Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Søg blandt 321.000 hoteller og 550 flyselskaber verden over.


Storbyferie i Monti med markeder og historie

Slap af med vin og god mad, og udforsk det berømte Colosseum samt andre seværdigheder på en rejse til Monti, der er en af Roms prominente bydele.

Monti er kendt for sin bohemeagtige atmosfære og beliggenhed tæt ved nogle af Roms berømte historiske steder. Shop i modebutikker, og gå rundt i de brolagte gader i denne historiske bydel.

Her finder du også et vintagemarked, hvor du kan gå på opdagelse blandt antikke kameraer og ting til boligen. Du kan ligeledes tage på en rundvisning til fods på det berømte Colosseum eller slentre rundt i en af de store offentlige parker og kigge på gamle skulpturer. Besøg den nærliggende Santa Francesca Romana, som er en smuk romersk kirke fra det 12. århundrede. Denne bydel, som tidligere var beboet af arbejderklassen, er et godt sted at opleve den autentiske romerske livsstil.

Colosseum ligger en kort gåtur fra bydelens centrum. Under din ferie i Monti kan du få en rundvisning for og høre mere om det enorme ovale amfiteaters historie. Bygningsværket anses som et af Roms største arkitektoniske bedrifter. Det blev bygget i det 1. århundrede og blev i oldtiden brugt til offentlige teaterforestillinger og gladiatorkampe.

Den historiske Colle Oppio-park ligger også i Monti. Her fandt man ruinerne af den romerske kejser Neros gyldne hus. Selvom mange af monumenterne er i forfald, anses parken stadig som et vigtigt arkæologisk sted i Rom, og det er et fredfyldt sted, der er velegnet til afslapning.

Gå en tur gennem bydelens fredelige gader, når du rejser til Monti. Her kan du se på bøger og besøge de økologiske markeder. Der er også flere lokale kunstgallerier og butikker med vintagetøj i dette område. På den historiske samlingsplads Piazza della Madonna dei Monti kan du beundre renæssancespringvandet i to etager.

Det er nemt at komme frem, hvis du står af metroen ved metrostationen Colosseo, så du kan nyde dit weekendophold i Monti ved Colosseum. Lad den kuperede bydel være udgangspunkt for en historisk rundvisning til fods, eller indkvarter dig i Monti blot, så du kan nyde atmosfæren, når du slentrer rundt i de brolagte gader.


Bedste hoteltilbud i Monti

Se alle 302 hoteller i Monti
DKK 507
Hotel Duca d'Alba

Hotel Duca d'Alba

Via Leonina 14, Rome
4.5 ud af 5.0

Dette byhushotel er omgivet af kunstværksteder og antikvitetsforretninger i det trendy Rom Suburra-kvarter og ligger blot 500 meter fra Colosseum og Forum Romanum.

DKK 914
Mercure Roma Centro Colosseo

Mercure Roma Centro Colosseo

Via Labicana 144, Rome
4.5 ud af 5.0

Dette hotel i romantisk stil ligger i Monti, kun 5 minutters gang fra Basilica di San Clemente og Neros Gyldne Hus. Derudover ligger Colle Oppio-parken og Cathedra Petri 10 minutter derfra.

DKK 330
Relais Forus Inn

Relais Forus Inn

Via Cavour 194, Rome
0.0 ud af 5.0

Dette Bed & Breakfast ligger i Monti, kun 10 minutters gang fra Basilica di Santa Maria Maggiore, Det romerske forum og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Colosseum og Piazza Venezia ca. 2 km derfra.

DKK 381
Hotel Raffaello

Hotel Raffaello

Via Urbana 3/5, Rome
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Rom i en bygning fra det 19. århundrede med en overdådig balkon, der pryder dets facade. Hotellet ligger 300 meter fra Termini-togstationen og Santa Maria Maggiore-basilikaen.

DKK 394
Hotel Giolli Nazionale

Hotel Giolli Nazionale

Via Nazionale 69, Rome
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Monti, kun 10 minutters gang fra Tomb of the Unknown Soldier og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Trevi-fontænen og Basilica di Santa Maria Maggiore 15 minutter derfra.

FH Grand Hotel Palatino

FH Grand Hotel Palatino

Via Cavour 213, Rome
4.5 ud af 5.0

Både forretningsrejsende og turister er glade for dette røde murstenshotel i Rom. Hotellet ligger kun 500 meter fra Colosseum og Forum Romanum og én kilometer fra Capitolini-museerne.

The K Boutique Hotel

The K Boutique Hotel

Largo Visconti Venosta, 228, Rome
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Rom og i gåafstand fra Colosseum og Basilica di Santa Maria Maggiore. Det romerske forum og Teatro dell'Opera di Roma ligger også i nærheden.

DKK 834
Rome Times Hotel

Rome Times Hotel

Via Milano 42, Rome
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Monti, kun 10 minutters gang fra Udstillingspaladset, Quirinalpaladset og Trevi-fontænen. Derudover ligger Piazza Venezia og Piazza di Spagna 15 minutter derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.