Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Rejse til Mora

Skal du snart rejse til Mora, Mora, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Mora et godt sted at starte for at få lidt mere information om Mora. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Mora bliver perfekt.

Ferie Mora:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Mora? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Mora. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Mora for at nå det hele. Selvom du har besøgt Mora før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Mora for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Mora, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Mora. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Mora, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Mora? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Mora. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Mora, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Mora ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Mora og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Mora. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


Bedste hoteltilbud i Mora

Se alle 58 hoteller i Mora
Hotel Solar dos Lilases DKK 387
Hotel Solar dos Lilases

Hotel Solar dos Lilases

Rua de Santo Antonio 8, Mora
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 9 anmeldelser)
  3.0 ud af 5.0

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i centrum, tæt på Nådeskirken, Mora Offentlige Have og C.H.E. Morense-parken. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Gameiro Økologiske Park og Mora Flodakvarium.

  Casas de Romaria de Brotas
  Casas de Romaria de Brotas

  Casas de Romaria de Brotas

  Rua da Igreja, 30, Mora
    
   5,0
   ud af 5 (baseret på 1 anmeldelser)
   3.0 ud af 5.0

   Denne landejendom ligger i Mora og er i samme område som C.H.E. Morense-parken, Nådeskirken og Mora Offentlige Have. Andre attraktioner i regionen er bl.a. Gameiro Økologiske Park og Mora Flodakvarium.

   Villa With one Bedroom in Mora, With Private Pool, Furnished Terrace and Wifi
   Villa With one Bedroom in Mora, With Private Pool, Furnished Terrace and Wifi

   Villa With one Bedroom in Mora, With Private Pool, Furnished Terrace and Wifi

   Herdade da Chaminé, Mora
     
    3.0 ud af 5.0

    Dette feriested ligger i Mora, kun 5 km fra Gameiro Økologiske Park, Mora Flodakvarium og Mora Offentlige Have. Derudover ligger Nådeskirken 5 km derfra.

    Rummelig Villa med Pool og Wifi
    Rummelig Villa med Pool og Wifi

    Rummelig Villa med Pool og Wifi

    , Mora
      
     0.0 ud af 5.0

     Dette feriested ligger ved floden, tæt på Gameiro Økologiske Park, Mora Flodakvarium og Mora Offentlige Have. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Nådeskirken og C.H.E. Morense-parken.

     Albergaria do Calvario DKK 794
     Albergaria do Calvario

     Albergaria do Calvario

     Travessa dos Lagares, 3, Evora
       
      4,9
      ud af 5 (baseret på 299 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel i romantisk stil ligger i centrum, tæt på Termas Romanas, Santa Claras Kloster og Praça do Giraldo. Templo Romano og Convento dos Loios ligger også i nærheden.

      M'AR De AR Aqueduto DKK 1,028
      M'AR De AR Aqueduto

      M'AR De AR Aqueduto

      Rua Cândido dos Reis, 72, Evora
        
       4,7
       ud af 5 (baseret på 128 anmeldelser)
       5.0 ud af 5.0

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Evora, tæt på Termas Romanas, Santa Claras Kloster og Praça do Giraldo. Templo Romano og Convento dos Loios ligger også i nærheden.

       Convento do Espinheiro, Historic Hotel & Spa DKK 1,264
       Convento do Espinheiro, Historic Hotel & Spa

       Convento do Espinheiro, Historic Hotel & Spa

       Convento do Espinheiro, Evora
         
        4,8
        ud af 5 (baseret på 146 anmeldelser)
        5.0 ud af 5.0

        Dette hotel med familievenlig profil ligger i Evora, kun 5 km fra Templo Romano, Convento dos Loios og Evora Museum. Derudover ligger Termas Romanas og Evora Katedral ca. 5 km derfra.

        L'AND Vineyards DKK 1,931
        L'AND Vineyards

        L'AND Vineyards

        Herdade Das Valadas, Estrada Nacional 4, Montemor-o-Novo
          
         4,5
         ud af 5 (baseret på 50 anmeldelser)
         5.0 ud af 5.0

         Dette hotel er velegnet til familier og ligger i et landligt område, tæt på Montemor-o-Novo Slot. Andre attraktioner i regionen er bl.a. Escoural-grotten og Cromeleque dos Almendres.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.