Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Nationalmonument Victor Emmanuel II

Kig i beundring på det hvide skinnende eksteriør og de enorme bronzestatuer på dette imponerende monument.

Som et af Roms mest særprægede syn har der længe været delte meninger om nationalmonumentet Victor Emmanuel II. Nogle beundrer dens kolossale rytterstatue i bronze og dens snørklede relieffer, mens andre har kritiseret den for at være for prangende og overdreven. Se den selv for at danne din egen mening. Opdag den forræderiske historie om foreningen af Italien på museet i nærheden, og tag elevatoren helt op til taget for at opleve et af de bedste udsigtspunkter i byen.

Vittoriano blev færdigt i 1925 og blev bygget for at ære Italiens første konge, som har fået æren for at skabe ét Italien i 1861. Bygningen er lavet ud af tyk, skinnende hvid marmor, er 70 meter høj og kan ses fra flere steder i byen.

Gå igennem pladsen mod monumentet, og kig efter den gyldne bronzefigur af den tidligere konge. Denne 12 meter høje statue står over et alter, som er dekoreret med relieffer, der repræsenterer 14 af Italiens vigtigste byer. Udvis respekt overfor krigens helte ved den evige ild, der brænder lige foran dette alter. Dette markerer graven for en ukendt soldat fra 1. Verdenskrig og er en gribende tribut til dem, som døde og aldrig blev identificeret.

Gå videre op ad den brede trappe for at nå hovedbygningen. Understøttet af tårnhøje korintiske

søjler og dekoreret med hvirvlende motiver og udskæringer af guder. Højt oppe på begge sider af taget er to bronzevogne, der bliver redet af Victoria, den romerske sejrsgudinde. Disse skulpturer symboliserer enhed og frihed i hele landet.

Udnyt den fantastiske billedemulighed øverst på trappen, før du begiver dig ind i den forbundne Museo Centrale del Risorgimento. Gå igennem et udvalg af udstillinger og fremvisninger, der fortæller om de blodige kampe og konflikter, som endelig førte til den italienske forening.

Prøv Roma dal Cielo-elevatoren før du går, som fører dig helt op monumentets top. Nyd det panoramiske udsyn over hele byen, og se ned over udvalget af statuer og fontæner nedenfor.

Nationalmonumentet Victor Emmanuel II er placeret i Piazza Venezia. Gå fra bymidten, eller tag en bus til pladsen. Monumentet har åbent dagligt, og der er gratis adgang.


Guide til at udforske Nationalmonument af Victor Emmanuel II


Kort

Bedste hoteltilbud

Vis alle hoteller i 3.933 i nærheden af Nationalmonument af Victor Emmanuel II
1,579 DKK
Hotel Artemide

Hotel Artemide

Via Nazionale 22, Rome
4,8
ud af 5 (baseret på 1.883 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Storstået bygning fra det 19. århundrede med udsigt over Roms centrale Via Nazionale, nogle få skridt fra Piazza della Repubblica og 1 kilometer fra Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

887 DKK
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 1.307 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

990 DKK
Hotel Duca d'Alba

Hotel Duca d'Alba

Via Leonina 14, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 811 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette byhushotel er omgivet af kunstværksteder og antikvitetsforretninger i det trendy Rom Suburra-kvarter og ligger blot 500 meter fra Colosseum og Forum Romanum.

969 DKK
Hotel Cosmopolita

Hotel Cosmopolita

Via Santa Eufemia, 5, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 1.561 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Denne bygning fra det 19. århundrede har en fremragende beliggenhed i Rom 300 meter fra Forum Romanum, 500 meter fra Pantheon og 1 gade fra butikkerne på Via del Corso.

946 DKK
Starhotels Metropole

Starhotels Metropole

Via Principe Amedeo 3, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 1.654 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af Rom, kun 10 minutters gang fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Derudover ligger Det romerske forum og Trajans Marked ca. 2 km derfra.

1,673 DKK
Albergo Del Senato

Albergo Del Senato

Piazza Della Rotonda 73, Rome
4,8
ud af 5 (baseret på 550 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette barokke hotel fra det 19. århundrede ligger på Roms Piazza della Rotonda over for Pantheon. Trevi-fontænen, Piazza Navona, Campo dei Fiori, Den Spanske Trappe og Via del Corso ligger inden for gåafstand.