Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Storbyferie i Monti med markeder og historie

Slap af med vin og god mad, og udforsk det berømte Colosseum samt andre seværdigheder på en rejse til Monti, der er en af Roms prominente bydele.

Monti er kendt for sin bohemeagtige atmosfære og beliggenhed tæt ved nogle af Roms berømte historiske steder. Shop i modebutikker, og gå rundt i de brolagte gader i denne historiske bydel.

Her finder du også et vintagemarked, hvor du kan gå på opdagelse blandt antikke kameraer og ting til boligen. Du kan ligeledes tage på en rundvisning til fods på det berømte Colosseum eller slentre rundt i en af de store offentlige parker og kigge på gamle skulpturer. Besøg den nærliggende Santa Francesca Romana, som er en smuk romersk kirke fra det 12. århundrede. Denne bydel, som tidligere var beboet af arbejderklassen, er et godt sted at opleve den autentiske romerske livsstil.

Colosseum ligger en kort gåtur fra bydelens centrum. Under din ferie i Monti kan du få en rundvisning for og høre mere om det enorme ovale amfiteaters historie. Bygningsværket anses som et af Roms største arkitektoniske bedrifter. Det blev bygget i det 1. århundrede og blev i oldtiden brugt til offentlige teaterforestillinger og gladiatorkampe.

Den historiske Colle Oppio-park ligger også i Monti. Her fandt man ruinerne af den romerske kejser Neros gyldne hus. Selvom mange af monumenterne er i forfald, anses parken stadig som et vigtigt arkæologisk sted i Rom, og det er et fredfyldt sted, der er velegnet til afslapning.

Gå en tur gennem bydelens fredelige gader, når du rejser til Monti. Her kan du se på bøger og besøge de økologiske markeder. Der er også flere lokale kunstgallerier og butikker med vintagetøj i dette område. På den historiske samlingsplads Piazza della Madonna dei Monti kan du beundre renæssancespringvandet i to etager.

Det er nemt at komme frem, hvis du står af metroen ved metrostationen Colosseo, så du kan nyde dit weekendophold i Monti ved Colosseum. Lad den kuperede bydel være udgangspunkt for en historisk rundvisning til fods, eller indkvarter dig i Monti blot, så du kan nyde atmosfæren, når du slentrer rundt i de brolagte gader.

Overnatningssteder i Monti

Monti er kendt som en populær destination med i alt 2536 overnatningsmuligheder at vælge imellem.

I byens mere luksuriøse ende af skalaen finder du Rocco Forte Hotel De Russie, beliggende på Via del Babuino 9, samt THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, på Via del Vantaggio 14. Alternativt i den mere budgetvenlige kategori kan du også kaste et blik på Manfredi Luxury Apartments og Mood 44. Manfredi Luxury Apartments er beliggende på Palazzo Manfredi Via Labicana 125, mens Mood 44 hører til på Vicolo della Torretta, 44.

Intet besøg i Monti ville være komplet uden at gøre stop ved Det romerske forum. Hvis du kun er i området en dag eller to og gerne vil overnatte i nærheden af denne ikoniske attraktion, er Trevi Palace Luxury Apartments såvel som The Telegraph Suites inden for gåafstand.


Bedste hoteltilbud i Monti

Se alle 315 hoteller i Monti
Hotel Duca d'Alba
Hotel Duca d'Alba

Hotel Duca d'Alba

Via Leonina 14, Rome
   
  4,3
  ud af 5 (baseret på 1.784 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette byhushotel er omgivet af kunstværksteder og antikvitetsforretninger i det trendy Rom Suburra-kvarter og ligger blot 500 meter fra Colosseum og Forum Romanum.

  Relais Forus Inn DKK 1,254
  Relais Forus Inn

  Relais Forus Inn

  Via Cavour 194, Rome
    
   4,5
   ud af 5 (baseret på 255 anmeldelser)
   0.0 ud af 5.0

   Dette Bed & Breakfast ligger i Municipio Roma I, kun 10 minutters gang fra Basilica di Santa Maria Maggiore, Det romerske forum og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Piazza Venezia og Vittorio Emanuele II Monument ca. 2 km derfra.

   Hotel Raffaello
   Hotel Raffaello

   Hotel Raffaello

   Via Urbana 3/5, Rome
     
    4,5
    ud af 5 (baseret på 1.604 anmeldelser)
    3.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i Rom i en bygning fra det 19. århundrede med en overdådig balkon, der pryder dets facade. Hotellet ligger 300 meter fra Termini-togstationen og Santa Maria Maggiore-basilikaen.

    FH Grand Hotel Palatino DKK 1,241
    FH Grand Hotel Palatino

    FH Grand Hotel Palatino

    Via Cavour 213, Rome
      
     4,1
     ud af 5 (baseret på 1.070 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Både forretningsrejsende og turister er glade for dette røde murstenshotel i Rom. Hotellet ligger kun 500 meter fra Colosseum og Forum Romanum og én kilometer fra Capitolini-museerne.

     The K Boutique Hotel DKK 1,244
     The K Boutique Hotel

     The K Boutique Hotel

     Largo Visconti Venosta, 228, Rome
       
      4,4
      ud af 5 (baseret på 126 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i Monti (Municipio Roma I), tæt på Basilica di Santa Maria Maggiore, Colosseum og Trevi-fontænen. Det romerske forum og Teatro dell'Opera di Roma ligger også i nærheden.

      Rome Times Hotel DKK 1,605
      Rome Times Hotel

      Rome Times Hotel

      Via Milano 42, Rome
        
       4,5
       ud af 5 (baseret på 839 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Republikken, kun 10 minutters gang fra Udstillingspaladset og Quirinalpaladset. Derudover ligger Piazza Venezia og Piazza di Spagna 15 minutter derfra.

       Hotel Centro Cavour DKK 700
       Hotel Centro Cavour

       Hotel Centro Cavour

       Via Cavour 233, Rome
         
        4,3
        ud af 5 (baseret på 407 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette overnatningssted ligger i Municipio Roma I, kun 5 minutters gang fra Det romerske forum, Basilica di Santa Maria Maggiore og Piazza Venezia. Derudover ligger Vittorio Emanuele II Monument og Teatro dell'Opera di Roma 15 minutter derfra.

        Monti Palace Hotel
        Monti Palace Hotel

        Monti Palace Hotel

        Via Cavour, n.185, Rome
          
         4,5
         ud af 5 (baseret på 747 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Municipio Roma I, kun 10 minutters gang fra Skt. Peter i lænker, Basilica di Santa Maria Maggiore og Kejserfora. Derudover ligger Santa Prassede og Piazza Venezia 15 minutter derfra.

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.