Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Storbyferie i Monti med markeder og historie

Slap af med vin og god mad, og udforsk det berømte Colosseum samt andre seværdigheder på en rejse til Monti, der er en af Roms prominente bydele.

Monti er kendt for sin bohemeagtige atmosfære og beliggenhed tæt ved nogle af Roms berømte historiske steder. Shop i modebutikker, og gå rundt i de brolagte gader i denne historiske bydel.

Her finder du også et vintagemarked, hvor du kan gå på opdagelse blandt antikke kameraer og ting til boligen. Du kan ligeledes tage på en rundvisning til fods på det berømte Colosseum eller slentre rundt i en af de store offentlige parker og kigge på gamle skulpturer. Besøg den nærliggende Santa Francesca Romana, som er en smuk romersk kirke fra det 12. århundrede. Denne bydel, som tidligere var beboet af arbejderklassen, er et godt sted at opleve den autentiske romerske livsstil.

Colosseum ligger en kort gåtur fra bydelens centrum. Under din ferie i Monti kan du få en rundvisning for og høre mere om det enorme ovale amfiteaters historie. Bygningsværket anses som et af Roms største arkitektoniske bedrifter. Det blev bygget i det 1. århundrede og blev i oldtiden brugt til offentlige teaterforestillinger og gladiatorkampe.

Den historiske Colle Oppio-park ligger også i Monti. Her fandt man ruinerne af den romerske kejser Neros gyldne hus. Selvom mange af monumenterne er i forfald, anses parken stadig som et vigtigt arkæologisk sted i Rom, og det er et fredfyldt sted, der er velegnet til afslapning.

Gå en tur gennem bydelens fredelige gader, når du rejser til Monti. Her kan du se på bøger og besøge de økologiske markeder. Der er også flere lokale kunstgallerier og butikker med vintagetøj i dette område. På den historiske samlingsplads Piazza della Madonna dei Monti kan du beundre renæssancespringvandet i to etager.

Det er nemt at komme frem, hvis du står af metroen ved metrostationen Colosseo, så du kan nyde dit weekendophold i Monti ved Colosseum. Lad den kuperede bydel være udgangspunkt for en historisk rundvisning til fods, eller indkvarter dig i Monti blot, så du kan nyde atmosfæren, når du slentrer rundt i de brolagte gader.


Bedste hoteltilbud

Se alle 289 hoteller i Monti
990 DKK
Hotel Duca d'Alba

Hotel Duca d'Alba

Via Leonina 14, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 812 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette byhushotel er omgivet af kunstværksteder og antikvitetsforretninger i det trendy Rom Suburra-kvarter og ligger blot 500 meter fra Colosseum og Forum Romanum.

Hotel De Monti

Hotel De Monti

Via Panisperna 95, Rome
4,2
ud af 5 (baseret på 77 anmeldelser)
2.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Monti, kun 10 minutters gang fra Basilica di Santa Maria Maggiore og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Det romerske forum og Colosseum 15 minutter derfra.

892 DKK
Monti Palace Hotel

Monti Palace Hotel

Via Cavour, n.185, Rome
4,6
ud af 5 (baseret på 224 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Monti, kun 10 minutters gang fra Basilica di Santa Maria Maggiore, Det romerske forum og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Colosseum og Piazza Venezia 15 minutter derfra.

1,159 DKK
Hotel Raffaello

Hotel Raffaello

Via Urbana 3/5, Rome
4,5
ud af 5 (baseret på 1.051 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Rom i en bygning fra det 19. århundrede med en overdådig balkon, der pryder dets facade. Hotellet ligger 300 meter fra Termini-togstationen og Santa Maria Maggiore-basilikaen.

1,662 DKK
Rome Glam Hotel

Rome Glam Hotel

Via Nazionale 82, Rome
4,7
ud af 5 (baseret på 117 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Monti, kun 10 minutters gang fra Udstillingspaladset og Quirinalpaladset. Derudover ligger Trevi-fontænen og Kejserfora 15 minutter derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel