Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


En fantastisk guide til din rejse til New York!

New York, New York – en by, der er så skøn, at de var nødt til at navngive den to gange!

The Big Apple har været inspirationskilde til en lang række film, litterære værker og musik, og den kan være stolt af at tælle sig selv blandt verdens i sandhed store byer – det er ikke noget under, at nogle new yorkere kun halvt i sjov refererer til den som "universets centrum".

New York har mere end 8 millioner indbyggere fra enhver tænkelig baggrund og nationalitet, og den er opdelt i fem bydele – Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island og Bronx – som hver især har deres egen særlige stemning og sit eget kulturelle islæt. Kort sagt er New York en by med kontraster døgnet rundt, som er stolt af sin ægte mangfoldighed, og den har noget for enhver smag.

Den mest berømte seværdighed i byen er formentlig Frihedsgudinden, som knjeser mod byens havn. Frihedsgudinden har været et fyrtårn af håb for immigranter, der ankom til de amerikanske kyster på flugt fra sult og fattigdom på jagt efter et nyt liv og symboliserer den fantastiske drøm om amerikansk frihed. Som der synges i sangen "If I can make it there, I can make it anywhere", og vore dages New York tiltrækker stadig tusindvis af mennesker, som er villige til at prøve lykken og jagte deres drømme i den store by. Du behøver bare at fornemme travlheden på Grand Central Station eller neonvirvaret på Times Square om aftenen for at forstå, at du i sandhed er havnet et specielt sted.

Mens de mere traditionelle turistattraktioner er obligatoriske for besøgende, betyder New Yorks alsidighed, at det også er nemt at falde i med mængden og opleve byen som en New Yorker. For nogle betyder det en tur til Coney Islands berømte forlystelser, mens andre muligvis foretrækker den trendy, bohemeagtige stemning i Brooklyn. Du vil måske endda opsøge den afroamerikanske musik og kultur i Harlem! Og naturligvis er en tur til New York ikke fuldendt uden et tankevækkende besøg ved mindemærket på World Trade Centre Ground Zero.

Uanset hvordan du vælger at opleve byen, gør det berømte undergrundsbanesystem alt nemt tilgængeligt, hvis du bare køber et MetroCard og fylder det op efterhånden and refilling as you go. . Hvis du ikke har været i byen før, er Midtown East et godt sted at starte. Mange verdensberømte seværdigheder som Empire State Building, Rockefeller Centre og Chrysler-bygningen ligger i Midtown East, så det er et godt sted at danne sig et overblik – og takket være New Yorks gittersystem er det nemt at finde rundt i den. The Big Apple har helt enkelt aldrig været sødere!


Guide til at udforske New York


Bedste hoteltilbud

Se alle 1.076 hoteller i New York
1,500 DKK
Salisbury Hotel

Salisbury Hotel

123 W 57th St, New York
4,1
ud af 5 (baseret på 8.944 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Det prisvenlige Salisbury Hotel har en fantastisk beliggenhed i Midtown blot 2 gader fra Central Park og inden for gåafstand af Times Square og teatrene på Broadway. Dette hotel i nygotisk stil åbnede i 1931 og ligger lige ved siden af det berømte Russian Tea Room blot en halv gade fra Carnegie Hall og 7 gader fra Radio City Music Hall.

841 DKK
Row NYC

Row NYC

700 8th Avenue, New York
3,5
ud af 5 (baseret på 3.764 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel i teaterkvarteret ligger på hjørnet af West 45th Street og 8th Avenue, én karré vest for Times Square og seks karreer vest for Rockefeller Center.

The Pina - Self-Catering Apartment

The Pina - Self-Catering Apartment

Beaver Street and Hanover Street, New York
3,5
ud af 5 (baseret på 26 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Denne lejlighed ligger i New York, kun 10 minutters gang fra New York Stock Exchange, Federal Reserve Bank of New York og Battery Park. Derudover ligger Brooklyn Bridge og The National September 11 Memorial 15 minutter derfra.

Waldorf Astoria New York

Waldorf Astoria New York

301 Park Avenue, New York
4,2
ud af 5 (baseret på 4.089 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

New Yorks Grande Dame, Waldorf Astoria New York i Art Deco-stilen har en eftertragtet beliggenhed i centrum 2 husblokke fra Rockefeller Center og 4 husblokke fra Broadways teaterområde. Times Square, Central Park, Grand Central og butikkerne på Fifth Avenue er nogle af de nærliggende seværdigheder.

1,118 DKK
YOTEL New York at Times Square

YOTEL New York at Times Square

570 Tenth Avenue, New York
4,3
ud af 5 (baseret på 3.735 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette Manhattan-hotel ligger i Midtown West-området, 1,3 km fra Times Square og knap 800 meter fra New Amsterdam Theater og Madame Tussauds Wax Museum.

1,139 DKK
Hotel Pennsylvania

Hotel Pennsylvania

401 7th Ave, New York
2,7
ud af 5 (baseret på 9.127 anmeldelser)
2.5 ud af 5.0

Dette New Yorker-hotel ligger på Seventh Avenue på 33rd Street over for Madison Square Garden og Penn Station.

975 DKK
The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City

45 E 45th Street, New York
3,6
ud af 5 (baseret på 9.727 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Roosevelt Hotel, New York City ligger på hjørnet af East 45th Street og Madison Avenue og giver adgang til shopping samt til teatrene på Broadway, der ligger 3 gader derfra.

937 DKK
Park Central New York

Park Central New York

870 7th Ave, New York
3,9
ud af 5 (baseret på 2.017 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel i det centrale New York, der blev renoveret i oktober 2013, er attraktivt beliggende diagonalt over for Carnegie Hall, 1 gade fra Broadway, 2 gader fra butikkerne på Fifth Avenue og 2 gader fra Central Park. Teaterdistriktet og Times Square ligger inden for 1,6 kilometers afstand.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.