Louisiana har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Warehouse DistrictNew Orleans

Tag en tur ind i hjertet af det moderne New Orleans, og gå på opdagelse i renoverede lagerbygninger og moderne gallerier i dette smarte distrikt.

De fleste byers centrum er fyldt med moderne kontorbygninger og indkøbscentre, men en stor del af New Orleans' centrum er opbygget omkring den omfattende kunstneriske historie. Området omkring centrum blev tidligere kaldt for Warehouse District på grund af de mange gamle forsendelses- og produktionslagerbygninger, der lå her. I dag er lagerbygningerne blevet erstattet af gallerier og underholdnings- og spisesteder.

Dette område ligger på den østlige bred af Mississippi River og udviklede sig i 1980'erne, efter verdensudstillingen blev afholdt i byen. Udforsk kunsten og de moderne malerier, der udstilles på snesevis af gallerier på Julia Street, hvor du også kan opleve begivenheder og se udstillinger hele året. Det berømte White Linen Night markerer begyndelsen af den nye kunstsæson hvert år i august. Under denne begivenhed holder de lokale gallerier åbent som en del af et gallavelgørenhedsarrangement til fordel for det nærliggende Contemporary Arts Center. Sørg for at have pakket det rigtige tøj til denne begivenhed, da det forventes, at man kun bærer hvidt.

Gå en tur gennem Arts District, se et stort udvalg af nutidige restauranter, og få smagsprøver på cajun, kreolsk og moderne amerikansk kogekunst. De dyre restauranter er meget populære, så det er en god idé at reserve plads på forhånd. Oplev andre attraktioner, f.eks. National World War II Museum eller Downtown Market, som er et af tre markeder under Crescent City Farmers' Markets. Markedet har åbent hver lørdag morgen på hjørnet af Girod Street og Magazine Street.

Hvis du rejser med børn, kan I finde masser af underholdning på Louisiana Children's Museum. Bygningen er en tidligere lagerbygning, som ligger cirka midt på Julia Street. Her fokuseres der på at gøre det sjovt at lære, så der er masser af interaktive og informative aktiviteter, f.eks. Talk and Play Center og Little Port of New Orleans.

Centrum i New Orleans var engang en trist industrizone, men siden omdannelsen til et kunst- og underholdningsdistrikt i sydstatsstil er det blevet et pragtfuld sted at opleve en anden siden af byen. Der går mange busruter og sporvogne til Arts District, og der er masser af parkeringsmuligheder.


Populære steder at besøge i Warehouse District

De mest populære oplevelser i Warehouse District


Mest populære hoteller i Warehouse District

Hampton Inn & Suites New Orleans Convention Center
Hampton Inn & Suites New Orleans Convention Center
3 out of 5
1201 Convention Center Blvd, New Orleans, LA
Prisen er DKK 758 pr. nat fra 3. nov. til 4. nov.

Dette hotel ligger i Lower Garden District, kun 15 minutters gang fra Ernest N. Morial Convention Center, Ogden Museum of Southern Art og Contemporary Arts Center. ...

4.6/5Wonderful! (989 anmeldelser)
Vil ikke bruge igen

"Hotellet anbefalder ikke man går ind til byen når mørket falder på. Der var ventid på morgenmad, og de var dårlige til at fylde op. Jeg havde regnet med at et hotel som dette ikke brugte pap og plastick, så lidt skuffet. Ikke nok toastrister. Selvom de bruger handsker når de fylder op morgenmaden,nytter ..."…"

Anmeldelse fra 15. maj 2019

Hampton Inn & Suites New Orleans Convention Center
Hyatt Place New Orleans Convention Center
Hyatt Place New Orleans Convention Center
3 out of 5
881 Convention Center Blvd, New Orleans, LA

Dette hotel ligger i Lower Garden District, kun 5 minutters gang fra Julia Street Cruise Terminal og Ernest N. Morial Convention Center. Derudover ligger National ...

4.1/5Very Good! (995 anmeldelser)
Godt hotel til en enkel overnatning

"Dette er et af de hoteller hvor man får hvad man betaler for, hverken mere eller mindre. Rengøring var fin, hotelværelset var indrettet meget traditionelt og personalet er hjælpsomme. Hotellet har en mindre pool samt et mindre fitnessrum med et par ma"…"

Anmeldelse fra 2. sep. 2018

Hyatt Place New Orleans Convention Center
Hilton Garden Inn New Orleans Convention Center
Hilton Garden Inn New Orleans Convention Center
3.5 out of 5
1001 S Peters St, New Orleans, LA
Prisen er DKK 631 pr. nat fra 3. nov. til 4. nov.

Dette hotel ligger i Lower Garden District, kun 10 minutters gang fra Ernest N. Morial Convention Center, Julia Street Cruise Terminal og National World War ...

4/5Very Good! (956 anmeldelser)

"I didn’t like that they didn’t have free parking for guest or parking at all"…"

Anmeldelse fra 21. okt. 2020

Hilton Garden Inn New Orleans Convention Center
Residence Inn by Marriott New Orleans Downtown
Residence Inn by Marriott New Orleans Downtown
3 out of 5
345 St Joseph St., New Orleans, LA
Prisen er DKK 822 pr. nat fra 23. nov. til 24. nov.

Dette hotel ligger i Lower Garden District, kun 10 minutters gang fra National World War II Museum, Julia Street Cruise Terminal og Ernest N. Morial Convention ...

4.3/5Excellent! (992 anmeldelser)
God oplevelse

"Virkelig godt hotel - og fantastisk værelse."…"

Anmeldelse fra 21. nov. 2016

Residence Inn by Marriott New Orleans Downtown
SpringHill Suites by Marriott New Orleans DT/Convention Ctr
SpringHill Suites by Marriott New Orleans DT/Convention Ctr
3 out of 5
301 Saint Joseph St, New Orleans, LA
Prisen er DKK 741 pr. nat fra 16. nov. til 17. nov.

Dette hotel ligger i Lower Garden District, kun 10 minutters gang fra Julia Street Cruise Terminal, National World War II Museum og Ernest N. Morial Convention ...

4.2/5Excellent! (995 anmeldelser)
Meget skuffet.

"Desværre en rigtig dårlig oplevelse da der under vores ophold blev stjålet 150 USD fra vores værelse. Receptionen udfyldte en såkaldt claim report og sagde at vi ville gøre mere indenfor 24 timer. Vi hørte ingenting og efter 2 uger valgte vi at ringe til dem selv. Det viser sig at de ikke vil gøre ..."…"

Anmeldelse fra 6. maj 2019

SpringHill Suites by Marriott New Orleans DT/Convention Ctr
The Higgins Hotel New Orleans, Curio Collection by Hilton
The Higgins Hotel New Orleans, Curio Collection by Hilton
4 out of 5
1000 magazine street, New Orleans, LA
Prisen er DKK 965 pr. nat fra 8. nov. til 9. nov.

Dette hotel ligger i Lower Garden District, kun 5 minutters gang fra National World War II Museum og Magazine Street. Derudover ligger Julia Street Cruise Terminal ...

4.7/5Exceptional! (80 anmeldelser)

"To me, the number one thing I care about in a hotel is cleanliness. I was totally pleased with the cleanliness of the lobby, halls and room here. Front desk staff were always kind and helpful. I highly recommend this property. It is close enough to the French Quarter, but far enough away to avoid ..."…"

Anmeldelse fra 24. okt. 2020

The Higgins Hotel New Orleans, Curio Collection by Hilton
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre kvarterer i New Orleans

Central Business District, New Orleans, Louisiana, USA

Central Business District

4.5/5Wonderful!(2 anmeldelser af området)

Det fantastiske natteliv og den gode livemusik er blot nogle af højdepunkterne i Central Business District. Læg vejen forbi Canal Street eller Harrah's New Orleans Casino, mens du udforsker området.

Central Business District
National World War II Museum som omfatter interiør og flyvemaskine

Lower Garden District

Lower Garden District er kendt for sine smukke haver, og du kan se seværdigheder i området som Mardi Gras World og Port of New Orleans.

Lower Garden District
French Quarter som omfatter historiske bygningsværker, en by og gadeliv

French Quarter

4.5/5Wonderful!(3 anmeldelser af området)

Det fantastiske natteliv og den gode livemusik er blot nogle af højdepunkterne i French Quarter. Læg vejen forbi Bourbon Street eller Jackson Square, mens du udforsker området.

French Quarter
Central City, New Orleans, Louisiana, USA

Central City

5/5Exceptional!(1 anmeldelse af området)

Central City er kendt for sine mange spisemuligheder, og du kan lægge vejen forbi Keller Square og A.L. Davis Park, når du er i området.

Central City
Garden District som omfatter et hus, en park og blomster

Garden District

Haverne og restauranterne er bare nogle af de ting, som er med til at gøre Garden District unik. Læg vejen forbi Lafayette Kirkegård eller Magazine Street, når du udforsker området.

Garden District
Faubourg Marigny, New Orleans, Louisiana, USA

Faubourg Marigny

De mange spisemuligheder og den gode livemusik står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Faubourg Marigny. En tur til Royal Street eller Bourbon Street kan eventuelt fuldende dit ophold.

Faubourg Marigny


Warehouse District

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: