Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

London Natural History Museum

Udforsk den vidunderlige naturlige verden helt gratis på dette fascinerende museum. Lær alt om dinosaurer, dybets væsener, vores planets bestanddele og meget mere.

Nærstuder dinosaurskeletter, se dyrearter, der er flere hundrede år gamle, og oplev et simuleret jordskælv på London Natural History Museum. Inde i denne vidunderlige victorianske terracottabygning gemmer der sig en enorm samling af interaktive udstillinger, der omhandler jordens biologi og geologi.

Museet er inddelt i forskellige zoner, der med hver deres farve fokuserer på et bestemt aspekt af livet på jorden. En af de mest populære seværdigheder er samlingen af dinosaurskeletter i den blå zone. Se det første fossil, der nogensinde er blevet fundet af en Tyrannosaurus rex og kraniet af Triceratops. Gå forbi den store animerede Tyrannosaurus rex, og læg mærke til, hvordan den reagerer på sine menneskelige "bytter". I denne zone kan du også se fossiler og skeletter fra andre uddøde dyr såsom den avancerede sabelkat.

Gå videre til den røde zone, hvor du kan lære mere de naturlige kræfter, der former vores planet. Se film, spil interaktive spil og træd ind i en jordskælvssimulator. Du kan også se afstøbninger af ofrene fra vulkanen Vesuvs udbrud, der Pompeji i aske.

I den grønne zone kan du se en levende myrekoloni og en naturtro kopi af et termitbo. Gå ikke glip af mineralsamlimlingen, der omfatter en 635 kilo tung jernmeteorit, som landede i Argentina. I Aurora-samlingen kan du se næsten 300 farvestrålende naturlige diamanter.

Besøg Darwin Centre i den orange zone, hvor du kan se mere end 28 millioner insektarter og en knap 9 meter lang blæksprutte. Området har glasvinduer, som du kan kigge igennem og følge med i museets videnskabsfolk på arbejde. Centret har også en æggeformet bygning, der rummer biologiske prøver, som er flere hundrede år gamle og kom til landet med Darwin på HMS Beagle.

Det er nemt at komme til London Natural History Museum med offentlig transport. Du kan tage adskillige busruter dertil, og så er museet en kort gåtur fra South Kensington Station. Det er dyrt at parkere i området, og der er begrænsede pladser. Museet har åbent hver dag undtagen juleaften og juledag, og der er gratis adgang.


Guide til at udforske Natural History Museum


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 7.690 overnatningssteder i nærheden af Natural History Museum
Millennium Gloucester Hotel London Kensington DKK 589
Millennium Gloucester Hotel London Kensington

Millennium Gloucester Hotel London Kensington

4-18 Harrington Gardens, London
   
  4,0
  ud af 5 (baseret på 5.397 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Det er et stort moderne hotel beliggende i det eksklusive South Kensington, 50 meter fra undergrundsstationen Gloucester Road med adgang til Piccadilly-linjen, lige ved siden af Millennium Conference Centre.

  Park International Hotel DKK 635
  Park International Hotel

  Park International Hotel

  117 - 129 Cromwell Road, London
    
   4,1
   ud af 5 (baseret på 2.385 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Med en beliggenhed i South Kensington, er dette hotel 3 blokke fra Kensington High Street og 2 km fra Hyde Park, Harrods og Victoria and Albert Museum.

   The Rembrandt DKK 997
   The Rembrandt

   The Rembrandt

   11 Thurloe Place, London
     
    4,4
    ud af 5 (baseret på 2.469 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette edwardianske hotel i London er beliggende i det velstående Knightsbridge-område overfor Victoria og Albert-museet, blot 500 meter fra Harrods og 5 km fra West End.

    Holiday Inn London-Kensington Forum DKK 574
    Holiday Inn London-Kensington Forum

    Holiday Inn London-Kensington Forum

    97 Cromwell Road, London
      
     4,0
     ud af 5 (baseret på 2.811 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette centrale højhushotel ligger i West London-kvarteret Kensington, blot 4 minutters gang fra metrostationen Gloucester Road, 1600 meter fra Knightsbridge og Harrods og godt 3 km fra de historiske Houses of Parliament.

     Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel DKK 830
     Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel

     Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel

     68-86 Cromwell Road, London
       
      4,0
      ud af 5 (baseret på 2.015 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Beliggenhed

      The Kensington Hotel DKK 1.394
      The Kensington Hotel

      The Kensington Hotel

      109-113 Queens Gate, London
        
       4,5
       ud af 5 (baseret på 933 anmeldelser)
       5.0 ud af 5.0

       Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af London, kun 15 minutters gang fra Natural History Museum og Imperial College London. Derudover ligger Harrods og Kensington Palace ca. 2 km derfra. South Kensington Metrostation ligger inden for 5 i minutters gang, mens Gloucester Road Metrostation ligger inden for 7 minutters gang.

       Chelsea Cloisters DKK 385
       Chelsea Cloisters

       Chelsea Cloisters

       Sloane Avenue, London
         
        3,2
        ud af 5 (baseret på 935 anmeldelser)
        3.5 ud af 5.0

        Dette lejlighedskompleks ligger i London City Centre, kun 5 minutters gang fra Saatchi Gallery, Natural History Museum og Sloane Square. Derudover ligger Harrods og Imperial College London 15 minutter derfra. Du kan gå til South Kensington Metrostation på 7 minutter og Sloane Square Metrostation på 12 minutter.

        Park Plaza Westminster Bridge London DKK 997
        Park Plaza Westminster Bridge London

        Park Plaza Westminster Bridge London

        200 Westminster Bridge Road, London
          
         4,4
         ud af 5 (baseret på 10.642 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra. Waterloo Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Westminster Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.