvis du bare køber et MetroCard og fylder det op efterhånden and refilling as you go. . Hvis du ikke har været i byen før, er Midtown East et godt sted at starte. Mange verdensberømte seværdigheder som Empire State Building, Rockefeller Centre og Chrysler-bygningen ligger i Midtown East, så det er et godt sted at danne sig et overblik – og takket være New Yorks gittersystem er det nemt at finde rundt i den. The Big Apple har helt enkelt aldrig været sødere!

Video af New York

Her kan du overnatte i New York

Wall Street - Finansdistrikt og byder på en by, historiske bygningsværker og en administrativ bygning

Manhattan

4.5/5Wonderful!(45 anmeldelser af området)

American Museum of Natural History og Central Park er nogle af de mest populære seværdigheder i Manhattan. Brug metroen til at komme rundt i byen fra 81 St. - Museum of Natural History Subwaystation eller 72 St. Subwaystation (Central Park West), og oplev de fascinerende museer, de vigtige monumenter og de knejsende skyskrabere i området.

Manhattan
Corona som viser en sportsbegivenhed

Queens

3/5(6 anmeldelser af området)

Flushing Meadows-Corona Park og Resorts World Casino er blandt de mest populære seværdigheder i Queens, og du skal næsten også udforske de populære butikker. Hop på metroen fra Briarwood Van Wyck Blvd. Station eller Jamaica Van Wyck Station for at se flere seværdigheder i området.

Queens
Midtown og byder på en by

Midtown

4.5/5Wonderful!(7 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Midtown, som er kendt for sine fascinerede museer, sine knejsende skyskrabere og sine anerkendte kunstgallerier. Blandt de mest populære seværdigheder er Macy's og Bryant Park. Tag metroen fra 42 St. - Bryant Pk. Subwaystation eller 34 St. Subwaystation (Herald Square) for at se mere af byen.

Midtown
Upper East Side og byder på en solnedgang og en by

Upper East Side

Der er masser at udforske i Upper East Side, som er kendt for sine interessante museer og sin smukke udsigt til floden. Blandt de mest populære seværdigheder er Madison Avenue og Bloomingdale's, og du kan tage metroen fra 86 St. Subwaystation (Lexington Av.) eller East 86th Street Undergrundsstation for at se mere af byen.

Upper East Side
New York som viser skiltning, det centrale forretningsområde og en skyskraber

Central New York City

Der er masser at udforske i Central New York City, som er kendt for sine knejsende skyskrabere og sin flotte udsigt. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Broadway og Times Square, ligesom du kan hoppe på metroen fra 49th St. Subwaystation eller 47 - 50 Sts - Rockefeller Center Subwaystation for at se mere af byen.

Central New York City
Upper West Side, New York, New York, USA

Upper West Side

4.5/5Wonderful!(3 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Upper West Side, som er kendt for sine fascinerede museer og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Beacon Theater og Lincoln Center, ligesom du kan hoppe på metroen fra West 86th Street Undergrundsstation eller 79 St. Subwaystation for at se mere af byen.

Upper West Side

Mest populære hoteller i New York

Arlo SoHo
Arlo SoHo
4 out of 5
231 Hudson Street, New York, NY
Prisen er DKK 663 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.

Dette hotel i boutique-stil ligger i Manhattan, mindre end 2 km fra New York University, One World Trade Center og National September 11 Memorial. Federal Reserve ...

4.2/5Excellent! (1,565 anmeldelser)
Great location & good vibe

"Small room, but otherwise impeccable stay. Very cool hotel at great location. Good vibe at the digital detox happy hour bar 😊. Friendly staff& I would definitely go again."…"

Anmeldelse fra 2. jan. 2020

Arlo SoHo
Arlo NoMad
Arlo NoMad
4 out of 5
11 East 31st Street, New York, NY
Prisen er DKK 663 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.

Dette hotel i boutique-stil ligger i Midtown, kun 10 minutters gang fra Empire State Building, Madison Square Park og Macy's. 33 St. Subwaystation (Park Av. ...

4.3/5Excellent! (2,152 anmeldelser)

"Kun to elevatorer til at betjene de 20 øverste etager giver masser af ventetid - hver gang Ellers var alt fint, og specielt deres tagterasse. Bemærk ekstra udgiften på 35 USD per nat som opkræves af hotellet udover Hotels.com prisen !!"…"

Anmeldelse fra 10. aug. 2019

Arlo NoMad
Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham
Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham
4 out of 5
8-08 Queens Plaza South, Long Island City, NY
Prisen er DKK 765 pr. nat fra 22. nov. til 23. nov.

Dette hotel i romantisk stil ligger i Queens, kun 5 km fra Roosevelt Island, Memorial Sloan-Kettering Cancer Center og United Nations Headquarters. Derudover ...

4/5Very Good! (1,020 anmeldelser)

"Beskidt og meget slidt værelse."…"

Anmeldelse fra 27. jul. 2018

Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i New York

TownePlace Suites by Marriott New York Manhattan/
TownePlace Suites by Marriott New York Manhattan/
2.5 out of 5
324 West 44th Street, New York, NY
Prisen er DKK 591 pr. nat fra 29. okt. til 30. okt.

Dette lejlighedshotel ligger i Midtown, kun få skridt fra The Majestic Theater og St. James Theatre. Derudover ligger Times Square og Shubert Theatre 5 minutter ...

4.4/5Wonderful! (409 anmeldelser)

"Virkeligt en positiv oplevelse. Boede 2 personer her 6 nætter i værelse med Queen size bed. Fungerede fint, men ville nok nødigt have været tre på værelset. Venligt og hjælpsomt personale, super placering, fin morgenmad og en super roof top terasse til fælles og fri afbenyttelse. Morgenmads området ..."…"

Anmeldelse fra 1. okt. 2019

TownePlace Suites by Marriott New York Manhattan/
Staybridge Suites Times Square
Staybridge Suites Times Square
3.5 out of 5
340 W 40 Street, New York, NY
Prisen er DKK 671 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.

Dette lejlighedshotel ligger i Midtown, kun 5 minutters gang fra New York Times-bygningen, Times Square og American Lyric Theater. Derudover ligger Madame Tussauds ...

4.1/5Very Good! (1,617 anmeldelser)

"Det var et dejligt sted at holde ferie. Lækker morgenmad, dejlige senge, alt var ok."…"

Anmeldelse fra 3. dec. 2019

Staybridge Suites Times Square
The Grand NYC
The Grand NYC
2 out of 5
38 West 31st Street, New York, NY
Prisen er DKK 1.021 pr. nat fra 27. okt. til 28. okt.

Dette lejlighedskompleks ligger i Midtown, kun 10 minutters gang fra 5th Avenue, Macy's og Empire State Building. Derudover ligger Madison Square Garden og Flatiron-bygningen ...

2.7/5 (382 anmeldelser)

"Centralt men ikke så serviceminded i receptionen. Hotellet lå godt til hvor vi skulle være men tilstanden og faciliteter bliver nedskrevet på grund af at de er de billigste i området. Man kan sagtens gøre god service selvom man er de billigste og det var ikke det jeg kiggede efter da jeg bookede ..."…"

Anmeldelse fra 22. sep. 2019

The Grand NYC
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i New York

Times Square
Billede af Times Square

Times Square

4/5(57 anmeldelser)

New Yorks berygtede neoneventyrland er liv og travlhed, når det er bedst, og det er et obligatorisk stop for alle turister.

Central Park
Billede af Central Park

Central Park

4.5/5(36 anmeldelser)

Central Park udgør et skønt pusterum fra Manhattans betonjungle og er det perfekte sted at hvile trætte fødder eller nyde en picnic.

Broadway
Billede af Broadway

Broadway

4.5/5(42 anmeldelser)

Nyd forestillingerne i Broadway, som er et populært teater i New York. Dette livlige sted er vellidt for sine museer og sin kunst, som begge er noget, du kan opleve.

Frihedsgudinden
Billede af Frihedsgudinden

Frihedsgudinden

4.5/5(43 anmeldelser)

Dette symbol på frihed, demokrati og håb er en af de mest berømt statuer i verden.

Rockefeller Center
Billede af Rockefeller Center

Rockefeller Center

4.5/5(43 anmeldelser)

Dette centrum for erhvervsliv og underholdning er en af Manhattans mest ikoniske bebyggelser, og den blev opfattet som en bemærkelsesværdig præstation, da den stod færdig i slutningen af 1930'erne.

Empire State Building
Billede af Empire State Building

Empire State Building

4.5/5(42 anmeldelser)

En tur til New York er ikke fuldendt uden en tur til toppen af denne ikoniske bygning, hvor udsigten over Manhattan er uovertruffen.

De mest populære oplevelser i New York

Gå i New York Explorer Pass: 90+ bedste seværdigheder og ture
Billede af Gå i New York Explorer Pass: 90+ bedste seværdigheder og ture

Gå i New York Explorer Pass: 90+ bedste seværdigheder og ture

DKK 411
pr. voksen
Anbefales af 80% af rejsende
New York CityPASS: Entré til 6 af de mest populære seværdigheder i New York
Billede af New York CityPASS: Entré til 6 af de mest populære seværdigheder i New York

New York CityPASS: Entré til 6 af de mest populære seværdigheder i New York

DKK 859
pr. voksen
Anbefales af 90% af rejsende
Entré til National September 11 Memorial Museum: Spring-køen-over-billet
Billede af Entré til National September 11 Memorial Museum: Spring-køen-over-billet

Entré til National September 11 Memorial Museum: Spring-køen-over-billet

DKK 194
pr. voksen
Anbefales af 84% af rejsende
New York Pass®: mere end 100 seværdigheder med ét alt inklusive-kort
Billede af New York Pass®: mere end 100 seværdigheder med ét alt inklusive-kort

New York Pass®: mere end 100 seværdigheder med ét alt inklusive-kort

DKK 815
pr. voksen
Anbefales af 82% af rejsende
Standard- og spring-køen-over-billetter til Empire State Building
Billede af Standard- og spring-køen-over-billetter til Empire State Building

Standard- og spring-køen-over-billetter til Empire State Building

DKK 289
pr. voksen
Anbefales af 88% af rejsende
Top of the Rock Observationsdæk: Flexibel dato billet
Billede af Top of the Rock Observationsdæk: Flexibel dato billet

Top of the Rock Observationsdæk: Flexibel dato billet

DKK 261
pr. voksen
Anbefales af 88% af rejsende

New York – anmeldelser

4.6

Populær destination

5 - Fremragende
57
5 - Fremragende 66.27906976744185%
4 - God
21
4 - God 24.41860465116279%
3 - Okay
8
3 - Okay 9.30232558139535%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

16. mar. 2020

Husk at gå en tur på The High Line (nedlagt højbane)

5/5 - Fremragende

Brian

3. jan. 2020

Der er stadig meget at opleve i New York, så vi kommer helt sikkert en anden gang.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

19. dec. 2019

Planlæg og forberede godt før i tager til New York.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

28. okt. 2019

Alt ved denne by er helt fantastisk. På trods af larmen og skraldet og de sindsyge bilister og alt det andet, som ville få en hver anden by til at føles forfærdelig, så er det en by som kommer under huden og bare er helt sin egen.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

23. okt. 2019

Masser af gåture hvor byen opleves. Brooklyn heights promenade skal opleves med gåtur over Brooklyn bridge mel Manhatten.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

22. okt. 2019

Det hele. Alt hvad vi så. Stemningen i byen.

Byer i nærheden af New York

Billede taget af Kirsten Christiansen

Yonkers

Edgewater

Edgewater

Billede taget af Armando Pinto

Elizabeth

Jersey City

Jersey City