Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Millennium Park

Et vartegn og samlingssted for lokalbefolkningen og besøgende, der kommer her for at beundre den unikke kunst, arkitekturen og landskabet.

Millennium Park er en 10 hektar park i det centralt beliggende Loop-område. Lokale og turister samles året rundt til kulturelle og fritidsaktiviteter og for at beundre skulpturerne, som er spredt rundt om i parken. Parken ligger tæt på andre attraktioner, hvilket gør nemt at tage en tur gennem parken og derefter besøge Art Institute of Chicago eller tage på shopping langs Magnificent Mile.

Fra 1850'erne indtil midten af ​​1990'erne var der hovedsageligt lagerbygninger i området. I 1997 hyrede borgmester Richard Daley et team af arkitekter, kunstnere og udviklere for at skabe den særegne offentlige plads, den er i dag.

Parkens centrale element er Wrigley Square, et indbydende trækranset område, hvor de besøgende slapper af på græsplænen eller slentrer langs stierne. Det er her man finder det spektakulære Millennium Monument, en 12 meter høj halvcirkel af græske kolonner i dorisk stil.

Man bør ikke gå glip af adskillige store kunstinstallationer. Man kan beundre den markante Cloud Gate, en 20 meter lang og 10 meter høj rustfri skulptur af den britiske kunstner Anish Kapoor. Den er formet som en bønne og afspejler skyerne og byens silhuet. Tilskuere kan se deres eget spejlbillede, så det er en anden fotomulighed for besøgende. The Crown Fountain er et springvand, med to 15 meter høje glastårne ​​i hver ende af et lavvandet bassin. Videoer bliver frembragt på hvert tårn, af lokale som sprøjter vand ud af deres mund (for at efterligne traditionelle springvand). Springvandet blev designet af den spanske kunstner Jaume Plensa. Om sommeren kan man sammen med de lokale stå i bassinet for at køle sig af.

Se på endnu mere kunst i Boeing Galleries, ved de nordlige og sydlige ender af parken. De udendørs gallerier fremviser forskellige udstillinger hele året rundt, fra lokale og internationale kunstnere.

Hvis man besøger parken mellem slutningen af ​​foråret og det tidlige efterår kan man nyde udendørs koncerter (ofte gratis) på Jay Pritzker Pavilion. Den har plads til omkring 11.000 mennesker med ordentlige sæder og en græsklædt bakke. Der er indendørs musik og danseforestillinger i Harris Theater, under de koldere måneder. Tjek parkens hjemmeside for at se tidsplanen for arrangementerne.

Hvis man har en god appetit tager man til Michigan Avenue-enden af parken og restauranten med plads til 300 gæster, eller man kan smutte på picnic på en af ​​de mange græsplæner.


Guide til at udforske Millennium Park


Kort

Bedste hoteltilbud i Millennium Park

Se alle 1.399 overnatningssteder i nærheden af Millennium Park
Hyatt Regency Chicago DKK 946
Hyatt Regency Chicago

Hyatt Regency Chicago

151 East Wacker Dr, Chicago, IL
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i The Loop, kun få skridt fra Chicago Riverwalk og Michigan Avenue Bridge. Derudover ligger Grant-parken og Chicago Theatre 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til State Station på 9 minutter og Randolph-Wabash Station på 9 minutter.

  Swissotel - Chicago DKK 755
  Swissotel - Chicago

  Swissotel - Chicago

  323 E Wacker Dr, Chicago, IL
    
   4.5 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i The Loop, kun 5 minutters gang fra Chicago Riverwalk og Michigan Avenue. Derudover ligger Grant-parken og Tribune Tower 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Millennium Station på 9 minutter og Randolph-Wabash Station på 11 minutter.

   Radisson Blu Aqua Hotel Chicago DKK 1.004
   Radisson Blu Aqua Hotel Chicago

   Radisson Blu Aqua Hotel Chicago

   221 N Columbus Dr, Chicago, IL
     
    4.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i The Loop, kun 5 minutters gang fra Chicago Riverwalk, Grant-parken og Aon Center. Derudover ligger Chicago Theatre og Chicago Cultural Center 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Randolph-Wabash Station på 8 minutter og State Station på 8 minutter.

    Warwick Allerton - Chicago DKK 674
    Warwick Allerton - Chicago

    Warwick Allerton - Chicago

    701 North Michigan Avenue, Chicago, IL
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med familievenlig profil ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder i Chicago, kun få skridt fra Northwestern Memorial Hospital og Michigan Avenue. Derudover ligger Chicago Water Tower og Water Tower Place 5 minutter derfra. Du kan desuden gå til Chicago Station (rød linje) på 6 minutter og Grand Station (Red Line) på 8 minutter.

     Palmer House a Hilton Hotel DKK 707
     Palmer House a Hilton Hotel

     Palmer House a Hilton Hotel

     17 E Monroe St, Chicago, IL
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med spa ligger i The Loop, kun 5 minutters gang fra Art Institute of Chicago og Millennium Park. Derudover ligger Chicago Theatre og Willis Tower 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Monroe Station (Red Line), mens Monroe Station (blå linje) ligger inden for 2 minutters gang.

      Hilton Chicago- Michigan Ave Cultural Mile DKK 754
      Hilton Chicago- Michigan Ave Cultural Mile

      Hilton Chicago- Michigan Ave Cultural Mile

      720 S Michigan Ave, Chicago, IL
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med historisk profil ligger i The Loop, kun 10 minutters gang fra Grant-parken og Art Institute of Chicago. Derudover ligger Millennium Park og Field Naturhistoriske Museum 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Harrison Station på 5 minutter og Roosevelt Station på 10 minutter.

       La Quinta Inn & Suites by Wyndham Chicago Downtown DKK 667
       La Quinta Inn & Suites by Wyndham Chicago Downtown

       La Quinta Inn & Suites by Wyndham Chicago Downtown

       1 S Franklin Street, Chicago, IL
         
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i The Loop, kun 5 minutters gang fra Willis Tower og Skydeck Ledge. Derudover ligger Chicago Riverwalk og Merchandise Mart 10 minutter derfra. Washington-Wells Station ligger inden for 3 i minutters gang, mens Quincy Metrostation ligger inden for 5 minutters gang.

        Congress Plaza Hotel DKK 607
        Congress Plaza Hotel

        Congress Plaza Hotel

        520 South Michigan Avenue, Chicago, IL
          
         3.5 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i The Loop, kun få skridt fra Columbia College Chicago, Museum of Contemporary Photography og Auditorium Building and Theatre. Derudover ligger Fine Arts Building og Buckingham Fountain 5 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Harrison Station og Chicago Van Buren Street Station.