Starten af hovedsektionen

Søg blandt 321.000 hoteller i hele verden.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.


Mest populære hoteller i nærheden af Mayfair, London

Se alle 4.208 hoteller i Mayfair
The May Fair

The May Fair

Stratton Street, Mayfair, London
5.0 ud af 5.0
Seneste reservation: 4 timer siden
284 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

Oxford Street, Bond Street og West End er nogle af de fantastiske steder tæt på May Fair. Green Park Station ligger få minutter væk med gode forbindelser på ...

DKK 1,747

DKK 1,747
The Ritz London

The Ritz London

150 Piccadilly, London
5.0 ud af 5.0
Seneste reservation: 1 dag siden
16 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

Dette London-hotel med syv etager ligger centralt i West End ved Royal Green Park, små 500 meter fra Buckingham Palace og mindre end 5 minutters gang fra Piccadilly ...

DKK 3,102

DKK 3,102
The Cavendish London

The Cavendish London

81 Jermyn Street, London
4.5 ud af 5.0
Seneste reservation: 14 timer siden
26 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

Dette moderne hotel ligger på Jermyn Street, St James, i hjertet af Piccadilly. The Theatreland district, Leicester Square, og Mayfair og 700 meter derfra.

DKK 1,665

DKK 1,665
Holiday Inn London Mayfair

Holiday Inn London Mayfair

3 Berkeley Street, London
4.0 ud af 5.0
Seneste reservation: 6 timer siden
24 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

Dette hotel ligger i City of Westminster, kun 10 minutters gang fra Sotheby’s, Buckingham Palace og Piccadilly Circus. Derudover ligger St. James Park og London ...

Hent priser

Hent priser
The Westbury, A Luxury Collection Hotel, Mayfair-London

The Westbury, A Luxury Collection Hotel, Mayfair-London

37 Conduit Street, Mayfair, London
5.0 ud af 5.0
Seneste reservation: 10 timer siden
52 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

Dette hotel, der er egnet til forretningsfolk, ligger i centrum tæt på London Palladium Theatre, St. James Palace og Piccadilly Circus. Grosvenor Square og Leicester ...

Hent priser

Hent priser
Dukes Hotel

Dukes Hotel

35 St James's Place, London
5.0 ud af 5.0
12 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

Dette hotel i St. James i det centrale London ligger mindre end 1 kilometer fra Spencer House, St. James's Palace, Buckingham Palace og Trafalgar Square.

Hent priser

Hent priser
The Chesterfield Mayfair

The Chesterfield Mayfair

35 Charles Street, London
4.0 ud af 5.0
Seneste reservation: 10 timer siden
61 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i City of Westminster, kun 15 minutters gang fra Sotheby’s, Buckingham Palace og London Palladium Theatre. Derudover ...

Hent priser

Hent priser
The Stafford London

The Stafford London

16-18 St James's Place, London
5.0 ud af 5.0
Seneste reservation: 6 timer siden
20 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i City of Westminster, kun 10 minutters gang fra Buckingham Palace og St. James Park. Derudover ligger Her Majesty's ...

Hent priser

Hent priser
InterContinental London Park Lane

InterContinental London Park Lane

1 Hamilton Place, Park Lane, London
5.0 ud af 5.0
Seneste reservation: 6 timer siden
23 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

InterContinental London Park Lane ligger i området Mayfair og er tæt på Buckingham Palace og Westminster Cathedral.

Hent priser

Hent priser
Washington Mayfair Hotel

Washington Mayfair Hotel

5 Curzon Street, London
4.5 ud af 5.0
Seneste reservation: 1 dag siden
8 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

Dette hotel ligger i City of Westminster, kun 10 minutters gang fra Sotheby’s og Buckingham Palace. Derudover ligger St. James Park og Piccadilly Circus 15 minutter ...

Hent priser

Hent priser

Afgræns din søgning

Lommeguide: hoteller i Mayfair, London

Nu kan du nyde din ferie i Mayfair, som er et af Londons mest fornemme kvarterer. Dette ses også tydeligt på hotellandsskabet, som er præget af luksushoteller med fire og fem stjerner. Men der findes også billige overnatningsmuligheder i Mayfair på de to- og trestjernede hoteller. Hvis du vil nyde Englands hovedstad i stil, kan du roligt lede efter et værelse i Mayfair.

Midt i den moderne metropol, som er en smeltedigel af forskellige kulturer, finder du Mayfair. Uanset om du elsker at shoppe, god mad, eller du blot vil bo tæt op Londons mange seværdigheder, kan du med fordel lede efter et billigt hotel i denne spændende bydel.

Shopping i Mayfair

Det er ikke for sjov, at Mayfair betragtes som ét af Londons mest eksklusive kvarterer, og hvis du elsker shopping, tager du ikke slukøret hjem fra Mayfair, hvor gadenavne som Bond Street, Regent Street og Savile Row er som sød musik i en supershoppers ører. Dog er det en god idé at have det store kreditkort med, for luksusbutikkerne her er ikke billige. Til gengæld kan du handle i nogle af Londons mest legendariske forretninger, og husk, at det ikke koster noget at kigge, og det kan såmænd være en oplevelse i sig selv.

I Mayfair er du sjældent langt fra en god restaurant eller café. Bydelen byder på en meget bred vifte af slagsen, så er du blevet sulten efter en shoppetur i alle butikkerne, har du rig mulighed for noget godt til ganen her. I Mayfair kan du smage franske specialiteter, nyde indisk mad eller sætte tænderne i en lækker hummer, inden turen går videre i byen. Hvis sulten endnu ikke har meldt sig, og du blot vil hygge dig med kæresten på en bar, kan du forvente en sand myriade af dem i Mayfair. Tag jer en pause, og slå jer ned på en café eller bar, og nyd hinandens selskab i flotte omgivelser.

Spændende seværdigheder og oplevelser på hotel i Mayfair

Det skulle være muligt at finde en billig flybillet til Mayfair. Du kan flyve hertil via en af Londons tre lufthavne og tage turen til den smukke bydel med de offentlige transportmidler eller i taxa. De offentlige transportmidler i London er særdeles gode, men hvis du vil udforske området omkring millionbyen på egen hånd, kan du også leje en bil i Mayfair.

Når du bestiller en overnatning i Mayfair, er der ikke langt til Londons mange kendte seværdigheder. Tættere på Mayfair skorter det heller ikke på ferieoplevelser. Besøg det spændende og anderledes museum Ripley’s Believe It Or Not på Piccadilly Circus. Tag hele familien med på museet, og nyd over 700 udstillinger. Børnene vil elske den digitale graffitimur, og I kan give den som klatretyv i laserlabyrinten, hvor det gælder om hurtigt at undgå laserstrålerne for at vinde.

Kunstentusiasterne kan roligt booke et hotel i Mayfair, der også byder på oplevelser for dem. Besøg de små gallerier i bydelen, og oplev smukke fotografier på Hamiltons Gallery og betagende billedkunst på Royal Academy Of Arts på Piccadilly.

Hotelbooking: Mayfair

Søg efter dit perfekte hotel i Mayfair. Find et billigt hotel i Mayfair nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Mayfair, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Mayfair på dine foretrukne datoer.