Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Søg blandt 321.000 hoteller og 550 flyselskaber verden over.


Rejse til Mora

Skal du snart rejse til Mora, Mora, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Mora et godt sted at starte for at få lidt mere information om Mora. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Mora bliver perfekt.

Ferie Mora:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Mora? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Mora. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Mora for at nå det hele. Selvom du har besøgt Mora før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Mora for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Mora, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Mora. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Mora, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Mora? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Mora. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Mora, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Mora ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Mora og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Mora. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


Bedste hoteltilbud i Mora

Se alle 60 hoteller i Mora
DKK 386
Hotel Solar dos Lilases

Hotel Solar dos Lilases

Rua de Santo Antonio 8, Mora
4,4
ud af 5 (baseret på 9 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i hjertet af Mora, kun 5 minutters gang fra Nådeskirken og Mora Offentlige Have. Derudover ligger C.H.E. Morense-parken 0,5 km derfra.

Casas de Romaria de Brotas

Casas de Romaria de Brotas

Rua da Igreja, 30, Mora
5,0
ud af 5 (baseret på 1 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Denne landejendom ligger i Brotas, kun 15 km fra C.H.E. Morense-parken, Nådeskirken og Mora Offentlige Have. Derudover ligger Gameiro Økologiske Park og Mora Flodakvarium ca. 20 km derfra.

House With one Room in Mora, With Private Pool, Furnished Terrace and Wifi - 130 km From the Beach

House With one Room in Mora, With Private Pool, Furnished Terrace and Wifi - 130 km From the Beach

Herdade da Chaminé, Mora
0.0 ud af 5.0

Dette feriested ligger i Mora, tæt på Gameiro Økologiske Park, Mora Flodakvarium og Mora Offentlige Have. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Nådeskirken og C.H.E. Morense-parken.

Hus - 130 km fra Stranden

Hus - 130 km fra Stranden

Herdade da Chaminé, Mora
0.0 ud af 5.0

Dette feriested ligger ved floden, tæt på Gameiro Økologiske Park, Mora Flodakvarium og Mora Offentlige Have. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Nådeskirken og C.H.E. Morense-parken.

DKK 1,145
M'AR De AR Aqueduto

M'AR De AR Aqueduto

Rua Cândido dos Reis, 72, Evora
4,8
ud af 5 (baseret på 118 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Evora, kun 10 minutters gang fra Silver Water Aqueduct, Termas Romanas og Praça do Giraldo. Derudover ligger Santa Claras Kloster og Palácio dos Duques de Cadaval 10 minutter derfra.

DKK 745
Albergaria do Calvario

Albergaria do Calvario

Travessa dos Lagares, 3, Evora
4,9
ud af 5 (baseret på 268 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel i romantisk stil ligger i hjertet af Evora, kun 10 minutters gang fra Silver Water Aqueduct, Termas Romanas og Praça do Giraldo. Derudover ligger Palácio dos Duques de Cadaval og Santa Claras Kloster 15 minutter derfra.

DKK 1,511
L'AND Vineyards

L'AND Vineyards

Herdade Das Valadas, Estrada Nacional 4, Montemor-o-Novo
4,5
ud af 5 (baseret på 47 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i landlige omgivelser, 4,9 km fra Montemor-o-Novo Slot og 18,8 km fra Escoural-grotten. Derudover ligger Jardim Publico og Divor-dæmningen ca. 40 km derfra.

DKK 752
Pousada Castelo de Estremoz - Historic Hotel

Pousada Castelo de Estremoz - Historic Hotel

Largo de D. Diniz, Estremoz
4,5
ud af 5 (baseret på 109 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Estremoz, kun 2 km fra Torre das Três Coroas og Museu Rural da Casa do Povo de Santa Maria de Estremoz. Derudover ligger Évora Monte Slot og Paco Ducal ca. 20 km derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.